absztyfikant 17.02.09, 15:49 W koncu znalazlem www.youtube.com/watch?v=xRz5WnHemkw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Scanie 17.02.09, 16:03 Co to zmienia w ocenie sytuacji? Skąd wiadomo,że filmu nie nakręcono gdzie indziej? A. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Scanie 17.02.09, 16:08 Co to zmienia w ocenie sytuacji? > Skąd wiadomo,że filmu nie nakręcono gdzie indziej? Bo tylko Zyd jest prawdomowny?! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Scanie 17.02.09, 16:10 Nie wiem Andrzeju. Scan mnie kiedys prosil o ten link, a tak sie zlozylo, ze w koncu go znalazlem dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
szczeniaczek Re: Scanie 17.02.09, 16:16 Wstretna, wredna, obrzydliwa syjamistyczna propaganda. nawet filmu dobrze nakrecic nei potrafia! Allahu Akbar! Hau Hau Hau Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Scanie 17.02.09, 16:48 jasne! W Holywood. A rezyserem byl na pewno Spielberg.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Scanie 17.02.09, 16:55 1zorro napisał: > jasne! W Holywood. A rezyserem byl na pewno Spielberg.... skoro tak sugerujesz? toz wiadomo czyje jest Holywood. A. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Scanie 17.02.09, 17:35 Wiadomo,wiadomo! Cala wladza w rece WIADOMO KOGO! Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski To jest zabawne i nie jest zabawne 17.02.09, 18:27 Dobra rozdzielczosc satelitarnych zdjec. Dobra amerykanska technologia Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Scanie 17.02.09, 18:31 1zorro napisał: > a ty bidoku musisz ino lpoata Jesli to do mnie,to pomylka w adresie,a jesli do A. to tez nie macha lopata,choc od czasu do czasu wydobywa sie z niego smrodek jakis taki dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Scanie 17.02.09, 18:46 jakiz smrodek? Ironi nie załapałeś? Skoro mnie znasz , to powinieneś bez emotikonów A ja się tylko zastanawiam nad autentycznością filmu Pewnie jest, a ci ludzie po prostu chcieli przejść z miejasca na miejsce licząc ,że do żałobników strzelac nie będą. Nie widziałbym tu fałszowania jakichś pogrzebów , bo i po co? A. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Scanie 17.02.09, 18:53 Przypomniala mi sie dyskusja,ktora kiedys prowadzilismy,ale jesli ironia,to wycofuje. Nie znasz Arabow. Fantazja ich ponosi,a poczucie bycia ofiara historii wskazuje pole do dzialania. Obejrzyj kawalki o mohamadzie al dura, filmik,ktory spowodowal uznanie Izraela za twierdze nazizmu,a ktory okazal sie byc produktem fantazji Paliwoodu. Propagande maja lepsza od Izraelczykow,ale to nie znaczy ze racja jest po ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Filmik jest autentycznie autentyczny, 17.02.09, 18:54 kilka lat temu wraz z paroma innymi dziełkami z Palywood obiegł świat, który śmiał się z "udolności" balestyńskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś