polska_belgijka 22.11.08, 09:39 Gdyby Ludwik XVI byl obrzezany, Rewolucji Francuskiej prawdopodobnie by nie bylo i inaczej pobieglaby historia przez duze H ..... )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 ort. 22.11.08, 09:42 polska_belgijka napisała: > przez duze H ..... W polszcze juz od wielu lat pisze sie przez CH ... Oczywiscie Polaka-katolika szmock nie obraza, on go ma i dumnie obnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ort. 22.11.08, 09:45 Mam cie wygaszonego i to(moj post) jest zemsta za to. Delektuj sie rychu.u. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wygaszenie EEG 22.11.08, 10:09 pozarski napisał: > Mam cie wygaszonego Wzorujesz sie na poziom fal alfa Wisly, ktora zawracasz kijem? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: wygaszenie EEG 22.11.08, 10:14 ? Eee,nie. Po prostu nie chce cie widziec w watkach. Czasami jednak,niezalogowany, widze, otwieram i rozumiem,dlaczego cie wygasilem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 09:44 Nie tylko przez duze H,ale i Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: nu jak zez?+ 22.11.08, 10:01 Glowe mu obrzezali. I zonie tez. I zmienili cala h..... Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: nu jak zez?+ 22.11.08, 10:04 bywszy1 napisał: > Glowe mu obrzezali. > I zonie tez. > I zmienili cala h..... Glowy mu nie obrzezali a wykastrowali (i zonie tez )) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Belgowie 22.11.08, 10:32 to Francuzi obrzezani z rozumu. Przyklad nieco wyzej. PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Belgowie 22.11.08, 10:38 polski_francuz napisał: > to Francuzi obrzezani z rozumu. To niemozliwe. Latwo to sprawdzic przekraczajac granice pomiedzy Holandia a Walonia. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Belgowie 22.11.08, 10:43 polski_francuz napisał: > to Francuzi obrzezani z rozumu. No wiesz, Belgowie jeszcze krola maja a Francuzi maja Bling-Bling. Wszystkie grube portfele i solidne foruny zwiewaja ze slodkiej Francji i rezyduja w Belgii, to chyba tak zle z tym belgijskim rozumem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Belgowie 22.11.08, 13:01 polska_belgijka napisała: > rezyduja w Belgii Antwerpia to tez Belgia i ma mieszkancow zdolnych jezykowo. Nie to co zabojady. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Belgowie 22.11.08, 13:05 rycho7 napisał: > polska_belgijka napisała: > > > rezyduja w Belgii > > Antwerpia to tez Belgia i ma mieszkancow zdolnych jezykowo. Nie to co zabojady. I jeszcze jest Canton de l'Est - tam mowi sie po niemiecku. A w Gandawie, Knokke, czy Antwerpii nie ma Francuzow? W brabancji flamandzkiej nie ma Francuzow? Tylko dla wsiowych cwokow ba Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Belgowie 22.11.08, 13:07 polska_belgijka napisała: Przepraszam, kot mi usiadl na klawiaturze.) .... dla wsiowych cwokow bariera jezykowa jest nie do pokonania. Ludzie z 'jugeotte' nie maja z alfabetem najmniejszego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 swoj do swego 22.11.08, 13:22 polska_belgijka napisała: > .... dla wsiowych cwokow bariera jezykowa jest nie do pokonania. Wiem. Wedlug Belgow stolica polski jest Perlejewo. Mimo wszystko wyglada na to, ze to ci z Perlejewa przekazuja cos w jezyku obcym. Widocznie ani nie cwoki a Perlejewo to metropolia. > nie maja z alfabetem najmniejszego problemu To po co piwo ma etykietki roznych kolorow? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: swoj do swego 22.11.08, 13:39 rycho7 napisał: > Wiem. Wedlug Belgow stolica polski jest Perlejewo. Ja takich nie znam, a ty, znasz? Mimo wszystko wyglada na to, > ze to ci z Perlejewa przekazuja cos w jezyku obcym. Widocznie ani nie cwoki a > Perlejewo to metropolia. Zrozumienie tego zdania przekracza moje (dotychczasowe) mozliwosci kognitywne. NIE ROZUMIEM! > To po co piwo ma etykietki roznych kolorow? Nie pijam piwa. Moi znajomi czasem pijaja Orval, czasem Kriek, czasem Mort Subite. Czytaci. Najczesciej multiczytaci. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Alzheimer Ci przed chwila wyjasnial 22.11.08, 13:51 polska_belgijka napisała: > Zrozumienie tego zdania przekracza moje (dotychczasowe) mozliwosci kognitywne. > NIE ROZUMIEM! Odnioslem sie do Twojej wypowiedzi, czesciowo ja cytujac. Przypomnij sobie jak wkladalas raczke w majtki majac 4 latka. > Ja takich nie znam, a ty, znasz? To akurat stary kawal z Brukseli. Obiektywnie chyba nigdy zaden Belg mi tego nie powiedzial. Dla wiekszosci bylo by to zbyt abstrakcyjne, inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka O czym ty nawijasz? 22.11.08, 14:26 rycho7 napisał: > Odnioslem sie do Twojej wypowiedzi, czesciowo ja cytujac. Przypomnij sobie jak > wkladalas raczke w majtki majac 4 latka. Co maja wspolnego Alhzeimer, moje dzieciece majteczki i moja wypowiedz? Suite jakas widzisz? > To akurat stary kawal z Brukseli. Aj, waj, stary Brukselczyk )) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_z_lublinka Bielgia to sztuczny twór jest 22.11.08, 11:22 już dawno powinien na 2 połówki rozpaść się. Ogólnie - brudny i zaniedbany kraj, nieprawdopodobnie zislaminizowany, no i słabą drużynę w piłce nożnej mają właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka O, dzieki Ci Ekspercie, ze mi oczy otwierasz 22.11.08, 11:29 wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Nie pierwszy raz 22.11.08, 12:42 polski_francuz napisał: > to Francuzi obrzezani z rozumu. > > Przyklad nieco wyzej. pokazujesz swoja "klase". Dla mnie jestes 'classé' od dawna jako prymitywna techniczyna od jakistam kabli. O historii i kulturze twojego kraju adopcyjnego nie masz pojecia, z jezykiem nie wiem jak sobie radzisz ale pewno tez kulawo ci idzie, bo po polsku opanowales jedynie bluzgi i to tez tylko takie spod budki z piwem. Skrzyzowanie najgorszego francuskiego szowinizmu 'France profonde' z polackim kompleksem nizszosci. Tfuj, tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 10:48 polska_belgijka napisała: > Gdyby Ludwik XVI byl obrzezany, Rewolucji Francuskiej prawdopodobnie by nie > bylo i inaczej pobieglaby historia przez duze H ..... )))) patrzę i oczom nie wierzę - Ty znowu o obrzezaniu wątek założyłaś, a jeszcze wczoraj pisałaś forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=87522693&a=87540952 skoro już tak się domagasz to zapytam ej dziewczyno, witaj z rana czy już jesteś obrzezana? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 10:49 Sitwe to interesuje z czysto praktycznych powodow. Gdyby krol byl Zydem,ech,marzenie scietej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 10:54 pozarski napisał: > Sitwe to interesuje z czysto praktycznych powodow. tak to ma specjalna nazwę n_a_t_r_ę_c_t_w_o i to się leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 10:56 Biedaczko,to ty wracasz do tematu. Wklejasz zdjecie rzezanej kobiety,brrr, to twoja corka? Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 10:59 pozarski napisał: > Biedaczko,to ty wracasz do tematu. Wklejasz zdjecie rzezanej kobiety,brrr, to > twoja corka? jesteś prymityw jakich mało. przeczytaj watek od początku, bo chyba popieprzyło cie się dokumentnie kto chciał to zrobić, z czystej babskiej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 11:02 Po prostu nie rozumiesz,co czytasz. Moze wiec to zdjecie przedstawia ciebie? To by tlumaczylo twoje chore zaangazowanie w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 11:17 pozarski napisał: > Po prostu nie rozumiesz,co czytasz. Moze wiec to zdjecie przedstawia ciebie? To > by tlumaczylo twoje chore zaangazowanie w temacie. erystyka to ciekawa nauka, zainteresuj się nią, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 11:42 pozarski napisał: > Tobie tez. nie obrzuciłam Ciebie ani jednym epitetem, a Belgijce powiedziałam, że jest "yebnięta", skoro dorosła kobieta pisze o zabiegu, który wykonany na kobietach jest piętnowany przez cały świat.Ja nie muszę domyślać się ani czytać między wierszami, o tym co ona chce powiedzieć. Doskonale rozumiem , że jej stwierdzenie "gdybym mogła" to oznaczało "gdybym była facetem", tylko gdyby była facetem to nie mogła by nią kierować babska ciekawość. Ty mnie nazwałeś kastratem , eunuchem, o zdjęciu sugerowałeś, że to moje lub mojej córki (mam syna)i na tym polega dyskusja? Belgijka również nie oszczędziła mi epitetów. Nie insteresuje mnie obrzezanie na żadnej płci, ale wiem jedno, na tym forum i Herkules d`upa kiedy wrogów kupa. Piękna zima tej jesieni. KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka I taka truje o erystyce! 22.11.08, 11:51 foruminum napisała: > stwierdzenie "gdybym mogła" to oznaczało "gdybym była facetem", tylko gdyby > była facetem to nie mogła by nią kierować babska ciekawość. Nareszcie pojela clou. Trudne to bylo, pod gore ale dotarlismy. Uff! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: I taka truje o erystyce! 22.11.08, 11:56 polska_belgijka napisała: > Nareszcie pojela clou. Trudne to bylo, pod gore ale dotarlismy. Uff! Lepiej późno niż później Nigdy nie należy tracić nadziei,Siostro Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: I taka truje o erystyce! 22.11.08, 12:14 off_nick napisała: > Nigdy nie należy tracić nadziei,Siostro Ja nie trace, nie trace... jeno czasem zmeczenie ogarnia i hipoglicemia z nog scina )) I dzieki Ci,Droga Siotro za te krzyne otuchy i podniesienia - teraz wiem, ze nie tylko cukier krzepi Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: I taka truje o erystyce! 22.11.08, 23:19 off_nick napisała: > polska_belgijka napisała: > > Nareszcie pojela clou. Trudne to bylo, pod gore ale dotarlismy. Uff! > > > Lepiej późno niż później > Nigdy nie należy tracić nadziei,Siostro > "ale od naszej Belgijki wara!" to słowa pozarskiego, które jako motto przyświecały temu wątkowi. Nie trać nadziei, może twoja Siostra zacznie precyzyjniej wyrażać myśli, a Brat zachowa więcej kultury słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 11:11 foruminum napisała: > patrzę i oczom nie wierzę - Ty znowu o obrzezaniu wątek założyłaś, a jeszcze > wczoraj pisałaś A moze cos konstruktywnego na temat problemow malzenskich Ludwika XVI i Marii Antoniny, hmmm? I nie widzisz zwiazkow z Historia? No, to... nie wypowiadaj sie, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 23:14 polska_belgijka napisała: > foruminum napisała: > > > patrzę i oczom nie wierzę - Ty znowu o obrzezaniu wątek założyłaś, a jes > zcze > > wczoraj pisałaś > > A moze cos konstruktywnego na temat problemow malzenskich Ludwika XVI > i Marii Antoniny, hmmm? I nie widzisz zwiazkow z Historia? No, to... nie > wypowiadaj sie, prosze. Nie interesują mnie problemy seksualne Marii Antoniny, ani jej męża i syna też nie. Poczekam, aż w końcu Ty coś wydukasz, bo jak na razie to tylko mnie opluwasz. Nie zasługujesz na rozmowę ze mną.Następny Twój głupi wpis z przyjemnością wyklikam. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 11:12 foruminum napisała: > ej dziewczyno, > witaj z rana > czy już jesteś > obrzezana? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=87522693&a=87540952 > Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 12:07 cusik tutaj nie tak.... foruminum nie powinna miec ani syna, ani corki.... z tego co ja wiem, to carominska pisala pod tym nickiem... ale jesli sie pomylilam, to zwroce honor foruminskiej.. no i sitwe przeprosze z glebokim uklonem... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 13:07 Taki sam besserwisser jak caromiskaja. Moze byc ona,moze byc nie ona. Kakaja raznica? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 [...] 22.11.08, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 22:45 no to ciekawy aspekt - jak obrzezanie wplywa na milosc francuską Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Obrzezanie a Rewolucja Francuska... 22.11.08, 23:29 funstein napisał: > no to ciekawy aspekt - > jak obrzezanie wplywa na milosc francuską > albo np. na kochliwość Sarkozego. Ciekawszy temat, niż jakieś starocie - chłop w rajtuzach i jego żona Antośka i molestowany syn. fuuuuuuuuj. Odpowiedz Link Zgłoś