Dodaj do ulubionych

schizofrenia

30.12.03, 18:28
pierścień dla tego kto zna tak naprawdę Jej świat. Dla kogoś kto przebywa w
sieci od lat jest to drogowskaz, który w polityce określa się mianem
uniwersalnych wartości moralnych. Weźmy na ten przykład socjologa
ześwirowanego. Zanim istniał ten portal był już na wielu innych. Serwrek jako
komputerek i wszystko gotowe na Aktualną asymetrię półkulek muzgowych. Chodzi
chyba o jakieś uszczelki emocjonalne (nienasycenie) i nieokreślone obsesjyjne
kreacja. Taki schizol zdolny jest dwieście więchów bytów wygenerować w tym
wirtualnym świecie a jeśli jeszcze inteligentny przy tym to i trzysta. Tak
się pytam bo piszę grafoopowiadanko. Jak schizole w świecie netu funkcjonują
(jesli takiego spotkałeś to dzwoń ! nie czekaj!). Czy możliwe jest połączenie
schizy z ukrytym homoseksualizmem (powstałym w wyniku molestowania
seksualnego w dzieciństwie) jeśli tak lub nie to proszę o ostre opinie.
A jeśli lub to poproszę o szczerość.

pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • perli p.s. czy istnieją 30.12.03, 19:11
      w sieci jakieś teksty dotyczące szerokiego spektrum zachowania w necie osób
      chorych na schizofrenię. Albo osób z ukrytym homoseksualizmem?
      Niezbyt mądresmile tak na moje ajki (56 w godzinach wieczornych)
      • nastepca.oszoloma.z.radia.m Re: p.s. czy istnieją 30.12.03, 19:12
        perli napisała:

> w sieci jakieś teksty dotyczące szerokiego spektrum zachowania w necie osób
        > chorych na schizofrenię. Albo osób z ukrytym homoseksualizmem?
        > Niezbyt mądresmile tak na moje ajki (56 w godzinach wieczornych)
        >
        Na północnym zachodzie kraju dość pogodnie. Na pozostałym obszarze pochmurno z
        przejaśnieniami i opady deszczu, zwłaszcza na Dolnym Śląsku i w centrum, a w
        Wielkopolsce i na Wybrzeżu Gdańskim deszcz ze śniegiem. Wiatr słaby i
        umiarkowany, wschodni, w Małopolsce południowy.
        • perli to mnie nie interesuje 30.12.03, 19:18
          niestety. Randki do 2o18 roku rozdane. Wracaj na Kraj.
          • perli p.s. i pozdrów katarynę n?t 30.12.03, 19:26
            Katarynę
            • Gość: sanitariuszka Biedna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 19:42
              Zawsze tak masz pod koniec roku???????????
              • perli 2o19-ty 30.12.03, 19:47
                już Cię zapisałam. Okiej. Wrzesień łosiemnasty.
                • perli p.s. z kk 30.12.03, 20:17
                  randka łoczywiście. Nie musisz dziękować.
              • Gość: ona Ona chce pisać o swoim własnym problemie chyba - IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 20:17
                a tu nie pisać, ale leczyć się trzeba póki nie jest za późno.

• nastepca.oszoloma.z.radia.m Re: Ona chce pisać o swoim własnym problemie chyb 30.12.03, 20:20
                  Gość portalu: ona napisał(a):

> a tu nie pisać, ale leczyć się trzeba póki nie jest za późno.
                  >
                  Neopogaństwo stało się niestety także problemem wewnątrzkościelnym.

Jak powiada kardynał J. Ratzinger: "Wzrasta ono bez przerwy w samym sercu
                  Kościoła i grozi zniszczeniem go od wewnątrz". Kościół katolicki staje się
                  niestety Kościołem pogan, którzy nazywają się jeszcze katolikami czy
                  chrześcijanami, ale myślą i postępują po pogańsku. Przejęli poglądy, postawy,
                  wzorce etyczne, wartości i styl życia ludzi kierujących się duchem tylko tego
                  świata. Odrzucają patrzenie na świat i na ludzki los sub specie aeternitatis.
                  Czynią to wbrew słowom św. Pawła: "Nie bierzcie wzoru z tego świata" (Rz 12,
                  2), oraz św. Piotra: "Nie stosujcie się do waszych żądz" (1 P 1, 14).
                  Kwestionują podstawowe prawdy wiary. Doprowadzili samych siebie do osłabienia
                  poczucia godności osoby ludzkiej, do zaniku poczucia grzechu. Ich życie
                  przenika konsumpcjonizm i erotyzm, prymat "mieć" nad "być". Godzą się na
                  rozpad rodziny, na aborcję, eutanazję i doświadczenia na ludzkich embrionach.
                  Odrzucają kościelną naukę o pożyciu seksualnym, wierności małżeńskiej itd.
                • perli Re: Ona chce pisać o swoim własnym problemie chyb 30.12.03, 20:36
                  Gość portalu: ona napisał(a):

> a tu nie pisać, ale leczyć się trzeba póki nie jest za późno.

Tak. Co tu mamy? Mamy konin. Ale ten konin to może nie jest konin i mamy oną
                  która o własnym problemie chce pisać. O to właśnie chodziło. Konin który tak
                  naprawdę nie jest koninem przefiltrowany przez serwerek, który robi za
                  komputerek. To niech ona pisze. Schizol czy ukryty homoseksualista? A może
                  jedno i drugie? Z socjoschizoidalnego punktu widzenia to chyba jest możliwe. No
                  to ona piszcie, grafoopowiadanko czeka.
                  • perli p.s do onej ..oczywiście czy jest możliwe 30.12.03, 21:19
                    łowienie w sieci ? Czy istnieją grupy o określonych preferencjach seksualnych,
                    które mogą istnieć (lub istniały) na tym forum? A może only jednostki.

perli
                    • Gość: XXL Onom nie jestem, ale..... IP: *.echostar.pl 30.12.03, 21:35
                      ... mam ukryte różne rzeczy,
                      czasem mi się zdaje i wydaje,
                      że mógłbym, ale niekoniecznie.

To niekoniecznie jest czasem bardzo wielkie,
                      a czasem takie tyci, tyci.

I nikt mnie nie rozumie.....

Nawet nie wiem czy jest pełnia,
                      to przez te czarne i bure chmury.
                      Zawył bym sobie.
                      Auuuu........

PS.
                      Nadaje się ????
                      • perli pozdrów Tete 30.12.03, 21:49
                        proszę, jeśli jeszcze pisze w C.
                        • Gość: XXL Re: pozdrów Tete IP: *.echostar.pl 30.12.03, 21:57
                          Przekaże, choć dawno jej nie było....
                          Pewnikiem jesień.
                          • perli waleczne serce 30.12.03, 22:48
                            może kot usłyszy te pozdrowienia cholipciasmile
                            • Gość: XXL Re: waleczne serce IP: *.wap / *.au.poznan.pl 31.12.03, 00:25
                              perli napisała:

> może kot usłyszy te pozdrowienia cholipciasmile

Będę wołał głośno.
                              Koty zawsze słyszą to co chcą usłyszeć...........
                    • perli intryguje mnie zwłaszca 30.12.03, 21:37
                      zdanie, które d 95 przekopiował na swój dysk w didiaskalskich odmianach.
                      A brzmi ono mniej lub więcej tak " zobacz (tu nazwa niczak) co też w sieci
                      można złowić".

A tak na marginesie ...
                      ten józefowicz jest jak durango. Tylko tamten był łobrazkowy.
    • Gość: polishAM Re: schizofrenia IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 30.12.03, 21:30
      Uniwersalne wartości moralne to sprawa pierwszorzędna, bo dla dobra ogółu.
      Trzeba osoby z poczuciem odpowiedzialności, żeby przełożyć dobro ogółu ponad
      własne interesy. Gdyby mój własny styl życia był uniwersalny, przestalibyśmy
      istnieć. Ja przekładam ponad wszystko taki model, który jest najlepszy dla
      dobra dziecka. A więc harmonia w rodzinie. Dlatego surowo oceniam nie tych,
      którzy postępują tak czy inaczej, bo to po pierwsze sprawa prywatna, po drugie
      pasja i przyzwyczajenie. Ale tych co narzucają styl życia większości, kierując
      się własnym partykularnym interesem. Perli, dziecko, każdy zasługuje na
      akceptację i dobre traktowanie, ale czy należy to nadużywać? Czy nie ważniejsze
      jest zrozumienie niż uparte forsowanie własnego zdania. To oczywiście dotyczy
      wszystkich, włącznie z tymi, którzy nie potrafią się wyobrazić w pozycji
      drugiej osoby, co oni czują. Chyba, że miałaś coś innego na myśli, ale akurat
      piję koniaka, którego dostałem w prezencie, a normalnie piję wino, więc nie
      jestem w formie.
      • perli ukryty homoseksualizm jak nic 30.12.03, 21:47
        koniak i masa mizernego tekstu.
        • Gość: polishAM Re: ukryty homoseksualizm jak nic IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 30.12.03, 22:08
          Nie wiesz co tracisz. Kobieta zarumieniona ze wstydu i emocji. Jej cycuszki i
          vagina gotowe na oddanie. To potęga. Dlatego ten świat pędzi. Nie bądź taka
          zarozumiała, bo Ci życie odpłaci tym, że nie będziesz miała do kogo się
          odezwać.
          • perli taaaa... 30.12.03, 22:42
            jak nic lessbolah. Siedzi na serwerze i wnętrze swoje wysadza.
            • Gość: polishAM Re: taaaa... IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 30.12.03, 23:17
              Zdarza mi się kojarzyć parkę dwóch ślicznych lesbo. Chłopem jestem, Perli.
              Chłop. 100% chłop.
              • perli aaaa.... 30.12.03, 23:26
                no tak ten wybuch to Twój serwerowy orgazm.

Wirtualny pech.
                • Gość: polishAM Re: aaaa.... IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 30.12.03, 23:49
                  Z serwerowych dyskusji nie wynikł jeszcze żaden dobry seks. Uderzałem we
                  wszystkie kobiety na tym forum i rezultat jest niezmieny - zero. Co tylko
                  świadczy o niedoskonałości tego rodzaju środka łączności. Poza tym ja nie wiem
                  z kim mam do czynienia. Każdy sobie wyobraża, że kobieta na forum to osoba
                  atrakcyjna, a to na pewno nie ma miejsca. Ty Perli też mogłabyś się jasno
                  określić, w sposób nie dający wątpliwości, ale wolisz porozumiewać się
                  zygzakami. Może to oryginalne i modne, ale stanowi właśnie o wirualności, czyli
                  obrazie zafałszowanym. Każdy tu gra i pozuje, z Tobą na czele.
                  • perli powiem eeee.... 31.12.03, 12:03
                    gość portalu egubię się

Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Z serwerowych dyskusji nie wynikł jeszcze żaden dobry seks.

zakładam oczywiście, że jesteś (przepraszam za wyrażenie) starym wyjadaczem.
                    Wiesz najprawdopodobniej o czy piszesz. Zakładam również, że ten kawałek z
                    cycuszkami był dyskusją.

>Uderzałem we
                    > wszystkie kobiety na tym forum i rezultat jest niezmieny - zero.

może podjęte przez Ciebie działania są nieprawidłowe. Zakładając oczywiście,
                    że nie jesteś lesbijką i schizolem to te "uderzenia" jaki miały wywołać efekt.
                    Zakładam, że nietrafnego słowa urzyłeś. Uderzyłeś nie w ten wątek.

>Co tylko
                    > świadczy o niedoskonałości tego rodzaju środka łączności.

to Ty tak twierdzisz. Ja mogę mieć inne zdanie. Czyż nie?

>Poza tym ja nie wiem
                    > z kim mam do czynienia. Każdy sobie wyobraża, że kobieta na forum to osoba
                    > atrakcyjna, a to na pewno nie ma miejsca. Ty Perli też mogłabyś się jasno
                    > określić, w sposób nie dający wątpliwości, ale wolisz porozumiewać się
                    > zygzakami. Może to oryginalne i modne, ale stanowi właśnie o wirualności,
                    czyli
                    >
                    > obrazie zafałszowanym. Każdy tu gra i pozuje, z Tobą na czele.

no dobrze...przesłać Ci aktualne zdjęcie? Nie takie sprzed potopu ale z tego
                    roku. Chcesz? No i randka w 2019-tym. Pasuje Ci?

tak? i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Serwera Twojego!
                    • Gość: polishAM Re: powiem eeee.... IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 31.12.03, 13:20
                      Słuchaj, ja wróciłem kilka postów wstecz i zorientowałem się o co chodzi. Ja to
                      stworzenie miałem przed oczyma. Ona mi nadal po głowie chodzi. Klęczała na
                      łóżku. Była gotowa. Ja tego koniaka nie wykończyłem. Zanim pójdę spać życzę Ci
                      szczęśliwego Nowego Roku i zaraz złożę też Dance i Pijarowi.
    • perli lessbolah 30.12.03, 23:17
      popełniłam błąd. To oczywiste. Proszę o podział. Cofnijmy się więc w czasie.
      Kanwą opowieści niechaj będzie zdanie....zobacz (tu nazwa niczka ) co też w
      sieci można złowić.... Jeśli złowić to co ?... Trza kupić kuter i dobre sieci,
      i oczywiście łowić. Trzeba to zaplanować. Jak łowi lessbolah?
      socjokwietyzmem?
      • Gość: kunka_fuj Re: lessbolah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 14:18
        perli lesbijska schizofretko, lessbolah łowi sie na feromony z zapachem
        korzennośledziowym pod pachamy i wanilią na łonie. nie kupuj kutra, za duży
        wydatek. wystarczy kuternoga z gitarą podłączony do sieci i [lub] akacjokwiaty.
        plany należy spalić przed przeczytaniem [tajne] lub jeszcze przed sporządzeniem
        [supertajne specjalnego przeznaczenia]
        • perli poproszę o autograf 31.12.03, 14:34
          i oczywiście Tobie także życzę dużo łowienia ale w REALU. Oczywiście masz
          niewielkie szanse jeśli jesteś ośmiotonową socjokwietohihihahatką.
          • perli p.s. proponuję 31.12.03, 14:49
            makaron. Nitki. Pojedyńczy albo w wiązkach. Nieugotowany. Pychota.
            • Gość: ec Pa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 14:51
              patki smile

elderly cat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka