Gość: sylwia29 IP: *.anc.univie.ac.at 17.04.02, 14:30 Czesc ! Jestem pod wrazeniem, bo w zasadzie pochodze z Gorlic, ale na stale mieszkam w Wiedniu i milo mi bylo "zobaczyc" tu znajome miasto ! Pozdrawiam wszystkich Forumowiczow ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! 17.04.02, 16:27 Witam !! Nikt z Wiednia jeszcze się tu nie pojawił.Zaglądaj często !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Jestem pod wrazeniem !!! IP: *.dyn.optonline.net 17.04.02, 22:26 Czesc Sylwia mam kolezanke z Gorlic,i jedna z pod Gorlic mieszka w Denver,Colorado....daj cyn kddbm@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:29 Czesc Dziewczyny ! Bardzo mi milo, ze odezwalyscie sie ! No prosze jaki ten swiat maly ! Napiszcie cos blizej, czym sie zajmujecie. Ja mam 3 letniego synka Maxa, ktory 1 maja bedzie mial wlasnie te trzecie urodziny. Jestem doktorantka na wydziale chemii na Universität Wien. Tu podoba mi sie bardzo, ale naturalnie rodzinne strony, to rodzinne strony. Pozdrawiam Was serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:37 sylwia29 napisał(a): Napiszcie cos blizej, czym sie zajmujecie. Na Marysię za bardzo nie licz. To wyjątkowo tajemnicza osóbka... :)) Pozdrawiam i zapraszam częściej na nasze forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:39 Ty zes Georghe tysz za wiele o sobie nie napisol:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:55 Jak nikt się nie wychyla to ja też chromolę ! Przynajmniej sie przyznałem gdzie mieszkam..... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:59 Kurcza ale mi wiadomosc:))))) Jo mieszkom w Mielcu i niy robia s tego tajemnicy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 18:31 georghe napisał(a): Na Marysię za bardzo nie licz. To wyjątkowo tajemnicza osóbka... > :)) > Pozdrawiam i zapraszam częściej na nasze forum. Oj Georghe , napisałam tu dużo więcej o sobie niż Ty.Dużo więcej niż sama chciałam.Wymieniać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Jestem pod wrazeniem !!! 19.04.02, 09:30 Marysiu piszę w imieniu swoim ale i na pewno wielkich rzesz forumowiczów Polskich WYMIENIAJ. Plizzzzzzzzz Powoli i dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! 19.04.02, 17:27 gadacz napisał(a): > Marysiu piszę w imieniu swoim ale i na pewno wielkich rzesz forumowiczów > Polskich WYMIENIAJ. Plizzzzzzzzz > Powoli i dokładnie... Dla rzesz forumowiczów odpowiadam : Marysia napisała: 1. jakie skończyła studia - ekonomiczne 2. gdzie pracuje - w jednym z jasielskich urzędów 3. gdzie mieszka - w pobliżu "drogi południowej" 4. nie pochodzi z Jasła i mieszka tu kilka lat. 5. nie napisała ile ma lat ale można się domyślić (choćby z wątku o wyborach, że trzydziestka już pękła ) 6. nie napisała o swoim stanie cywilnym bo nie chciała Georghe napisał że : 1. mieszka na Szajnochy (tak jak chyba więcej niż 1000 osób ) 2. ma służbowego laptopa (co może jest jakiś ślad bo takich firm chyba tu dużo nie ma ) 3. jest blisko związany z klubem czarnych ( może jakiś trener lub działacz) 4. jest żonaty Zapomniałam o czymś ???? No i pozdrawiam bo chyba nie myślisz ,że jestem zła (jakaś taka atmosfera jakby wybuchowa):-)))))) 9 Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! 25.04.02, 18:18 No tak .Rzesze forumowiczów nawet nie zauważyły:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! 27.04.02, 13:59 Zauważyły..................... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Jestem pod wrazeniem !!! 29.04.02, 08:32 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > No tak .Rzesze forumowiczów nawet nie zauważyły:((((( Zauważyły tylko są pod wrażeniem i paraliż dopiero nas opuszcza.. Marysiu a gdzie studiowałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! 27.04.02, 14:07 > Dla rzesz forumowiczów odpowiadam : > Marysia napisała: > 1. jakie skończyła studia - ekonomiczne > 2. gdzie pracuje - w jednym z jasielskich urzędów > 3. gdzie mieszka - w pobliżu "drogi południowej" > 4. nie pochodzi z Jasła i mieszka tu kilka lat. > 5. nie napisała ile ma lat ale można się domyślić (choćby z wątku o wyborach, ż > e > trzydziestka już pękła ) > 6. nie napisała o swoim stanie cywilnym bo nie chciała > Georghe napisał że : > 1. mieszka na Szajnochy (tak jak chyba więcej niż 1000 osób ) > 2. ma służbowego laptopa (co może jest jakiś ślad bo takich firm chyba tu dużo > nie ma ) > 3. jest blisko związany z klubem czarnych ( może jakiś trener lub działacz) > 4. jest żonaty > Zapomniałam o czymś ???? > No i pozdrawiam bo chyba nie myślisz ,że jestem zła (jakaś taka atmosfera jakby > wybuchowa):-)))))) No i widzisz Marysiu? Wcale mniej o sobie nie napisałem niż Ty. Mnie się wydaje, że nawet więcej....... Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Jestem pod wrazeniem !!! IP: *.dyn.optonline.net 19.04.02, 01:46 sylwia29 napisał(a): > Czesc Dziewczyny ! Bardzo mi milo, ze odezwalyscie sie ! No prosze jaki ten > swiat maly ! Napiszcie cos blizej, czym sie zajmujecie. Ja mam 3 letniego synka > > Maxa, ktory 1 maja bedzie mial wlasnie te trzecie urodziny. Jestem doktorantka > na wydziale chemii na Universität Wien. Tu podoba mi sie bardzo, ale naturalnie > > rodzinne strony, to rodzinne strony. Pozdrawiam Was serdecznie ! Czesc Sylwio! Ja mam na imie Kate,jestem po UCLA (Uniwersytet of Los Angeles w Poludniowej Californii) we wrzesniu ja zaczynam doktoranckie studia na Columbia Uniwersity,moj zawod to bissness administrations,a doktorat chce robic z gieldy nowojorskiej i maklerstwa za 2 miesiace wiec czeka mnie przeprowadzka na stale do New Yorku,duza to dla mnie decyzja po tym co tam sie stalo a niechcacy bylam tego swiatkiem bo w 1 budynku ma filie firma w ktorej pracuje i akurat bylam tam na 3 tygodniowym szkoleniu,ale coz na to poradzic zycie jest takie jakie jest i trzeba sobie z tym radzic...jakos.Nie jestem mezatka,ale mam faceta slubu na razie nie planuje bo brak czasu......dzieci tez nie.Pozdrawiam Kate Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Jestem pod wrazeniem !!! 19.04.02, 09:06 Hi Kate ! Milo mi, ze moge Cie "poznac" ! Gratuluje podjecia wyzwania, jakby nie bylo studia za granica, to nie male osiagniecie. Serdecznie zycze Ci powodzenia i szczescia. Na slub i dzieci jest teoretycznie zawsze czas, ja wsluchiwalam sie w moj zegar biologiczny i sie zdecydowalam, ale Ty na pewno jestes jeszcze bardzo mloda. Zatem carpe diem ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mancanza Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 12:52 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 18.04.02, 18:57 Sylwio na drugiej stronie tego forum jest też forum Gorlice ale nie ma tam ruchu.Zaglądaj do nas !!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 09:22 Dzieki, ale tam nie ma prawie nikogo ! Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 09:30 Ludziska nie wiedzą, że forum Gorlice istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 09:31 Teraz już wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 09:59 Ale smieszne ! Nie nalaze do ludzi, ktorzy permanentnie przeszukuja wszelkie mozliwe fora ! Wpadlo mi w oko Jaslo, wiec do tego momentu bylo tam milo zagladac :(( Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 10:17 sylwia29 napisał(a): > Ale smieszne ! Nie nalaze do ludzi, ktorzy permanentnie przeszukuja wszelkie > mozliwe fora ! Wpadlo mi w oko Jaslo, wiec do tego momentu bylo tam milo > zagladac :(( Zegnam EEE nie rozumiem dlaczego przestało być miło ? - Chyba mnie źle zrozumiałaś. Stwierdziłem tylko że na forum Jasło zaczyna być głośno o forum Gorlice. Jeśli przezemnie Ci niemiło to wszem i wobec Cię przepraszam - nie mają intencją było w jakikolkiek sposób pozbawić Cię przyjemności bycia tutaj. Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 10:20 Ja również nie rozumiem dlaczego Sylwia się obraziła :((( Hej, kobieto wracaj do nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Do Gadacza i Georghe 19.04.02, 11:49 Panowie (o ile jestescie panami :) ) ! Nie ma o czym mowic ! Wyrazilam slowa uznania dla Forum "Jaslo", a tu ironia ! Nie ma problemu, nie obrazam sie, ale narzucac sie tez nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Gadacza i Georghe 19.04.02, 12:00 sylwia29 napisał(a): > Panowie (o ile jestescie panami :) ) ! Nie ma o czym mowic ! Wyrazilam slowa > uznania dla Forum "Jaslo", a tu ironia ! Nie ma problemu, nie obrazam sie, ale > narzucac sie tez nie bede. Hm. problem przekazu doznać przez Interek - piszę za siebie ale i Georgha jestem pewien, znam go 16 lat (he, he to już tyle stary) że nie było w tym cienia ironi. Jeśli chodzi o narzucanie się na forum to chyba właśnie o to chodzi by się jak najwięcej narzucać... zresztą uwierz że nie miałem zamiaru ani ochoty ironizować z Ciebie ani kogokolwiek. A co do tego czy z nas panowie ? Hm. skromność moja zamyka mi usta :) - to była Ironia) . Przepraszam Autoironia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Do Gadacza i Georghe 19.04.02, 12:49 Jestem przekonana o Waszej meskosci Panowie ! Jak nastroje Gadacz ? Myslisz juz o weekend'zie, czy specjalnie nie ma to dla Ciebie znaczenia ? Ja chcialabym moc juz sie stad (uczelnia) wyrwac. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Sylwii 19.04.02, 14:11 O powiedz co Ty porabiasz w Wiedniu w wolnym czasie. Knajpki, spacery czy jakieś inne formy relaksu ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Sylwii 19.04.02, 14:47 Weekendzik.... jak będzie pogoda to biegam z dzieciakiem aż go zmęcze. Jak go zmęcze to się może wreszcie wyśpie. Jak się wyśpie ( niedziela ) to biegam z dzieciakiem aż go zmęcze. Jak go zmęcze to się może wreszcie wyśpię. W poniedziałek biegam do pracy... tu się nie zmęcze - bo będe wyspany. (sorki ale w piątki kole 15-ej to już tylko bredzić moge) . Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:19 gadacz napisał(a): > Weekendzik.... jak będzie pogoda to biegam z dzieciakiem aż go zmęcze. Jak go > zmęcze to się może wreszcie wyśpie. Jak się wyśpie ( niedziela ) to biegam z > dzieciakiem aż go zmęcze. Jak go zmęcze to się może wreszcie wyśpię. W > poniedziałek biegam do pracy... tu się nie zmęcze - bo będe wyspany. > (sorki ale w piątki kole 15-ej to już tylko bredzić moge) . Hmmm........ Kolega może se zmieni nicka na.......BIEGACZ ? :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:24 he, he zastanawiam się nad tym gruntownie... tym bardziej że nadciąga długi weekendzik... Biegacz - ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:24 Ile ten Twoj dzieciak ma latek ? I jest pewnie chlopczykiem skoro tak biegacie ? Kochany tatus, tak sie dzieciakiem zajmuje ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:28 sylwia29 napisał(a): > Ile ten Twoj dzieciak ma latek ? I jest pewnie chlopczykiem skoro tak > biegacie ? Kochany tatus, tak sie dzieciakiem zajmuje ! Pozdrawiam ! Jeszcze jak się zajmuje !! Nawet na mecze w ubiegłym sezonie nie chodził !!!! Taki był zajęty...... :))) Takie wyrzeczenie to mi się nawet w głowie nie mieści ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:34 Prosze bardzo jak to przyjaciele (znacie sie przeciez 16 lat, czy tak?) sledza kazdy "krok" tego drugiego ! A zachowanie "tatusia" na prawde godne uznania ! On sam ma takie potrzeby, czy mamusia "dzieciaka" tak cwiczy "tatusia" ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Sylwii 24.04.02, 14:13 Odpowiadając Sylwi - uwielbiam spacery z młodym ( 2 pełne od niedawna latka ) - sam z nieprzymuszonej woli - bardzo to lubię. Odpowiadając Georgowi - mi też się to w głowie nie mieści że mogłem odpuścić cały sezon... nie przypominaj mi za często ... ( i to jaki sezon) ... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Do Sylwii 24.04.02, 15:27 Pieknie ! Moje gratulacje ! Jestes extra tatusiem ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Sylwii 24.04.02, 16:28 Hm. dzięki - ale pełno tu u nas takich tatusiów - a co jest normą to nie jest super- wystarczy popatrzeć na proporcje przy wózkach z dzieciaczkami - sporo tatusiów jeździ i raczej nie wyglądają na sterroryzowanych przez mamusie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Jestem pod wrazeniem !!! IP: *.dyn.optonline.net 20.04.02, 02:31 Sylwo dzieki za odpowiedz co do studjow za granica Hmm jest ok, a moj zegar biologiczny juz pomalu tez zaczyna tykac coraz glosniej. Z tym ze ja nie planuje miec wogole dzieci :o) Odpowiedz Link Zgłoś