elp1 01.07.04, 18:21 Ellenai za 20 dni zostanie mężatką, a więc najwyższa pora naszą forumową - życzeniową laurkę dla Ellenai szykować :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ll6 Re: ŻYCZENIA dla Ellenai na MAŁŻEŃSKI STAN :-) 01.07.04, 18:24 ee jeszcze czas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaijacek Re: ŻYCZENIA dla Ellenai na MAŁŻEŃSKI STAN :-) 01.07.04, 21:10 Niech się spełnią Twe wszystkie marzenia życzymy Ci z głębi serca.Nie bierz jednak rozwodu z naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: ŻYCZENIA dla Ellenai na MAŁŻEŃSKI STAN :-) 07.07.04, 01:11 Ja tez sie wpisze w tym watku z zyczeniami wszystkiego dobrego dla Ellenai na nowej drodze zycia.Najpierw czeka sie na ten dzien a pozniej wszystko idzie tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ŻYCZENIA na MAŁŻEŃSKI STAN :-) 22.07.04, 17:22 W dniu ważnym niezwykle dla dalszego życia, życzę WAM Ellenai miłego współżycia, współbycia w harmonii i współoddychania w roli kochanej Pani przy boku nie mniej kochanego Pana Miejcie sobie dobrze, słońce niech Wam świeci, a kiedy zechcecie „doróbcie” się dzieci Szczęście i smuteczki dzielcie miedzy siebie, po połowie godnie, jak w prawdziwym niebie Prawdą to jest znaną, i Wy o tym wiecie, że pieniążki szczęścia nie dają na świecie, ale bez pieniążków bida w garnkach piszczy, więc beczułkę dudków miejcie na pomyślność. A w ogóle, to Was tu publicznie zobowiązuje, z serca nakazując: SZCZĘŚLIWI MACIE BYĆ! DŁUGO W RADOŚCI I DOSTATKU ŻYĆ! Pamiętajcie przy tym prawdę co przez wieki porządkuje świat,że tak się wyśpicie ja se pościelicie O! Wznoszę kielich w górę, w gębusię celuję, i popijam dobre winko za pomyślność Waszą i Wasze dostatnie 100 lat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: ŻYCZENIA na MAŁŻEŃSKI STAN :-) 22.07.04, 19:18 Co prawda nie bywam tutaj za często ale życzę Wam samych słonecznych dni w Waszym wspólnym życiu ;-))) ! Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 ellenai 22.07.04, 20:10 wszystkiego naj naj...oby rutyna omijała was szerokim łukiem nieznane wam były kłopoty finansowe oraz jakiekolwiek inne kłopoty.żyjcie szcześliwie;)buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ŻYCZENIA dla Ellenai na MAŁŻEŃSKI STAN :-) 22.07.04, 22:44 ja tez sie tutaj wpisze i coz mozna dodac,jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia ,Ellen trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś