Dodaj do ulubionych

Jestem pod wrazeniem !!!

IP: *.anc.univie.ac.at 17.04.02, 14:30
Czesc ! Jestem pod wrazeniem, bo w zasadzie pochodze z Gorlic, ale na stale
mieszkam w Wiedniu i milo mi bylo "zobaczyc" tu znajome miasto ! Pozdrawiam
wszystkich Forumowiczow !
Obserwuj wątek
    • m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! 17.04.02, 16:27
      Witam !! Nikt z Wiednia jeszcze się tu nie pojawił.Zaglądaj często !!!!!
      • Gość: kate Re: Jestem pod wrazeniem !!! IP: *.dyn.optonline.net 17.04.02, 22:26
        Czesc Sylwia mam kolezanke z Gorlic,i jedna z pod Gorlic mieszka w
        Denver,Colorado....daj cyn kddbm@hotmail.com
    • sylwia29 Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:29
      Czesc Dziewczyny ! Bardzo mi milo, ze odezwalyscie sie ! No prosze jaki ten
      swiat maly ! Napiszcie cos blizej, czym sie zajmujecie. Ja mam 3 letniego synka
      Maxa, ktory 1 maja bedzie mial wlasnie te trzecie urodziny. Jestem doktorantka
      na wydziale chemii na Universität Wien. Tu podoba mi sie bardzo, ale naturalnie
      rodzinne strony, to rodzinne strony. Pozdrawiam Was serdecznie !
      • georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:37
        sylwia29 napisał(a):

Napiszcie cos blizej, czym sie zajmujecie.

Na Marysię za bardzo nie licz. To wyjątkowo tajemnicza osóbka...
        :))
        Pozdrawiam i zapraszam częściej na nasze forum.
        • kolor Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:39
          Ty zes Georghe tysz za wiele o sobie nie napisol:))))))))))))))))))))))
          • georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:55
            Jak nikt się nie wychyla to ja też chromolę ! Przynajmniej sie przyznałem gdzie
            mieszkam.....
            :))))))
            • kolor Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 10:59
              Kurcza ale mi wiadomosc:))))) Jo mieszkom w Mielcu i niy robia s tego
              tajemnicy:))))))
        • m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 18:31
          georghe napisał(a):

Na Marysię za bardzo nie licz. To wyjątkowo tajemnicza osóbka...
          > :))
          > Pozdrawiam i zapraszam częściej na nasze forum.

Oj Georghe , napisałam tu dużo więcej o sobie niż Ty.Dużo więcej niż sama
          chciałam.Wymieniać ???

• gadacz Re: Jestem pod wrazeniem !!! 19.04.02, 09:30
            Marysiu piszę w imieniu swoim ale i na pewno wielkich rzesz forumowiczów
            Polskich WYMIENIAJ. Plizzzzzzzzz
            Powoli i dokładnie...
            • m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! 19.04.02, 17:27
              gadacz napisał(a):

> Marysiu piszę w imieniu swoim ale i na pewno wielkich rzesz forumowiczów
              > Polskich WYMIENIAJ. Plizzzzzzzzz
              > Powoli i dokładnie...
              Dla rzesz forumowiczów odpowiadam :
              Marysia napisała:
              1. jakie skończyła studia - ekonomiczne
              2. gdzie pracuje - w jednym z jasielskich urzędów
              3. gdzie mieszka - w pobliżu "drogi południowej"
              4. nie pochodzi z Jasła i mieszka tu kilka lat.
              5. nie napisała ile ma lat ale można się domyślić (choćby z wątku o wyborach, że
              trzydziestka już pękła )
              6. nie napisała o swoim stanie cywilnym bo nie chciała
              Georghe napisał że :
              1. mieszka na Szajnochy (tak jak chyba więcej niż 1000 osób )
              2. ma służbowego laptopa (co może jest jakiś ślad bo takich firm chyba tu dużo
              nie ma )
              3. jest blisko związany z klubem czarnych ( może jakiś trener lub działacz)
              4. jest żonaty
              Zapomniałam o czymś ????
              No i pozdrawiam bo chyba nie myślisz ,że jestem zła (jakaś taka atmosfera jakby
              wybuchowa):-))))))

9

• m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! 25.04.02, 18:18
                No tak .Rzesze forumowiczów nawet nie zauważyły:(((((
                • georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! 27.04.02, 13:59
                  Zauważyły.....................
                  :)))))
                • gadacz Re: Jestem pod wrazeniem !!! 29.04.02, 08:32
                  m.a.r.y.s.i.a napisał(a):

> No tak .Rzesze forumowiczów nawet nie zauważyły:(((((
                  Zauważyły tylko są pod wrażeniem i paraliż dopiero nas opuszcza..
                  Marysiu a gdzie studiowałaś ?

• georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! 27.04.02, 14:07
                > Dla rzesz forumowiczów odpowiadam :
                > Marysia napisała:
                > 1. jakie skończyła studia - ekonomiczne
                > 2. gdzie pracuje - w jednym z jasielskich urzędów
                > 3. gdzie mieszka - w pobliżu "drogi południowej"
                > 4. nie pochodzi z Jasła i mieszka tu kilka lat.
                > 5. nie napisała ile ma lat ale można się domyślić (choćby z wątku o wyborach, ż
                > e
                > trzydziestka już pękła )
                > 6. nie napisała o swoim stanie cywilnym bo nie chciała

> Georghe napisał że :
                > 1. mieszka na Szajnochy (tak jak chyba więcej niż 1000 osób )
                > 2. ma służbowego laptopa (co może jest jakiś ślad bo takich firm chyba tu dużo
                > nie ma )
                > 3. jest blisko związany z klubem czarnych ( może jakiś trener lub działacz)
                > 4. jest żonaty
                > Zapomniałam o czymś ????
                > No i pozdrawiam bo chyba nie myślisz ,że jestem zła (jakaś taka atmosfera jakby
                > wybuchowa):-))))))

No i widzisz Marysiu? Wcale mniej o sobie nie napisałem niż Ty. Mnie się wydaje,
                że nawet więcej.......
                Hm?
      • Gość: kate Re: Jestem pod wrazeniem !!! IP: *.dyn.optonline.net 19.04.02, 01:46
        sylwia29 napisał(a):

> Czesc Dziewczyny ! Bardzo mi milo, ze odezwalyscie sie ! No prosze jaki ten
        > swiat maly ! Napiszcie cos blizej, czym sie zajmujecie. Ja mam 3 letniego synka
        >
        > Maxa, ktory 1 maja bedzie mial wlasnie te trzecie urodziny. Jestem doktorantka
        > na wydziale chemii na Universität Wien. Tu podoba mi sie bardzo, ale naturalnie
        >
        > rodzinne strony, to rodzinne strony. Pozdrawiam Was serdecznie !

Czesc Sylwio!
        Ja mam na imie Kate,jestem po UCLA (Uniwersytet of Los Angeles w Poludniowej
        Californii) we wrzesniu ja zaczynam doktoranckie studia na Columbia
        Uniwersity,moj zawod to bissness administrations,a doktorat chce robic z gieldy
        nowojorskiej i maklerstwa za 2 miesiace wiec czeka mnie przeprowadzka na stale do
        New Yorku,duza to dla mnie decyzja po tym co tam sie stalo a niechcacy bylam tego
        swiatkiem bo w 1 budynku ma filie firma w ktorej pracuje i akurat bylam tam na 3
        tygodniowym szkoleniu,ale coz na to poradzic zycie jest takie jakie jest i trzeba
        sobie z tym radzic...jakos.Nie jestem mezatka,ale mam faceta slubu na razie nie
        planuje bo brak czasu......dzieci tez nie.Pozdrawiam Kate
        • sylwia29 Re: Jestem pod wrazeniem !!! 19.04.02, 09:06
          Hi Kate ! Milo mi, ze moge Cie "poznac" ! Gratuluje podjecia wyzwania, jakby
          nie bylo studia za granica, to nie male osiagniecie. Serdecznie zycze Ci
          powodzenia i szczescia. Na slub i dzieci jest teoretycznie zawsze czas, ja
          wsluchiwalam sie w moj zegar biologiczny i sie zdecydowalam, ale Ty na pewno
          jestes jeszcze bardzo mloda. Zatem carpe diem ! Pozdrawiam
    • mancanza Re: Jestem pod wrazeniem !!! 18.04.02, 12:52
      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • m.a.r.y.s.i.a Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 18.04.02, 18:57
      Sylwio na drugiej stronie tego forum jest też forum Gorlice ale nie ma tam
      ruchu.Zaglądaj do nas !!!!
      Pozdrawiam.
      • sylwia29 Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 09:22
        Dzieki, ale tam nie ma prawie nikogo ! Wstyd !
        • georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 09:30
          Ludziska nie wiedzą, że forum Gorlice istnieje.
          • gadacz Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 09:31
            Teraz już wiedzą :)
            • sylwia29 Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 09:59
              Ale smieszne ! Nie nalaze do ludzi, ktorzy permanentnie przeszukuja wszelkie
              mozliwe fora ! Wpadlo mi w oko Jaslo, wiec do tego momentu bylo tam milo
              zagladac :(( Zegnam
              • gadacz Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 10:17
                sylwia29 napisał(a):
                > Ale smieszne ! Nie nalaze do ludzi, ktorzy permanentnie przeszukuja wszelkie
                > mozliwe fora ! Wpadlo mi w oko Jaslo, wiec do tego momentu bylo tam milo
                > zagladac :(( Zegnam

EEE nie rozumiem dlaczego przestało być miło ? - Chyba mnie źle zrozumiałaś.
                Stwierdziłem tylko że na forum Jasło zaczyna być głośno o forum Gorlice. Jeśli
                przezemnie Ci niemiło to wszem i wobec Cię przepraszam - nie mają intencją było w
                jakikolkiek sposób pozbawić Cię przyjemności bycia tutaj. Sorki
                • georghe Re: Jestem pod wrazeniem !!! - do Sylwii 19.04.02, 10:20
                  Ja również nie rozumiem dlaczego Sylwia się obraziła
                  :(((
                  Hej, kobieto wracaj do nas !
                  • sylwia29 Re: Do Gadacza i Georghe 19.04.02, 11:49
                    Panowie (o ile jestescie panami :) ) ! Nie ma o czym mowic ! Wyrazilam slowa
                    uznania dla Forum "Jaslo", a tu ironia ! Nie ma problemu, nie obrazam sie, ale
                    narzucac sie tez nie bede.
                    • gadacz Re: Do Gadacza i Georghe 19.04.02, 12:00
                      sylwia29 napisał(a):

> Panowie (o ile jestescie panami :) ) ! Nie ma o czym mowic ! Wyrazilam slowa
                      > uznania dla Forum "Jaslo", a tu ironia ! Nie ma problemu, nie obrazam sie, ale
                      > narzucac sie tez nie bede.

Hm. problem przekazu doznać przez Interek - piszę za siebie ale i Georgha jestem
                      pewien, znam go 16 lat (he, he to już tyle stary) że nie było w tym cienia
                      ironi. Jeśli chodzi o narzucanie się na forum to chyba właśnie o to chodzi by się
                      jak najwięcej narzucać... zresztą uwierz że nie miałem zamiaru ani ochoty
                      ironizować z Ciebie ani kogokolwiek.
                      A co do tego czy z nas panowie ? Hm. skromność moja zamyka mi usta :) - to była
                      Ironia) . Przepraszam Autoironia.
                      • sylwia29 Re: Do Gadacza i Georghe 19.04.02, 12:49
                        Jestem przekonana o Waszej meskosci Panowie ! Jak nastroje Gadacz ? Myslisz juz
                        o weekend'zie, czy specjalnie nie ma to dla Ciebie znaczenia ? Ja chcialabym
                        moc juz sie stad (uczelnia) wyrwac.
                        • georghe Re: Do Sylwii 19.04.02, 14:11
                          O powiedz co Ty porabiasz w Wiedniu w wolnym czasie. Knajpki, spacery czy
                          jakieś inne formy relaksu ?
                          • gadacz Re: Do Sylwii 19.04.02, 14:47
                            Weekendzik.... jak będzie pogoda to biegam z dzieciakiem aż go zmęcze. Jak go
                            zmęcze to się może wreszcie wyśpie. Jak się wyśpie ( niedziela ) to biegam z
                            dzieciakiem aż go zmęcze. Jak go zmęcze to się może wreszcie wyśpię. W
                            poniedziałek biegam do pracy... tu się nie zmęcze - bo będe wyspany.
                            (sorki ale w piątki kole 15-ej to już tylko bredzić moge) .
                            • georghe Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:19
                              gadacz napisał(a):

> Weekendzik.... jak będzie pogoda to biegam z dzieciakiem aż go zmęcze. Jak go
                              > zmęcze to się może wreszcie wyśpie. Jak się wyśpie ( niedziela ) to biegam z
                              > dzieciakiem aż go zmęcze. Jak go zmęcze to się może wreszcie wyśpię. W
                              > poniedziałek biegam do pracy... tu się nie zmęcze - bo będe wyspany.
                              > (sorki ale w piątki kole 15-ej to już tylko bredzić moge) .

Hmmm........ Kolega może se zmieni nicka na.......BIEGACZ ?
                              :)))))))))))))))))))))))))))))))
                              • gadacz Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:24
                                he, he zastanawiam się nad tym gruntownie... tym bardziej że nadciąga długi
                                weekendzik...
                                Biegacz - ładnie...
                            • sylwia29 Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:24
                              Ile ten Twoj dzieciak ma latek ? I jest pewnie chlopczykiem skoro tak
                              biegacie ? Kochany tatus, tak sie dzieciakiem zajmuje ! Pozdrawiam !
                              • georghe Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:28
                                sylwia29 napisał(a):

> Ile ten Twoj dzieciak ma latek ? I jest pewnie chlopczykiem skoro tak
                                > biegacie ? Kochany tatus, tak sie dzieciakiem zajmuje ! Pozdrawiam !

Jeszcze jak się zajmuje !! Nawet na mecze w ubiegłym sezonie nie chodził !!!!
                                Taki był zajęty...... :))) Takie wyrzeczenie to mi się nawet w głowie nie mieści !
                                :)

• sylwia29 Re: Do Sylwii 24.04.02, 13:34
                                  Prosze bardzo jak to przyjaciele (znacie sie przeciez 16 lat, czy tak?) sledza
                                  kazdy "krok" tego drugiego ! A zachowanie "tatusia" na prawde godne uznania !
                                  On sam ma takie potrzeby, czy mamusia "dzieciaka" tak cwiczy "tatusia" ?
                                  • gadacz Re: Do Sylwii 24.04.02, 14:13
                                    Odpowiadając Sylwi - uwielbiam spacery z młodym ( 2 pełne od niedawna latka )
                                    - sam z nieprzymuszonej woli - bardzo to lubię. Odpowiadając Georgowi - mi też
                                    się to w głowie nie mieści że mogłem odpuścić cały sezon... nie przypominaj mi
                                    za często ... ( i to jaki sezon) ...
                                    • sylwia29 Re: Do Sylwii 24.04.02, 15:27
                                      Pieknie ! Moje gratulacje ! Jestes extra tatusiem ! Pozdrawiam !
                                      • gadacz Re: Do Sylwii 24.04.02, 16:28
                                        Hm. dzięki - ale pełno tu u nas takich tatusiów - a co jest normą to nie jest
                                        super- wystarczy popatrzeć na proporcje przy wózkach z dzieciaczkami - sporo
                                        tatusiów jeździ i raczej nie wyglądają na sterroryzowanych przez mamusie... :)
    • Gość: kate Re: Jestem pod wrazeniem !!! IP: *.dyn.optonline.net 20.04.02, 02:31
      Sylwo dzieki za odpowiedz co do studjow za granica Hmm jest ok, a moj zegar
      biologiczny juz pomalu tez zaczyna tykac coraz glosniej. Z tym ze ja nie
      planuje miec wogole dzieci :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka