shemsi1 28.07.07, 10:43 na sali kinowej, są?? nie wiecie? Wczoraj nam taki temat wyskoczył i kolega twierdzi ze nie ma. Ja uwazam że jest monitoring, po tej akcji w Moskwie. Wiecie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kapiszon Re: Kamery w kinie IP: *.chello.pl 30.07.07, 20:56 som. jak marszczyłem pingwina na harym poterze to przyleciala ochrona i mnie pogonili :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Kamery w kinie IP: *.chello.pl 31.07.07, 05:30 mialem to samo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 hehe to wygrałam zakład!!!!!!!!!!!!!! 31.07.07, 10:05 to nie wiem CO robił mój kolega, ale nie mówił by go pogonili :P moze z LASKĄ to dozwolone????????????? hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapiszon Re: hehe to wygrałam zakład!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.07.07, 21:00 > to nie wiem CO robił mój kolega, ale nie mówił by go pogonili :P > moze z LASKĄ to dozwolone????????????? hahaha! teoretycznie tez to z laską robilem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasica Re: Kamery w kinie IP: *.crowley.pl 31.07.07, 10:26 Jezeli są, to gdzieś w widocznym miejscu powinna byc na ten teamt informacja. Nie można sobie tak ustawiać ukrytych kamer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamery w kinie IP: *.autocom.pl 31.07.07, 11:57 oczywiście, że są kamery! ustawione z tyłu tak,żeby było widać cały ekran, wszystkie rzędy i można było sprawdzić,czy ktoś nie został po filmie na sali... Pracuję w kinie to wiele razy to widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: Kamery w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 12:18 ja tam w niedziele byłem na szklanej półapce z kobietą i jakos niezauważyłem:) Ale tak logicznie mysląc to być może są Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 lasica niekoniecznie 31.07.07, 18:20 w marketach ci tez nie pisze ze teren jest monitorowany a kamery są przeciez. ze wzgledów bezpieczenstwa? powinno pisac, choc nie musi tez mysle ze są dyskretnie z tyłu. Nie filmują twarzy, tylko plecy, a info nie jest wtedy potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw019 Re: Kamery w kinie IP: *.centertel.pl 31.07.07, 20:15 Na pewno są kamery tych co nielegalnie nagrywają i powielają filmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś