Dodaj do ulubionych

Życzenia od LIMAKA dla wszystkich forumowiczów

24.12.03, 16:59
Szczególnie dla wilkich dam naszego forum D_nutki i Gini oraz Miriamfirst.
Myślę Gini, że będziesz próbowała i dań belgijskich tzn indyka z puree
kasztanowym i borówkami, a także kaszankę z rodzynkami...palce lizać.

LIMAKTY

Obserwuj wątek
    • radca Re: Życzenia od LIMAKA dla wszystkich forumowiczó 24.12.03, 17:20
      Tobie tez zycze LIMAK zdrowych i wesolych Swiat
      oraz wszystkim Paniom i Panom z Forum

radca
      • limakty Re: Życzenia od LIMAKA dla wszystkich forumowiczó 24.12.03, 20:08
        radca napisał:

> Tobie tez zycze LIMAK zdrowych i wesolych Swiat
        > oraz wszystkim Paniom i Panom z Forum
        >
        > radca

Miło mi , że pamiętasz, mimo naszej starej sprzeczki...ale fajnie jest, skoro
        Wigilja potrafi zatrzec ślady nieporozumień.
        Tobie też Wszystkiego NAJ...

LIMAKTY
        • radca Re: Życzenia od LIMAKA dla wszystkich forumowiczó 25.12.03, 09:51
          limakty napisał:

> radca napisał:
          >
          > > Tobie tez zycze LIMAK zdrowych i wesolych Swiat
          > > oraz wszystkim Paniom i Panom z Forum
          > >
          > > radca
          >
          >
          > Miło mi , że pamiętasz, mimo naszej starej sprzeczki...ale fajnie jest, skoro
          > Wigilja potrafi zatrzec ślady nieporozumień.
          > Tobie też Wszystkiego NAJ...
          >
          > LIMAKTY

- tamte sprzeczki - juz dawno minely
          mala MARTYNKA jest juz w domu przy rodzicach, strona " chomika" zostala
          zlikwodowana, wstrzymalem ( byc moze narazie ? ) dzialanosc spoleczno-
          charytatywna i prawie sie tym nie zajmuje

Nie wytrzymalem presji - atakujacych mnie na forum Gazety Wyborczej.Byc moze
          nalezaloby sie za to zabrac troche inaczej ? Byc moze takie dzialania nie sa
          zbyt akceptowane ? Byc moze taki " samotny zagiel" jest zbyt slaby naprzeciw
          wichrom i burzom forumowym ?

Pomimo tylu atakow na moja osobe - wybaczam Tobie LIMAK i zycze z calego serca
          Wszystkiego Dobrego i oby ten Nowy Rok przynosil Tobie wiele radosci.

pozdrowienia
          radca
          • limakty Re: Życzenia od LIMAKA dla wszystkich forumowiczó 25.12.03, 14:22
            radca napisał:

> limakty napisał:
            >
            > > radca napisał:
            > >
            > > > Tobie tez zycze LIMAK zdrowych i wesolych Swiat
            > > > oraz wszystkim Paniom i Panom z Forum
            > > >
            > > > radca
            > >
            > >
            > > Miło mi , że pamiętasz, mimo naszej starej sprzeczki...ale fajnie jest, sk
            > oro
            > > Wigilja potrafi zatrzec ślady nieporozumień.
            > > Tobie też Wszystkiego NAJ...
            > >
            > > LIMAKTY
            >
            > - tamte sprzeczki - juz dawno minely
            > mala MARTYNKA jest juz w domu przy rodzicach, strona " chomika" zostala
            > zlikwodowana, wstrzymalem ( byc moze narazie ? ) dzialanosc spoleczno-
            > charytatywna i prawie sie tym nie zajmuje
            >
            > Nie wytrzymalem presji - atakujacych mnie na forum Gazety Wyborczej.Byc moze
            > nalezaloby sie za to zabrac troche inaczej ? Byc moze takie dzialania nie sa
            > zbyt akceptowane ? Byc moze taki " samotny zagiel" jest zbyt slaby naprzeciw
            > wichrom i burzom forumowym ?
            >
            > Pomimo tylu atakow na moja osobe - wybaczam Tobie LIMAK i zycze z calego
            serca
            > Wszystkiego Dobrego i oby ten Nowy Rok przynosil Tobie wiele radosci.
            >
            > pozdrowienia
            > radca

Te nieporozumienia, były raczej sterowne, przez kogoś innego, chciaż ja jak
            idiota brałem potem w tym udział.
            Trochę i Ty mi nie ułatwiałeś tej sprawy, chociaż wiedziuałeś , że ja w
            sprawie Martynki byłem początkowo bardzo aktywny.
            Ja też jestem , za odbudową FA, za zmianą forumowego image...nie wioem jak to
            zrobić...może czytasz te moje walki?
            Tu wielu jest takich zakompleksionych , którym tylko nienawiść po
            drodze...teraz podjąłem ostatnią już próbę odbudowy FA...czuję szanse na
            porozumienie...tu nie chodzi o pełną zgodę , ale o kulturę rozmowy- mimo
            różnic.
            Widzę "światełko w tunelu" ...choćby czuję Perłę i Gini , że się w to
            włączą...och gdyby jeszcze Miriam doszła! Można by było pokazać wszystkim , że
            fora ukryte są niepotrzebne, że ten wymysł GW jest po to by raczej skłocać...
            Może i Ty pomożesz w odbudowie..Czuję , że też chcesz! Mylę się?

LIMAKTY

ps. będzie tu kilku nickom z tym nie po drodzę, ale może razem damy sobie
            radę smile))
            • radca Re: Życzenia od LIMAKA dla wszystkich forumowiczó 25.12.03, 15:20
              limakty napisał:

> radca napisał:
              >
              > > limakty napisał:
              > >
              > > > radca napisał:
              > > >
              > > > > Tobie tez zycze LIMAK zdrowych i wesolych Swiat
              > > > > oraz wszystkim Paniom i Panom z Forum
              > > > >
              > > > > radca
              > > >
              > > >
              > > > Miło mi , że pamiętasz, mimo naszej starej sprzeczki...ale fajnie jes
              > t, sk
              > > oro
              > > > Wigilja potrafi zatrzec ślady nieporozumień.
              > > > Tobie też Wszystkiego NAJ...
              > > >
              > > > LIMAKTY
              > >
              > > - tamte sprzeczki - juz dawno minely
              > > mala MARTYNKA jest juz w domu przy rodzicach, strona " chomika" zostala
              > > zlikwodowana, wstrzymalem ( byc moze narazie ? ) dzialanosc spoleczno-
              > > charytatywna i prawie sie tym nie zajmuje
              > >
              > > Nie wytrzymalem presji - atakujacych mnie na forum Gazety Wyborczej.Byc mo
              > ze
              > > nalezaloby sie za to zabrac troche inaczej ? Byc moze takie dzialania nie
              > sa
              > > zbyt akceptowane ? Byc moze taki " samotny zagiel" jest zbyt slaby naprze
              > ciw
              > > wichrom i burzom forumowym ?
              > >
              > > Pomimo tylu atakow na moja osobe - wybaczam Tobie LIMAK i zycze z calego
              > serca
              > > Wszystkiego Dobrego i oby ten Nowy Rok przynosil Tobie wiele radosci.
              > >
              > > pozdrowienia
              > > radca

> Te nieporozumienia, były raczej sterowne, przez kogoś innego, chciaż ja jak
              > idiota brałem potem w tym udział.
              > Trochę i Ty mi nie ułatwiałeś tej sprawy, chociaż wiedziuałeś , że ja w
              > sprawie Martynki byłem początkowo bardzo aktywny.
              > Ja też jestem , za odbudową FA, za zmianą forumowego image...nie wioem jak to
              > zrobić...może czytasz te moje walki?
              > Tu wielu jest takich zakompleksionych , którym tylko nienawiść po
              > drodze...teraz podjąłem ostatnią już próbę odbudowy FA...czuję szanse na
              > porozumienie...tu nie chodzi o pełną zgodę , ale o kulturę rozmowy- mimo
              > różnic.
              > Widzę "światełko w tunelu" ...choćby czuję Perłę i Gini , że się w to
              > włączą...och gdyby jeszcze Miriam doszła! Można by było pokazać wszystkim ,
              że
              > fora ukryte są niepotrzebne, że ten wymysł GW jest po to by raczej skłocać...
              > Może i Ty pomożesz w odbudowie..Czuję , że też chcesz! Mylę się?
              >
              > LIMAKTY
              >
              > ps. będzie tu kilku nickom z tym nie po drodzę, ale może razem damy sobie
              > radę smile))

- * swiatelko w tunelu* - badzmy dobrej mysli, a czas pokaze smile

pozdrowienia
              radca
              • limakty Re: Życzenia od LIMAKA dla wszystkich forumowiczó 25.12.03, 15:35
                radca napisał:

> limakty napisał:
                >
                > > radca napisał:
                > >
                > > > limakty napisał:
                > > >
                > > > > radca napisał:
                > > > >
                > > > > > Tobie tez zycze LIMAK zdrowych i wesolych Swiat
                > > > > > oraz wszystkim Paniom i Panom z Forum
                > > > > >
                > > > > > radca
                > > > >
                > > > >
                > > > > Miło mi , że pamiętasz, mimo naszej starej sprzeczki...ale fajni
                > e jes
                > > t, sk
                > > > oro
                > > > > Wigilja potrafi zatrzec ślady nieporozumień.
                > > > > Tobie też Wszystkiego NAJ...
                > > > >
                > > > > LIMAKTY
                > > >
                > > > - tamte sprzeczki - juz dawno minely
                > > > mala MARTYNKA jest juz w domu przy rodzicach, strona " chomika" zos
                > tala
                > > > zlikwodowana, wstrzymalem ( byc moze narazie ? ) dzialanosc spolecz
                > no-
                > > > charytatywna i prawie sie tym nie zajmuje
                > > >
                > > > Nie wytrzymalem presji - atakujacych mnie na forum Gazety Wyborczej.B
                > yc mo
                > > ze
                > > > nalezaloby sie za to zabrac troche inaczej ? Byc moze takie dzialania
                > nie
                > > sa
                > > > zbyt akceptowane ? Byc moze taki " samotny zagiel" jest zbyt slaby n
                > aprze
                > > ciw
                > > > wichrom i burzom forumowym ?
                > > >
                > > > Pomimo tylu atakow na moja osobe - wybaczam Tobie LIMAK i zycze z ca
                > lego
                > > serca
                > > > Wszystkiego Dobrego i oby ten Nowy Rok przynosil Tobie wiele radosci.
                > > >
                > > > pozdrowienia
                > > > radca
                >
                >
                > > Te nieporozumienia, były raczej sterowne, przez kogoś innego, chciaż ja ja
                > k
                > > idiota brałem potem w tym udział.
                > > Trochę i Ty mi nie ułatwiałeś tej sprawy, chociaż wiedziuałeś , że ja w
                > > sprawie Martynki byłem początkowo bardzo aktywny.
                > > Ja też jestem , za odbudową FA, za zmianą forumowego image...nie wioem jak
                > to
                > > zrobić...może czytasz te moje walki?
                > > Tu wielu jest takich zakompleksionych , którym tylko nienawiść po
                > > drodze...teraz podjąłem ostatnią już próbę odbudowy FA...czuję szanse na
                > > porozumienie...tu nie chodzi o pełną zgodę , ale o kulturę rozmowy- mimo
                > > różnic.
                > > Widzę "światełko w tunelu" ...choćby czuję Perłę i Gini , że się w to
                > > włączą...och gdyby jeszcze Miriam doszła! Można by było pokazać wszystkim
                > ,
                > że
                > > fora ukryte są niepotrzebne, że ten wymysł GW jest po to by raczej skłocać
                > ...
                > > Może i Ty pomożesz w odbudowie..Czuję , że też chcesz! Mylę się?
                > >
                > > LIMAKTY
                > >
                > > ps. będzie tu kilku nickom z tym nie po drodzę, ale może razem damy sobie
                > > radę smile))
                >
                > - * swiatelko w tunelu* - badzmy dobrej mysli, a czas pokaze smile
                >
                > pozdrowienia
                > radca

Bądźmy.
                Wolałbym żeby to nie czas pokazywał, ale my-konkretni ludzie smile))
                Też pozdrawiam.

LIMAKTY
    • Gość: Perła dziś zwierzęta mówią ludzkim głosem -:) IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 20:34
      Najlepszego Limaku! Oby gwiazdka spokój Ci przyniosła.

Perła
      • limakty Re: dziś zwierzęta mówią ludzkim głosem -:) 25.12.03, 08:33
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> Najlepszego Limaku! Oby gwiazdka spokój Ci przyniosła.
        >
        > Perła

Tobie też Tomku Serdeczne Życzenia.
        Oby spokój trwał teraz dużej.
        Oby spokój ten, był podstawą budowy nowego FA.
        Oby starzy wrogowie, stali się nowymi Przyjaciółmi.

LIMAKTY
        • miltonia Re: dziś zwierzęta mówią ludzkim głosem -:) 25.12.03, 12:38
          > Nie wytrzymalem presji - atakujacych mnie na forum Gazety Wyborczej.Byc moze
          > nalezaloby sie za to zabrac troche inaczej ? Byc moze takie dzialania nie sa
          > zbyt akceptowane ? Byc moze taki " samotny zagiel" jest zbyt slaby naprzeciw
          > wichrom i burzom forumowym ?

Kim sie przejmujesz? Paroma chamami, ktorzy nigdy niczego dla nikogo nie
          zrobili, tylko zatruwaja zycie komu sie da. Nie pekaj, jak napadna na Ciebie,
          daj znac a zetrzemy ich z powierzchni.
          • limakty Re: dziś zwierzęta mówią ludzkim głosem -:) 25.12.03, 15:38
            miltonia napisała:

> > Nie wytrzymalem presji - atakujacych mnie na forum Gazety Wyborczej.Byc mo
            > ze
            > > nalezaloby sie za to zabrac troche inaczej ? Byc moze takie dzialania nie
            > sa
            > > zbyt akceptowane ? Byc moze taki " samotny zagiel" jest zbyt slaby naprze
            > ciw
            > > wichrom i burzom forumowym ?
            >
            > Kim sie przejmujesz? Paroma chamami, ktorzy nigdy niczego dla nikogo nie
            > zrobili, tylko zatruwaja zycie komu sie da. Nie pekaj, jak napadna na
            Ciebie,
            > daj znac a zetrzemy ich z powierzchni.

Wiele osób , tu Radcy grało na nerwach- midzy innymi ja....ale to jest już
            czas przeszły...może dzięki Tewojej pomocy Miltonio, ten czas przeszły sie tym
            razem nie powtórzy smile)
            Pozdrawiam

LIMAKTY
          • gini Re: Limakty 25.12.03, 15:39
            Za zyczenia serdecznie dziekuje , tyle mala poprawka, napisales, ze ja wielka
            dama, jestem, ale to nieprawda.
            Ja jestem maglara i garkotluk i niech sobie tak zostanie .
            Na dame to ja sie nie nadaje, juz predzej Miltonia , dostala fundusze, na
            suknie, brylanty itd...
            W sprawie kaszanki z rodzynkami czyli tzw, boudin de noêl aux raisins ,
            probowalam raz przez grzecznosc, ale w zyciu tego nie wnioslam ani razu do domu.
            Swieta spedzam po polsku, bigosik, zimne nozki, barszczyk , pierozki i cos do
            tego.
            Odniose sie natomiast do jednego co napisales.
            , że
            fora ukryte są niepotrzebne, że ten wymysł GW jest po to by raczej skłocać...
            Może i Ty pomożesz w odbudowie..Czuję , że też chcesz! Mylę się?

Limalty, zyj i daj zyc innym , fora ukryte sa potrzebne tym , ktorzy na nich
            pisza , a FA jest dla wszystkich, caly czas pisalam i pisze na ukrytych na FA,
            na kraju, na FOF i jeszcze paru innych .
            To moj wybor , i moja sprawa, nie mozna ludziom z forowukrytych zabraniac
            pisania na FA , FA to forum publiczne, wiec moze na nim pisac kazdy.
            Fora ukryte to pomysl bardzo dobry i nie ma przymusu pisania na nich .
            Wiec niech sobie istnieja ukryte, i otwarte,i kazdy niech pisze gdzie chce.
            Pozdrowionka swiateczne.
            • limakty Re: Limakty 26.12.03, 11:01
              gini napisała:

> Za zyczenia serdecznie dziekuje , tyle mala poprawka, napisales, ze ja
              wielka
              > dama, jestem, ale to nieprawda.
              > Ja jestem maglara i garkotluk i niech sobie tak zostanie .
              > Na dame to ja sie nie nadaje, juz predzej Miltonia , dostala fundusze, na
              > suknie, brylanty itd...
              > W sprawie kaszanki z rodzynkami czyli tzw, boudin de noêl aux raisins ,
              > probowalam raz przez grzecznosc, ale w zyciu tego nie wnioslam ani razu do
              domu
              > .
              > Swieta spedzam po polsku, bigosik, zimne nozki, barszczyk , pierozki i cos
              do
              > tego.
              > Odniose sie natomiast do jednego co napisales.
              > , że
              > fora ukryte są niepotrzebne, że ten wymysł GW jest po to by raczej skłocać...
              > Może i Ty pomożesz w odbudowie..Czuję , że też chcesz! Mylę się?
              >
              > Limalty, zyj i daj zyc innym , fora ukryte sa potrzebne tym , ktorzy na nich
              > pisza , a FA jest dla wszystkich, caly czas pisalam i pisze na ukrytych na
              FA,
              > na kraju, na FOF i jeszcze paru innych .
              > To moj wybor , i moja sprawa, nie mozna ludziom z forowukrytych zabraniac
              > pisania na FA , FA to forum publiczne, wiec moze na nim pisac kazdy.
              > Fora ukryte to pomysl bardzo dobry i nie ma przymusu pisania na nich .
              > Wiec niech sobie istnieja ukryte, i otwarte,i kazdy niech pisze gdzie chce.
              > Pozdrowionka swiateczne.

Ale mi Aniu dołożyłaś z tą kaszanką...ja bardzo ją lubię i dlatego były lizane
              te palce.: )) Ale cieszę się , że kultywujesz to co polskie, bo polskie dania
              są najlepsze na świecie, tak samo jak potrawy wędliniarskie...ale łunia to
              wszystko zaczyna psuć...ja mam jednak na ranczo specjalne miejsce na produkcję
              wędlin tradycyjnych, jest tam beka (piec) dpo wędzenia "po swojsku"...cymez.
              A poza tym zostaję przy Perły zdaniu, że fora ukryte to skłócanie...niech FA
              stanie się takim ukrytym ,ale otwartym...smile))
              Łapmy tą szanse Gini...póki czas.
              Pozdrowienia także dla najbliższych.
              Kamil
              • gini Re: Limakty co do forumkow skrytych 26.12.03, 13:25
                Zyj , dac zyc innym, to iTobie dadza zyc.
                Niech kazdy pisze gdzie chce.
                Zadnych zakazow, zadnych nakazow.
                • limakty Re: Limakty co do forumkow skrytych 26.12.03, 16:37
                  gini napisała:

> Zyj , dac zyc innym, to iTobie dadza zyc.
                  > Niech kazdy pisze gdzie chce.
                  > Zadnych zakazow, zadnych nakazow.

Może zostałem źle zrozumiany. Ja nie chcę żeby rozbijać fora ukryte, tylko
                  uważam ,że one byłyby niepotrzebne gdyby nie wariackie zachowania niektórych
                  palantów na forach odkrytych...pozwolisz , że takim np. palantem który niezle
                  sobie tu poczynał , był np. niejaki Limak...smile)...teraz jeszcze jest paru
                  innych takich jak on sukinkotów, ale myślę i mam nadzieje, że i oni postarają
                  się zmienić image tego forum i dołączą do osób uczciwie dyskutujących i
                  szanujących odmienność zdania dyskutanta.
                  Jest jeszcze jedno ale...tym ale jest zasadność istnienia forów zamkniętych w
                  grupach ściśle tematycznych jak np. erotyka, poezja...
                  I nie ma w tym co mówię, nie ma, ani nakazów, ani zakazów, tylko troska o
                  kiedyś najlepsze forum-Forum Aktualności.
                  Pozdrówka
                  LIMAKTY
                  ps. a teraz szybko do stołu , bo goście czekają...pozwolisz, ąe wznioszę
                  lampkę szampana za Ciebie Gini, za...i za wszystkich naszych forumowiczów.
                  • miltonia Re: Limakty co do forumkow skrytych 26.12.03, 17:31
                    Gini ma racje. Bez wzgledu, jakie byly przyczyny zaistnienia forow ukrytych
                    niektore z nich maja sie swietnie. Na takich forach (w kazdym razie na tych, na
                    ktorych bywam) nie ma chamstwa, chociaz bywaja rozne poglady. Zawiazuja sie
                    znajomosci, nawet przyjaznie, ludzie sa bardziej otwarci, bo wiedza, ze nikt
                    nie wykorzysta tego co powiedza o sobie przeciwko nim. To, ze czesc ludzi pisze
                    prawie wylaczni na prywatnych forach nie jest argumentem przeciw ich istnieniu,
                    a za. Po prostu znalezli miejsce, gdzie im dobrze i gdzie maja spokoj. Byc
                    moze, gdyby nie fora ukryte odeszliby w ogole z portalu, zmeczeni niewybrednymi
                    atakami roznych zadymiarzy.
                    • limakty Re: Limakty co do forumkow skrytych 27.12.03, 10:23
                      miltonia napisała:

> Gini ma racje. Bez wzgledu, jakie byly przyczyny zaistnienia forow ukrytych
                      > niektore z nich maja sie swietnie. Na takich forach (w kazdym razie na tych,
                      na
                      >
                      > ktorych bywam) nie ma chamstwa, chociaz bywaja rozne poglady. Zawiazuja sie
                      > znajomosci, nawet przyjaznie, ludzie sa bardziej otwarci, bo wiedza, ze nikt
                      > nie wykorzysta tego co powiedza o sobie przeciwko nim. To, ze czesc ludzi
                      pisze
                      >
                      > prawie wylaczni na prywatnych forach nie jest argumentem przeciw ich
                      istnieniu,
                      >
                      > a za. Po prostu znalezli miejsce, gdzie im dobrze i gdzie maja spokoj. Byc
                      > moze, gdyby nie fora ukryte odeszliby w ogole z portalu, zmeczeni
                      niewybrednymi
                      >
                      > atakami roznych zadymiarzy.

Miltonia.
                      Nie! Nie chodzi mi o niszczenie forów ukrytych!!
                      To co piszesz Ty i Gini, jest świętą racją , ale dlaczego FA nie ma być takie
                      jak te ukryte? Dlaczego, swoim zachowaniem stwarzamy tutaj takie piekiełko
                      nienawiści narodościowych , międzyludzkich...dlaczego tyle tutaj wyzwisk (vide
                      niżej-galba), d;laczego tyle wulgaryzmu, dlaczego...
                      Mnie chpodzi o to , by na Fa wszyscy czuli się dobrze, po to by nie byli
                      zmuszeni uciekać do ukrycia..a zobacz co się dzieje?
                      Tu nie potrafimy ze sobą dyskutować , tu wyzwalają się w nas najgorsze
                      instynkty. Tu wracają z forów ukrytych "coniektórzy" by zamiast porozmawiać z
                      nami, lecz by sobie dać upust swoim najgorszym instynktom (vide pollak) , by
                      wyrzucić z siebie to, co byli zmuszeni na forach ukrytych skrywać.
                      Nie, niw dotyczy to wszystkich z for ukrytych, ale części z nich...tych co tu
                      wpadają , by podburzyć, zasiać nienawieść i...spokojnie potem uciekać w
                      sielankę ukrytej obłudy. Czy tak ma być dalej? Czy nie możemy być tu inni? Czy
                      nie potrafimy pokazać "tym coniektórym", gdzie jest ich miejsce? Lecz my
                      często wykorzystujemy ich do załatwiania w łasnych porachunków...
                      Czy już nie ma chętnych , by na FA podnieść poziom dysjusji...by na nim trwała
                      ostra dyskusja, która potrafi zbliżać, a nie ta co ciągle nas oddala od siebie?
                      Pomyśl.

LIMAKTY

ps. My np. z Gini, jesteśmy jak amplituda, jednak ciągle sie staramy
                      zmienić...Ale zobacz , czy wszyscy chcą, chcieć się chociaz staraćsmile))
                      • miltonia Re: Limakty co do forumkow skrytych 27.12.03, 10:45
                        Dlaczego swoim zachowaniem stwarzacie piekielko tutaj czy gdzie indziej, nie
                        wiem. A wlasciwie wiem, zazwyczaj gdy koncza sie merytoryczne argumenty,
                        zaczynaja inwektywy. Wiele osob nie moze pogodzic sie z tym, ze nie sa w stanie
                        przekonac innych do swoich pogladow i albo zaczynaja ich wyzywac albo spamuja
                        forum swoimi jedynie slusznymi racjami.
                        Pollaka czytalam na jednym z ukrytych forum i faktycznie tam mu niczego
                        zarzucic nie mozna. Natomiast jego i innych forumowicow, wyczynow tutaj nie
                        znam, bo za duzo materialu do przerobienia i nie chce mi sie dociekac, kto z
                        kim i na kogo naplul. Znam jedynie zla slawe tego forum.
                        Natomiast ci, co przychodza siac tutaj nienawisc i podburzac innych, szybko
                        odejda, gdy nie znajda podatnego gruntu. I pamietajcie, nie chamstwo, nie
                        bluzgi, nie podszywanie sie pod kogos rozbroi przeciwnika, tylko ironia.
                        Zapewniam, nie ma skuteczniejszej broni, chociaz zauwazylam, ze tutaj niektorzy
                        biora zarty calkiem powaznie. I to jest dopiero ubaw.
                        • limakty Re: Limakty co do forumkow skrytych 27.12.03, 11:15
                          miltonia napisała:
                          A wlasciwie wiem, zazwyczaj gdy koncza sie merytoryczne argumenty,
                          > zaczynaja inwektywy. Wiele osob nie moze pogodzic sie z tym, ze nie sa w
                          stanie
                          >
                          > przekonac innych do swoich pogladow i albo zaczynaja ich wyzywac albo
                          spamuja
                          > forum swoimi jedynie slusznymi racjami.

I tu jest słuszna racja:- gdzie brakuje merytorycznych argumentów, zaczynają
                          się inwektywy smile)

> Pollaka czytalam na jednym z ukrytych forum i faktycznie tam mu niczego
                          > zarzucic nie mozna.

pollak posłużył mi tutaj jako jeden z przykładów, nie jako jedyny emblemat zła
                          > Znam jedynie zla slawe tego forum.

A cz nie można tego zmienić...teggo ja przynajmniej chciałbym...

> Natomiast ci, co przychodza siac tutaj nienawisc i podburzac innych, szybko
                          > odejda, gdy nie znajda podatnego gruntu. I pamietajcie, nie chamstwo, nie
                          > bluzgi, nie podszywanie sie pod kogos rozbroi przeciwnika, tylko ironia.

A jednak ciągle się to nie udaje na FA...to już trwa i trwa!

> Zapewniam, nie ma skuteczniejszej broni, chociaz zauwazylam, ze tutaj
                          niektorzy
                          >
                          > biora zarty calkiem powaznie. I to jest dopiero ubaw.

Czasamio żart jest rzeczywiście niezrozumiały przez pprzeciwnika w dyskusji.
                          Teraz moja radA: - TAKIEGO OMIJAJ Z DALEKA smile). ALBO SIĘ DO NIEGO DOSTOSUJ PO
                          PIERWSZEJ WPADCE.

LIMAKTY
                          • miltonia Re: Limakty co do forumkow skrytych 27.12.03, 11:24
                            limakty napisał:

> Czasamio żart jest rzeczywiście niezrozumiały przez pprzeciwnika w dyskusji.
                            > Teraz moja radA: - TAKIEGO OMIJAJ Z DALEKA smile). ALBO SIĘ DO NIEGO DOSTOSUJ PO
                            > PIERWSZEJ WPADCE.

Jesli zart jest niezrozumialy, przeciwnika strata. Czasami, owszem warto kogos
                            omijac, jesli trafimy na zacietrzewionego idiote, do ktorego nic nie dociera.
                            Natomias, na pewno nie zamierzam sie dodtosowywac do niego.
    • galba Obejdzie się - od szumowin nie przyjmuję /nt/ 26.12.03, 17:29
      • gini Re:Miltonia moje gratulacje 27.12.03, 10:35
        Opanowalas regulamin.
        • miltonia Re:Miltonia moje gratulacje 27.12.03, 10:48
          Taaak? To w takim razie niechcacy zupelnie. Dzis postaram sie go zapomniec.
          • gini Re:Miltonia moje gratulacje 27.12.03, 10:52
            Bede przypominac w takim razie.Danusia dedykowala nam watek , idz podziekuj
            ladnie.
            Moze pokapujesz o co w nim chodzi.
            • miltonia Re:Miltonia moje gratulacje 27.12.03, 11:04
              Gini, nie nudz juz z tym tregulaminem.
              Jaka Danusia, jaki watek i czy byl zalacznik do dedykacji?
              • gini Re:Miltonia moje gratulacje 27.12.03, 11:08
                A poszukaj sobie , co myslisz.Zalacznika sie nie dopatrzylam.Niestety.
                • miltonia Re:Miltonia moje gratulacje 27.12.03, 11:14
                  Nawet znalazlam, zebym jeszcze tylko wiedziala o co chodzi, che, che.
                  • gini Re:Miltonia moje gratulacje 27.12.03, 11:15
                    Nikt nie wie ale to normalka , przyzwyczaisz sie.
                    • limakty Do Miltonii i Gini 27.12.03, 11:25

Mnie się wydaje , że czaqsami brakuje wam czasu i atmosfery, by zrozumieć to
                      pisanie. Jest w tym dużo skrywanego wnętrza, który kotłuje w sobie mocny
                      ból...jest tam dużo wrażliwości kobiecej.
                      Może dlatego jest dla was przekaz niezrozumiały, cbo podawany jest wielkim
                      skrutem, dostosowanym do potrzeb forum (krótkiej rozmowy).
                      Pozdrawiam
                      Kamil

ps.sobota jest dla mnie wolnym dniem..i od pracy i od świętowania.
                      taraz malutki spacerek po miasteczku...może na chwilkę do kawiarni...a może
                      piwko z "patyka"..i do domciu na obiadek. A Wy?
                      • gini Re: Do Miltonii i Gini 27.12.03, 11:27
                        Limakty, to nie tylko my nie rozumiemy, wiekszosc nie rozumie, a to juz o czyms
                        swiadczy...
                      • miltonia Re: Do Miltonii i Gini 27.12.03, 11:28
                        Pewnie masz racje. Zazwyczaj posty, dluzsze niz pare zdan czytam po lebkach.
                        Tez sie chyba rusze na spacer, bo ladna pogoda.
    • limakty dotyczy zrozumienia... 27.12.03, 11:36
      My piszemy prostym słowem. Ona skrywaną filozoficznie ekspresją. Ją trzeba
      poznać w dwustronnej dyskusji, a potem się wszystko zrozumie.
      Taka jest D.- będę jej bronił jak Ordon reduty. smile))
      A co wu nawet na chwilę na spacer nie wychodzicie?

LIMAKTY

ps. ja już w międzyczasie świerze pieczywko kupiłem.
      • gini Re: dotyczy zrozumienia... 27.12.03, 11:43
        Limakty , ja prosta maglara jestem ja sie na filozoficznej ekspresji nie znam.
        Bronic jej nie musisz, jak rozumiesz co ona pisze to ok.
        Ja nie rozumiem i tyle.
        A teraz ide nakarmic bestie .
        • limakty Re: dotyczy zrozumienia... 27.12.03, 11:47
          gini napisała:

> Limakty , ja prosta maglara jestem ja sie na filozoficznej ekspresji nie
          znam.
          > Bronic jej nie musisz, jak rozumiesz co ona pisze to ok.
          > Ja nie rozumiem i tyle.
          > A teraz ide nakarmic bestie .

Miało nie być już wypominków smile)- to dobre na Wszystkich Świętych.
          Ja też wychodzę : najpierw do biblioteki , a potem zgodnie z wytyczoną
          wvcześniej marszrutą.

LIMAKTY

ps. jak wieść niesie...skoro będziesz karmiła bestie? , to będzie to scenka
          rodzajowa, czyli tongue_outIĘKNA I BESTIE" smile))
    • limakty powrót ze spaceru 27.12.03, 15:05
      No i jak wam się udał dzisiejszy spacer?
      Ja już po. Kawka zaliczona, piwko wyśmienite...a obiadek?- fajny, ale składał
      sie z tzw. resztek poświątecznych, czli; flaki, kapusta z grzybami. piertogi z
      kapustąś i grzybami , no i oczywiście karpik...
      Skoro jeszcze ktoś nie jadł- życzę smacznego, a najlepsze do tego jest TYSKIE

LIMAKTY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka