a_na 22.07.04, 19:22 będzie w najbliższą niedzielę ;-))) niestety ja nie jadę,ale zachęcam psiarzy i nie-psiarzy do spędzenia chwili wśród psiej arystokracji...;-)))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: WYSTAWA PSÓW w Nowym Sączu 23.07.04, 23:58 moze bym sie wybral,na psiaki popatrzec,tylko podaj namiary gdzie to jest ,bo ja nie wiem i nigdy w zyciu na takiej wystawie nie bylem rzucilbym okiem na boksery Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 z tego co mi wiadomo - dotychczas bywały 24.07.04, 00:17 w Parku Strzeleckim przy ul. Ogrodowej "rzut beretem" od stacji kolejowej Nowy Sącz - miasto Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: z tego co mi wiadomo - dotychczas bywały 24.07.04, 00:19 dziekuje Elpiku,moze sie wybiore ,i tak nie wiem gdzie ten park,ale dopytam sie Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a może Cię jakoś poprowadzę? 24.07.04, 00:28 czym chcesz jechać? autkiem? Jeśli tak to wjedziesz do NS od Lwowskiej do Rynku, objedziesz Rynek i Dunajewskiego koło Poczty do zakrętu, tam w lewo, póżniej w prawo, trochę prosto do kolejnego rozwidlenia, tam znów w prawo, w dół, przez tory kolejowe, znów kawałek prosto i chyba na drugim skrzyżowaniu skręcasz w prawo, jedziesz juz całkiem blisko i po prawej stronie masz Park Strzelecki z muszla koncertową Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a może Cię jakoś poprowadzę? 24.07.04, 00:35 czy tam przed laty nie bylo komisji poborowej,do woja ????bo jakos tak jechalem tam przed laty,a moze mi sie zdawalo,ale dziekuje zapamietam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a może Cię jakoś poprowadzę? 25.07.04, 21:10 bylem ,trafilem ,psiaki poogladalem,kilka zdiec zrobilem ,jednym slowem fajnie Moze kiedys sobie jeszcze kupie pieska,zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: a może Cię jakoś poprowadzę? 26.07.04, 11:43 aleks44 napisał: > bylem ,trafilem ,psiaki poogladalem,kilka zdiec zrobilem ,jednym slowem fajnie > Moze kiedys sobie jeszcze kupie pieska,zobaczymy Bardzo się cieszę ;-)))) może w przyszłym roku i ja zawitam z pieskami na nowosądecką wtystawę ;-)))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a może Cię jakoś poprowadzę? 26.07.04, 17:19 jak dozyje,to tez pojade,moze sie spotkamy he he Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: a może Cię jakoś poprowadzę? 27.07.04, 10:57 aleks44 napisał: > jak dozyje,to tez pojade,moze sie spotkamy he he Jasne ! ;-)))) Następna wystawa w N.S. dopiero za rok-zdążymy się jakoś umówić ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: co sądzicie o bernardynach? 27.07.04, 11:01 hmm....są piękne,duuuuże i sympatyczne ;-) To zupełnie nie jest "moja" rasa....ale mogę gdzieś poszperać..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 haski czy malamut? 26.07.04, 18:00 nie jestem znawcą, ijak dla mnie ogromnie podobne do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: haski czy malamut? 26.07.04, 21:20 ja na ogol nie rozrozniam poszczegolnych ras, mialem jednego psa i to boksera wiec to rasa jest mi najbardziej bliska,dlatego przy nich sie zatrzymalem i kilka fotek zrobilem.Zauwazylem ze bardzo duzo jest pit bulli,nie wiem czy dobrze napisalem,ale tez przy nich troszke czasu spedzilem,maja ich przede wszystkim mlodzi ludzie,ale psy fajne.Jezeli chodzi o bernardyny to piekne psy,lecz moim zdaniem potrzebuja przestrzeni do wybiegania,natomias husky i malamuty,sa tez wspaniale,tez nie potrafilbym ich rozpoznac,ale one chyba najlepiej sie czuja jak maja kilka stopni ponizej zera.Wiec do mieszkania w bloku chyba sie nie nadaja,choc wiele osob ma inne zdanie,mnie by szkoda bylo psa,po co ma sie meczyc Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: haski czy malamut? 27.07.04, 11:10 No właśnie...szczerze mówiąc tez mam problem z rozróżnieniem tych ras..;-/ W każdym razie są to psy,które powinny pracować,biegać w zaprzęgach-bo wtedy dopier dobrze się czują, więc zwykłe spacerki im nie wystarczą..... aleks44-rzeczywiście teraz jest ogromna moda na pitt bulle,amstaffy,stafordy i ogólnie na psy bojowe....ja jednak zdecydowanie wolę moje cockerki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: haski czy malamut? 27.07.04, 17:31 wiec chyba jednak zostane w dalszym ciagu milosnikiem bokserow,znam troszke ta rase i bardzo mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś