foruminum 29.12.08, 21:25 Najdokładniejsze i najdelikatniejsze pedicure zaproponował salon Yvonne Hair and Nails w USA. wiadomosci.onet.pl/111275,21,22,pokaz.html za to salon Pani Vicky17 zaproponował relaks dla stóp w algach i bardziej na czasie - "Peace" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:45 foruminum napisała: Niektórzy nie jedli jeszcze kolacji a Ty takie obrzydlistwa wklejasz Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:46 tam chyba nie lakier...potrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:49 off_nick napisała: > foruminum napisała: > > > Niektórzy nie jedli jeszcze kolacji a Ty takie obrzydlistwa wklejasz > Hahaha dla pasji foto raz jeden można tej kolacji nie zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:47 chcialam powiedziec,ze kopiowanie moich zdjec bez mojej zgody jest niezgodne z prawem i radze tego nie robic. jesli kopiujesz na swoj hard disc i ropowszechniasz zdjecia,ktorych ja nie pozwalam kopiowac to postepujesz nie tylko nie ladnie,ale lamiesz tzw."copy rights". radze fotografowac swoje stopy a nie ekscytowac sie cudzymi...fotografiami. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:52 vicky17 napisała: > chcialam powiedziec,ze kopiowanie moich zdjec bez mojej zgody jest niezgodne z > prawem i radze tego nie robic. jesli kopiujesz na swoj hard disc i > ropowszechniasz zdjecia,ktorych ja nie pozwalam kopiowac to postepujesz nie > tylko nie ladnie,ale lamiesz tzw."copy rights". > radze fotografowac swoje stopy a nie ekscytowac sie cudzymi...fotografiami. Ty sobie swoje "copy" & "rights" mozesz wlozyc tam, gdzie ich miejsce. A stopy masz zylaste, z wrastajacymi paznokciami i widoczna mykoza. Kto by chcial takie "rights"? Zmien obuwie, bo te niby NIKE sandaly do damy nikak nie pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:53 pisalam, nie lakier Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:56 polska_belgijka napisała: > vicky17 napisała: > > > chcialam powiedziec,ze kopiowanie moich zdjec bez mojej zgody jest niezg > odne z > > prawem i radze tego nie robic. jesli kopiujesz na swoj hard disc i > > ropowszechniasz zdjecia,ktorych ja nie pozwalam kopiowac to postepujesz n > ie > > tylko nie ladnie,ale lamiesz tzw."copy rights". > > radze fotografowac swoje stopy a nie ekscytowac sie cudzymi...fotografiam > i. > > > Ty sobie swoje "copy" & "rights" mozesz wlozyc tam, gdzie ich miejsce. A stopy > masz zylaste, z wrastajacymi paznokciami i widoczna mykoza. Kto by chcial takie > "rights"? Zmien obuwie, bo te niby NIKE sandaly do damy nikak nie pasuja. nike sandaly..jak widze masz problemy nie tylko z oczami,ale chyba sama nosisz onuce,stad twa znajomosc i "copy rights" i sandalow. najlepiej jakby po prostu zamknela jadaczke i slinila wlasne stopy,nikt ci nie kaze slinic sie nad moimi. jesli to robisz tos zboczona berdziej od psiary i jej szefowej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:54 foruminum.... po prostu padlam.... zasejfowalam sobie w moim "albumie strasznosci swiata" na desktop, coby mi nie zaginela... ja olewam wszelkie copyrights, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 21:58 te rybki piękne.))) Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:11 dana33 napisała: > foruminum.... po prostu padlam.... > zasejfowalam sobie w moim "albumie strasznosci swiata" na desktop, > coby mi nie zaginela... > ja olewam wszelkie copyrights, a ty? Gdyby ktoś porównał moje zdjęcie ze zdjęciem roku fruwałabym pod sufitem, a ona mi taki afront robi i copy right straszy ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:22 ona straszy i bez "copy rights".... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:37 foruminum napisała: > > Gdyby ktoś porównał moje zdjęcie ze zdjęciem roku fruwałabym pod sufitem, a on > a > mi taki afront robi i copy right straszy ))))))))) > > gdyby na forum byli normali ludzie to nie mialabym nic przeciwko dzieleniu sie zdjeciami,ale poniewaz mamy tutaj do czynienia z dementycznymi i dosc zakompleksionymi aczkolwiek chorymi babami i chlopami, to nie widze powodow do powielania tego,co jest moje a nie twoje. zawsze mozesz podeslac cos co ty stworzylas a nie to co zrobil ktos inny. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:50 hahahahahahahaha..... ty sie tu dzielisz zdjeciami, czy ktos chce czy nie.... ty je wpychasz tutaj wszystkim na sile... kapusty, choinki, stoly, ogrody, broadwaye, rockefellery, wina, szampana, kieliszki, obrazy, meble, ty z tylu, ty na schodach, wielkanoc, ciasta, salatki, kielbaski, no i paznokietki, paznokietki über alles.... ja to farsztej, ze my, lud pospolity, pojecia nie mamy ani o winach, ani o kapustach, ani o meblach i na broadway'u to tylko ty bywasz, ale takie nachalstwo z tym wpychaniem zdjec to juz naprawde przechodzi minimum dobrego smaku.... i potem ta chucpa z copyrights.. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:02 vicky17 napisała: > chcialam powiedziec,ze kopiowanie moich zdjec bez mojej zgody jest niezgodne z > prawem i radze tego nie robic. jesli kopiujesz na swoj hard disc i > ropowszechniasz zdjecia,ktorych ja nie pozwalam kopiowac to postepujesz nie > tylko nie ladnie,ale lamiesz tzw."copy rights". > radze fotografowac swoje stopy a nie ekscytowac sie cudzymi...fotografiami. to jest Twój pierwszy wpis, w którym wspominasz o "copy right", więc o co biega? Taka informacja musi być widoczna dla wszystkich, a nie teraz, gdy Twoje stopy obeszły świat dookoła trzy razy świat, nagle sobie przypominasz o jakimś zakazie i robieniu z tego afery medialnej. Nagrody i tak chyba nie zdobędziesz, bo tam nie ma rybek. Twoich gir nie mam na dysku, ani na płytce, ani na innej rzeczy, która moja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:05 Poza tym znaczek copyright musi byc razem z danymi fotografa na zdjeciu.)) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:07 pozarski napisał: > Poza tym znaczek copyright musi byc razem z danymi fotografa na zdjeciu.)) Kto by toto chcial? Chyba do zdjec Pt. "Mykoza przed terapia"! Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:09 brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:11 Nikt by nie chcial,ale ja w kwestii formalnej.)) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:52 pozarski napisał: > Nikt by nie chcial,ale ja w kwestii formalnej.)) Gdyby w estetycznej (kwestii) zdziwilabym sie.... )) Nawet, nawet w kitschu pewna estetyka jest zachowana.... Dobry kicz, to Kitsch! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 23:05 Ale gdyby tak tam dodac ruczaju i rogow,to moglby juz byc kicz jak sie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:21 polska_belgijka napisała: > Kto by toto chcial? Chyba do zdjec Pt. "Mykoza przed terapia"! wlasnie o to biega,ze chce by naziolstwo z FE skonczylo slinotok nad moimi stopami,macie wlasne to sie slincie nad swoimi. to chyba nie bedzie za duzo nawet jak na was ,gdyz od paru miesiecy latacie jak wsciekle psy i suki za paroma moimi fotkami. to raczej zboczone i chore slinic sie nad tym,co wam sie nie podoba i nie musi sie podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:24 kto lata za pazniketkami rochelliny? ja napewno nie latam... nie musze... mam pod reka always ready to show... Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:13 pozarski napisał: > Poza tym znaczek copyright musi byc razem z danymi fotografa na zdjeciu.)) o to chodzi, o to chodzi. A i tak nie mamy na 100% pewności, do kogo należą te "syrenie" stopki Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:14 foruminum napisała: > > to jest Twój pierwszy wpis, w którym wspominasz o "copy right", więc o co > biega? > biega o to,ze nikomu nie wolno kopiowac i rozpowszechniac cudzych zdjec bez pozwolenia autora,co robisz na tym forum. zdjecia te zostaly usuniete z mego albumu a wiec rozpowszechnianie ich bez moich praw jest niedozwolone. KAZDE zdjecie,ktore nie jest twoje nie powinno byc kopiowane i powielane i o to biega. poza tym pare pan ma chyba jakies problemy mentalne,ze kopiuja sobie moje zdjecia i nie moga skonczyc zachwycac sie nimi. mam nadzieje,ze nie macie jakis problemow ani z pedicure ani z doborem obuwia na wlasne stopy ani z fotografiami wlasnych rzeczy do intymnego palania w gronie. ta obsesja na punkcie moich zdjec i mego ciala jest na prawde niezdrowa. > Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:26 taaaaaaaaaak.... bylas taka zachwycona wlasnymi paznokietkami i tak szybko wrzucilas do obgladu wszystkich, zes nie zaznaczyla, ze nie wolno dalej reprodukowac... jak to mowia niemcy: pech gehabt.... teraz juz za pozno, za pozno, za pooooooooooooznooooooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a ty nam danus stópek swych nie pokażesz? 29.12.08, 22:52 podeslij ty, felczerku.... masz przeciez zbior moich najlepszych zdjec... ten z hipopotamem to super... Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:34 vicky17 napisała: > foruminum napisała: > > > > > to jest Twój pierwszy wpis, w którym wspominasz o "copy right", więc o c > o > > biega? > > > biega o to,ze nikomu nie wolno kopiowac i rozpowszechniac cudzych zdjec bez > pozwolenia autora,co robisz na tym forum. o tym trzeba poinformować, ale skoro sama zawieszałaś na forum, bez żadnego zastrzeżenia, to można z nimi robić co się rzewnie podoba. > zdjecia te zostaly usuniete z mego albumu a wiec rozpowszechnianie ich bez moic > h > praw jest niedozwolone. a Ty myślisz, że ja siedzę w twoim albumie i pilnuję co usunęłaś, a co nie? > KAZDE zdjecie,ktore nie jest twoje nie powinno byc kopiowane i powielane i o to > biega. mylisz się, mogę z nimi robić, co mi się podoba, jeśli nie ma zakazu Dalsze wywody to pieprzenie kotka za pomocą młotka, jak zawsze w Twoim wydaniu i dlatego pominę te wstawki o onucach i upodobaniach itd ... bo, gdy z Daną wymieniłyśmy uwagi, że robisz fajne zdjęcia, to pewnie duma serce Ci rozpierała i nie gadaj, że było inaczej, bo i tak nie uwierzę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88787694&a=88793367 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88787694&a=88793494 Kobito, a teraz EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:44 foruminum napisała: > > > o tym trzeba poinformować, ale skoro sama zawieszałaś na forum, bez żadnego > zastrzeżenia, to można z nimi robić co się rzewnie podoba. rzewnie jak rzewnie..ja nie zajmuje sie dystrybucja cudzych zdjec i to od wielu miesiecy tych samych. > > > > a Ty myślisz, że ja siedzę w twoim albumie i pilnuję co usunęłaś, a co nie? to po co kopiujesz? > > > > Dalsze wywody to pieprzenie kotka za pomocą młotka, jak zawsze w Twoim wydaniu > i > dlatego pominę te wstawki o onucach i upodobaniach itd ... bo, gdy z Daną > wymieniłyśmy uwagi, że robisz fajne zdjęcia, to pewnie duma serce Ci > rozpierała i nie gadaj, że było inaczej, bo i tak nie uwierzę. duma mnie rozpiera z innych powodow niz twoja konwersacja z dana na moj temat,a zdjecia robie dlatego,ze lubie to robic a nie po to by je dowolnie kopiowac i rozpowszechniac. to chyba oczywiste i nie podlega dyskusji. nie wszytsko co ktos inny robi jest twoje tylko dlatego,ze jest ono dostepne w necie. masz racje dziekuje za uwage i za watpliwej jakosci komplementy i nie zapomnij,ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie,a nie takie jak ty masz. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 22:48 vicky17 napisała: > ta obsesja na punkcie moich zdjec i mego ciala jest na prawde niezdrowa. Twego ciala???? )))) Obsesja???? )))) No, COS PODOBNEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: zdjęcie roku ...vicky miałaś wielkie szanse 29.12.08, 23:04 belgijska napisała: > vicky17 napisała: > > > > ta obsesja na punkcie moich zdjec i mego ciala jest na prawde niezdrowa. > > > Twego ciala???? )))) Obsesja???? )))) No, COS PODOBNEGO!!! Hahaha o jakim ciele ona napisała? O swoich paluchach czy płytkach zrogowaciałych? Trochę przesadza z megalomanią. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Możesz sobie wyklikać ten wątek 29.12.08, 22:42 foruminum napisała: bo dyskutowanie o Twoich krzywych paluchach do przyjemności nie należy. Dla celów konkursowych liczył się pomysł i kompozycja zdjęcia, a nie analiza anatomiczna Twoich krzywych paluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Możesz sobie wyklikać ten wątek 29.12.08, 22:49 foruminum napisała: > foruminum napisała: > > bo dyskutowanie o Twoich krzywych paluchach do przyjemności nie należy. Dla > celów konkursowych liczył się pomysł i kompozycja zdjęcia, a nie analiza > anatomiczna Twoich krzywych paluchów sama sobie wyklikuj..swoja kulture i swoje zlodziejskie zapedy. jak masz chec na konkurs to pojdz sama w plener i sie nim podniecaj,a nie kolportuj cudzych materialow bez pozwolenia autora. tyle nawet taka intelektualistka jak ty powinna wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: co za refleks:) 29.12.08, 22:47 vVcky zamiescila to zdjecie juz w lipcu, a wy dopiero teraz skopiowalicie jej watek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=82445183 Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: co za refleks:) 29.12.08, 22:49 cyniol napisał: > vVcky zamiescila to zdjecie juz w lipcu, a wy dopiero teraz skopiowalicie jej w > atek? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=82445183 www.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co za refleks:) 29.12.08, 22:52 cyniol napisał: > vVcky zamiescila to zdjecie juz w lipcu, a wy dopiero teraz skopiowalicie jej w > atek? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=82445183 kopiuja 3 razy w tygodniu urzadzajac sobie sabat czarownic. widzialas cos bardziej zboczonego od tej chorej gromady bab sliniacych sie nad zdjeciami moich nog? nie wiem ile by mi placili to nad nozkami onych pieknosci nie spedzilabym 5 minut swego czasu,a co dopiero powiedziec o kolportowaniu tego cennego materialu co rusz. widac kto tu ma kompleksy i dlaczego i kogo wszystko na temat innych interesuje,wlaczywszy marki obuwia plazowego,ktorego te glaby nawet rozpoznac nie potrafia,bo sa glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co za refleks:) 29.12.08, 22:58 ty farsztejst rochellinska, ze za zadna cene nie zamiescilabym ani ja, ani belgijska, ani ariadna, ani foruminum, ani nikt normalny swoich paznokci na publicznym forum???? nu, i duraczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: co za refleks:) 29.12.08, 23:03 vicky17 napisała: > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=82445183 > > kopiuja 3 razy w tygodniu urzadzajac sobie sabat czarownic. widzialas cos > bardziej zboczonego od tej chorej gromady bab sliniacych sie nad zdjeciami moic > h > nog? Pisalem na temat tej obsesji juz 3 tygodnie temu, ale oni nadal nie ustaja)) Kacik humoru, hehehe i to sa dorosli ludzie i nawet juz w leciwym wieku)) Zieleniak Re: pedicure po hamerykansku Autor: cyniol 12.12.08, 00:35 Dodaj do ulubionych Odpowiedz Wiesz, ze w naszej The Gazette, chyba sobotniej bylo to zdjecie. Nawet zaintrygowala mnie tresc, bo tyle o tych paznokciach i pedicure erec pisal, ze odruchowo zawiesilem oko na artykule. Ciekawe jak dlugo trwa taki pedicure? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=82445183&a=82445183 Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: co za refleks:) 29.12.08, 23:12 cyniol napisał: > vicky17 napisała: > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=82445183 > > > > kopiuja 3 razy w tygodniu urzadzajac sobie sabat czarownic. widzialas cos > > bardziej zboczonego od tej chorej gromady bab sliniacych sie nad zdjeciam > i moic > > h > > nog? > > Pisalem na temat tej obsesji juz 3 tygodnie temu, ale oni nadal nie ustaja)) > Kacik humoru, hehehe i to sa dorosli ludzie i nawet juz w leciwym wieku)) > > > Zieleniak > Re: pedicure po hamerykansku > Autor: cyniol 12.12.08, 00:35 > Dodaj do ulubionych > Odpowiedz > Wiesz, ze w naszej The Gazette, chyba sobotniej bylo to zdjecie. Nawet > zaintrygowala mnie tresc, bo tyle o tych paznokciach i pedicure erec pisal, ze > odruchowo zawiesilem oko na artykule. Ciekawe jak dlugo trwa taki pedicure? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50999&w=82445183&a=82445183 Nikt nie jest w stanie czytać wszystkich waszych postów. Mieszkam w Polsce i czytam wiadomości z polskich portali informacyjnych i do nich się odnoszę. I co , to takie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co za refleks:) 29.12.08, 23:20 foruminum napisała: > Nikt nie jest w stanie czytać wszystkich waszych postów. Mieszkam w Polsce i > czytam wiadomości z polskich portali informacyjnych i do nich się odnoszę. I > co , to takie dziwne? > dziwne,ze nie wyszukujesz tego co inni publikuja tak obficie. zamiast zachwyca sie w takim waznym czasie moimi krzywymi stopami ty jako koneserka piekna powinnas pokazywac mlodych i jurnych,ba znajomych pewnej milej panci co to krzywizn nie ma. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=89020704&a=89037450 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co za refleks:) 29.12.08, 23:23 oni tez nie maja.... i paznokietki u nich duzo ladniejsze.... no i zdrowsze i mlodsze.... fajni, nie, rochellina???? aaaaaa, na autobusach tez nie paradowali... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co za refleks:) 29.12.08, 23:23 specjalnie zalaczylam, cobys sobie israelskich zolnierzy zobaczyla.. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co za refleks:) 29.12.08, 23:38 dana33 napisała: > oni tez nie maja.... i paznokietki u nich duzo ladniejsze.... > no i zdrowsze i mlodsze.... > fajni, nie, rochellina???? aaaaaa, na autobusach tez nie > paradowali... super,troche za duzo kluch jedli jak na moj gust,ale w koncu w kuchni polowej i po tym co dom im dawal to trudno sie spodziewac..,ze ktos powieli urode absztyfikanta. uroda kwestia gustu,ale nie bede sadzila ci komplementow w twoim chamskim stylu..powiem jedno..moze autobusami jezdzili,ale nie zarabiali na tym tak jak kto inny z nieco lepsza fizjonomia,bo po innych genach. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Oh vicky 29.12.08, 23:50 Czego lamentujesz przecie wiadomo od wiekow ze ze zlodziejstwa i lichwiarstwa to plemie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: co za refleks:) 29.12.08, 23:40 zaraz padnę to jakby inna osoba pokazała swoje zdjęcie na otwartym powszechnie dostępnym forum a potem buzię otwierała ,ze ktoś to komemtuje nie wciska się zdjęcia ,albo się potem nie płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky.... 29.12.08, 23:35 melord napisała: > graja z toba w bambuko... odwrotnie..chodzi o to by zamiast opisywania bohatyrow z "born to kill" na helmie,zajmowac sie moimi nogami ,bo to mniej wymagajace intelektualnie. poza tym chyba nie trzeba komentowac stanu fizyczno-psychicznego tych pieknotkow na innym zdjeciu,bo to wczorajasza zupa. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Vicky.... 29.12.08, 23:47 obserwuje ten watek od dwoch godzin...wiem,ze dasz sobie rade sama wiec sie nie wtracam zastanow sie jednak czy nie warto ten watek olac....ja bym to zrobil na samym poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky.... 30.12.08, 00:21 melord napisała: > obserwuje ten watek od dwoch godzin...wiem,ze dasz sobie rade sama > wiec sie nie wtracam > zastanow sie jednak czy nie warto ten watek olac....ja bym to zrobil na samym > poczatku no wiesz chyba nie watpisz,ze dam sobie rade..gorzej z tym majdanem sliniacych sie na moj widok bab i weterana pozarskiego co za zycie..wklejac cudze nogi upajac sie tak strasznym widokiem circa 3 razy w tygodniu na paru watkach. widziales wiekszych idiotow? co to towarzystwo cpa,ze tak glupie mozgi ma? wyobraz sobie mnie wklejajaca pasztetowe pazury lub jej mundurowe paczki w masle. jesli kiedys do tego stanu dojde to please wyklikujcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś