alinca 25.04.02, 00:10 Jakie macie plany na dlugi, majowy weekend? Bo ja zostaje w Lublinie pisac prace magisterska...ble... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alpetrus Re: Majowka IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 25.04.02, 17:11 Bedziem pic do utraty swiadomosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Majowka 26.04.02, 18:18 Od pierwszego na Podlasie beer, ognisko, kiełbaska, luuuuzzzz. i tak przez pare dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: Majowka IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 06.05.02, 20:33 Majowka, majowka i juz po majowce. Najblizsza za 365 dni (mniej wiecej). aj mialem stosunkowo krotka, ale za to intesywna. Z Looblina do Sacza jechalem (rekordowo) 14 godzin. Podkresle jeszcze ze jest to tylko 300 km... Ale sie oplacalo :)) ..., bulo kolorowo... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Majowka 06.05.02, 20:51 Ha..Ja miałem nieco dalej a byłem szybciej....Z okolic Białej (ok. 12 w południe) na Płd. do Lublina przez Rzeszów tu przesiadka z samochodu do pociągu - Tarnów (w takim tłoku to jeszcze nie jechałem) no i Nowy Sącz - godz. ok. 21... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: Majowka z PKP IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 08.05.02, 11:05 Ja notomiast czekalem sobie 6 godzin na dworcu w Radomiu razem z 70 innymi osobami, bo niestety nie bylo nam dane wsiasc do pociagu (bylejakiego, a dokladni relacji Warszawa - Muszyna/Zakopane). Doszedlem do wniosku, ze PKP jest fenomenem samym w sobie. Ludzi kupili bilety jak Pan Bog przykazal, a pociag przyjechal na stancje, poczekal nie wiadomo na co godzine i pojechal dalej, nikogo nie zabierajac. Po prostu szczyt luzactwa !!! PKP - Pieknie Kurwa Pieknie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu PKP 09.05.02, 20:24 > PKP - Pieknie Kurwa Pieknie !!! No tak PKP to jeszcze komuna.. Ja znam inne rozwinięcie tego skrótu: PKP - Płać Kolego Połowę - szczególnie częste w pupilku PKP - Inter City - gdzie jest jedna kontrola.... Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: PKP 09.05.02, 20:33 Jak się nie podoba, to na rower! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: PKP IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 10.05.02, 11:37 Gdzies na formu widzialem jeszcze jeden skrot: PKP - Powoli Kuzwa Powoli. Odpowiedz Link Zgłoś