shadok 25.03.02, 21:42 Program trwa już trzeci tydzień, a tu ani jednego komentarza na ten temat. Nie oglądacie, czy co? Nie wierzę, że Kóniu wytrzyma bez BB. Do tej pory oglądał wszystkie reality show. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Big Brother 3 25.03.02, 21:59 Tak czekałem, czekałem..... i się doczekałem tematu BB na FRORUM JASŁO :))))) Taaaaa...... co by tu napisać ? :)) Nie powiem, że czasem tych pierdół nie podglądam, no bo nie codzień widzi się 25 letniego faceta, który maluje sobie paznokcie..... BRAWO ! Idzie nowe? Panowie ! Może już czas zacząć golić się pod pachami, na nogach, na klacie, może właśnie pazurki zapuścić, u nóg pomalować.... A CO ? JAK NOWE TO NOWE ! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Big Brother 3 25.03.02, 22:18 Wstyd się przyznać, ale mnie też wciągnęło :-) Ale dobrali towarzycho! Narcyz, kryminalista, baba szersza niż wyższa, zestresowany góral. Jest na co patrzeć. I konkurencje też niczego sobie. A nawet sex uprawiali po dwóch dniach! Bez wątpienia TVN zarobi trochę kasiory. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Big Brother 3 25.03.02, 22:26 Podobno trzecia edycja ma lepszą oglądalność niz pierwsza. To oczywiście zasługa tych dwóch pierwszych dni i harców w jakuzi.... Ciekawostka. Moja kobitka zna tego górala z Zakopca. Pojechała raz ze znajomymi z Zakopanego do tej zbójnickiej chaty, w której on pracuje. I na wejściu padły takie hasła: góral do mojej kobitki: - KTO CIE UZYWO ?! moja kobitka (ciężko przestraszona): - NIKT góral: - TO JO BEDE..... To musiało nieźle zabrzmieć oczywiście w góralskiej gwarze. Mam w domu 3 zdjęcia z tego jak się dzisiaj okazuje doniosłego wydarzenia. Jędrek Galica kilka kilogramów młodszy na pierwszym planie.... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Big Brother 3 26.03.02, 16:59 Z tym seksem to pewnie było tak, że TVN ich do tego skłonił celem podniesienia oglądalności.Są ludzie, którzy dla pieniędzy i sławy (wątpliwej)zrobią wszystko.Sądzę , że program jest mocno reżyserowany.Nie wiem tylko czym się TVN kieruje przy doborze ludzi gdyż są oni fatalni . Czy jest ktoś sympatyczny ???? No nie wiem, może ruda Kasia, może chemik ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 17:04 Ja akurat tez jestem za ruda Kasia i chemikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Big Brother 3 26.03.02, 18:30 Też mi się wydaje, że wszystko odbywa się wg określonego scenariusza. Porównuję BB3 z Barem i zauważyłem, że jak w jednym z tych programów "coś się dzieje", w drugim od razu jest jakaś odpowiedź. Skąd mam takie przypuszczenia? Już wyjaśniam. Wczoraj w Barze ogłoszono, że trzech uczestników zostanie wydalonych z programu. Nikt nie wie kto, emocje sięgają zenitu. Pewnie przed TV zasiądzie więcej ludzi niż zwykle. Ale okazuje się, że TVN też ma ukrytego w rękawie asa! Wojtek ucieka z domu po dachu. I tak zupełnie przypadkowo akurat w tym dniu na dachu byli kamerzyści. Jakoś nie mogę w to uwierzyć. Podobnie było z seksem. Najpierw były mocne sceny w BB, ale na drugi dzień w Barze też było gorąco. Moim faworytem w domu BB jest Ruda. Wydaje się najnormalniejsza ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Big Brother 3 26.03.02, 19:53 Baru nie znam. Nie mam Polsatu. A co do Rudej to wydaje się być normalna , ale może dlatego, że mało ją pokazują ???? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Big Brother 3 27.03.02, 09:15 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Baru nie znam. Nie mam Polsatu. > A co do Rudej to wydaje się być normalna , ale może dlatego, że mało ją > pokazują ???? Co do BARU, to nic nie tracisz nie mając Polszmatu bo jest jeszcze gorszy od BB. Ruda w programie wydaje mi się fałszywa, zresztą tam nie ma "ciuka" fajnej kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: Big Brother 3 IP: 217.98.81.* 27.03.02, 15:51 oczywiście nie mogłem przegapić bbb ale po 2 tygodniah okropnie się rozczarowałem . punktacja za bitwy jest niesprawiedliwa. czerwoni to leszcze nie mają żadnyh wartości moralnyh a i tak ktoś z nih wygra. jedyny normalny to wojcieh bernacki który wczoraj po haśle ide do domu wyszedł przez dah. a ogółem to to już nie jest to samo co 1 edycja. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Big Brother 3 05.04.02, 18:29 georghe napisał(a): . > Ruda w programie wydaje mi się fałszywa, zresztą tam nie ma "ciuka" fajnej > kobity. Ale za to jakie chętne.Czy w normalnym życiu też spotykacie takie "ochocze" dziewczyny ??? No i niestety nie ma też chłopa na którym można by było "oko zawiesić". Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Big Brother 3 08.04.02, 10:54 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > > Ale za to jakie chętne.Czy w normalnym życiu też spotykacie takie "ochocze" > dziewczyny ??? Marysiu, przecież wiesz, że to pytanie retoryczne...... temat rzeka........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Big Brother 3 IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 18:46 sonda kto tam jest najgłupszy?:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Big Brother 3 11.04.02, 21:00 Najgłupszy jest Hydro - absolutny głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Big Brother 3 12.04.02, 12:50 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Najgłupszy jest Hydro - absolutny głupek. ...ale wg. mnie da się lubić. Najgłupszy jest ten śliczny chłopaczek z Warszawy. Ktoś mi ostatnio mówił, że facecik nawet tyłek sobie goli !!!!!!!! Kurcze, nie wiem czy coś jeszcze może mnie zaskoczyć........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kóniu Re: Big Brother 3 IP: 217.98.81.* 14.04.02, 14:31 hodzi ci o kena tego małpiszona w porównaniu hydra z nim to hydro to geniusz Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Big Brother 3 14.04.02, 20:36 wybaczcie, ale jak przypadkiem włączę kanał, gdzie aktualnie nadawany jest BB czy Bar, to dostaję białej gorączki. Jeżeli będzie więcej tego typu programów w TV to wyrzucę go przez okno (telewizor oczywiście), zaoszczędzę na abonamencie. Odpowiedz Link Zgłoś