IP: 10.128.138.* 20.01.02, 23:25
Podziwiam Adama Michnika za to co robi i jak umie się odnaleźć w dzisiejszym
świecie, Brawo Adam!
Obserwuj wątek
    • Gość: wild Adam!! wołają Ciebie! ho no!kapusta i kartofele!:} IP: *.net.bialystok.pl 20.01.02, 23:30
      Gość portalu: alcool napisał(a):

> Podziwiam Adama Michnika za to co robi i jak umie się odnaleźć w dzisiejszym
      > świecie, Brawo Adam!

hmm może wejdzie na czata! sprawdze...
    • Gość: kunce Re: Adam IP: *.chello.pl 20.01.02, 23:35
      > świecie, Brawo Adam!

A ja myślałam, że będzie o Małyszu...
      • Gość: wild AAAdam :) IP: *.net.bialystok.pl 20.01.02, 23:37
        Gość portalu: kunce napisał(a):

> Gość portalu: alcool napisał(a):
        > > Podziwiam Adama Michnika za to co robi i jak umie się odnaleźć w dzisiejsz
        > ym
        > > świecie, Brawo Adam!
        >
        > A ja myślałam, że będzie o Małyszu...

mniej skocznie?smile)
      • Gość: alcool Re: Adam IP: 10.128.138.* 20.01.02, 23:38
        Adamowi Michnikowi należy się szacunek choćby za to że od wielu lat na wysokim
        poziomie komentuje naszą rzeczywistość, to najlepszy dziennikarz w Polsce.
        • Gość: wild Aaaa ha ha ha ha haaaa AAA haha haha ha! uh!! :] IP: *.net.bialystok.pl 20.01.02, 23:42

> Adamowi Michnikowi należy się szacunek choćby za to że od wielu lat na wysokim
          > poziomie komentuje naszą rzeczywistość, to najlepszy dziennikarz w Polsce.

kapsle zostaw! zbieram...
          • Gość: ethanol Re: Aaaa ha ha ha ha haaaa AAA haha haha ha! uh!! :] IP: 151.112.27.* 21.01.02, 01:27
            Alcol - masz racje to najlepszy dziennikarz. Ja wrecz kocham jego komentzarze -
            a najbardziej kocham jego komentzarz w ktorym Grossa przyrownoje do Mickiewicza
            i Milosza. Ten komentarz tak kocham, ze wycialem sobie go z gazety i zawiesilem
            nad lozkiem. I codziennie wieczorem przed snem czytam na kolanach. Adamie
            Michniku !!!! Kochamy Cie !!!!!
            • Gość: alcool Re: Aaaa ha ha ha ha haaaa AAA haha haha ha! uh!! :] IP: 10.128.138.* 21.01.02, 23:59
              aja ciebie kocham C2H5OH są jeszcze porządni ludzie na tym świecie!!!
    • Gość: 102002 Re: Adam IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 21.01.02, 01:34

> świecie, Brawo Adam!

Tttt--aa--k.Kochamy go.
    • Gość: Porter Re: Adam IP: *.ppp.polbox.pl 21.01.02, 01:35
      Tak, ja tez jestem wdzieczny Adamowi, za nadzieje, jaka wlewa w serca Polakow.
      Za to, ze pokazuje, ze nie jestsmy gorsi, ze potrafimy wytrwale walczyc i
      wygrywac. Za to, ze potrafi zwyczajnie po ludzku powiedziec, co lubi, a czego
      nie, co uwaza za porzadne, o co za wstretne, ze nie kreuje sie, mimo osiaganych
      sukcesow na guru. I jestem pewien, ze przywiezie conajmniej jeden zloty medal z
      Olimpiady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka