Dodaj do ulubionych

Big Brother 3

25.03.02, 21:42
Program trwa już trzeci tydzień, a tu ani jednego komentarza na ten temat. Nie
oglądacie, czy co? Nie wierzę, że Kóniu wytrzyma bez BB. Do tej pory oglądał
wszystkie reality show.
Obserwuj wątek
    • georghe Re: Big Brother 3 25.03.02, 21:59
      Tak czekałem, czekałem..... i się doczekałem tematu BB na FRORUM JASŁO :)))))
      Taaaaa...... co by tu napisać ?
      :))
      Nie powiem, że czasem tych pierdół nie podglądam, no bo nie codzień widzi się
      25 letniego faceta, który maluje sobie paznokcie..... BRAWO ! Idzie nowe?
      Panowie ! Może już czas zacząć golić się pod pachami, na nogach, na klacie,
      może właśnie pazurki zapuścić, u nóg pomalować.... A CO ? JAK NOWE TO NOWE !
      :)))))))
      • shadok Re: Big Brother 3 25.03.02, 22:18
        Wstyd się przyznać, ale mnie też wciągnęło :-) Ale dobrali towarzycho! Narcyz,
        kryminalista, baba szersza niż wyższa, zestresowany góral. Jest na co patrzeć.
        I konkurencje też niczego sobie. A nawet sex uprawiali po dwóch dniach! Bez
        wątpienia TVN zarobi trochę kasiory.
        • georghe Re: Big Brother 3 25.03.02, 22:26
          Podobno trzecia edycja ma lepszą oglądalność niz pierwsza. To oczywiście
          zasługa tych dwóch pierwszych dni i harców w jakuzi....

Ciekawostka. Moja kobitka zna tego górala z Zakopca. Pojechała raz ze znajomymi
          z Zakopanego do tej zbójnickiej chaty, w której on pracuje. I na wejściu padły
          takie hasła:
          góral do mojej kobitki: - KTO CIE UZYWO ?!
          moja kobitka (ciężko przestraszona): - NIKT
          góral: - TO JO BEDE.....

To musiało nieźle zabrzmieć oczywiście w góralskiej gwarze. Mam w domu 3
          zdjęcia z tego jak się dzisiaj okazuje doniosłego wydarzenia. Jędrek Galica
          kilka kilogramów młodszy na pierwszym planie....
          :))))))
          • m.a.r.y.s.i.a Re: Big Brother 3 26.03.02, 16:59
            Z tym seksem to pewnie było tak, że TVN ich do tego skłonił celem podniesienia
            oglądalności.Są ludzie, którzy dla pieniędzy i sławy (wątpliwej)zrobią
            wszystko.Sądzę , że program jest mocno reżyserowany.Nie wiem tylko czym się TVN
            kieruje przy doborze ludzi gdyż są oni fatalni . Czy jest ktoś sympatyczny ????
            No nie wiem, może ruda Kasia, może chemik ?????????
            • Gość: Pixi Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 17:04
              Ja akurat tez jestem za ruda Kasia i chemikiem!
            • shadok Re: Big Brother 3 26.03.02, 18:30
              Też mi się wydaje, że wszystko odbywa się wg określonego scenariusza.
              Porównuję BB3 z Barem i zauważyłem, że jak w jednym z tych programów "coś się
              dzieje", w drugim od razu jest jakaś odpowiedź. Skąd mam takie przypuszczenia?
              Już wyjaśniam. Wczoraj w Barze ogłoszono, że trzech uczestników zostanie
              wydalonych z programu. Nikt nie wie kto, emocje sięgają zenitu. Pewnie przed
              TV zasiądzie więcej ludzi niż zwykle. Ale okazuje się, że TVN też ma ukrytego
              w rękawie asa! Wojtek ucieka z domu po dachu. I tak zupełnie przypadkowo
              akurat w tym dniu na dachu byli kamerzyści. Jakoś nie mogę w to uwierzyć.
              Podobnie było z seksem. Najpierw były mocne sceny w BB, ale na drugi dzień w
              Barze też było gorąco.
              Moim faworytem w domu BB jest Ruda. Wydaje się najnormalniejsza ze wszystkich.
              • m.a.r.y.s.i.a Re: Big Brother 3 26.03.02, 19:53
                Baru nie znam. Nie mam Polsatu.
                A co do Rudej to wydaje się być normalna , ale może dlatego, że mało ją
                pokazują ????
                • georghe Re: Big Brother 3 27.03.02, 09:15
                  m.a.r.y.s.i.a napisał(a):

> Baru nie znam. Nie mam Polsatu.
                  > A co do Rudej to wydaje się być normalna , ale może dlatego, że mało ją
                  > pokazują ????

Co do BARU, to nic nie tracisz nie mając Polszmatu bo jest jeszcze gorszy od BB.
                  Ruda w programie wydaje mi się fałszywa, zresztą tam nie ma "ciuka" fajnej
                  kobity.

• Gość: kóniu Re: Big Brother 3 IP: 217.98.81.* 27.03.02, 15:51
                    oczywiście nie mogłem przegapić bbb ale po 2 tygodniah okropnie się
                    rozczarowałem . punktacja za bitwy jest niesprawiedliwa. czerwoni to leszcze
                    nie mają żadnyh wartości moralnyh a i tak ktoś z nih wygra. jedyny normalny to
                    wojcieh bernacki który wczoraj po haśle ide do domu wyszedł przez dah. a ogółem
                    to to już nie jest to samo co 1 edycja.
                  • m.a.r.y.s.i.a Re: Big Brother 3 05.04.02, 18:29
                    georghe napisał(a):

.
                    > Ruda w programie wydaje mi się fałszywa, zresztą tam nie ma "ciuka" fajnej
                    > kobity.

Ale za to jakie chętne.Czy w normalnym życiu też spotykacie takie "ochocze"
                    dziewczyny ???
                    No i niestety nie ma też chłopa na którym można by było "oko zawiesić".

• georghe Re: Big Brother 3 08.04.02, 10:54

>
                      > Ale za to jakie chętne.Czy w normalnym życiu też spotykacie takie "ochocze"
                      > dziewczyny ???

Marysiu, przecież wiesz, że to pytanie retoryczne...... temat rzeka...........
    • Gość: xyz Re: Big Brother 3 IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 18:46
      sonda
      kto tam jest najgłupszy?:(((((
      • m.a.r.y.s.i.a Re: Big Brother 3 11.04.02, 21:00
        Najgłupszy jest Hydro - absolutny głupek.
        • georghe Re: Big Brother 3 12.04.02, 12:50

> Najgłupszy jest Hydro - absolutny głupek.

...ale wg. mnie da się lubić. Najgłupszy jest ten śliczny chłopaczek z Warszawy.
          Ktoś mi ostatnio mówił, że facecik nawet tyłek sobie goli !!!!!!!! Kurcze, nie
          wiem czy coś jeszcze może mnie zaskoczyć........
          • Gość: oniu Re: Big Brother 3 IP: 217.98.81.* 14.04.02, 14:30
          • Gość: Kóniu Re: Big Brother 3 IP: 217.98.81.* 14.04.02, 14:31
            hodzi ci o kena tego małpiszona w porównaniu hydra z nim to hydro to geniusz
            • wook Re: Big Brother 3 14.04.02, 20:36
              wybaczcie, ale jak przypadkiem włączę kanał, gdzie aktualnie nadawany jest BB
              czy Bar, to dostaję białej gorączki. Jeżeli będzie więcej tego typu programów
              w TV to wyrzucę go przez okno (telewizor oczywiście), zaoszczędzę na
              abonamencie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka