polski_francuz 07.07.09, 21:04 czyli uroczystosc w L.A na czesc Michaela Jacksona. Mnie to przypomina trybalne tance wokol ognia. www.spiegel.de/panorama/leute/0,1518,634874,00.html Czy smierc to jest show? Dla mnie nie! PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:09 jakie zycie taka smierc. w koncu nie byl to konwencjonalny czlowiek a i kazdemu wolno miec taki pogrzeb jaki sobie zyczyl. nie zapomnij,ze w czarnej kulturze inaczej obchodzi sie kazdy obrzadek,wiec miej troche wyrozumienia dla tych innych. nie lubilam go jako czlowieka bo byl totalnie zboczony,ale byl z niego swietny showman i niezly muzyk. R.I.P ps. kosher trolle nie zapomnijcie o kliknieciu Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:39 "ze w czarnej kulturze inaczej obchodzi sie kazdy obrzadek" Toz mowie. Siedze z corka i sluchamy Thrillera na stacji Classic 21 i sie klocimy czy to byla fajna muzyka czy nie. Ona robi muzyke a ja lubie sluchac wiec dyskusja jest goraca. PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: histeria wokol platikowego cyborga 07.07.09, 21:19 nie znasz ludzi,ktorzy powinni czuc sie wspolodpowiedzialni za to kim a raczej czym sie stal? stal dla siebie i dla innych? ja mam prawo nie czuc sie wspolodpowiedzialna. nie slucham takiej muzyki a skad wiem jaka jest? bywa,ze niechcacy jestem w miejscach kiedy nie mam wplywy na to co idzie w eter Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:14 polski_francuz napisał: > Czy smierc to jest show? > > Dla mnie nie! > > PF szol moze nie,ale czy pamietasz taka przyspiewke:-wesolo bylo na moim pogrzebie... albo..."jakie zycie taka smierc" Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:15 polski_francuz napisał: > Czy smierc to jest show? > > Dla mnie nie! > > PF Dla mnie rowniez nie, ale w USA na wszystkim forse zbijaja. Ciekawe dlaczego tatus(oplakujay synka), ktory molestowal Michaela, nie siedzial nigdy w wiezieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:20 cyniol napisał: > Dla mnie rowniez nie, ale w USA na wszystkim forse zbijaja. Ciekawe dlaczego > tatus(oplakujay synka), ktory molestowal Michaela, nie siedzial nigdy w wiezien > iu? nie tylko w USA na wszystkim forse zbijaja a z tym molestowaniem to tez troche slabawo,zwazywszy,ze synus wcale lepszy sie nie okazal,ba pewnie jeszcze bardziej kontrowersyjne mial odloty niz tatus. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:24 vicky17 napisała: > > nie tylko w USA na wszystkim forse zbijaja a z tym molestowaniem to tez troche > slabawo,zwazywszy,ze synus wcale lepszy sie nie okazal,ba pewnie jeszcze > bardziej kontrowersyjne mial odloty niz tatus. Nie wiesz o tym, ze ofiara molestowania seksualnego, bardzo czesto staje sie pozniej pedofilem? Wine ponosil wlasnie tatus, a teraz oplakuje syna, ktory go nienawidzil. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:29 cyniol napisał: > vicky17 napisała: > > > > > Nie wiesz o tym, ze ofiara molestowania seksualnego, bardzo czesto staje sie > pozniej pedofilem? Wine ponosil wlasnie tatus, a teraz oplakuje syna, ktory go > nienawidzil. no bez przesady z ta wina idaca na pokolenia.ktos kiedys musi przestac oskarzac innych za swoje wlasne winy,inaczej bedziemy mieli symptom poszkodowanych koszernych, na wieki wiekow. z tym tatusiem to historie sie nie skladaly w calosc,ale wiadomo,ze mial ciezka reke dla dzieci,a splodzil ich pare tak,ze pewnie ciezko mu bylo towarzystwo trzymac w ryzach. niemniej on ich wykreowal na milionerow,to jego zasluga. kazdemu wolno oplakiwac swoje dziecko tak jak mu sie to podoba,bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: vicky cyniol...tabloidy czytacie? 07.07.09, 21:49 i z nich czerpiecie wiedze? acha i jeszcze... od czegoz sa wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: vicky cyniol...tabloidy czytacie? 07.07.09, 22:08 nutka.pl napisała: > i z nich czerpiecie wiedze? > acha > i jeszcze... > od czegoz sa wyszukiwarki a z czego ty czerpiesz wiedze i po kiego sie czepiasz? ja TU zyje,wiec nic dziwnego,ze wiadomosci na NASZ temat mam lepsze niz ty. czasem moglabys odpuscic te upierdliwe idiotyzmy,bo one sa ni z gruszki,niz z pietruszki na wielu wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: vicky cyniol...tabloidy czytacie? 08.07.09, 01:33 nutka.pl napisała: > i z nich czerpiecie wiedze? > acha > i jeszcze... > od czegoz sa wyszukiwarki Nie czytam tabloidow, ale widzialem kiedys w programie Entertainment Tonight. Slyszalas o takim? Jest codziennie w TV, ale rzadko tez ogladam, za to moja zona codziennie www.etonline.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:21 cyniol napisał: > ale w USA na wszystkim forse zbijaja. nawet trumne mu ze zlota zrobili ciekawe,czy w tej zlotej trumnie go pochowaja i ile bedzie kosztowac strzezenie grobu Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Tak sie gorszycie pogrzebem Jacksona? 07.07.09, 21:35 Pogrzeb Stalina to był odlot prawdziwy. Kilkaset osob zostało stratowanych przez oszalały milionowy tlum rozpaczający po smierci rzeznika własnego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Alez masz porownania 07.07.09, 21:40 Ja bym te smierc raczej ze smiercia Lennona czy, jesli juz, ze smiercia Ladi Di porownywal... PF Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Re: Alez masz porownania 07.07.09, 21:45 Dla motłochu każda okazja jest dobra aby odleciec w kraine absurdu Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Alez masz porownania 07.07.09, 21:50 Na szczescie mamy elity, he? PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Alez masz porownania 07.07.09, 21:52 polski_francuz napisał: > Ja bym te smierc raczej ze smiercia Lennona czy, jesli juz, ze smiercia Ladi Di > porownywal... > > PF pomijajac wszystko inne to...tych dwoje wymienionych przez ciebie zginelo smiercia tragiczna przy uzyciu obcej reki poczekajmy na wyniki sekcji zwlok czy to porownanie jest tez uprawnione Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Lennon 07.07.09, 21:56 tak chcial do tych szajbusow to i dostal za swoje. Lady Di dala zabic przez pijusa za kierownica. To nie to samo again. PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki kuku na muniu 07.07.09, 21:50 Ameryka docenia i dziękuje za życie Michaela Jacksona. Dlatego w Kongresie przyjęliśmy rezolucję 600., która uznaje Jacksona za idola amerykańskiego i za ikonę muzyki, która na zawsze pozostanie z nami - powiedziała podczas uroczystości pogrzebowych przedstawicielka Kongresu Stanów Zjednoczonych, Sheila Jackson-Lee. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kuku na muniu 07.07.09, 21:51 Ano, toz mowie. Jak dzieci, kurka... PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____pod koniec bloga----czytaj i zrozum potrzebę! 07.07.09, 22:04 virginia79.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: kuku na muniu 07.07.09, 22:04 aaki napisała: > Ameryka docenia i dziękuje za życie Michaela Jacksona. Dlatego w > Kongresie przyjęliśmy rezolucję 600., która uznaje Jacksona za idola > amerykańskiego i za ikonę muzyki, która na zawsze pozostanie z nami - > powiedziała podczas uroczystości pogrzebowych przedstawicielka > Kongresu Stanów Zjednoczonych, Sheila Jackson-Lee. dobrze ze chociaz nie bylo masowych samobojstw typu samopodpalen w obecnosci kamer, az dziw Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: kuku na muniu 07.07.09, 22:10 aaki napisała: > Ameryka docenia i dziękuje za życie Michaela Jacksona. Dlatego w > Kongresie przyjęliśmy rezolucję 600., która uznaje Jacksona za idola > amerykańskiego i za ikonę muzyki, która na zawsze pozostanie z nami - > powiedziała podczas uroczystości pogrzebowych przedstawicielka > Kongresu Stanów Zjednoczonych, Sheila Jackson-Lee. nu wy mocie swoich bohatyrow a my swoich,wiec czemu cie to dziwi? facet w koncu jest znany i ma wielu fanow. nie wolno mu bylo czy jak? w koncu wy sie podniecacie doda a michael nieco lepszy byl chyba Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: kuku na muniu 07.07.09, 22:23 doda i jackson to medialno-virtualne kukielki co prawda róznej wielkości ale z tej samej półki. istnieją li tylko na zasadzie komensalizmu miedzy nimi a mass mediami. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: kuku na muniu 07.07.09, 22:38 aaki napisała: > doda i jackson to medialno-virtualne kukielki co prawda róznej > wielkości ale z tej samej półki. > istnieją li tylko na zasadzie komensalizmu miedzy nimi a mass mediami. niezaleznie kim sa,sa znani i maja wlasny krag wielbicieli. wolno im i tyle. nie kazdy musi nim byc,ale nie trzeba znowu negowac kazdego bo my go nie popieramy. poki nie jest to finansowane z naszych kieszeni to kazdemu wolno miec swoja popularnosc,a obecnie raczej niziny a nie wyzyny sa na swieczniku, i to wszedzie. no coz masy chca sie utozsamiac ze swoimi i maja do tego takie samo prawo jak inteligencja do swoch wzorow. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: kuku na muniu 07.07.09, 22:46 widze pewne podobieństwa miedzy wspólczesnymi społeczeństwami cywilizacji "zachodu" a przemysłową hodowla kur brojlerów. ptaki są karmione własnymi odchodami wymieszanymi z paszą zas spoleczeństwo dodami i jacksonami przyprawionymi pikantnym sosem sensacyjek i plotek Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: kuku na muniu 07.07.09, 22:51 aaki napisała: > widze pewne podobieństwa miedzy wspólczesnymi społeczeństwami > cywilizacji "zachodu" a przemysłową hodowla kur brojlerów. > ptaki są karmione własnymi odchodami wymieszanymi z paszą zas > spoleczeństwo dodami i jacksonami przyprawionymi pikantnym sosem > sensacyjek i plotek wszystko jest dla odbiorcow a poki ci placa za swoje gusta,nie chcesz ich ograniczac. zreszta kto dzisiaj jest wzorem do nasladowania..takich nie ma,bo mass media nie widza kasy w propagowaniu prawdziwych wartosci,bo te sa dla waskiego grona ludzi a nie dla mas,ktore placa. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: kuku na muniu 07.07.09, 22:34 czy wy w tej rezoluszyn 600 napisali też , że był perwersem i pedefilem ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Cyberszajba 07.07.09, 21:59 No cóż. Michael już w ziemi, a może ↑ tam ↑ śpiewa Komuś gospelle? Jedna korzyść z tego jest taka, że od jutra stopniowo powinno go być w radiach coraz mniej, bo teraz gdzie się człek nie dostroi, tam Jackson albo Jackson. Strach normalnie szafę otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 To projekcja tchórzy potrzeby bycia indywidualistą 07.07.09, 22:07 .....wiedzą, że jeśli spełniliby swe marzenie w realu spotkałaby ich opinia jaka tu wyraziliscie. Wasz stale tu opluwany # Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 każda potrzeba może być towarem w globalnej gospod 07.07.09, 22:10 arce ............. analogicznie zachowujecie się np. w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________trudna język____________ 07.07.09, 23:28 widzę ,że wolski to trudna język dla m. IQ forum.gazeta.pl/forum/w,13,97573402,97582122,_Obama_pokazal_swoje_wszystkie_karty_na_stole.html Odpowiedz Link Zgłoś