ellenai 29.12.04, 04:44 saczone przed kompem podczas czytania forum!prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Howgh 29.12.04, 08:39 dobrzeście rzekli, zaprawdę powiadam wam niewiasto mądrość zpływa z ust Twych niezmierzona. U mnie nadal te dwie rzeczy osobno. Czytam forum w pracy, a tutaj z oczywistych względów tolerancja dla złocistego napoju jest zerowa. A w domu nadal nie mam netu. Ale piffko owszem, czemu nie? Ostatnio polubiłem tzw. eksperymenty. Corona, Desperado i inne "mexicany", a także Guiness i trochę bliższe smaki. Taki ze mnie turysta: rano piwko wieczór czysta ;-) (na szczęście to tylko żarcik, bez związku ze stanem faktycznym). Ogólne pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Howgh 30.12.04, 17:52 adam.67 napisał: > dobrzeście rzekli, zaprawdę powiadam wam niewiasto mądrość zpływa z ust Twych > niezmierzona. > hmmmmmmmmm madrosc byla zamierzona heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Saris i Kelt 29.12.04, 12:59 to piwka,ktore ostatnio popijam,oczywiscie wszystko pod kontrola,dla mnie wystarcza szklaneczka tego napoju,druga pije ale z mniejsza przyjemnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no bo wiesz jak to jest 29.12.04, 14:55 na pustyni najcenniejsza jest pierwsza szklanka wody, potem jak się nasycisz, to każda następna jest już coraz mniej pożądana. W tej mojej sklerozie pamiętam to z wykładu ekonomii politycznej (tak! było coś takiego!!! nawet mam stosowny wpis w indeksie. A teraz jak nastała III. Najjaśniejsza Pomroczna, to nazywają to mikro- czy makroekonomią, ale przykłady dają te same hi hi). A pamiętam, że nasz profesor to już był prekursorem nowej epoki, bo wspominał właśnie o piwie, licząc na to, że studenci jakoś łatwiej sobie przyswoją reguły ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: nie ma to jak piwo ! 30.12.04, 14:54 oo prawda to, prawda :))) zdrówko! oby nam się ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 oby nam się... 30.12.04, 15:28 piwo nie skończyło ;-) generalnie popieram tę koncepcję Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: oby nam się... 30.12.04, 17:27 ja jeszcze troszke mam ,do Nowego Roku mi wystarczy,a potem przestaje pic hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: oby nam się... 30.12.04, 17:51 no to zescie sie rozpifczyli w watku! cmoki noworoczne! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: oby nam się... 30.12.04, 22:21 No wlasnie,a moze o jakims szampanie pomyslec?ze nie wspomne o Luksusowej{dobra bo polska i nie tylko} "Pije Kuba do Jakuba..."na pozegnanie starego roku czy na przywitanie nowego? Odpowiedz Link Zgłoś