Gość: Tomek IP: *.tera.com.pl 22.02.01, 11:11 Fantastyczna informacja - Platforma ma już 21 procent! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cuba Re: Platforma górą! IP: unknown, 193.150.166.* 22.02.01, 11:41 czlowieczku, czy ty myslisz ze platforma ludzi nie wydyma? Zreszta nie poruszaj takich tematow, to zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Platforma górą! IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 22.02.01, 12:20 Czy sšdzisz, że ta twoja Platforma ObyObywatelska jak będzie miała nie 21 a 51% poparcia to w radzie PZU czy Kasie chorych nie bedzie takich fachowców jak z koziej tršba? - naiwny (jak i ja - patrz naiwno?ć i kompetencja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordyba Re: Platforma górą! IP: *.nsk.com 02.03.01, 15:21 kazda naiwnosc jest odpowiedzia na niedostatek, kazdy niedostatek : pieniedzy, wladzy, roztropnsci,rozumu... propozycja: [prosze nie tracic rowniez nadziei] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaff Platforma górą.Kasa pójdzie dołem! IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 19:09 Człowieku to jest partia bezideowych karierowiczów więc nie ciesz sie z tych procentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Platforma górą.Kasa pójdzie dołem! IP: 157.158.68.* 05.03.01, 11:04 Gość portalu: gustaff napisał(a): > Człowieku to jest partia bezideowych karierowiczów więc nie ciesz sie z tych procentów A ja dołożę: ... tym bardziej, że więcej ich nie będzie! (obstawiam: 10% w dniu wyborów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Platforma górą! IP: *.ze.tarnow.pl 02.03.01, 15:30 żaden organizm tego nie przeżyje! Normalnie mozna do ok.4-5%o , czasem można prowadzić auto przy ok.3 (są na to fakty prasowe). A poza tym to ciekawe czy jak kończyli służbę w tamtych jednostkach to jakie chusty sobie poszyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konio Re: Platforma górą! Zgroza! IP: 194.181.183.* 02.03.01, 17:32 Drogi Tomku, to, ze platforma osiaga tak dobre wyniki w sondazach to raczej powod do smutku. Polska polityka osiagnela juz poziom dna - a juz zwlasza UW - i nawet pan premier lepper bylby do strawienia dla 30 proc. polscy wyborcy chca zmian. niestety - wszystko jedno jakich. Teraz hurra na platforme, a programy, listy kandydatow, pomysly na bezrobocie i inne nudne pierdoly niech szlag trafi... Przypomina sie syndrom Tyminskiego. Smutne to, ale sami smy sobie winni... Tylko sld sie cieszy. Ich prezydent, nasz lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Platforma górą! Zgroza! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 18:08 Konio! Skad ta zolc. Przeczytaj Zobowiazanie PO tam znajdziesz odpowiedz na te "pierdoly" Ogolnikowa to prawda ale wyrazna. Obnizenie podatkow, najlepiej liniowy, ograniczenie kodeksu pracy, wywalenie zwiazkow zawodowych z polityki, itd itp Pewnie ze to nie latwe, ale konieczne i czy bedzie mozliwe zalezy od naszego poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz Re: Platforma górą! Zgroza! IP: *.marquard.com.pl 06.03.01, 10:09 Czy zgroza? Nie wiem, nie znam się na tym tak bardzo. Doświadczenie uczy, że każda ekipa robi to samo, co poprzednia. Jedna wolniej, druga szybciej. Zawsze jednak towarzyszą temu afery, pomówienia i ogólne dziadostwo charakterystyczne dla TKM'u. W przypadku Platformy powodem, dla którego opadły mi ręce jest to, że na Śląsku, gdzie mieszkam, pełnomocnikiem głównym platformersem został prezydent mojego miasta, Gliwic, pan Frankiewicz, który cieszy się opinią, rzekłbym, nie do pozazdroszczenia. Inny platformers to pan Gałażewski, który wyleciał z Urzędu Wojewódzkiego jako vice wojewoda Kempskiego z powodu afery korupcyjnej. I jeszcze parę nazwisk średnio popularnych z gliwickiego Magistratu. Smutek, żal... Odpowiedz Link Zgłoś
henrykbis Re: Platforma górą! Zgroza! 11.03.01, 23:52 Sic , kto ci tyle namieszał w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Platforma górą! Zgroza! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.01, 23:51 I tak ma byc. Platforma to jedyna normalna partia z rzeczowym programem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Platforma górą! Zgroza! IP: *.kielce.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 00:11 Może mi przedstawisz jak ten "rzeczowy" program wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Platforma górą! Zgroza! IP: *.bci.net.pl 08.03.01, 16:13 No cóż, nie mogłem się powstrzymać od "żenującego" odruchu radości. Jednak rzeczywiście, jestem naiwniakiem, który uważa, że coś ciekawego zaczyna dziać się w polityce. Nie sądzę, żeby pesymizm był dowodem "realizmu". Nie wydaje mi się też, żeby schyłek UW był powodem do rozpaczy. Konio, jeśli wolisz Leppera od Olechowskiego - to gratuluję wyboru, głosuj na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerec Re: Platforma górą! IP: 195.94.196.* 06.03.01, 10:15 Ponizej 45% nie pije, strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andmal Re: Platforma górą! IP: unknown, 213.25.207.* 11.03.01, 11:06 Miała 21%. Już nie ma. Jak widać nie wszyscy jeszcze zgłupieli by dać się nabierać tej trójce karierowiczów z poglądami dopasowywanymi do aktualnej koniunktury. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Re: Platforma górą! 11.03.01, 23:35 Tomek, ale jesteś naiwny jak dziecko. Platforma poleci na pysk. Rozejrzyj się, jacy ludzie w regionach tam się ładują. Jak szczury z tonącego okrętu podczepiają się ludzie z Unii i AWS, którzy boją się, że wypadną z gry. Z tych co znam to sami karierowicze. Zawiodłem się tylko Płażyńskim i Lewandowskim, po reszcie mogłem się tego spodziewać, choć głosowałem na Olechowskiego (bo nie było lepszego kandydata). Do parlamentu i tak będę głosował na Unię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Platforma górą! IP: 213.192.76.69, 153.19.0.* 12.03.01, 00:20 Czytam sobie te opinie i wlasnie ta ostatnia najbardziej mi odpowiada, bo wlasnie moim zdanie PO to zbieranina ludzi, ktorzy widzac obnizajace sie procenty w kolejnych sondazach zdecydowali sie uciec od tego co robili dotychczas, zeby zachowac dla siebie jakies stolki. A ze firmuje to wszystko Olechowski, to niestety przykro mi, mialem nadzieje, ze zechce on stworzyc cos nowego, ale on zadowolil sie "odpadami" i "dezerterami" z AWS i UW, ktorym pali sie grunt pod stopami. Niestety nasze spoleczenstwo znowu rzucilo sie na cos nowego. Mam tylko nadzieje, ze szybko to nam przjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Platforma górą! IP: 10.129.194.178, 212.76.33.* 14.03.01, 19:53 To naprawdę żenujące, jak krótką pamięć ma owo 21%. Lata władzy KLD - afera gospodarcza za aferą, Olechowski - czyste rączki - sprzedaż FSM, przygody z radami nadzorczymi i teką ministra. Żenada. Na szczęsscie kiedyś przyjdzie oprzytomnienie - oby nie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Platforma górą! IP: *.kielce.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 04:05 Jak tak niekompetentny człowiek jak Olechowski może wygłaszać wizje rządzenia krajem.On parę lat temu nawet nie wiedział , że nie może brać państwowych pieniędzy niezgodnie z prawem.On był tak niedouczony w tym temacie , że dopiero pan Cimoszewicz i sąd musiał mu to uświadomić.Skoro 30 lat nauki mu nie starczyło by to zrozumieć , to wątpię by przez ostatnie pięć lat mógł posiąść taką wiedzę , która pozwoli mu sprawować jakikolwiek urząd. Odpowiedz Link Zgłoś