Dodaj do ulubionych

co prawda jest

18.01.09, 21:53
bo nawet jak przedstawi sie fakty,z ktorych jasno wynika jaki cham sie na kogo
rzucil,jak zachowywal i na co sobie pozwolil, to pol innego forum jest dalej
innego zdania obwiniajac strone demonstrujaca o ..agresje.
jak widac ministerstwo prawdy ma na swych uslugach wielu dzialaczy
zwiazkowcyh,choc w tym przypadku prawda raczej nie jest podwazalna.

www.youtube.com/watch?v=5Mc8oT6EY6E
Obserwuj wątek
    • aaki hehe 18.01.09, 22:13
      w ciagu kilkunasu sekund ten facio zdziałał więcej niz gazeta wyborcza swoimi filosemickimi artykułami publikowanymi przez wiele lat.
      w przeciwnym kierunku oczywiście.
      • vicky17 Re: hehe 18.01.09, 22:17
        aaki napisała:

> w ciagu kilkunasu sekund ten facio zdziałał więcej niz gazeta wyborcza swoimi f
        > ilosemickimi artykułami publikowanymi przez wiele lat.
        > w przeciwnym kierunku oczywiście.

no wlasnie..w koncu jasno widac jak chamus wstal z miejsca i zaczal rzucac sie
        na spokojnie stojacych ludzi,ktorzy mu na poczatku nie oddawali ciosow,ale potem
        facio juz sie tak rozkrecil,ze mlocil lapami jak cepami.
        jak sobie poczytasz komentarze na szamberecu to kazdy z nich naskakuje na
        mlodziez protestujaca (chociaz ich ADL robi to samo w roznych miejscach i to co
        rusz)a nie na dziada,ktory chcial ich pobic.
        malo tego dziad wcale nie byl pobity,tylko mycke stracil.
        tyle jesli chodzi o prawde z tzw.podkladem filmowym, to teraz wyobraz sobie jak
        manipuluje sie prawde o wojnie.
        to juz na prawde flaki sie wywracaja,ze ktos smie jeszcze paszcze drzec majac
        taki dowod na swoje chamstwo.
      • mirmilek Re: hehe 18.01.09, 23:45
        najlepsze jest to, ze ten czlowiek to forumowy znajomek wink
        • vicky17 Re: hehe 19.01.09, 00:19
          mirmilek napisał:

> najlepsze jest to, ze ten czlowiek to forumowy znajomek wink
          >
          >
          wcale mnie to nie dziwi,bo tam sa takie same cepy jak on..w koncu od dawna
          mowie,ze to jest zbiorek meneli,a jakich meneli to widac po ich slownictwiesmile
    • mamzerek to ten fakt ze vicky jest kretynka 18.01.09, 23:19
      • vicky17 Re: to ten fakt ze vicky jest kretynka 19.01.09, 00:17
        pewnie,ze kretynka jestem bo z klamcami nawijam. cieniasy jedne nawet
        skonfrontowane z faktami klamia,jak to typowe cieniasy.
    • cyniol Re:Moc jarmulki 18.01.09, 23:27

trzeba bedzie sobie na wszelki wypadek zakupic, to nawet lepsze od czapki
      niewidkismilekomentarz pod video:

mekot4321 (52 minutes ago) Show Hide
      0
      Marked as spam
      Reply | Spam
      pieknie, witamy w realu. Jarmulka nie tylko daje prawo bezkarnie mordowac dzieci
      i bezbronnych w Palestynie i na Bliskim Wschodzie, ale rowniez pozwala obic
      mordy w Polsce kazdemu kto podskoczy wlascicielowi jarmulki. Chcesz przylac
      kochankowi zony zaloz jarmulke, chcesz zabic dziecko czy kobiete? jarmulka
      uczyni cie bezkarnym. Sproboj podskoczyc zostaniesz antysemita etc tralala la
      tralala... aresztowali pobitych ha ha ha.Brawo policja.Jestem przekonany ze ci
      co dostali medal by go nie przyjeli
    • cyniolo Re: co prawda jest 18.01.09, 23:40
      a tu komentarz niby Polakasmile

maugustyniak (7 hours ago) Show Hide
      0
      Marked as spam
      Reply | Spam
      Anarchiści to śmiecie. Kompletne tchórze i prymitywi! Hamas to śmiecie. A branie
      stron w tym konflikcie to strata czasu i zagrożenie dla Polskie. Co do tego
      przedłuża konflikt i jest stratą czasu. Ale trzeba powiedzieć że ten żyd umie
      walić! Tak powinniśmy sami przyłożyć anarchistą i różnymi kretynami lewicowymi.
      • cyniolo Re: co prawda jest 18.01.09, 23:41
        cyniolo napisał:

> a tu komentarz niby Polakasmile
        >
        To pewnie falfalel albo arapsmile
        • marouder.eu A skad "O" na koncu nicka?/nt 18.01.09, 23:45

• cyniolo Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 18.01.09, 23:49
            marouder.eu napisał:

Ale ty szybki Marouderku jestessmile Przyczyna jest prozaiczna, jestem blokowany
            przy niektorych watkach. Nie wszystkich, ale tych bardziej newralgicznychsmile Wiec
            tutaj zrobilem pierwszy wpis, ale drugiego juz nie moglem, ale i tak wiecie, ze
            cyniolo to jasmile
          • jaceq Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 00:52
            Hehe, jak Ziobro. wink
            • cyniolo Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 01:07
              jaceq napisał:

> Hehe, jak Ziobro. wink

Fakt, ze Zydowi, czyli tobie, Ziobro nie podoba sie, bynajmniej mnie nie
              interesujesmile Tak samo, jak ciebie, niewiele obchodzi fakt, czy popieram
              Olmerta,Cipe Livni, czy tez zwolennikow Naturei Karte hahaha
              • jaceq Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 01:24
                Musiałeś coś wywinąć, że Ci zabanowali nicka. Jak Ci kolejnego zabanują,
                proponuję "cyniolu", tak jak "Ziobru".
                • cyniol Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 01:35
                  jaceq napisał:

> Musiałeś coś wywinąć, że Ci zabanowali nicka. Jak Ci kolejnego zabanują,
                  > proponuję "cyniolu", tak jak "Ziobru".
                  >
                  Wina moja polega na tym, ze Zydem nie jestem wlasniesmile)) Nicka mi nie
                  zabanowali, bo na niektorych watkach pisze jako cynioli moge je rowniez
                  otwierac, ale na przyklad w watku o Tewje Bielskim, zrobilem kilka wpisow i
                  pozniej juz nie moglem, to samo bylo z watkiem o dniu judaizmu. Pojawial sie
                  napis, ze jest spamsmile)) i tak bez konca.Czyli wina moja wedlug ciebie polega na
                  pisaniu prawdy lub zabieraniu glosu na temat dla Zydow niewygodny?? Ktos tam
                  siedzi i sledzi? Naprawde odbija juz wam ze strachusmileBoicie sie, prawda? Czyzby
                  koniec wasz byl juz bliski, ze pisaniny cyniola boicie sie, hahahahha
                  • jaceq Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 10:41
                    cyniol napisał:

> Wina moja polega na tym, ze Zydem nie jestem wlasniesmile))

Auć! Chyba będziemy musieli coś z tym Twoim problemikiem zrobić... wink

> Nicka mi nie
                    > zabanowali, bo na niektorych watkach pisze jako cynioli moge je
                    rowniez
                    > otwierac, ale na przyklad w watku o Tewje Bielskim, zrobilem kilka
                    wpisow i
                    > pozniej juz nie moglem, to samo bylo z watkiem o dniu judaizmu.

To jest dziwne trochę, bo wg mojej wiedzy (jeśli dobrze zrozumiałem
                    Twój wywód) jest to raczej technicznie niemożliwe nawet, jeśliby
                    Ogóra wyznaczyła jakiegoś swego funkcjonariusza, by czuwał nad Tobą
                    dzień i noc. Jeśli uda Ci się zalogować jako nick X i nie widzisz
                    wpisów (tak rozumiem "(nie) moge je rowniez otwierac", które
                    widziałeś zalogowany jako nick Y, to coś się tutaj nie zgadza. Albo
                    jakaś nowa funkcjonalność forum jest, o której pierwsze słyszę.

> Boicie sie, prawda?

Nie wiem, kogo macie na myśli, cyniolo. wink
                    • cyniol Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 21:42
                      jaceq napisał:

> Nie wiem, kogo macie na myśli, cyniolo. wink

Widzisz, bracie Żaku, ty zawsze tak pokretnie myslisz, wiec sadzisz, ze ja
                      wymyslilem cala historie, aby nick sobie zmienic, na chwilesmile

Ponadto, wpadles na pomysl Ziobry, a mnie najzwyczajniej zainspirowal jezyk
                      wloski, ktory jest moim ukochanym, a w tym jezyku, 90% imion meskich konczy sie
                      na litere "o", wlasniesmile Cyniol po wlosku to Cyniolosmile
                      Sprawdz sobie w tym linkusmile
                      www.20000-names.com/male_italian_names.htm
                      • jaceq Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 20.01.09, 00:08
                        > Widzisz, bracie Żaku, ty zawsze tak pokretnie myslisz, wiec sadzisz, ze ja
                        > wymyslilem cala historie

Skoro Ty tak twierdzisz, że ja sądzę... Uwielbiam takich, co to piszą mi co ja
                        sądzę, albo co ja napisałem. Ostatnio taki jeden, Francuz, dostał za to
                        dokładnie po ryju i nawet dotąd nie przeprosił.

Na marginesie, nie czaję tej polityki Ogóry, która każe sobie fundować wciąż
                        nowe nicki, ale i nie kumam tych, którzy po zabanowaniu zaczynają nowe, drugie,
                        trzecie, ente forumowe życie. Ty przynajmniej napisałeś "hej, to ja, cyniolo,
                        dotąd znany jako cyniol" i sprawa jasna. Juzik z Bagien napiernicza pod 45-tym
                        nickiem i trzeba się domyślać, rozpoznawać po 48-cm inteligencji, że to nie
                        jakiś palant jest, a normalny Juzik.
                        Swoją drogą ja na forum przeklinam, piję, palę w miejscach publicznych, jestem
                        chamski, straszę, tumanię, obrażam, w duрie mam leguramin i na dodatek - nie
                        szanuję netykiety. I co? I mnie jakoś, odkąd zacząłem się logować, nie banują.
                        Widać mam jakiś urok osobisty i inne ukryte zalety obok tych, co wymieniłem powyżej.

> Ponadto, wpadles na pomysl Ziobry, a mnie najzwyczajniej zainspirowal jezyk
                        > wloski

Ee, przesadzasz. Mnie się po prostu skojarzyło, bo jak popatrzę na fotkę
                        fizjonomii Ziobry, to mam skojarzenia z garem rozgotowanej włoszczyzny, w której
                        pływają dwa ziarenka ziela angielskiego i zielony uśmiech listka bobkowego.

> Sprawdz sobie w tym linkusmile

Zaraz sobie wygodnie siądę i w ramach dozwolonego użytku obejrzę "Gomorrę" by
                        sprawdzić, czy warto iść na to do kina.
                        • vicky17 Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 20.01.09, 00:25
                          jaceq napisał:

> Swoją drogą ja na forum przeklinam, piję, palę w miejscach publicznych, jestem
                          > chamski, straszę, tumanię, obrażam, w duрie mam leguramin i na dodatek -
                          > nie
                          > szanuję netykiety.

no to masz niezla dupe,ze te wszystkie leguraminy pomiescisz. nie dziwota,ze ci
                          jej nie banuja,bo by za wiele leguraminow stracili.
                          • jaceq Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 20.01.09, 00:26
                            > no to masz niezla dupe

Dziękuję.
                            Wzajemnie.
                            wink
                            • vicky17 Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 20.01.09, 00:32
                              jaceq napisał:

> > no to masz niezla dupe
                              >
                              > Dziękuję.
                              > Wzajemnie.
                              > wink
                              >

moja jest obolala,bo mnie stok z mlodymi wykonczyl ale to przyjemniejsze
                              wykonczenie niz to leguraminowe wlasniesmile
                              • jaceq Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 20.01.09, 00:36
                                > moja jest obolala,bo mnie stok z mlodymi wykonczyl

?!?
                                • vicky17 Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 20.01.09, 00:37
                                  jaceq napisał:

> > moja jest obolala,bo mnie stok z mlodymi wykonczyl
                                  >
                                  > ?!?
                                  >
                                  stok=narty=obolala dupasmile
                                  • jaceq Aha. 20.01.09, 00:45
                                    Bo już podejrzewałem...

PS. Jeździłaś na tzw. parapecie?
                                    • vicky17 Re: Aha. 20.01.09, 01:08
                                      jaceq napisał:

> Bo już podejrzewałem...
                                      >
                                      > PS. Jeździłaś na tzw. parapecie?
                                      >

e tam,to dla dzieci i macho chlopow jest a nie dla dam,co dbaja o swoje
                                      konczyny. mam ci swoje 2 skretasy,ktore uwielbiam i zadnych desek nie bede woskowac.
                                      • jaceq Re: Aha. 20.01.09, 01:14
                                        A kijków jeszcze używasz? Ja używam, uważam, że świetnie nadają się by powiesić
                                        na nich rękawice.
                                        Natomiast postanowiłem, że już więcej nie będę robił z siebie durnia w kasku.

A o parapety pytałem, bo nie bardzo sobie wyobrażam, jak można sobie stłuc dupę
                                        jeżdżąc na boazerii, nawet jeżdżąc w puchu na "lawiniastych" stokach.
                                        • vicky17 Re: Aha. 20.01.09, 01:18
                                          jaceq napisał:

> A kijków jeszcze używasz? Ja używam, uważam, że świetnie nadają się by powiesić
                                          > na nich rękawice.
                                          > Natomiast postanowiłem, że już więcej nie będę robił z siebie durnia w kasku.
                                          >
                                          > A o parapety pytałem, bo nie bardzo sobie wyobrażam, jak można sobie stłuc dupę
                                          > jeżdżąc na boazerii, nawet jeżdżąc w puchu na "lawiniastych" stokach.
                                          >
                                          kijki mam i to specjalnie zakrzywione,nie umiem bez nich wywijac skretasow po
                                          muldach,kasku nie uzywam bo nie skacze ani nie lubie jezdzic po lodzie,ale jesli
                                          chodzi o deske to mozna stulc nie tylko dupsko,ale paskudnie sie polamac. to
                                          moje chlopaki uwielbiaja,wraz z roznego rodzajami skokami w oblodzonej half
                                          pipe,ale jeszcze sie przez nich ze stoku zepchnac nie dam..no na razie
                                          przynajmniej jak podloze jest puszystesmile

s157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/?action=view¤t=ostrajazda.flv
                • cyniol Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 01:40
                  jaceq napisał:

Zamaist moim nickiem, zajmij moze stanowisko wobec swego ziomka, Michaela
                  Hermana, ktory Polakow zaatakowal w Poznaniu? Masz cos ciekawego do powiedzenia
                  na ten temat? nie masz wiadomosci co sie z nim dzieje? Czy nadal w radiu udziela
                  sie, czy moze cichcem uciekl juz do Izraela?
                  • jaceq Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 10:32
                    > nie masz wiadomosci co sie z nim dzieje?

Niestety, nawet nie kojarzę człowieka.
                    • vicky17 Re: A skad "O" na koncu nicka?/nt 19.01.09, 17:31
                      jaceq napisał:

> > nie masz wiadomosci co sie z nim dzieje?
                      >
                      > Niestety, nawet nie kojarzę człowieka.
                      >

no cos podobnego,najbogatszy czlek w polsce nie kojarzy kto komu morde obijal w
                      poznaniu,ba nie zna nawet osobiscie tego gieroja?
                      zawiodles mnie.
          • awuk Re: A skad "O" na koncu nicka ? 19.01.09, 14:54
            Może dlatego że to rodzaj nijaki.
            • marouder.eu Cyniolek, co by nie mowi, nie jest nijaki! 19.01.09, 14:57
              Kuwa!
        • vicky17 Re: co prawda jest 19.01.09, 00:25
          cyniolo napisał:

> cyniolo napisał:
          >
          > > a tu komentarz niby Polakasmile
          > >
          > To pewnie falfalel albo arapsmile

albo inny cieprpiacy na nienawisc rasowa poszkodowany..mlocacy rekami? ja sie
          pytam dlaczego policja nie bronila swoich obywateli przed atakiem jakiegos
          chorego lunatyka? ktos powinien mu proces wytoczyc o pobicie.
    • cyniolo Re: wiemy juz kim jest agresor 18.01.09, 23:45
      to skandal, ze taki ktos na koszt Polski radio prowadzi!

verte13 (11 hours ago) Show Hide
      0
      Marked as spam
      Reply | Spam
      AGRESOREM, KTÓRY POBIŁ POLSKICH DEMONSTRANTÓW JEST NIEJAKI MICHAEL HERMON,
      zamieszkały w Warszawie dyrektor hebrajskiej audycji Polskiego Radia dla
      Zagranicy „Kol Polin".

Zdjęcie jegomościa z żoną na wykop . pl
    • g-48 Re: Rachelo 18.01.09, 23:46
      Pamietaj o tym ze Zydzi sa na calym swiecie u siebie w domu,a
      gospodarz nie musi sie tlumaczyc w swoim domu ze swoich czynow.
      Oni przez takie akcje chca pokazac jak to nalezy"kochac" swoja
      ojczyzne zeby kazdy wiedzial ze"oni sa chamy i nie warto z nimi
      zadzierac"bo maja argumenty silowe.
    • g-48 Re:A co o tym mysli Erec! 19.01.09, 00:10
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=89819804&v=2&s=0
      "Intelektuele" znani z forum Aquanet.
      • cyniolo Re:A co o tym mysli Erec! 19.01.09, 00:59
        Skandalem jest, ze przeciez wszyscy wiedzieli kim jest ten cham, ale jego
        tozsamosc byla skrzetnie ukrywana. Czy mozna sobie wyobrazic, podobna sytuacje w
        Izraelu, kiedy Polak, dyrektor radia polskiego w Izraelu, oklada piesciami
        Zydow? I wszyscy pytani, kim byl ten czlowiek, twierdza, ze nie wiedza!

Ciekawe jest tez czym zajmuje sie ten pan Micheal Herman.Otoz twierdzi, ze
        wycieczki z Izraela odwiedzaja tylko obozy, i nie maja zadnych kontaktow z
        tutejsza spolecznoscia zydowska! Nie polska tylko zydowska i Polacy w tym celu
        utrzymuja to radio i placa Zydowi z Izraela, za okladanie piesciami tych, na
        ktorych koszt zyje.Ciekawe, czy powroci do pracy????

"Dyrektorem redakcji hebrajskiej został Michael Hermon. Uważa on, że ludzie w
        Izraelu powinni dowiedzieć się czegoś o współczesnym żydowskim życiu w Polsce, a
        nie znać ją tylko od strony muzeów i hitlerowskich obozów zagłady. Izraelskie
        wycieczki odwiedzają zawsze nazistowskie obozy w Auschwitz i Treblince, ale
        zwykle nie mają żadnego kontaktu z tutejszą społecznością żydowską – podkreślił
        Hermon.
        Jak twierdzą komentatorzy BBC, na ten stan rzeczy miały wpływ lata
        komunistycznej indoktrynacji, która tłumiła wszelką dyskusję na temat bieżącego
        życia żydowskiego, które zaczęło wychodzić na jaw dopiero 20 lat temu. Otwierane
        są synagogi, ordynuje się nowych rabinów. Częste są też przypadki odkrywania
        żydowskich korzeni przez katolickie rodziny."

www.znak.org.pl/index.php?t=wydarzenia&id=5285
    • cyniol Re: Zydzi pietra dostali i sprawe zatuszowali 19.01.09, 13:11
      nalezy tylko wysledzic, czy Michaela odeslali ciupasem do Izraela.

Bójka na uniwerku. Nic się nie stało
      NIE BĘDZIE KONSEKWENCJI INCYDENTU W POZNANIU

Mimo, że interweniowała policja i zatrzymała do wyjaśnienia zaatakowanych -
      trzech z sześciu protestujących, a obywatel Izraela trafił do szpitala na
      obserwację, nikt nie poniesie żadnych konsekwencji. Jak poinformował tvn24.pl
      rzecznik wielkopolskiej policji podinspektor Andrzej Borowiak, przeciwko nikomu
      nie jest w tej sprawie prowadzone postępowanie.

- Żadna ze stron nie złożyła skargi, żadnego zawiadomienia, a poza tym nie
      stwierdzono tam żadnego naruszenia przepisów, prawa wykroczeń czy prawa karnego.
      W związku z tym nie ma żadnych przesłanek, żeby policja prowadziła jakiekolwiek
      postępowanie w tej sprawie - powiedział nam Borowiak.
      www.tvn24.pl/12690,1581919,0,1,bojka-na-uniwerku-nic-sie-nie-stalo,wiadomosc.html
      • vicky17 Re: Zydzi pietra dostali i sprawe zatuszowali 19.01.09, 17:29
        cyniol napisał:

> nalezy tylko wysledzic, czy Michaela odeslali ciupasem do Izraela.
        >
        >
        >dobrze zrobia,bo jak sie ma taka gebe to lepiej albo na niej siedziec albo
        siedziec na niej gdzie indziej niz w Polsce.
        dobre sa komentarze pod tym artykulem. co za bagno,ktore nie rozumie w jakim
        swiecie sie znajduje i co komu wolno a czego nie.
        jeszcze bidaka na obserwacje do szpitala wzieli,chyba psychiatrycznego,bo za ich
        murem chyba w nich wszystkie miejsca ostatnio zajete.
        powniewaz to kumpelek balkoniowcow mam nadzieje,ze przekaza mu nasze
        wspolczucia, a swoja droga geba pasuje do balkonu jak ulalsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka