Dodaj do ulubionych

Prywatna konferencja prasowa Łapińkiego!!!

08.12.03, 15:53
Dzisia o godz.11 miała się odbyć konferencja prasowa zwołana przez klub SLD
na temat nieprawidłowości na rynku leków.
Jak słuchałem i oglądałem, było to prywatne oświadczenie Łapińskiego.
Powiedział co chciał, napluł na "swoich" i innych, na żadne pytanie nie
chciał odpowiedzieć( tak jak on to potrafi), zabrał zabawki)czyli papiery)
i po prostu poszedł sobie!
Ot tak po staremu!
A tu link:

info.onet.pl/839196,11,item.html
hej!
Obserwuj wątek
    • bykk Re: a tu są leki za złotówkę Łapińskiego! 08.12.03, 16:11
      Tak Łapiński zrefomował służbę zdrowia, mamy "leki za złotówkę"!

www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1806816.html
      Ciekawe ile zapłaciła np. Jakubowska, albo inny Miller?
    • indris Przypomnienie 08.12.03, 16:16
      Opłaty za "nieuzasadnione wezwanie" pogotowia zniósł właśnie Łapiński.
      • bykk Re: Przypomnienie również 08.12.03, 16:37
        Indris, a kto powołał NFZ? A kto teraz chce takiego rozwiązania?
        Czyżby Panas był człowiekiem prawicy?
        To, że kiedyś jakiś idiota wymyslił bzdurę, to "reformując" służbę zdrowia,
        należy wrócić do idiotyzmów?
        Czy tzw. "leki za złotówkę", to jest to, że przed "reformą" Łapińskiego
        np. za insulinę płacili cukrzycy 2,50 zł, a teraz od grudnia prawie 50 zł, to
        jest to? Nie ubliżaj cukrzykom np.! A słynne paski? Daj spokój, nie broń pajaca,
        bo to zwykły cham i bydle!
        pozdrawiam
        hej!
        • indris Przypomnienie jeszcze jedno 08.12.03, 17:22
          Łapiński nie jest ministrem juz od prawie roku. Za "pomysły" Panasa to już nie
          on odpowiada. Koncepcja NFZ była jego, ale czy szczegóły - nie wiadomo. A
          diabeł jak wiadomo siedzi w szczegółach. Natomiast sama idea, żeby państwowa
          służba zdrowia miała jedno kierownictwo za nie 17 jest słuszna. Zaś tworzenie
          osobnego funduszu - niekoniecznie.
          • maretina indris adwokat diabla?;)/nt 08.12.03, 17:23

• maretina ogladal tv i zobaczyl, ze komisja sledcza 08.12.03, 17:13
      moze niewiele. glownym podejrzanym, sprawcom totalnie nic nie grozi. caly
      wyszedl z przesluchan kwiatkowski, czarzasty, jakubowska.... to lapinski nie
      chce byc gorszy.poza tym moze liczyc na pomoc kolesi z partii na kazdym etapie
      postepowania wyjasniajacego, w prokuraturze i w sadzie rowniez. to czego on do
      cholery ma sie bac?
    • maretina ps. 08.12.03, 17:15
      lapinski widzi tez, ze mozna ukarac uczciwych ( patrz bozena szumielewicz)to
      moze teraz lapinski skochyc do gardel dziennikarzy i tych wszystkich, ktorzy
      osmielili sie wytknac jego nepotyzm, nieudolnosc i prywate.
    • Gość: Wolodia Re: Prywatna konferencja prasowa Łapińkiego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 17:21
      A ten czego tu,sabacze nasienie.Do Gułagu paszoł.
    • Gość: Halina To bezczelny lobuz. Dobiora mu sie do D... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 18:29
    • Gość: Rezun Re:Na pal z nim. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 18:32
      • Gość: Ars boni Czy to prawda ,że Lapiski jest profesorem medycyny IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 18:40
        Jeżeli tak to koniec! Nawet prof Janion czy prof Tutka nie wyrównają
        strat zadanych polskiej nauce...
        • maretina Re: Czy to prawda ,że Lapiski jest profesorem med 08.12.03, 20:23
          Gość portalu: Ars boni napisał(a):
          jest profesorem, bo na akademi przeglosowala to jakas rada. bylo 60 osob, a
          oddano 90 glosow. swego czasu pisala o tym wyborcza.
          nie jest profesorem mianowanym przez prezydenta, tylko uczelnianym i tylko na
          uczelni obowiazuje jego tytul.
          > Jeżeli tak to koniec! Nawet prof Janion czy prof Tutka nie wyrównają
          > strat zadanych polskiej nauce...
    • balzer Re: Prywatna konferencja prasowa Łapińkiego!!! 08.12.03, 19:18
      Jak słysze o bucu Łapinskim to mnie skreca.
      • bykk Re: do Balzera! 08.12.03, 19:26
        Balzer, ło rany, a gdzie żeś Ty bywał?smile)
        Ty nie lubisz tego chłystka Łapińskiego? A mówią, że ludzie...smile)!
        pozdrawiam
        hej!
        • balzer Re: do Bykka 08.12.03, 19:30
          Ten ciul mi sie najbardziej naraził jak był ministrem - jakie on durnoty wtedy
          wyczyniał. No a ten numer z pobiciem reportera, to dopiero zabłysnał - negatywnie oczywiscie.
          • Gość: Ars boni Re: do Bykka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 19:32
            Ale glosowales na SLD?
            • balzer Re: do Bykka 08.12.03, 19:33
              Gość portalu: Ars boni napisał(a):

> Ale glosowales na SLD?

No chyba Cie pogieło ? Na czerwonych nigdy.
              Głosowałem na liberałow z PO.
              • bykk Re: do Ars boni! 08.12.03, 19:46
                Boni, czy Ty siem dobrze czujesz?
                Nie jestem pewien na stówę, czy Ty mnie pytasz(Balzer już Ci powiedział),
                ale chyba nie czytasz o czym mówisz?
                Pytanie zadałeś idiotyczne!!!
                hej!
                • Gość: Ars boni Re: do Ars boni! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 19:49
                  Przepraszam!Zapytać nie można?
                  Nie robi bledów ten co nic nie robi...
                  • Gość: Swojak Re: do Ars boni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:52
                    Wszyscy analizujecie wypowiedź i zachowanie Łapińskiego, a to juz zgrana karta.
                    W artykule z wiadomości onet.pl "Wyprzedzajacy atak Łapinskiego" cytowanym przy
                    otwarciu watku znajduje sie bardzo ciekawa infiormacja. Oto Małgorzata Solecka
                    z "Rzepy" po personalnym ataku Łapinskiego na jej osobę oswiadcza, że wzięła
                    jedynie udział w sponsorowanej przez firmę farmaceutyczną konferencji w
                    Zakopanem, w której wzięło udział kilkudziesięciu dziennikarzy z całej Polski.
                    To nie pomyłka. Kilkudziesięciu dziennikarzy na imprezie sponsorowanej przez
                    firme farmaceutyczną !!!. Wsród nich Pani Małgosia, sławna tropicielka afer.
                    To mam małe pytanie. A do czego potrzebnych było tam kilkudziesieciu
                    dziennikarzy ?. Czy to są jacys znani fachowcy z branży farmaceutycznej ?. Czy
                    to są wybitni specjaliści z tej dziedziny ?. A jeśli nie to dlaczego zostali
                    zaproszeni ???.
                    Dziennikarstwo to podobno czwarta władza. Jeśli tak, to władza smierdzaca
                    równiez korupcją.
                    Przejrzałem wszystkie newsy na różnych portalach. Poza onetem nie ma o tym
                    najmniejszej wzmianki. Jedynie jest wyartykułowana sprawa samego Łapińskiego.
                    Ciekawe, prawda ???.
                    • bykk Re: do Swojaka 08.12.03, 22:04
                      Swojak, a słyszałeś przed chwilą wywiad z Łapińskim w TVN24?
                      Słyszałeś jak pieprzył? Słyszałeś po nim wywiad na żywo z Balickim?
                      Parodia! Jeśli już sam jego kumpel czerwony Barcikowski mówi, że to człek
                      nienormalny wręcz, to już koniec państwa, koniec normalności!!!
                      Rzygać na nich, tych czerwonych pająków!!!
                      hej!
                      • Gość: Swojak Re: do Swojaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 22:20
                        Bykku. Jestem podobnego zdania co Ty, na temat Łapinskiego. Dlatego napisałem,
                        że to jest zgrana karta. Zasygnalizowałem zupełnie nowe zjawisko. W tym całym
                        g....e uczestniczą też dziennikarze. I to z tych wysokonakładowych czasopism .
                        Wczytaj sie jeszcze raz w informacje z onet-u. Tam, jak byk / o kurde, byk przy
                        bykku, ale to nie zamierzone / jest napisane o fakcie uczestnictwa naszych
                        dziennikarzy w "konferencjach" organizowanych przez firmy farmaceutyczne. I to
                        nie jest jakas tam niepotwierdzona wiadomość. Tak oświadczyła sama
                        Solecka !!!. Stary. Przeciez to kompromitacja dla mediów. Media, które mają
                        tropic tego typu sprawy, same w tym tkwia po uszy.
                        • bykk Re: do Swojaka 08.12.03, 22:56
                          Swojak, ja tylko czekam, co na to Rzepa?!
                          Z tego co usłyszałem dzisiaj w TVN24, to Łapiński dał dupy, że hej!!!
                          Dla mnie osobiście, to gosciu przegrany!
                          Poczekam jak odezwą się inni.
                          hej!
                          nawiasem, jeśli pluje koleś na kolesia, to jest jedno wielkie szambo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka