aleks44 03.02.05, 00:04 bo chyba jest tlusty czwartek,musze wstac troszke wczesniej i mojemu malenstwu kilka kupic,niech je moze urosnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Pączki to sie je dzisiaj ???? 03.02.05, 00:11 to mi tez kup!!! ja tez chce urosc~! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pączki to sie je dzisiaj ???? 03.02.05, 00:13 nie mozesz,chcesz byc wieksza od meza ,no co TY ??? ale jak chcesz to kupie ,jak bedziesz w poniedzialek to sobie sama wezmiesz hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pączki to sie je dzisiaj ???? 03.02.05, 00:14 a co ty,ja kurdupel jestem,a maz wysoki,nigdy do niego nie dorosne,wiec dawaj paczka! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pączki to sie je dzisiaj ???? 03.02.05, 00:16 przysle Ci do Twojej skrzynki zostaw otwarta hehe czesc do jutra,ja tez zaraz uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pączki to sie je dzisiaj ???? 03.02.05, 01:34 eheh oki,to ja uchyle! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pączki to sie je dzisiaj ???? 03.02.05, 09:53 wyslalem Ci,nie wiem czy dojda,ale zamiar mialem dobry,acha pomietaj ile ma kalorii paczek (swinia jestem ) no nie ???? ,zebys za duzo nie zjadla,lepiej daj mezowi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pączki to sie je dzisiaj ???? 03.02.05, 10:23 zezarlem trzy,ale mam ochote na jeszcze a ile Wy zjedliscie pączkow ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pączki to sie je dzisiaj ???? 03.02.05, 16:47 heeh paczki od ciebie sa piekne,pycha wygladaja,jeszcze zeby tak byly prawdziwe! w myslach zjadlam wszystkie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m A gdzie... 03.02.05, 18:39 kupujecie pączki w tłusty czwartek? Macie jakieś ulubione ciastkarnie? Ja, na przykład, kocham pączki z Orbisu, chociaż dawniej moim zdaniem robili lepsze. Ale niestety, wszystko teraz idzie na ilość a nie na jakkość. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: A gdzie... 03.02.05, 18:56 w saczu mialam taka cukiernie gdzie lubilam kupowac ciastka i slodycze ,nie wiem na jakiej ulicy,przechodzilam przez most no i ta cukiernia tam byla.W gorlicach dla mnie najlepsze ciastka i paczki byly w cukierni naprzeciwko ksiegarnii:)tylko ze ja cholera nigdy nie kieruje sie nazwami ulic!nie znam ich,strach! Odpowiedz Link Zgłoś