cepekolodziej 24.02.09, 23:00 www.haaretz.com/hasen/spages/1066599.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant nisko upadles, ale git 24.02.09, 23:01 miasta.gazeta.pl/bialystok/1,85994,5635246,Matka_zabila_noworodka_w_Lomzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Koci tata z Petah Tikwy 24.02.09, 23:05 Mozna sie tak przerzucac linkami w nieskonczonosc. Tylko po co? Jestes zbyt prymitywny, by odstawiac Natana przychodzacego do krola Dawida. Na tym forum jest cala masa zenujacych krzykaczy i ludzi plujacych zolcia w strone Syjonu. Jesl naprawde chcesz zmienic ludzi na lepszych, powinienes szukac takich form przekazu, takich argumentow, ktore przemowia do niesprawiedliwych, samolubnych, egoistycznie nastawionych, nieetycznych i tak dalej i tak dalej i tak dalej. Oczwiscie wszystko przy zalozeniu, ze moralnosc i dobre zamiary sa po twojej stronie. A tymczasem proponuje ci wsadzic ryj w wiadro. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Koci tata z Petah Tikwy 24.02.09, 23:10 Pretensje do D33 postulującej likwidację 80% ludności Gazy. Wbrew pozorom koci tata i D33 mają wiele wspólnego. A to, czego i jak szukam na tym forum, i na innych, w których uczestnicze, pozostaje poza twoją zdolnością pojmowania. Dziękuję zatem za dobre rady, ale nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Koci tata z Petah Tikwy 24.02.09, 23:12 To ja daje 300%. I co ? i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Koci tata z Petah Tikwy 24.02.09, 23:14 No właśnie. I nic. Tylko takie tam sobie gadanie. Sranie w banie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Koci tata z Petah Tikwy 24.02.09, 23:41 durnowaty cepie.... jesli pisza w gazetach, ze 80% gazanczykow glosowalo na hamas, to ile w tym dzieci do lat 12, do lat 16, do lat 18 i ile powyzej? tys taki durnowaty, ze rzadko... te same 80%,ktore glosowalo na hamas, tych bym wlasnie powiesila... bo to oni sprowadzili na gaze to, co sie teraz tam dzieje... a ty sobie podskakuj dalej, maniaku chory z nienawisci... wymioty, jak mowi moj przyjaciel... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:07 Poprawki, co? Ale trochę późno. <<3. w gazie pozostanie okolo 20% ludnosci, ktora z terrorem nie miala nic do czynienia.>> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=91834296&a=91834348 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:14 zadnych poprawek, cepowaty.... 80% mialo do czynienia z hamasem... 20% nie mialo... dokladnie tak... gdzie ty widzisz poprawki? masz duzo wspolnego z donoscicielami polskimi na zydow, cepowaty... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:21 Nagle chcesz zabić tylko tych, którzy głosowali na Hamas. Ale we własnym autorskim programie naprawy Gazy napisałaś, że "w gazie pozostanie okolo 20% ludnosci, ktora z terrorem nie miala nic do czynienia". To poważna różnica, której jednak twój ptasi móżdżek nie ogarnia. Od dawna widać, że zamiast do propagandy, nadawałabyś się raczej do łapania kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:38 sluchaj cepowaty manipulancie... napisalam wyraznie: 2. kazdy terrorysta zostaje skazany na kare smierci i wyrok bedzie natychmiast wykonywany. 3. w gazie pozostanie okolo 20% ludnosci, ktora z terrorem nie miala nic do czynienia. czyli, ze 80% to sa terrorysci.... malo tego... pisalam o tym juz wiele, wiele razy, ze kazdy, kto popiera terror, wszystko jedno, czy czynnie z bronia w reku, czy ukrywajac sqrwieli, czy popierajac ich finansowo, czy wybierajac ich do "rzadzenia", to dla mnie jest terrorysta. pisalam o tym nie wiem ile razy. i tutaj tez napisalam wyraznie. jesli 80% ludnosci gazy wybralo hamas do rzadzenia, to dla mnie to 80% terrorysci. pozostale dokladnie jak napisala, 20% ludnosci, ktora z terrorem nie miala nic do czynienia. to ty zaczales wyliczac ile dzieci... troche ci to niedokladnie wyszlo, ale nicha... a poniewaz zaczales od razu o dzieciach, wiec ci tu dalam przyklad na idiotyzm twojej wyliczanki w tym innym watku... bo jak sie mowi o procentach, to to statystyka, nic sie nie mowi o dzieciach... tylko ze tobie tak pasowalo wlasnie... nu, rozdrabniaj teraz.... co mi szkodzi, ze widza twoja glupote, cepowaty? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:33 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3676035,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:37 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3372863,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:46 hehehehehehe...... do tego nie dojdzie.... mozesz byc pewien... lewica lezy zmiazdzona i nigdy tego prawica nie przeprowadzi.. ISRAEL DLA ZYDOW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:49 Settlements for settlers! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 as tu jeszcze inteligentne zawolania cepowskie.... 25.02.09, 01:00 ziemia dla ziemniakow!!!!! i co? i nic... i tego... i tak.... Jest dobrze, aczkolwiek nie beznadziejnie no i na zakonczenie to slynne... pokazujace nam ostatecznie klase profesorka polskiego: "Wyjąłeś ryja z dupy?" "A oczyściłeś ryja od własnego gówna?" Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: as tu jeszcze inteligentne zawolania cepowski 25.02.09, 09:48 www.cosmo.ru/monitor/monitor_cleaner.swf Odpowiedz Link Zgłoś
aaki korekta! znasz to hasło zapewne... 25.02.09, 15:29 ziemia bez ludzi dla ludzi bez ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 00:44 bardzo sie ucieszylam z tej wiadomosci, cepie... od zawsze mowie, ze to kraj dla zydow i tylko dla zydow.. mam nadzieje, ze to przeprowadza i to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Koci tata z Petah Tikwy 25.02.09, 07:36 Też tak kiedyś myślałem. Ale okazało się, że to także przystań dla różnej maści międzynarodowych cwaniaków, czysto ekonomicznych emigrantów, przyjmowanych na zasadzie "wszystko obleci, aby tylko nie rdzenni mieszkańcy". Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________________?_______ _________________ 25.02.09, 10:02 Naprawdę nie wstydzicie się pisać: Kraj dla Żydów i TYLKO dla Zydów? Wasi rodzice nie opowiedzieli o Nur für Deutsche) – rasistowski napisie umieszczanym podczas II wojny ? I WREDNEJ OSZCZERCZEJ KAMPANII w Polsce moim kraju jakoby "Polska miała być tylko dla Polaków" z hipokryzją bo z drugiej strony piszecie o Polsce bez Zydów jakobysmy was wymordowali? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=91862019 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 To moze na te etmaty podysk se u siebie ok? 25.02.09, 10:05 Bo nie macie wszystkich w domu to też jakoś tak pasuje do mojej prośby prawda Dano33? Piszę duża literę a Ty zawsze małą polska choć w innych słwoach używasz dużej to co d o jasnej cholery TUTAJ robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ksieza na ksiezyc! 25.02.09, 10:26 Szkoda, ze technologicznie rzecz, poki co, nie do przeprowadzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kociary w znaczeniu kociary przyblokowe? 25.02.09, 11:08 Czy kociary jako tzw. jehowe? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Kociary w znaczeniu kociary przyblokowe? 25.02.09, 11:23 Nie. Balkonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Natura takich nie zna! 25.02.09, 11:32 Pozostaje wiec ci wspolczuc oraz wlasnie wskazac ci droge do Kocborowa, jako wybitnie halucynujacemu. Zaprezentowac jakas mapke z droga do w/w miejscowosci? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Natura takich nie zna! 25.02.09, 16:06 ty marudzinski, to ostroznie z mapkami dla cepowatego durnia... pamietasz to jeszcze? "Co to właściwie jest ta Judea i Samaria? Bo ja nie wiem. Szukam na mapach i nic takiego nie widzę. A w gazetach izraelskich co i rusz: Judea i Samaria i Judea i Samaria. Może ktoś mądry wyjaśni, o co chodzi - pokaże jakieś aktualne mapy?" a jak dostal mapki to odpowiedzial tak: "Co to za kretyńskie mapki mi podsuwasz? Przedszkolak jestem, czy co?" Odpowiedz Link Zgłoś