adam.67 07.06.04, 15:29 Jutro kasujemy Limanowę, a w następny weekend kto następny? atakujemy Tarnów? Ech, chwilę człowieka nie ma, a tu już licznik dostał kręćka... Komu się należą gratulacje za 4 patyki? (=kto stawia butlę śliwowicy?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: To co będzie dalej? 07.06.04, 17:49 adam ,o matko,rzuciles mocne slowa,moga sie obrazic ale coz,mam nadzieje,ze wszyscy potraktuja to jako zabawe a nie sprawe zycia i smierci:) z przymruzeniem oka trzeba na to wszyskto patrzec heheh:) adas to chyba elpik wystukala 4 tysiaczki!!ja spalam pograzona w nieswiadomosci co sie tu dzieje! cmok elpik wlasnie stawia butle sliwowicy cmok hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: To co będzie dalej? 07.06.04, 23:18 Elpika nie ma ,wiec na sliwowice musimy poczekac,a tak na razie to ja mam jakąś w barku,to sie skrzykniemy i wypijemy ,taką słowacką wzmacnianą spirytusem,ale kopa ma Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai huuuuuuuuu,to bedziemy 07.06.04, 23:20 glosno po tym za tydzien spiewac!!!!!!!!! moze bedzie jeszcze jaka okazja do picia sliwowicy,wiecej setek i tysiacow! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: huuuuuuuuu,to bedziemy 07.06.04, 23:38 nie mam nic przeciwko,jak trzeba to pospiewamy,tylko ile jeszcze zostalo zeby dogonic Limanową. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: um nie nie ma delfinka ale policzmy 08.06.04, 00:26 oj ciezko bedzie we dwoje,ale my mamy wprawe,to by sie Elpik ucieszył hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no wlasnie my starzy wyjadacze forumowi 08.06.04, 00:31 jestesmy i w pisaniu postow dobrzy,az nam to niektorzy za zle maja cmok hehe jeszcze co prawda na tym forum nie ma takich,odpukac w niemalowane Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: no wlasnie my starzy wyjadacze forumowi 08.06.04, 00:59 i cale szcescie,choc jak ktos ma komputer to pewnie z klawiatura ,wiec wystarczy posiedziec i poklikac tak jak my to robimy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no wlasnie my starzy wyjadacze forumowi 08.06.04, 01:04 no i checi trzeba miec i taka potrzebe! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 E, nie, bez uszczerbku dla Rodziny ;-) 08.06.04, 09:33 nie było chyba takie mocne, zresztą jeśli ktoś się poczuł urażony to izwinicie, oczywiscie że to zabawa i to doskonała, taka prosta ale na szczęście nie prymitywna :-) i to jest najważniejsze. Elpik? to no pogratulować!!! te 4 patyki to chyba rzeczywiście wpadły w nocy (polskiego czasu). No ale cóż, parafrazując niejakiego Galileusza (który to podobno powiedział???) - najważniejsze że się kręci. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: E, nie, bez uszczerbku dla Rodziny ;-) 08.06.04, 13:11 powoli do przodu sie przesuwamy hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 langsam, langsam aber sicher 08.06.04, 15:24 za szybko też niedobrze, lepiej regularnie ale stale. Ciekaw jestem co porabiasz? jeśli nie chcesz na forum, to może być też na priv. Miłego wieczoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: langsam, langsam aber sicher 08.06.04, 16:20 adas,fajnie ze sie wpisujesz!twoje posty nadaja powaznejszego tonu moim i aleksa postom!masz racje,lepiej pomalu ale stanowczo pchac do przodu nowy sacz! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 e tam 09.06.04, 08:20 z tą powagą to chyba przesada, proszę Jaśnie Pani ;-) owszem zdarza mi się popisać na poważnie, ale żeby zaraz była to reguła? nie, raczej nie. Takie mam usposobienie, choroszewo pa niemnożku, czasem miewam głupawki jak nie przymierzając nastolatek po amfie, wtedy jak sam to czytam co napisałem to własnym patrzałkom nie wierzę hi hi hi, najważniejsze nie przejmować się Panem Tarejem i tempus fugitem ;-) bo jak to mówią, na powaznie to się leży w trumnie. A mnie wcale niespieszno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: e tam 09.06.04, 11:54 oj tam ,to nikomu się nie spieszy,wiec nie ma co wilka z lasu wywoływac.hi hi Mnie sie zdaje ze ,tą sliwowicą to by troszkę forum rozkręcił,więc mam jedną butelczyne,jak bedziecie w pobliżu to zapraszam,zakąska tez sie znajdzie he he Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no właśnie! 09.06.04, 12:19 ale jedną flaszeczką księżycówki to chyba nie da się obdzielić całego forum :-( przydałoby się jakieś cudowne rozmnożenie płynnej śliwki... byle tylko nie poprzez dolanie H2O !!! Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: To co będzie dalej? 08.06.04, 15:29 To jeszcze i ja sie melduję, na chwilkę :)) Zwabiła mnie tu oczywiście śliwowica, na weekend jak znalazł. Miłego wypoczynku, mam nadzieję, że jak wrócę stuknie już 5, a może 6 tys. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai malgosiu kochana:) 08.06.04, 16:22 um przyjemnie przeczytac jest post od ciebie:)postaramy sie "poscic" ile wlezie:) a sliwowica to bezwzglednie dla ciebie jest cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 No to mamy wabik ;-) 09.06.04, 12:28 śklanecka śliwowicy, hej ;-) Co tam u Ciebie? jak żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: No to mamy wabik ;-) 09.06.04, 12:46 ja nie dolewam wody,ale spirytusiku słowackiego. kupuje zwykłą sliwowice na słowacji i dolewam spirytusu jest w tedy OK. Jak Bedziesz w tych stronach to zapraszam na szklaneczke he he he jak zyje?? ,jest dobrze ,oby gorzej nie było ,bo to zawsze moze być. Wiesz jak sie ma juz kilka latek ,to człowiek inaczej na swiat patrzy,troszke spokoju potrzebuje ,człowiek mniej cierpilwy sie robi,ale nie ma co narzekac bo ktos mógłby sobie pomyslec ,ze sie wymiaram na łono Abrahama,a tam nikomu sie nie spieszy.Dlatego siedze na forum, ciesze sie ze moge rozmawiac ze wszystkimi i o wszystkim.Szkoda tylko ,ze nie zawsze moge bo do pracy na 14,wiec obiadek jeszcze musze przygotowac,zeby miec co potem zbijac. Poza tym wszystko gra he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai chetnie sie wprosze 09.06.04, 15:46 w myslach na degustacje szklanki sliwowicy hehehhe:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: chetnie sie wprosze 09.06.04, 22:57 zapraszam, he he he dla Ciebie to bedzie cos specialnego jaks taki "babski" alkohol,cos sie poszuka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a co to jest babski alkohol? 09.06.04, 23:32 a na impre to ja sie chetnie wpraszam cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a co to jest babski alkohol? 09.06.04, 23:37 takie jakies slabawe,dla mnie nie do picia,mam tego troszke i dziewczyny to popijaja Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no rouzmiem ty masz mocna glowe 10.06.04, 02:57 a ja pije sobie pifffffffko,dobre jest,i napewno babskie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: no rouzmiem ty masz mocna glowe 10.06.04, 12:47 ja nie mam piwka ,skonczylo sie ,ale moze sie gdzies wybiore,aby uzupelnic zapasy ????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no rouzmiem ty masz mocna glowe 10.06.04, 16:09 koniecznie aleks,trzeba sie wybrac po pifffko Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: no rouzmiem ty masz mocna glowe 10.06.04, 19:40 przed chwilka wrocilem,zapasy uzupelnione,teraz mozna siedziec na forum nabijac licznik popijac to i tamto Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no rouzmiem ty masz mocna glowe 11.06.04, 05:18 a powiem ci ze niezle zadanie domowe mi dales!!!!!! odpisywac bylo na co,dzieki!cmok Odpowiedz Link Zgłoś