cejli 13.09.04, 19:34 Okowita,zniknełaś nam z oczu.Gdzie przebywasz?Tęsknimy za TOBĄ.Może to ja tęsknie.Nie ma mi kto docinać.Wróć,odezwij się w Słupsku lub Gorlicach.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: Okowita,gdzie jesteś? 14.09.04, 01:50 Cejli...to Ty. Ja jestem OUIMET. Ja Okowicie kupil czekolade...i Ona/nie czekolada/ nalezy do mnie!Chyba ze kupisz dwie ...o innym smaku. Okowita Cie tez polubi...troszke.Znam Ja.Co sie wydrze to sie wydrze,ale w sumie fajny ...gosc/chcialem powiedziec-fajna baba... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 14.09.04, 06:15 Jam ci Twoja bezintereswnie. Lecz jeśli chcesz mnie przedmiotami materialnymi obsypywać to...... czekolada za mało. Chcę kolczyki. Chcę być nosicielką Ouimetowskich kolczyków. Tylko niech będą skromne... żadnego hamerykańskiego przepychu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ouimet 14.09.04, 21:26 no to moze i mnie ouimet obdarzy jakim klejnotem poza kolejka?cmok hehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 16.09.04, 17:33 ellenai napisała: > no to moze i mnie ouimet obdarzy jakim klejnotem poza kolejka?cmok hehe A dlaczego to niby poza kolejką....hę ? Ja pierwsza stoję !! Elle, na koniec kolejki proszę bardzo....... akurat przed Gorlicami się kończy .... hłehłe . Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ouimet 16.09.04, 18:56 wypychasz mnie,ty ty! heheheh ladnie to tak ?po chrzescijansku? heheheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 16.09.04, 19:04 No doooooooobra, załatwię Ci miejsce w pierwszej dwudziestce....... bliżej nie mogę, no nie mogę. Sama widzisz jakie te baby na te ouimetowskie klejnoty napalone....zabiły by. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Cejli 14.09.04, 06:12 Cejli ja tu jestem zawsze. Patrzę na to forum jak szpak w dziurę. Wszystko co tu widzisz jest zalane moimi łzami. Łzami..... a to ze śmiechu, a to ze złości, a to z żalu. Zawsze tu jestem....... czasem tylko wsiadam na miotłę i lecę na inne fora. A wiesz Cejli ..... w 2002 roku (jeśli sie mylę to Georghe mnie popraw) była dość duża wymiana postów między forum Jasło a forum Słupsk ale potem.... jakoś to się rozleciało. Pozdrówka Cejli Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Okowita,gdzie jesteś? 14.09.04, 15:40 Witaj Okowita,nareszcie jesteś!Pozdrawiam też całe Jasło!Wszystkich forumowiczów.Nie wiem czy wiecie,ale ja net mam dopiero od trzech tygodni.W 2002r. mnie tu nie było,dlatego te wymiany postów między naszymi miastami wygasły.Teraz jednak uważajcie,co się będzie działo.Uważaj Okowita bo ja lubię się drażnić z kobietami.Będzie wesoło.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita,gdzie jesteś? 14.09.04, 17:42 Cejli, jeżeli masz zamiar pozostać tu na dłużej to....... już zakładam dla Ciebie wątek powitalny. Ostatni wątek powitalny zakładałam tu wiosną ubiegłego roku (dla Burmistrza1) a dziś aż dwa....... ech, chyba znów klawiaturę zaleję łzami. Tym razem będą to łzy radości. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai wiedzialam! 14.09.04, 21:28 ze okowita intryguje forumowiczow! ha! cmok,wiem dookola kogo orbitowac hehe cmok! cejli fajnie ze jestes w jaselku! bywaj jak najczesciej,jakos wlasnie jaselko i slupsk sie przyciagaja,czasem do gorlic tez was przyciagamy cmok Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Okowita,gdzie jesteś? 17.09.04, 17:18 Hmm... chyba znów Jej nie ma... od kilku dni już (?) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai pomidory jej obrodzily w ogrodku 17.09.04, 17:53 to je zbiera,przerabia,przeciera,stad nie ma jej na forum!a tak nam potrzebna! tak bardzo!!!!!! na slupskim forum!!!!!!!!!!!!!bez niej sie tam nie obedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: pomidory jej obrodzily w ogrodku 17.09.04, 18:34 a tak na poważnie to co z Nią? wszystko okej? :> Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: pomidory jej obrodzily w ogrodku 17.09.04, 18:39 mysle ze ok!mam nadzieje!:))))))))))moze po pomidorach wroci jej wena watkowa i postowa! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: jestem, jestem 17.09.04, 18:55 ..... tyle, że ostatnio po innych forach latam. (gdzieniegdzie to nieźle napyskowałam nawet) A pomidory.... niech je diabli !!! Zbiorę, do kuchni przyniosę, przez okno patrzę ..... a tam czerwono na krzakach. Za co ????? !!!!!!!! Ludzie, za co mnie to spotkało ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai 0kowita!!!! gdzie pyskowalas? 17.09.04, 19:49 na jakich forach?dawaj link! ja lubie poczytac twoje pyskowanie,bo sie wtedy ucze!!!!!!cmok a pomidory,moja droga nie bluznij ze cie pokaralo tylo spakuj w skrzynke i wyslij mi tych pomidorow! u mnie pomidory ze sklepu sa FUUUUUUUUUUUUJ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 0kowita!!!! gdzie pyskowalas? 17.09.04, 20:01 Linku niet..... założyciel skasował.Napisałam mu na skrzynkę co o nim i o takim kasowaniu myślę i........pokój z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 0kowita!!!! gdzie pyskowalas? 17.09.04, 20:16 aaaaaj co za rozczrowanie! a tak sie napalilam...................cmok Odpowiedz Link Zgłoś