Gość: siedem IP: 213.216.66.* 06.10.03, 15:00 Aneta opuściła Bar co o tym sądzicie? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Re: Z cyklu: 'Zakręty Naszej Cywilizacji' 06.10.03, 15:04 pewnie juz jej barman nie chcial wiecej nalewac. Nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Z cyklu: "Zakręty Naszej Cywilizacji" IP: *.netspeed.com.au 06.10.03, 15:06 A my myslelismy, ze Bar wziety ! Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Z cyklu: "Zakręty Naszej Cywilizacji" 06.10.03, 15:07 Gość portalu: siedem napisał(a): > Aneta opuściła Bar co o tym sądzicie? Nie chodzi Ci przypadkiem o Anitę? Anitę Błochowiak? Rozumiem, że wyszła z sejmowego baru? A z kim piła wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Z cyklu: "Zakręty Naszej Cywilizacji" 06.10.03, 15:32 Witam Wszystkich! Siódemka, nie przeżywaj tak, pono Frytka tam jest? A może to tylko plotka? Nie ogladam, ale słyszałem, że już ma ochotę na jakiegoś gościa z tego baru)! Monopol, Ty siem nie oglądaj za Anitką, masz swoją młodszą, hehehe! Borsie, a może już jej ten barman "przelał")? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li jedenastka z burakiem 06.10.03, 17:11 Gość portalu: siedem napisał(a): > Aneta opuściła Bar co o tym sądzicie? > > 5040 Nie znam Anety. Ale Z cyklu proponuję jedenastkę z burakiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8359398 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Z cyklu: "Zakręty Naszej Cywilizacji" 06.10.03, 18:32 Gość portalu: siedem napisał(a): > Aneta opuściła Bar co o tym sądzicie? ------------------------------------------------------------- Walka o pokój na Bliskim Wschodzie trwa. Dopóki Kolenda nie dojdzie do siebie po rozmowie z Michnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ignorant! 07.10.03, 11:30 Gość portalu: siedem napisał(a): > Aneta opuściła Bar co o tym sądzicie? > > 5040 Nie Aneta tylko Amanda. Nie wstyd ci? Po takiej kompromitacji przez rok bym się nie pokazał na Forum. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Ignorant! IP: 213.216.66.* 07.10.03, 11:46 a ja myslalem ze "ignorant" jest w barze wiec tak malo teraz pisze. co do tej aldony czy jak jej tam [nie wazne - wazne ze ma fajne cycki i duże oczy] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ignorant była kobietą 07.10.03, 12:08 Gość portalu: siedem napisał(a): > a ja myslalem ze "ignorant" jest w barze wiec tak malo teraz pisze. co do tej > aldony czy jak jej tam [nie wazne - wazne ze ma fajne cycki i duże oczy] > > 5040 I teraz faktycznie występuje w Barze. Aha, jest żółta: www.barpolsat.interia.pl/i.html?25f04fd13403abfc2e4did.z:374747.jpg-071f78a991b7ddf61573a G. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Najważniejsze pytanie brzmi: 07.10.03, 12:11 Czy istnieje życie po Barze? W świecie tak pełnym rasizmu (biedny Eric). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem tingTing IP: 213.216.66.* 07.10.03, 12:20 nie wiem czy widzieliscie odcinek w ktorym bohaterki baru zostały poddane probie surwiwalu. Pani ting ting trzymana za włosy wygladała jak dokumentalne filmy z planet o wojnie viet namskiej 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Przyznam się z wielkim wstydem 07.10.03, 12:31 że niestety nie widziałem. Od niewygodnych, barowych stołków wolę klubowe fotele. Za realityszoł nie przepadam, choć nie mogę nie przyznać się do tego, że czekam na program pt. "Gułag". Może zmienię zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Przyznam się z wielkim wstydem IP: 213.216.66.* 07.10.03, 12:49 napisz scenariusz i kilka baniek twoje... sukcesu bigbradera juz chyba nic nie powtorzy [choc nigdy nic nie wiadomo]. ja wystapie jesli bedziesz sobie roscil prawo obsady. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Tylko wtedy 07.10.03, 13:14 Gość portalu: siedem napisał(a): > ja wystapie jesli bedziesz sobie roscil prawo obsady. --------------------------------------------------------- gdy uda mi się znaleźć petrodolarowych sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Oczywiście całkowicie przypadkowo widziałem... 07.10.03, 12:43 Gość portalu: siedem napisał(a): > nie wiem czy widzieliscie odcinek w ktorym bohaterki baru zostały poddane > probie surwiwalu. Pani ting ting trzymana za włosy wygladała jak dokumentalne > filmy z planet o wojnie viet namskiej > > 5040 a. Jak tak można traktować kobietę? b. Dlaczego kobieta pozwala się tak traktować? c. Dlaczego ona jest taka ładna? Oto najdonioślejsze pytania na początek nowego Milenium. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ja tez przypadkiem i też podoba IP: 213.216.66.* 07.10.03, 13:11 ale ja z luboscia patrzałem jak jej bródka drży z zimna i strachu. ciesze sie ze wsrod relizatorow "baru" znalezli sie mi podobni zboczency 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Potwór (a może potworek*?)! 07.10.03, 13:14 Gość portalu: siedem napisał(a): > ale ja z luboscia patrzałem jak jej bródka drży z zimna i strachu. ciesze sie > ze wsrod relizatorow "baru" znalezli sie mi podobni zboczency > > 5040 Mnie też się podobało ale oczywiście byłem zniesmaczony i do głębi wstrząśnięty. G. * - tribute to L. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Najważniejsze pytanie brzmi: 07.10.03, 12:25 karlin napisał: > Czy istnieje życie po Barze? Po Barze był jeszcze cały drugi tom. Skrzetuski uciekł ze Zbaraża i przedarł się przez Kozaków. I wówczas dopiero nastąpił the end ( happy ) > W świecie tak pełnym rasizmu (biedny Eric). Erica nie znam. Niejaki Bohun rasista krzyczał natomiast "na pohybel Lachom". Wcale go nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś