Dodaj do ulubionych

Zuzanno....

20.11.04, 15:45
Gdzie sie podziewasz,ja juz jestem a Ciebie nie ma ??????
Ellen zaraz powinna sie zjawic,tylko sniadanie zrobi swojej drugiej polowie
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Zuzanno.... 23.11.04, 21:32
      a ja podciagam bo mi brak i aleks i zuzanny
      • aleks44 Re: Zuzanno.... 23.11.04, 23:32
        tak duzo gadala i sie nie pokazala,ale dlaczego ???? tego nie wiem
        • ellenai Re: Zuzanno.... 24.11.04, 00:47
          nasza zuzanna bywa zajeta cos ostatnio!
          • aleks44 Re: Zuzanno.... 24.11.04, 00:53
            troszke po weselu jest,to moze zaszla hi hi hi
            • ellenai Re: Zuzanno.... 24.11.04, 01:14
              hehe a ty wytrzezwiales? hehe cejli juz ja gdzies zostawil do przemysla
              pojechal i nie wraca...........takie to sie rzeczy wyrabiaja!
              • aleks44 Re: Zuzanno.... 24.11.04, 09:22
                nigdy nie bylem w Przemyslu,choc mialem w planie pojechac zwiedzic twierdze i
                fortyfikacje,ale jakos tak zeszlo i nie pojechalem,ale jak dozyje to moze sie
                na wiosne wybiore.
                Zuzanna musi sie martwic,mloda zona ???????? no no
                • aleks44 Re: Zuzanno.... 27.11.04, 18:29
                  pewnie juz wrocil,bo Jej na forum nie widac hi hi hi
                  • aleks44 Re: Zuzanna.... 28.11.04, 12:10
                    byla,ale wpisala sie tylko w watku choinkowo-mikolajowym a wiecej to juz
                    nie ,ale dlaczego ???? tego ja nie wiem
                    • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 28.11.04, 13:11
                      hej hej jestem !
                    • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 28.11.04, 13:12
                      czuje sie dzis jak czarownica bo cały dzien fruwam - fruwam po watkach, fruwam
                      po chałupie i tak troche tu troche tu i czas ucieka jak wsciekły i nigdzie
                      dlatego na was nie moge trafic, a przciez nieustannie nie moge tu siedzec
                    • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 28.11.04, 13:14
                      ale jestem jestem i zawsze troche poczytam co u was słychąc

aleks zapracowany

Ellenai z chonka szaleje...ech

Kocham was cmok
                      • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 28.11.04, 13:39
                        no i co? teraz ja jestem a was zaś nie ma, ale kino normalnie sie mijamy hi hi
                        hi
                        • aleks44 Re: Zuzanna.... 28.11.04, 14:36
                          roznie to bywa z tym lataniem,mnie zawsze sie to kojarzy z Łysą Górą,ktora
                          znajduje sie kolo Gorlic,mozna tam znalezc miotle w lesie kolo polany,podobno
                          to czarownice ,osobiscie tylko z daleka je widzialem,a jedna to nawet znam
                          osobiscie he he .Zuzanno mijamy sie,ale czasami na siebie wpadniemy,to sobie
                          poklikamy.
                          Ciesze sie ,ze nas odwiedzasz,pozdrowienia dla Slupska
                          • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 01.12.04, 20:53
                            pozdrawiam aleks, w Słupsku nadal andrzejkowa impreza
                            • aleks44 Re: Zuzanna.... 01.12.04, 21:12
                              Dziekuje,bylem u Was ,ale takie pustki,ze wrocilem do nas .
                              • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 10.12.04, 17:56
                                eeee aleks, impreza była super, ale sie spózniasz :)

ale dziś cejli juz drugi dzień stawia pomarańczówkę, wpadaj jest wesoło a
                                Eleenai i okowitka to chyba cały czas sa pod stołem bo nie moge im polac hi hi
                                hi
                                • aleks44 Re: Zuzanna.... 10.12.04, 22:57
                                  jak sie bawic to sie bawic,One ostatnio chyba sie oszczedzaja
                                  • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 11.12.04, 18:21
                                    nie, a jednak wpadły na jednego

pozdrawiam cie :)
                                    • aleks44 Re: Zuzanna.... 11.12.04, 18:46
                                      witaj,ja tez bylem na chwilke,ale zastalem krajobraz jak po bitwie,Ty juz chyba
                                      poszlas spac
                                      • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 11.12.04, 20:53
                                        he he no niestety co wpadniesz na nasze imprezy to ja mam juz zdalne sterowanie
                                        właczone :)
                                        • aleks44 Re: Zuzanna.... 11.12.04, 20:55
                                          no tak,to nawet swiatla nie mial Wam kto zgasic swiecilo sie o pierwszej w nocy
                                          • aleks44 Re: Zuzanna.... 11.12.04, 21:31
                                            wypilem kieliszeczek pomaranczowki i wrocilem na poludnie ,a Ty Zuzanno kaca
                                            nie Masz???
                                            • aleks44 Re: Zuzanna.... 16.12.04, 16:53
                                              no ,gdzie Jestes,dalej trwa imprezka ????
                                              • aleks44 Re: Zuzanna.... 16.12.04, 21:57
                                                pewnie Masz kaca ,bo sie nie pokazujesz na Saczu hehe,a mowilem nie pij drinkow
                                                • ellenai Re: Zuzanna.... 17.12.04, 06:01
                                                  a moze choinki szuka???ty to od razu o piciu myslisz!adwent jest,trzeba sie
                                                  powstrzymywac!
                                                  • aleks44 Re: Zuzanna.... 17.12.04, 19:30
                                                    zapomnialem,ja nie pije nalogowo,tylko dla "zdrowotnosci" hehe
                                                  • zuzanna6 Re: Zuzanna.... 19.12.04, 12:18
                                                    he he ja tez pije tylko dla zdrowotności więc kaca nie maiłam

za chinka nie biegam mam sztuczną w szafie, tylko troche sie odkurzy i heja

witam was i pozdrawiam :)
                                                  • aleks44 Re: Zuzanna.... 19.12.04, 20:34
                                                    ja moja juz wietrzylem,teraz jeszcze tylko ubrac i bedzie piekna
                                                    pozdrawiam
                                                  • ellenai Re: Zuzanna.... 20.12.04, 18:54
                                                    no bo wasza choinka juz blisko,tuz tuz!
    • delfinek27 Re: Zuzanno.... 23.12.04, 17:51
      a ja?? O mnie to juz nie pamiętasz?? buuuu
      • aleks44 Re: Zuzanno.... 29.12.04, 22:43
        juz napisalem ,ale chyba Cie nie bylo,a moze mi sie zdaje ????
        • aleks44 Re: Zuzanno.... 10.01.05, 22:38
          dlaczego nie odwiedzisz forum Sacza ?????,u nas na poludniu mniej wieje niz u
          Was,pozdrawiam i zapraszam do klikania
          • delfinek27 Re: Zuzanno.... 10.01.05, 22:44
            a może ją ten wiatr porwał ???
            może trzeba jakąs ekspedycje ratunkową wysłac ??
            • aleks44 Re: Zuzanno.... 10.01.05, 23:05
              Delfinki takich fal sie nie boja,ja natomiast za nimi nie przepadam hehe
              co sie moglo stac ze wszystkie dziewczyny,poza Delfinkiem poprzepadaly ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka