szach0 16.06.09, 15:37 Gdzie tu są Polacy?............... ........ ne mamy do obgadania żadnych spraw prócz paletsyńsko-izraelsko- amerykańskich? Nawet Iran... Ktos mi może wyjaśnić co tu się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie2006 Bo większość wątków zakłada tu kreskujący idiota 16.06.09, 15:41 o wybitnie semickich rysach twarzy i dłuuuugaśnym nochalu. Prawidłowa odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: odpowiedź świadczy o odpowiadającym 16.06.09, 15:52 nie o pytającym .... kobiety mają innne zdanie od Twego....... jesteś homosiem, ze znasz się na męskiej urodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: odpowiedź świadczy o odpowiadającym 16.06.09, 15:52 pokaz jakiś swój post swiadczący o tym, że nie masz IQ z rysztoka Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Mi, rumuński żydzie 16.06.09, 23:58 nikt nie płaci za kompromitacje Polaków, jak tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Bo Izraelczycy 16.06.09, 16:03 ida za wczesnie na emeryture. Nas czeka 67 lat na wzor Germanii: neove.notlong.com PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 USA is the best 16.06.09, 16:24 polski_francuz napisał: > Nas czeka 67 lat na wzor Germanii: System hamerykanski zmusil 90-latka do powrotu do pracy. Kilka lat temu Hasz sie dziwil, ze ja nie mam zludzen i chce pracowac tak dlugo jak bede w stanie. No ale to on jest prorokiem a ja deklaruje, ze moje IQ ma minus nieskonczonosc. Ja po prostu jestem parszywym pragmatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ja pracuję całe zycie moim IQ a Wy czym? 16.06.09, 17:02 narządem tym samym co NIE2006? jęzorem umaczanymw g........ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: cywilizację rozpoznajemy po stosunku do senio 16.06.09, 20:15 hasz0 napisał: > ... Tu sie z Toba w pelni zgadzam cytujac prezia: "Spieprzaj dziadu". Uzazasz, ze Alzheimer 80 letni jest mniej cywilizowany od Alzheimenra 100 letniego? Nieudolnie od lat usilujesz przekonac do argumentow z autorytetu. Przy czym sam wiesz, ze autorytet przeputales kreskowankami. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _________________autorytet? czyny świadczą o sile 16.06.09, 20:23 charakteru nie słowa .....nawet te picze, najbardziej wulgarne i porażające uczucie przywoitości prawych. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _________________autorytet? czyny świadczą o 16.06.09, 20:34 szach0 napisał: > charakteru nie słowa A co Ty zrobiles? Naprawiles Odry spieprzone na produkcji, z powodu Twoich zaniechan? Jedyne Twoje "sukcesy" to przechwalki, bez "grzechu" "pychy". Bos wieczniedziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Pomyliły ci się cywilizacje, przygłupie 17.06.09, 00:04 Gdyby brać przykład z ciebie, to za parę lat pracowalibyśmy na Odrach. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka.pl Re: cywilizację rozpoznajemy po stosunku do senio 17.06.09, 09:41 to co powiesz na to,że według statystyk Izrael ma jedną z najwyższych srednich długosci życia na świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Dlugosc zycia 17.06.09, 09:54 Izrael i Australia chyba maja najdluzsza dlugosc zycia. Dobra opieka zdrowotna, lagodny klimat i dobra dieta srodziemnomorska. Krytyka Izraela nie dotyczy dlugosci zycia jego obywateli. Za kiepska dlugosc zycia nalezy krytykowac Rosje. PF Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka.pl Re: zmiana tematu-zmiana klimatu-sposob na.... 17.06.09, 10:01 ...na co wlasnie? polski_francuz napisał: > Krytyka Izraela nie dotyczy dlugosci zycia jego obywateli. Za kiepska dlugosc > zycia nalezy krytykowac Rosje. > > PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Zostanmy przy temacie 17.06.09, 10:14 dlugosci zycia jak chcesz. Tylko posty, jak i newsy rzadko sie pisze n/t pozytywow. Jako czytelnicy i forumowicze wola krytykowac zamiast chwalic. PF Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka.pl Re: Zostanmy przy temacie 17.06.09, 10:35 polski_francuz napisał: > dlugosci zycia jak chcesz. nie o tym było moja re: do postu Hasza. moja replika dotyczyla i tematu watku i postu autora watku i postu. niewygodna replika? klopotliwa? zmienic temat? nagiac fakty? >Tylko posty, jak i newsy rzadko sie pisze n/t pozyty > wow. to oczywista oczywistosc > > Jako czytelnicy i forumowicze wola krytykowac zamiast chwalic. > > PF oczywista oczywistosc jak mawia guru z jednej parii z monopolem na fakty i mity i ich interpretacje Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Zostanmy przy temacie 17.06.09, 10:43 "nagiac fakty?" Uchowaj Panie Boze. Zdarza mi sie pewnie zapominac o niewygodnych czy nieprzyjemnych faktach ale nie jest to swiadoma dzialalnosc ale raczej auto-higiena mojej pamieci. Co do tematu watku to mozna zrozumiec frustracje kogos komu niekonczace sie walkowanie polsko-zydowskich historii nie lezy. Co do jego autora to zdania forum sa bardzo podzielone PF Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ____________Klasyczny błąd IQ R7_ja się dziwiłem? 16.06.09, 20:19 ....uważałem, że 80 lat to dla Ciebie taka sama fikcja jak poświecenie dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ____________Klasyczny błąd IQ R7_ja się dziwi 16.06.09, 20:27 szach0 napisał: > ....uważałem, że 80 lat to dla Ciebie taka sama fikcja jak > poświecenie dla dobra Polski. Co to znaczy fikcja 80 lat? Badajac genealogie mak kontakty ze 100-latkami. Finezja proj.bana. Poswiecenie mylisz z kontraktowa lojalnoscia. Ponadto pragmatyzm wymaga aby sie nie poswiecac lecz osiagac sukcesy. Pogromcy Enigmy byli z Poznania, co mnie nie dziwi. Nie mieli ambicji "z honorem lec". Wyjasnisz "klasyke" bledu? Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Bo Izraelczycy 16.06.09, 16:44 Ogromnie interesujący artykuł , czytałem z zapiekłymi do czerwoności policzkami … merci , bien-aimé au revoir (a w całym tym opowiadaniu prawdą jest tylko to , nie znam języka francuskiego) Franca porte parole Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: ______Dlaczego to jest izraelskie a niepolski 16.06.09, 18:55 Haszu być Zydem to nie wstyd a ponoc jestes Rumunem juz kompletnie głupieję A. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Re: ______Dlaczego to jest izraelskie a niepolski 16.06.09, 20:07 andrzejg napisał: > Haszu > być Zydem to nie wstyd > a ponoc jestes Rumunem > juz kompletnie głupieję Może on jest rumuńskim Żydem? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 przyganial kociol garnkowi 16.06.09, 20:22 andrzejg napisał: > a ponoc jestes Rumunem > juz kompletnie głupieję Istotne jest czy sie wypierasz i wstydzisz swego rodowodu. Hasz ma takie IQ, ze nawet nie potrafi poznac historii miasta Lazarea. Ja z IQ minus nieskonczonosc potrafie poznac zapiski w conajmniej 15 jezykach, nie wykluczajac wszyPolskiego. Przyznaje, ze cienki jestem w wegierskim, staromadziarskim i szeklerskim (rodzinnym jezyku haszystow). Ta stara menda nawet nie zrozumie jak go to ostatnie obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 przyganial kociol garnkowi - skąd te zainteresowa? 16.06.09, 20:26 nia?......od Glizdy Twój genom różni się więcej niż 1%%-lem? ............ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: przyganial kociol garnkowi - skąd te zaintere 16.06.09, 20:30 szach0 napisał: > nia?......od Glizdy Twój genom różni się więcej niż 1%%-lem? Oczywiscie. Ja jestem dziecieciem Gei. Ciebie stfurzez ulepil z tego co pare dni wczesniej zrobil pod siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: przyganial kociol garnkowi - skąd te zaintere 16.06.09, 21:05 rycho7 napisał: > > Oczywiscie. Ja jestem dziecieciem Gei. > > Ciebie stfurzez ulepil z tego co pare dni wczesniej zrobil pod siebie. haha jak trzeba to Hasz sięgnie do genetyki nie bacząc ,że to przeciw wierze AQ. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 tance kardynalow na grobie Jezusa 16.06.09, 21:15 andrzejg napisał: > nie bacząc ,że to przeciw wierze Ja niezmiennie powtarzam, ze ogromnie cenie przekaz Jezusa. Nawet gdy Jezus jest zbiorowa postacia literacka. To nie zmienia przekazu. Hasz jest reprezentantem falszerzy przekazu Jezusa. Nic nie pojmuje zapatrzony w miraz swego IQ. Jezus w swej genialnosc twierdzil, ze szabes jest dla ludzi a nie ludzie dla szabesu. Hasz, kur wie lepiej. Gdzie moze byc grob postaci literackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Profanacja to twoje zwykłe zajęcie ale nie zajmies 16.06.09, 21:45 z się aktualnym stanem "demokracji" bez opozycji www.rp.pl/artykul/320868.html z zastraszaniem mediów które nie opluwają opozycji...... ....... cisza MEDIALNA o prawnikach i lekarzach wysługujacych się mafii ... w porównaniu do kilkuletnich STAŁYCH ATAKÓW na ministra w obronie dr. G, łagdnego baranka dr Judyma..albo w obronie "miłosnym językiem zakochanej do szaleństwa" w agencie - żadającej gratyfikacji za szpitale do prywatyzacji...pamiętacie te szeptem wyzanaane słowa slangu miłości do szmalu? Taka to u Was miłośc i wiara... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Obaj AG z R7________nigdy nie oddniosą się Ad Rem! 17.06.09, 07:42 __________________________________________ __________________________________________ Policz m ó j ty "genetyku" ile razy COKOLWIEK z minimalnym chocby IQ odniosłeś się do meritum moich postów.......? _________Do antypolityki .....platfusów?........... __________do UTRAWLANI APTOLOGII SPOŁECZNEJ? ___________Do tworzzenia KARYKATURY DEMOKRACJI? ____________Do pilnowania koryta, w kórym wg obietnic mieli nie wyżerać obywatelom ostatnich kęsów......i co łupią podatkami...... udają, że coś robią!!!!!!!!!!!!marazm............ podbijają piłkę całymi dniami i bębenek anty-PiS-owski od 2 lat przeputali CZAS.......żadnej PO-prawy, reformy.......zero ZERO .......ZERO nic ......nawet budżetu paranoicy nie dostowali by na dole samorządy mogły coś zaplanować...... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zawsze odnosze sie do Ad Rem 17.06.09, 08:03 hasz0 napisał: > Policz m ó j ty "genetyku" ile razy COKOLWIEK z minimalnym chocby > IQ odniosłeś się do meritum Systematycznie codziennie pisze Ci, ze piszesz niezrozumiale i prosze o wyjasnienia. Ty, Haszu, niezmiennie pomijasz to milczeniem. W tej sytuacji przyjmuje, ze zadnego Ad Rem nie ma. Gdyby bylo to bys wyjasnil. > podbijają ... bębenek anty-PiS-owski Debile z PiS same pchaja sie do przekaziorow. To wystarczy aby kompromitowac PiS. > ZERO .......ZERO nic ...... Tak przestrzegal Miller. Nie chciales sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? 17.06.09, 07:58 hasz0 napisał: > z się aktualnym stanem "demokracji" bez opozycji Kali nie przekonal ciemnego ludu. Czyli brak demokracji. Jak nie rzadzi PiS to nie ma opozycji, nawet PiS nie jest opozycja. IQ=? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? 17.06.09, 09:28 namolnie zawsze odpowiadasz na moje posty skierowane do INNYCH - nie potrafisz wyczuć kontekstu? Treści nie potrafisz zrozumieć? __________________________CO CIĘ AZ TAK ZASLEPIA? Uwielbiasz gdy miedia atakują OP-ozycję a nie PO? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? iq=? 17.06.09, 09:59 haszszachmat napisał: > namolnie zawsze odpowiadasz na moje posty skierowane do INNYCH Forum jest publiczne. Ja nie wlamuje sie do Twojej prywatniej korespondencji aby odpowiadac. > - nie potrafisz wyczuć kontekstu? Jasno do lat Ci pisze, zebys pisal zrozumiale, intencjonalnie nie bede sie domyslal, poniewaz zawsze wykorzystasz to do wykazania, ze domyslam sie nieslusznie. > Treści nie potrafisz zrozumieć? Tysiace razy Ci juz pisalem, ze nie potrafie i nie chce zozumiec tego co celowo piszesz niezrozumiale. To "finezna" prorokow. Belkot latwiej wyinterpretowac i napisac "a nie pisalem?". > __________________________CO CIĘ AZ TAK ZASLEPIA? Obserwacja haszyzmu. > Uwielbiasz gdy miedia atakują OP-ozycję a nie PO? Uwielbiam szmonces Twoich "atakow". Wsciekla obrone swojakow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ku pamieci zachowuje 17.06.09, 11:55 forum.gazeta.pl/forum/w,13,96656594,96736067,mentalnosc_wyskrobkow_z_piecow_krematoryjnych.html?wv.x=2 mentalnosc wyskrobkow z piecow krematoryjnych rycho7 17.06.09, 11:49 Odpowiedz dana33 napisała: > JAKI JEST KOMENTARZ DO ZDJECIA....... Dla przypomnienia "Najmodniejsze sypialnie XX wieku." forum.gazeta.pl/forum/w,89610,95346763,96654680,78_Sypialnie_15_czerwca_popoludniu_widno_.html Rozumem, ze Dana33 zwalcza antysemityzm przypominania, ze przelozonymi pokazanych pryczy z Gulagu byli Zydzi Jagoda, Jezow i Beria. Ja Dano33 szczerze przylaczam sie do Twojego zalu nad pokazanymi na fotografii jencami Wehrmachtu. W 1956 wrocilo ich zywych jedynie 10%. To znacznie wieksza skutecznosc niz Endloesung. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka.pl Re: ______Dlaczego to jest izraelskie a niepolski 17.06.09, 09:48 szach0 napisał: > Gdzie tu są Polacy?............... a wedlug jakiego i czyjego kryterium polskosci? kryterium szach0 czy Hitlera czy innego antysemity i rasisty? chyba powazna dyskusje w temacie powinno sie zaczac od ustalenia chuischu..... deklaracja wlasna czy komisyjna ocena? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________swej HIPO-Kryzji nieświadoma obywatelka? 17.06.09, 12:05 pyta o polskość........patriotę...... nazywając Go bez ustosunkowania się do kłamstw Grossa i całj klasy politycznej popierającej jego i GW ... "antysemitą" Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _________wredota i zwyrodnienie wyniesione z domu? 17.06.09, 16:58 _________polskiego? katolickigo moze? ............... czy przywieziona zza Buga chazarska kultura co większe niż wesz choć nie twoje bez pytania bierz? .........kandydata Piętaszka będziecie popierać dla komisarki Cruzoe? Na spokojnej wyspie której Tsunami nie ruszy? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _________wredota i zwyrodnienie wyniesione z 17.06.09, 18:03 Tak Haszu to wina moich rodzicow i dziadkow. Dzieki Tobie wrednych i zwyrodnialych. Na ktorych wrednych i zwyrodnialych wrogach odprawisz swe rytualy katolsko wszyPolackie. Z hailowaniem i sikaniem po piwie. > _________polskiego? Nie jestem pewien, szczegolnie w wyniku kontaktow z Toba. Wstydzilbym sie. > katolickigo moze? Nie jestem pewien, szczegolnie w wyniku kontaktow z Toba. Wstydzilbym sie. > czy przywieziona zza Buga chazarska kultura Tak Ha-szmato, Kamieniec Podolski to chazarski sztetl. Sprzeniewierzajacy sie durniackiej polaczkowatosci od wiekow. Chcacy riezat' Lahiv polubili szwabski Ordnung na folwarku. Ratowali dobrodziejow przed sowiecka nawala. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 errata: rytualy na grobach 17.06.09, 18:08 rycho7 napisał: > Na ktorych wrednych i zwyrodnialych wrogach odprawisz swe rytualy Groby oczywiscie wrogie na swietej ziemi matce Polce w Kotlinie Klodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ruchla17 tylko slepaki nie widza 17.06.09, 18:13 ze sie zrobil szabas czulentowy i szambonet erecowski z aquanetu ktorym zarzadza mame33 siedzaca na zdobycznej kurze palestynskiej swojskiego chowu razem ze swoimi pudelkami obszczywajacymi me nogawki jako honorowej polce. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 boli Cie noga w Biedroniu? 17.06.09, 18:32 ruchla17 napisała: > me nogawki jako honorowej polce. I tak na wierzchu chadzasz z tymi nogawkami od niewymownych? Odpowiedz Link Zgłoś