dungusia 31.05.11, 13:17 poszukuję w Nowym Sączu dobrej szkoły językowej. Może ktoś coś polecić? mieszkam w tych okolicach od niedawna i wogóle się nie orientuję jeśli o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i3majsie Re: szkoła językowa 05.06.11, 10:23 znajomy uczęszczał do takiej szkoły w samym rynku, nie pamiętam nazwy tej szkoły ale uczą tam metodą Calana (chyba tak to sie pisze) był ZACHWYCONY. Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzibou Re: szkoła językowa 09.06.11, 14:06 Opinie o szkołach językowych w Nowym Sączu znajdziesz tutaj: www.opinie-o-szkolach.nowy-sacz.pl/kategorie/szkoly-jezykowe-jezykow-obcych-w-nowym-saczu/, tam poszukaj szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_rnik Re: szkoła językowa 11.07.11, 16:28 ja slyszalem, ze w calkiem niedawno powstala nowa fajna szkola jezykowa i nie jest taka typowa jak wszystkie. maja tam tablice inetraktywne, jakas pracownie jezykowa, wykorzystuja filmy na zajeciach, rozne nagrania, nacisk na konwersacje. moja znajoma tam chodzila i poleca. sam tez szukam od wrzesna jakiejs szkoly i sie zastanawiam nad ta. aha, ta szkola nazywa sie scola i jest przy jagiellonskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
parulo Re: szkoła językowa 16.08.16, 22:54 Wysłałem syna do Instant na Długosza 14 (instant-kursy.pl/) bo mają fajne pakiety łączone z innymi zajęciami i jak na razie jesteśmy zadowoleni bo oceny w szkole poszybowały w górę, a to chyba dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś