caromina 12.01.09, 13:55 dedykuje z ukrytą myślą pl.youtube.com/watch?v=tHw9b4BBV9Y Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 13:58 caromina napisała: Nie pochlebiaj sobie,że myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 14:03 off_nick wyrzezila: > Nie pochlebiaj sobie,że myślisz > Jasne, cudowny obrazie Niech żyje uprzejmość! > Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 14:09 caromina rzygnęła: > Jasne, cudowny obrazie Niech żyje uprzejmość! Nie odróżniasz obrazy od obrazu Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 14:13 W jakiej kategorii się sytuujesz? Niebyt czy Zmarli? Kochanie, może w jednej i drugiej? Podczytujesz? Misiu malutka? Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 14:16 Dzidzia, ty chcesz mnie obrazic, razem z ferajną??? Chybaś na obraz upadła albo sempiterna ci odpadla. Przestań brać tabletki, które bierzesz i weź inne Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 14:20 caromina napisała: > > Dzidzia, ty chcesz mnie obrazic, razem z ferajną??? Chybaś na obraz > upadła albo sempiterna ci odpadla. Przestań brać tabletki, które > bierzesz i weź inne Ferajny nie widzę,tabletek nie biorę żadnych,pudło zatem,to znaczy kosz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 14:26 podpilas sobie razem z perliczkowatym, carominska????????? Odpowiedz Link Zgłoś
perla a tak w ogóle 12.01.09, 14:18 to kiedy ty napisałaś jakis post na dany temat offniczka? W zasadzie pojawiasz się aby ubliżać. Nie patrzysz nsa treść a na nicki. Nick nie po lini to wulgarnie ubliżasz. Nie wnosisz niczego na forum, oprócz żałosnego jadu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:22 perla napisał: > to kiedy ty napisałaś jakis post na dany temat offniczka? > W zasadzie pojawiasz się aby ubliżać. Nie patrzysz nsa treść a na > nicki. Nick nie po lini to wulgarnie ubliżasz. > Nie wnosisz niczego na forum, oprócz żałosnego jadu właśnie. > Ani ona nie ubliży, ani ona wulgarna czy jaka inna, ani jadu niet'. Zabawna dzidzi. Piernik oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:26 Ani ona nie ubliży, ani ona wulgarna czy jaka inna, ani jadu niet'. > Zabawna dzidzi. Piernik oczywiscie Kiedys napisala ze jej psy maja inteligencje a wiec pytanie co ona ma? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:25 perla napisał: Jeśli chodzi o jad to nikt nie odbierze Tobie palmy pierwszeństwa,nawet Gregor Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:32 grzesio der germanski nawet jadu nie ma, offnickowa.... tylko prostactwo, glupota i nachalnosc.... lata od watka do watka, jak kot z pelnym pecherzem, i nawet nie zauwaza, ze nikt na jego "madrosci" nie reaguje... taki belkot, ze trudno zrozumiec.... jadu tam nikak nie znajdziemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:57 off_nick napisała: > Jeśli chodzi o jad to nikt nie odbierze Tobie palmy pierwszeństwa,nawet Gregor; no ok, niech i tak będzie. Ala ja zak ładam wątki na tematy różne i wypowiadam się na dany temat. Ty tylko ubliżasz. No powiedz, poco weszłaś do wątku tego? Dlaczego zaczęłąś ubliżać od razu. Co ci przeszkadzało właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:29 a ty perliczkowaty? kiedy napisales normalny post? bo widze tylko nagonki na kogos... wszystko jedno czy to forumowicz, czy partia polityczna w polsce, ale tylko i wylacznie nagonki... aaaaa, troche chwalenia twojego tez widze tu czasami wlasnie... jakas lisboa, redakcja, hotele, ile to ty mozesz przegrac, kawiarnia berlinska i takie inne... kto cie utrzymuje, perliczkowaty? bo z tego co piszesz, to nie masz czasu na prace... Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:40 dana33 napisała: > kto cie utrzymuje, perliczkowaty? Co za perfidne przypuszczenia ! przyjaciel moj utrzymuje sie z pracy wlasnych rak, naprawiajac zniszczone dluga i intensywna elsploatacja tapczany. -- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:43 ja sie nie pytalam twojego przyjaciela..... ja sie pytalam ciebie.. to z czego ty? trzeba miec niezla posadke, zeby takie pieniazki zarabiac.... Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:45 Hm...glowe bym dal, ze pytalas perle. -- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a tak w ogóle 12.01.09, 14:48 jezuuuuuuu, perlisty...... nie dawaj glowy za moja nieuwaznosc, co ty... oczywiscie.... nu.... ja ciebie szalenie pardon, perlisty.... mea culpa... (bo to w porywach wojennych... ) Odpowiedz Link Zgłoś
perla widzisz dana33 12.01.09, 15:09 dana33 napisała: > kto cie utrzymuje, perliczkowaty? bo z tego co piszesz, to nie masz > czasu na prace... powiedz, dlaczego ja was nie wypytuję o takie sprawy? Nie robię nic, nawet palcem nie kwinę, aby czegokolwiek dowiedzieć o was się. Nie wychodzę poza ramy postów. Jeżeli robię osobiste wejście, to tylko na podstawie napisanych postów. Czemu jesteście tacy nachalni aby wiedzieć o kimś prywatnie? Ilu osobom przesłakiście moje dane osobowe? Czemu to robicie? Zobacz dana jak może fajnie być bez grzebania się w czyimś privie. Ty rzucasz na forum nazwiskami ludzi, którzy ich nieujawnili, robisz aluzje do priwów... Czemu tak nieczysto grasz właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: widzisz dana33 12.01.09, 15:22 perliczkowaty...... nie zbieram twoich danych.... oprocz twojego imienia i tego ze jestes z lublina, nie znam nawet twojego nazwiska.. ty natomiast znasz wszystkie moje dane, wlacznie z telefonem, nie? nie mowie, ze musiales szukac, bo sama podalam je na forum, mam jaja w przeciwienstwie do wielu innych i nie kryje sie za zadnym nikiem. jesli chodzi o mnie, to mozesz sie wypytwac o mnie ile chcesz i gdzie chcesz.... nie mam nic do ukrycia i nie wstydze sie niczego, co kiedykolwiek zrobilam w zyciu. nie mam zamiaru tutaj wracac do twoich nagonek na mnie i swinskich wpisow... ale nie zapominam tego i nigdy ci tego nie zapomne... a takie pytanie ci zadalam w zwiazku z tym twoim wiecznych chwalniem sie... tak zbiore wszystko razem cos tu nawypisywal, to wlasnie sie zastanawiam, kiedy ty pracujesz... bo czasu nie masz na prace przy takim ozywionym social life.... nu, chyba ze jestes na emeryturze jak jak... wtedy oczywiscie masz czas.... ale ani polskie, ani israelskie emerytury nie sa tak ogromne, zeby rozjezdzac po calej europie, polsce i przegrywac te 100 000 o jakich pisales... jak widzisz, i ja mam swoja informacje z tego, co ty wypisujesz na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: widzisz dana33 12.01.09, 15:40 postaram ci się uwierzyć, że nie znasz. I możesz trwać w swym zapamiętaniu. Twoja sprawa. Ale ja nie jestem pamiętliwy, szczególnie na forum. Jeżeli zaś tak bardzo cię interesuje z czego żyję... No cóż, bardzo bym chciał na emeryturze być, ale jeszcze ze 20 lat tak niestety... Natomiast nie pracuję tak jak inni, czyli nie wstaję rano i nie idę do fabryki czy innej firmy. To się nazywa wolny zawód. Dopytujesz się o zarobki. Są niezłe. Z tym, że ja nie umiem gospodarowac pieniędzmi i sam nie wiem gdzie idą. U mnie 10 tys. zł w kieszeni, to tak jak u człowieka oszczędnego i gospodarnego 2 tys. zł. I nie rozjeżdżam się po Europie, a wolę po Polsce. Faktem równiez jest, że lubię dobre hotele i drogie kosmetyki. Czy coś jeszce chciałabyś dano wiedzieć o mnie właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: widzisz dana33 12.01.09, 16:10 Rega, rega, rega. Ilez to razy sie juz rozpisywales o swoich pijackich wyczynach i hazardowych szalenstwach?)))) Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: widzisz dana33 12.01.09, 16:20 absztyfikant napisał: > Rega, rega, rega. Ilez to razy sie juz rozpisywales o swoich pijackich wyczynac > h > i hazardowych szalenstwach?)))) > a ty tu czego? I czemu tak kłamiesz? gdzie to ja sie rozpidywałem o swych pijackich wyczynach? W zasadzie nie przepadam za alkoholem. Natomiast lubię hazard. I tak sie złożyło, że dana33 po pobycie w Łodzi zaczeła pisac na forum o tym, że lubię zagrać sobie. A ja nie znam dany, nigdy się z nią niespotkałem. Czyli ona zaczeła pisac o czyms czego dowiedziała się prywatnie. Napisała raz, olałem ,drugi, olałem ale jak dalej zaczeła pisać, to zakpiłem sobie pisząc o jakiś wyssanych z palca kwotach. Identycznie dana przemycała na forum informacje jakie dostała ode mnie w zaufaniu na priv. No to jej napisałem co o niej sądzę. Ostatnio rzuciła nazwiskiem człowieka, którego cenię, a który tu w ogóle nie zagląda. Ładnie to tak? No i ty założyłeś wątek gdzie pewnie zupełnym przypadkiem przemyciłes gdzie ja mieszkam w Lublinie. Przypadkiem. Chwaliłeś się też, że znasz moje dane i, że mnie widziałeś. Ja się tobą nie interesuję. A nawet jakbym znał twe dane to wolałbym sobie rękę obciachać niz je w jakiejkolwiek formie podać na forum. Zachowujecie się czasami bardzo nie fair, a szkoda, bo chyba nie jesteście tacy źli. Nienawiść to zgubna rzecz jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: widzisz dana33 12.01.09, 17:16 nie lzyj znow, perliczkowaty.... pisales o wszystkim sam na forum... i o te niby prywatne info, ktore przemycalam to bylo o rochellinie, i sam sie prosiles... napisz, nie tchorz, pokaz... wszystko to bylo na forum.. klamales, klamiesz i klamac bedziesz... w genach to masz... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: widzisz dana33 12.01.09, 17:38 kto kłamie dana? Kto zaczął pisać o hazardzie? Ja czy ty? Kto pisał, że co innego piszę o Vicky na forum, a co innego prywatnie? Ja czy ty? Kto podał ostatnio nazwisko na forum? Ja czy ty? Nie oczekuję odpowiedzi. I ty ją znasz i ja ją znam właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: widzisz dana33 12.01.09, 18:21 to dobrze, ze nie oczekujesz.... jestem w tej chwili tak zajeta gaza i moimi sprawozdaniami, ze naprawde nie mam czasu wyszukiwac tych twoich opowiadanek... lepiej juz milcz, perliczkowaty.... nie cierpie cie, ale czasemi to jest mi cie zal... mizerny obrazek sobie zrobiles... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: widzisz dana33 12.01.09, 17:22 pierdla napisał: > dana33 napisała: > > > kto cie utrzymuje, perliczkowaty? bo z tego co piszesz, to nie > masz > > czasu na prace... > > powiedz, dlaczego ja was nie wypytuję o takie sprawy? Nie robię nic, > nawet palcem nie kwinę, aby czegokolwiek dowiedzieć o was się. Nie > wychodzę poza ramy postów. Jeżeli robię osobiste wejście, to tylko > na podstawie napisanych postów. Łżesz. Zmyslasz i łżesz. Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Moi drodzy ! 12.01.09, 14:42 Nie można inaczej? Widocznie nie, jak znam tutejsze dusze . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 15:36 www.youtube.com/watch?v=6o2gISJYwQU Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 17:45 absztyfikant napisał: > www.youtube.com/watch?v=6o2gISJYwQU ((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 17:51 Nie lubisz Topola czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: odeszłym w niebyt nickom, zmarłym, podczytują 12.01.09, 18:02 absztyfikant napisał: > www.youtube.com/watch?v=6o2gISJYwQU ((( Ilez mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant kol ha zman :))))))) 12.01.09, 18:04 www.youtube.com/watch?v=CAKAhtdJc6o Odpowiedz Link Zgłoś