palker 19.11.01, 00:04 Poniektóre e-dziewczyny dziś obchodzą imieniny jeśli tak (lub niekoniecznie) to życzymy im serdecznie: "Szczęścia w życiu, szczęścia w necie i tej reszty... sami wiecie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palker Re: Supozycja taka 19.11.01, 00:06 Niech nikogo nie zmylą 4 minuty opóźnienia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Supozycja taka 19.11.01, 09:44 wszystkiego co sobie tylko zażyczysz życzę Tobie dzis Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Supozycja taka 19.11.01, 10:30 "Szczęścia w życiu, szczęścia w necie i tej reszty... sami wiecie" Tak pieknie to napisales, ze musialam powtorzyc. Dolaczam sie z herbacianymi rozami dla solenizantki. I... dodaje "nasze" lotnicze zyczenia; Tyle samo startow ile ladowan. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Supozycja taka/do wszystkich 19.11.01, 16:00 Przed chwilą dostałam maila, że sa tu dla mnie życzenia. Gdy rano wpisywałam sie do spotkaniowego wątka, widziałam te życzenia, ale nie wiedziałam do kogo sa skierowane. Po tym spotkaniowym piwie mam przytepiony umysł. Wszystkim bardzo, bardzo goraco dziękuję, z założycielem wątku na czele. Ale na piwko zapraszam 8 lipca, bo rozumiem, ze składacie mi te zyczenia z wyprzedzeniem, żeby na pewno zdążyć :-))). Wszystkich sciskam i pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś