ellenai 12.02.04, 19:01 .............................................................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: . 12.02.04, 19:53 zorz dziekuje za poparcie i recenzje, adas za wykrzyknik,wiedzialam ze was moje kropki zafrapuja,zauwazcie ze ich ilosc jest duzsza niz na gorlicach,czy cos wam to mowi?> Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: . 12.02.04, 21:02 Z cyklu przysłowia polskie: "BEZPIECZNIEJ JEST MILCZEĆ NIŻ MÓWIĆ" Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: . 12.02.04, 21:05 wlasnie zorz, zauwazonym sie jest,sprawa prosta,jest tez druga strona medalu,mozna byc posadzonym o dywersje! i to juz nie jest takie wesole hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: . 12.02.04, 21:18 tez dobre okowita!! bardzo mi sie podobalo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: . 12.02.04, 21:21 Gadacz, wracaj na forum. Toz to istny Monty Phyton.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: . 12.02.04, 21:30 georghe napisał: > Gadacz, wracaj na forum. > Toz to istny Monty Phyton.... Pewnie - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: . 12.02.04, 21:48 no wlasnie adas! poprzyj mnie skarbuniu!!!!!!!!!! kropki rulez!!!!!!!!!!! a tak BTW podziwam was za umiejetnosci motoryczne ze umiecie otworzyc ten watek,oj bo na gorliach byl problem i posadzono mnie(slusznie zreszta ) o zlosliwosc! Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: . 12.02.04, 21:51 ellenai napisała: > podziwam was za umiejetnosci motoryczne ze umiecie otworzyc ten watek CHCIEC TO MOC! PS.To watek dla niepijacych. Po alkoholu moga byc problemyz dotarciem w to miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: . 12.02.04, 21:52 czyli rozumiem ze w jasle sami absytnenci a w gorlicach pijaki?ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: . 12.02.04, 21:56 no wlasnie tak myslalam ,nie wiem co ten adas nam tu bredzi! Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: . 12.02.04, 21:57 0kowita napisała: > Żadnych abstynentów w Jaśle.... a fuj. Ten watek dziala niestety jak alkomat - powyzej jednego promila we krwi osoba zamroczona nie ma szans sie tu dostac! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai wiele tez tlumaczy 12.02.04, 21:59 to ze ja ten watek zalozylam! taka bystroscia i lotnoscia umyslu moge sie tylko ja odznaczac na jasielskim forum:)na zadnym innym to NIE dziala ,tylko u was mozna cos z niczego zrobic!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wiele tez tlumaczy 12.02.04, 22:04 adas49 napisał: > Trafilas na siedlisko geniuszy. Tak ..... Siedlisko geniuszy to tytuł dla wątku w którym prześcigniemy nabijacza.... kto założy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wiele tez tlumaczy 12.02.04, 22:04 geniszy ktorzy podejmuja walke w kazdych warunkach, na bratnim forum sromotnie pozostawiono mnie sam na sam z kropkami ,nic sie tego nie wyklulo,tylko milennik jako ze jaslan mial odpowiednia ilosc promili zeby namacac kropke!!!!!! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: . 12.02.04, 22:02 adas49 napisał: > > Ten watek dziala niestety jak alkomat - powyzej jednego promila we krwi osoba > zamroczona nie ma szans sie tu dostac! A założymy się ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: . 12.02.04, 22:05 okowita ty sie nie liczysz!!!!!!!!!!! w szranki z nami nie stajesz!!!!!!!!!nie mamy szans z toba! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: . 12.02.04, 22:15 0kowita napisała: > Żadnych abstynentów w Jaśle.... a fuj. Okowita, czytać nie umiesz cholerko niedobra ??? To nie jest wątek - jak zaznaczył Adaś - dla nas. Spadamy stąd ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zorz!!!!!!!! 12.02.04, 22:21 bo ci gardlo poderzne jak bedziesz buntowal mi ludzi !!!!!!! mojej okowity mi nie zabieraj! ONA trafia!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: . 12.02.04, 22:23 0kowita napisała: > Ale ja trafiam .....to chyba mogę ? Oczywiscie. Masz do tego prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: . 12.02.04, 22:58 0kowita napisała: > Ale ja trafiam .....to chyba mogę ? NIEDYSKRETNE PYTANIE: F CO TRAFJASZ ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: . 12.02.04, 23:00 zorz ty masz poderzniete gardlo to co sie odzywasz cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: . 12.02.04, 22:22 georghe napisał: > Okowita, czytać nie umiesz cholerko niedobra ??? > To nie jest wątek - jak zaznaczył Adaś - dla nas. > Spadamy stąd ! A moze sie jednak zapiszecie do kola AA? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: . 12.02.04, 22:24 adas49 napisał: > > A moze sie jednak zapiszecie do kola AA? Co TY ???? Tam nie piją !!!! (podobno ?) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: . 12.02.04, 22:54 tylko trzy skromne kropki ,ja zaszaleje!...................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ............................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai wlasnie w koncu 12.02.04, 23:09 czartkowy wieczor jest RAZ w tygodniu!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ja nie wiem dlaczego jest 12.02.04, 23:18 jeden czwartek tygodniu, spytaj okowity albo adasia oni moga wiedziec, ja kalendarza nie pisalam ,pozatym od niedawna jestem na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: tfu czwartkowy mialam na mysli n/t 12.02.04, 23:12 WSZYSTKOOOOOOOOO JEEEEEEEEEDNO !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tfu czwartkowy mialam na mysli n/t 12.02.04, 23:16 NAPRAWDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: tfu czwartkowy mialam na mysli n/t 12.02.04, 23:17 TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai acha ale????? 12.02.04, 23:19 zaisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kobieto,a co z tym jedynym czwartkiem w tygodniu,cos wiadomo wam na ten temat??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: acha ale????? 12.02.04, 23:28 a ktos sie orientuje w temacie,nie wiesz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: acha ale????? 13.02.04, 09:38 ellenai napisała: > a ktos sie orientuje w temacie,nie wiesz?????? Ale konkretnie to O CO CHODZI ???? jaki czwartek ????????????? .....bo coś nie trybię. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: acha ale????? 13.02.04, 18:43 Zawodnik zaczal celebrowanie "tlustego czwartku"/26.02/-strzelam w ciemno! Wracajac do "kropki"-to czy zaistniala w kalendarzyku?????Jezeli tak,to czas na ...odliczanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: przepraszam 13.02.04, 21:08 ellenai napisała: > ale o jaki kalendarzyk chodzi??????????? o taki kalendarzyk,w ktorym znaczy sie np.rachunki zaplacone juz,albo te-do zaplacenia!NIE zaistnienie "kropki" czasem bywa takim dodatkowym rachunkiem,dla kroplujacego! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: acha ale????? 13.02.04, 20:58 o kazdy czwartek w tygodniu chodzi hehe ,dlaczego jest jeden raz na tydzien a nie dwa:(hehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: acha ale????? 13.02.04, 21:13 A dlaczego akurat czwartek ? Ja wolałabym dwie soboty. Odpowiedz Link Zgłoś