Gość: alcool IP: 10.128.138.* 20.01.02, 23:25 Podziwiam Adama Michnika za to co robi i jak umie się odnaleźć w dzisiejszym świecie, Brawo Adam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wild Adam!! wołają Ciebie! ho no!kapusta i kartofele!:} IP: *.net.bialystok.pl 20.01.02, 23:30 Gość portalu: alcool napisał(a): > Podziwiam Adama Michnika za to co robi i jak umie się odnaleźć w dzisiejszym > świecie, Brawo Adam! hmm może wejdzie na czata! sprawdze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Adam IP: *.chello.pl 20.01.02, 23:35 Gość portalu: alcool napisał(a): > Podziwiam Adama Michnika za to co robi i jak umie się odnaleźć w dzisiejszym > świecie, Brawo Adam! A ja myślałam, że będzie o Małyszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild AAAdam :) IP: *.net.bialystok.pl 20.01.02, 23:37 Gość portalu: kunce napisał(a): > Gość portalu: alcool napisał(a): > > Podziwiam Adama Michnika za to co robi i jak umie się odnaleźć w dzisiejsz > ym > > świecie, Brawo Adam! > > A ja myślałam, że będzie o Małyszu... mniej skocznie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcool Re: Adam IP: 10.128.138.* 20.01.02, 23:38 Adamowi Michnikowi należy się szacunek choćby za to że od wielu lat na wysokim poziomie komentuje naszą rzeczywistość, to najlepszy dziennikarz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Aaaa ha ha ha ha haaaa AAA haha haha ha! uh!! :] IP: *.net.bialystok.pl 20.01.02, 23:42 Gość portalu: alcool napisał(a): > Adamowi Michnikowi należy się szacunek choćby za to że od wielu lat na wysokim > poziomie komentuje naszą rzeczywistość, to najlepszy dziennikarz w Polsce. kapsle zostaw! zbieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Aaaa ha ha ha ha haaaa AAA haha haha ha! uh!! :] IP: 151.112.27.* 21.01.02, 01:27 Alcol - masz racje to najlepszy dziennikarz. Ja wrecz kocham jego komentzarze - a najbardziej kocham jego komentzarz w ktorym Grossa przyrownoje do Mickiewicza i Milosza. Ten komentarz tak kocham, ze wycialem sobie go z gazety i zawiesilem nad lozkiem. I codziennie wieczorem przed snem czytam na kolanach. Adamie Michniku !!!! Kochamy Cie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcool Re: Aaaa ha ha ha ha haaaa AAA haha haha ha! uh!! :] IP: 10.128.138.* 21.01.02, 23:59 aja ciebie kocham C2H5OH są jeszcze porządni ludzie na tym świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 102002 Re: Adam IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 21.01.02, 01:34 Gość portalu: alcool napisał(a): > Podziwiam Adama Michnika za to co robi i jak umie się odnaleźć w dzisiejszym > świecie, Brawo Adam! Tttt--aa--k.Kochamy go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Adam IP: *.ppp.polbox.pl 21.01.02, 01:35 Tak, ja tez jestem wdzieczny Adamowi, za nadzieje, jaka wlewa w serca Polakow. Za to, ze pokazuje, ze nie jestsmy gorsi, ze potrafimy wytrwale walczyc i wygrywac. Za to, ze potrafi zwyczajnie po ludzku powiedziec, co lubi, a czego nie, co uwaza za porzadne, o co za wstretne, ze nie kreuje sie, mimo osiaganych sukcesow na guru. I jestem pewien, ze przywiezie conajmniej jeden zloty medal z Olimpiady. Odpowiedz Link Zgłoś