hasz0 09.07.08, 08:27 a tu -> wymiotna herb atka tadka takatakatka tadka takatatka... a tu kottadka kotatka takatatka piczopapka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 podziękuj i rzygaj zdrowo... 09.07.08, 08:28 idę umyć ręce... przed sniadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: powiążę jeszcze wątki bym nie szukał linków 09.07.08, 08:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81867691&a=81902287 Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: _____limaczy wątek dla piczej kuracji emocjon 09.07.08, 08:36 kołatka ?... ..wtedy deszczyk mżył ..a może mżał .. klasztor... a może zatopiona katedra... Debussy ?...nie ... impresjonizm... a juz sobie przypominam... wtedy jechałem na Salvador... Cracowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 powiżanie watków linkiem 09.07.08, 08:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81861469&a=81908875 Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: powiżanie watków linkiem 09.07.08, 08:41 no światło księżyca.. przepraszam , że teraz ... ale zawsze piekne... mnie nie widać , ja jestem po drugiej stronie... www.youtube.com/watch?v=bINSmhssRRs Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 brak wyczucia,upór, mściwość, bezinteresnienawiść 09.07.08, 08:45 włażenie w brudnych butach wprost do cudzego serca... i ta żółć...ząb za ząb.. Odwrócona etyka i hierachia wartości... Zanik empatii i szczurzy pęd do mety - którę jest zapomniana mogiła egocentryka. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: brak wyczucia,upór, mściwość, bezinteresniena 09.07.08, 08:49 wiem ,że cierpisz z powodu głupoty twoich w tym pokoleniu etnicznych ... ale czynisz to bardzo legato...nie furioso.. uważam , że w poprzednim wcieleniu byłeś samurajem... który tchnął ducha w dalsze pokolenia kamikadze... ale świat to potępił ... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 popatrzę sobie na obrazy w salonie malowane palcam 09.07.08, 08:57 i a inne pędzlami przez moje piękne przyjaciółki ...jedna z nich, wypłakała się na mej piersi śpiewając wcześniej arię operową... ta najzgrabniejsza, jechała nago na koniu w rynku w Krakowie jak żeński blond Lajkonik w 1993 r. Krytyk sztuki tak pisze o twórczości Natalii: Motywy erotyczne, tajniki ciała kobiety i mężczyzny to jeden z tematów podejmowanych bez fałszywej skromnośći. Zafascynowana obrazami przyrody przyrody uczłowieczonej... ...Natalia Czernogołowa to niepowtarzalny talent dany od Boga." Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 1982 09.07.08, 09:01 przeżyła 17 lat wśród bagien i mokradeł w Żytkowicach urodziła sie w 1954 roku dyplom w 1982 r. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: 1982 09.07.08, 09:06 to chyba z poprawczaka... smutne ... tam też jest cmentarz legionistów... Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: popatrzę sobie na obrazy w salonie malowane p 09.07.08, 09:03 no piękne... ale muszę na strzelnicę ... sprawdzić rękę..a właściwie palec ... dlaczego zginął Walter , jak myślisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Walter? 09.07.08, 09:20 Znam to z relacji żołnierza, na którego rękach zmarł jego dowódca. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Walter a Polska 09.07.08, 09:22 "W 1918 walczył z oddziałami "białych", m. in. oddziałom atamana Kaledina na Froncie Południowym. W pierwszą rocznicę rewolucji październikowej wstąpił do WKP(b), zostając komisarzem politycznym Armii Czerwonej. W listopadzie 1917 brał udział w tłumieniu antybolszewickiego powstania na Ukrainie [2] , dowodzonego przez gen. P. Skoropadskiego. W 1919 został dowódcą kompanii w 123 pułku strzelców Armii Czerwonej, którą dowodził podczas walk nad rzeką Doniec. Walczył przeciwko wojskom P. Krasnowa i A. Denikina. Za zasługi w tych walkach został mianowany dowódcą batalionu, a w 1920 odznaczony Orderem Czerwonego Sztandaru. Podczas wojny polsko-bolszewickiej Świerczewski został na własną prośbę skierowany na Front Zachodni i walczył, jako dowódca 5 Batalionu 510 Pułku 57 Dywizji Strzeleckiej Armii Czerwonej, przeciw oddziałom Wojska Polskiego (m. in. starcia pod Rzeczycą, Kalinowicami i Mozyrzem). W czasie tych walk, w czerwcu 1920, został dwukrotnie ranny w bitwie pod Chobnoje. wiadomosci.onet.pl/1,15,11,45704073,123947098,5297269,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________grobowa cisza leczy? 09.07.08, 09:51 Co za pokolenie! Od Araba dom od USA offsetświnie Autor: hasz0 09.07.08, 09:50 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz od Chnczyka bombki na choinkę... od Francuza ślimaki i żaby a od Hiszpana byka Holendra krowy od Szweda wódkę od Czecha warzywa a od Niemca kartofle kapustę razem z dyrektywami z Brukseli a bankierów z Izraela hutników z Indii ludobójców za to skazujemy na dożywocie prosto z własnych szeregów polskich żołnierzy, którzy jeszcze nie zginęli za Ojczyznę daleko od jej granic z medalami pośmiertnymi za bohaterstwo tych którzy mordowali Polaków w nielegalnym stanie wojennym (można go ogłosić w czasie obrad Sejmu za jego zgodą i tylko w razie napaści obcych wojsk a nie do walski z włąsnym narodem) okrzykujemy bohaterami i ludźmi honoru mafiosów obcinajacych palce wypuszczamy a skazujemy Generalnego Prokuratora za ściganie mafii paliwowej tych którzy dopuścili do rury bałtyckiej zaś... eh...picza logika - gnojowania uczciwych i prawych pachnie za bardzo trupim jadem a nie dowcipem tragikomedia.... Odpowiedz Link Zgłoś
piq nie odpowiadasz na moje pytania... 09.07.08, 15:29 ...już tysięczny raz. Dlaczego, skoro nie masz nic do ukrycia? I co, mam ci zazdrościć jakichś panien, którymi się tu chwalisz, że artystki, i że piękne? A co to dla mnie ma być - coś, co cię nobilituje, żałosny mitomanie? Żeś uwodziciel i dűpcyngier? To lepiej zadumaj się, czy któraś by została u ciebie na stałe i była twoim przyjacielem aż do końca swojego lub twojego. Bo to świadczy o czymś, a nie to, ile się zaliczyło ciał i jakich. I jeszcze ośmielasz się podać na otwartym forum publicznym nazwisko i imię, daty, miejsca, dyplom itd. z dwuznaczymi sugestiami. Jesteś naprawdę marnym, żałosnym dűpkiem i szmaciarzem. Porzygać się można, łżerycerzu ześrany. Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 inzynieria genetyczna 09.07.08, 17:43 piq napisał: > z dwuznaczymi sugestiami. Hasz przypisuje sobie jej talent poniewaz dowcipnie robil jej zastrzyki z materialu genetycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____kompromitujcie się - czemu nie? 09.07.08, 18:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81861469&a=81936788 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________________luzu za grosz 09.07.08, 18:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81861469&a=81936713 Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Re: inzynieria genetyczna 09.07.08, 18:10 kasz0 napisał: > Hasz przypisuje sobie jej talent poniewaz dowcipnie robil jej > zastrzyki z materialu genetycznego. Chyba nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________instrukcja obrzydzania 09.07.08, 18:15 Gdy upadł komunizm, po paru latach zachłystnięcia się wolnością zauważyłem ze zdumieniem nowy, nie znany mi wcześniej gatunek dziennikarzy. Dziennikarzy, których absolutnie nie interesowało, jak było naprawdę. To nieprzyjemne wrażenie wróciło, gdy przeglądałem sprawozdania z werdyktu sądu lustracyjnego. Jak wynikało z gazet, nikt nie pytał Lecha Wałęsy o okoliczności wypożyczenia przezeń akt "Bolka" i zniknięcia dużej liczby dokumentów. Ani sąd, ani prasa nie pytały byłego prezydenta, czy ma jakiekolwiek akta na swój temat. Nikt nie zapytał Wałęsy, co podpisał w 1970 roku. Nikt wreszcie nie zanalizował dokumentu z 1985 roku, w którym jak byk znajduje się stwierdzenie, że Wałęsa to "Bolek", a następnie zaznaczające: ostatnie doniesienie "Bolka" pochodziło z 1970 roku (ewidentna pomyłka: chodzi o rok 1976! - SR). Jako publicysta nie potrafię nie zauważyć, że sąd opierał się na zeznaniach jedynej osoby, której autorytet sprawowanego przez nią urzędu posłużył do wyniesienia z archiwów swoich akt i zniknięcia ich części. ("Życie" z 18 sierpnia 2000). Odpowiedz Link Zgłoś