12.02.04, 19:01
..............................................................
Obserwuj wątek
    • georghe Re: . 12.02.04, 19:15
      Lubię takie kreatywne wątki.... :)
      • adas49 Re: . 12.02.04, 19:29
        !

• ellenai Re: . 12.02.04, 19:53
          zorz dziekuje za poparcie i recenzje, adas za wykrzyknik,wiedzialam ze was moje
          kropki zafrapuja,zauwazcie ze ich ilosc jest duzsza niz na gorlicach,czy cos
          wam to mowi?>
          • georghe Re: . 12.02.04, 21:02
            Z cyklu przysłowia polskie:

"BEZPIECZNIEJ JEST MILCZEĆ NIŻ MÓWIĆ"
            • ellenai Re: . 12.02.04, 21:05
              wlasnie zorz, zauwazonym sie jest,sprawa prosta,jest tez druga strona
              medalu,mozna byc posadzonym o dywersje! i to juz nie jest takie wesole hehe
              • 0kowita Re: . 12.02.04, 21:14
                • ellenai Re: . 12.02.04, 21:18
                  tez dobre okowita!! bardzo mi sie podobalo!!!!!!!!!
                  • georghe Re: . 12.02.04, 21:21
                    Gadacz, wracaj na forum.
                    Toz to istny Monty Phyton....
                    :)))
                    • adas49 Re: . 12.02.04, 21:30
                      georghe napisał:
                      > Gadacz, wracaj na forum.
                      > Toz to istny Monty Phyton....

Pewnie - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!!!
                      • ellenai Re: . 12.02.04, 21:48
                        no wlasnie adas! poprzyj mnie skarbuniu!!!!!!!!!! kropki rulez!!!!!!!!!!! a tak
                        BTW podziwam was za umiejetnosci motoryczne ze umiecie otworzyc ten watek,oj bo
                        na gorliach byl problem i posadzono mnie(slusznie zreszta ) o zlosliwosc!
                        • adas49 Re: . 12.02.04, 21:51
                          ellenai napisała:
                          > podziwam was za umiejetnosci motoryczne ze umiecie otworzyc ten watek

CHCIEC TO MOC!
                          PS.To watek dla niepijacych. Po alkoholu moga byc problemyz dotarciem w to
                          miejsce
                          • ellenai Re: . 12.02.04, 21:52
                            czyli rozumiem ze w jasle sami absytnenci a w gorlicach pijaki?ehhe
                            • 0kowita Re: . 12.02.04, 21:54
                              Żadnych abstynentów w Jaśle.... a fuj.
                              • ellenai Re: . 12.02.04, 21:56
                                no wlasnie tak myslalam ,nie wiem co ten adas nam tu bredzi!
                              • adas49 Re: . 12.02.04, 21:57
                                0kowita napisała:
                                > Żadnych abstynentów w Jaśle.... a fuj.

Ten watek dziala niestety jak alkomat - powyzej jednego promila we krwi osoba
                                zamroczona nie ma szans sie tu dostac!
                                • ellenai wiele tez tlumaczy 12.02.04, 21:59
                                  to ze ja ten watek zalozylam! taka bystroscia i lotnoscia umyslu moge sie tylko
                                  ja odznaczac na jasielskim forum:)na zadnym innym to NIE dziala ,tylko u was
                                  mozna cos z niczego zrobic!!!!!!!!!!
                                  • adas49 Re: wiele tez tlumaczy 12.02.04, 22:01
                                    Trafilas na siedlisko geniuszy.
                                    • 0kowita Re: wiele tez tlumaczy 12.02.04, 22:04
                                      adas49 napisał:

> Trafilas na siedlisko geniuszy.

Tak ..... Siedlisko geniuszy to tytuł dla wątku w którym prześcigniemy
                                      nabijacza.... kto założy ??
                                    • ellenai Re: wiele tez tlumaczy 12.02.04, 22:04
                                      geniszy ktorzy podejmuja walke w kazdych warunkach, na bratnim forum sromotnie
                                      pozostawiono mnie sam na sam z kropkami ,nic sie tego nie wyklulo,tylko
                                      milennik jako ze jaslan mial odpowiednia ilosc promili zeby namacac
                                      kropke!!!!!! cmok
                                • 0kowita Re: . 12.02.04, 22:02
                                  adas49 napisał:

>
                                  > Ten watek dziala niestety jak alkomat - powyzej jednego promila we krwi osoba
                                  > zamroczona nie ma szans sie tu dostac!

A założymy się ???????
                                  • ellenai Re: . 12.02.04, 22:05
                                    okowita ty sie nie liczysz!!!!!!!!!!! w szranki z nami nie stajesz!!!!!!!!!nie
                                    mamy szans z toba!
                              • georghe Re: . 12.02.04, 22:15
                                0kowita napisała:

> Żadnych abstynentów w Jaśle.... a fuj.

Okowita, czytać nie umiesz cholerko niedobra ???
                                To nie jest wątek - jak zaznaczył Adaś - dla nas.
                                Spadamy stąd !

• 0kowita Re: . 12.02.04, 22:19
                                  Ale ja trafiam .....to chyba mogę ?
                                  • ellenai zorz!!!!!!!! 12.02.04, 22:21
                                    bo ci gardlo poderzne jak bedziesz buntowal mi ludzi !!!!!!! mojej okowity mi
                                    nie zabieraj! ONA trafia!!!!!!!!!!!!!!
                                  • adas49 Re: . 12.02.04, 22:23
                                    0kowita napisała:
                                    > Ale ja trafiam .....to chyba mogę ?

Oczywiscie. Masz do tego prawo!
                                  • georghe Re: . 12.02.04, 22:58
                                    0kowita napisała:

> Ale ja trafiam .....to chyba mogę ?

NIEDYSKRETNE PYTANIE:
                                    F CO TRAFJASZ ?
                                    • ellenai Re: . 12.02.04, 23:00
                                      zorz ty masz poderzniete gardlo to co sie odzywasz cmok:)
                                • adas49 Re: . 12.02.04, 22:22
                                  georghe napisał:
                                  > Okowita, czytać nie umiesz cholerko niedobra ???
                                  > To nie jest wątek - jak zaznaczył Adaś - dla nas.
                                  > Spadamy stąd !

A moze sie jednak zapiszecie do kola AA?
                                  • 0kowita Re: . 12.02.04, 22:24
                                    adas49 napisał:

>
                                    > A moze sie jednak zapiszecie do kola AA?

Co TY ???? Tam nie piją !!!! (podobno ?)
                                  • ellenai Re: . 12.02.04, 22:25
                                    adas a w co ty ich/nas wciagasz?
                                    • milennik11 Re: . 12.02.04, 22:49
                                      ...
                                      • ellenai Re: . 12.02.04, 22:54
                                        tylko trzy skromne kropki ,ja
                                        zaszaleje!......................................................................
                                        ................................................................................
                                        ................................................................................
                                        ...............................................................
                                        • milennik11 Re: . 12.02.04, 23:03
                                          ..niestety..szalona..
                                          • 0kowita Re: . 12.02.04, 23:04
                                            jak szaleć to szaleć........hej
                                            • ellenai wlasnie w koncu 12.02.04, 23:09
                                              czartkowy wieczor jest RAZ w tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!
                                              • milennik11 Re: wlasnie w koncu 12.02.04, 23:14
                                                ...dlaczego...
                                                • ellenai ja nie wiem dlaczego jest 12.02.04, 23:18
                                                  jeden czwartek tygodniu, spytaj okowity albo adasia oni moga wiedziec, ja
                                                  kalendarza nie pisalam ,pozatym od niedawna jestem na tym forum!
                                            • ellenai tfu czwartkowy mialam na mysli n/t 12.02.04, 23:10

• 0kowita Re: tfu czwartkowy mialam na mysli n/t 12.02.04, 23:12
                                                WSZYSTKOOOOOOOOO JEEEEEEEEEDNO !!!!!!!!!
                                                • ellenai Re: tfu czwartkowy mialam na mysli n/t 12.02.04, 23:16
                                                  NAPRAWDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????????
                                                  • 0kowita Re: tfu czwartkowy mialam na mysli n/t 12.02.04, 23:17
                                                    TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK !!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • ellenai acha ale????? 12.02.04, 23:19
                                                    zaisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kobieto,a co z tym jedynym czwartkiem w tygodniu,cos
                                                    wiadomo wam na ten temat??????????/
                                                  • 0kowita Re: acha ale????? 12.02.04, 23:23
                                                    Nie wiadomo mi nic, kumo miła.
                                                  • ellenai Re: acha ale????? 12.02.04, 23:28
                                                    a ktos sie orientuje w temacie,nie wiesz??????
                                                  • 0kowita Re: acha ale????? 13.02.04, 09:38
                                                    ellenai napisała:

> a ktos sie orientuje w temacie,nie wiesz??????

Ale konkretnie to O CO CHODZI ???? jaki czwartek ?????????????
                                                    .....bo coś nie trybię.
                                                  • ouimet Re: acha ale????? 13.02.04, 18:43
                                                    Zawodnik zaczal celebrowanie "tlustego czwartku"/26.02/-strzelam w ciemno!

Wracajac do "kropki"-to czy zaistniala w kalendarzyku?????Jezeli tak,to czas
                                                    na ...odliczanie!
                                                  • ellenai przepraszam 13.02.04, 20:59
                                                    ale o jaki kalendarzyk chodzi???????????
                                                  • ouimet Re: przepraszam 13.02.04, 21:08
                                                    ellenai napisała:

> ale o jaki kalendarzyk chodzi???????????
                                                    o taki kalendarzyk,w ktorym znaczy sie np.rachunki zaplacone juz,albo te-do
                                                    zaplacenia!NIE zaistnienie "kropki" czasem bywa takim dodatkowym rachunkiem,dla
                                                    kroplujacego!
                                                  • ellenai Re: acha ale????? 13.02.04, 20:58
                                                    o kazdy czwartek w tygodniu chodzi hehe ,dlaczego jest jeden raz na tydzien a
                                                    nie dwa:(hehe
                                                  • 0kowita Re: acha ale????? 13.02.04, 21:13
                                                    A dlaczego akurat czwartek ? Ja wolałabym dwie soboty.
                                                  • milennik11 Re: acha ale????? 13.02.04, 22:32
                                                    ...o czym Wy mowicie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka