pozarski 09.11.08, 12:38 www.bikefurniture.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 13:08 Ten amant pani Klatten to ponoc polski Zyd (za Le Point, no. 1886, s. 102), o nazwisku Russak i ktorego ktorego tata w BMW za okupacji pracowal: www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,589280,00.html Zemsta choc nierychliwa... PF Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 13:11 Na to liczylem i nie zawiodlem sie.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 13:22 bidula peefczik.... nie wiedzial gdzie wstawic tego zyda, to sie wlaczyl w rowerowy watek ni w piec ni w dziewiec.... oczywiscie polskiego zyda, chociaz daje link do spiegla, wg ktorego to on nie zyd, nie polak, tylko szwajcar.... nu, ale wszystko zgodnie z jego, oczywiscie zupelnie nie antysemickim zwrotem "idz pokiwaj sie pod sciane"...... francuski polaczek, albo polski francuzik... inteligent profesorski... posmiac sie mozna niezle... i to to naucza mlodziez... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 13:30 Nienie,Dana. Wpadl w pulapke zwana: Wszystkiemu sa winni Zydzi i cyklisci.) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 13:35 wpadl? on tam dzien i noc.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 13:38 Na nic doswiadczenie,jak widac,bo wpadl. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 13:40 oni nic sie nie ucza, pozarski... a powinni wiedziec, ze lepiej nas nie zaczepiac... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:37 pozarski napisał: > Nienie,Dana. Wpadl w pulapke zwana: Wszystkiemu sa winni Zydzi i cyklisci.) Zapomniałeś o rudych,oni też nie są bez winy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:40 Chwilunia. Rudowlosa cyklistka to nasza Raochellina przeciez. No i wydalo sie w koncu....; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:41 Ale na nich nie ma odpowiedniego porzekadla. A przynajmniej ja nie znam. Na marginesie: Jestes ruda? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:46 Рыжий, рыжий, конопатый, на коленях две заплаты. (Rudy, rudy, piegowaty, na kolanach ma dwie łaty) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:50 To nie moze byc Offnickowa. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:52 pozarski napisał: > Ale na nich nie ma odpowiedniego porzekadla. A przynajmniej ja nie znam. Na > marginesie: Jestes ruda? Jest porzekadło:"wszystkiemu winni Żydzi,rudzi i cykliści" Szatynką posrebrzaną jestem Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:55 To jest kompletnie bez sensu. Ktos rudych zupelnie niepotrzebnie dokooptowal. Rudy byl kiedys postrzegany jako Zyd wlasnie,wiec po cholere zajmuje miejsce w krotkim i zwiezlym zdanku? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:17 Nie trza bylo prowokowac Info o Russaku jest niedoznalezienia w prasie niemieckiej, ktora pewnie wolala nie rozwodzic sie n/t pracy niewolniczej. A Le Point, mniej wrazliwy na niemiecko-zydowskie niuanse, walnal kawe na lawe. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Cos dla tych pierwszych 09.11.08, 15:23 pardon, peefczik.... ciebie sie prowokowalo? bronisz cyklistki, to jasne.... ale nie dziw sie, ze i ty dostaniesz przy okazji.... jak to sie mowi: powiedz mi, kto jest twoim przyjacielem, to powiem ci, kim ty jestes... nu, ale kto wogole jeszcze z toba dyskutuje? od kazdego dostajesz... i ciagle udajesz, ze nie widzisz... nu, zoll zejn... tak juz masz wlasnie.... zalosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ghhhronostaje lubia psoty i figle 09.11.08, 15:34 nu...... francuski ghhhronostaj nie jest taki sympatyczny..... nie masz takiego co wyglada nie tak tego tamtego? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ghhhronostaje lubia psoty i figle 09.11.08, 15:37 Mam, ale nie chce zeby mnie zabanowali za ujawnianie..... Odpowiedz Link Zgłoś