ellenai 22.02.05, 18:18 !!!!!!!!!!!!szok,jak to mozliwe??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
assasin76 :( 22.02.05, 18:52 straszne ..w szoku jestem taki artysta:(((( www.novumgallery.pl/beksinski/ Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: :( 22.02.05, 20:08 przyznam sie ,ze o nim uslyszalem dopiero dzisiaj,nie spotkalem sie z jego pracami,zreszta nie znam sie na malarstwie,ale jego prace ktore widzialem w telewizji sa troszke dla mnie przerazajace,oczywiscie to kwestia gustu.Wole dziela starszych mistrzow Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: :( 22.02.05, 20:19 beksinki tez nie jest w moim stylu ale to ciekawa postac byla! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: :( 22.02.05, 20:28 pewnie tak,ale Kossak,Malczewski,Wyspianski sa dla mnie bardziej zrozumiali,oczywiscie nie twierdze ze jego dziela sa zle,tylko ze do mnie nie trafiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 a ja uwielbiam 22.02.05, 22:37 jego obrazy właśnie dlatego,że są tak przerażające nie żadne zachody słonca albo autoportrety tylko coś przerażającego,,,;)dlatego nie za często je oglądam;) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Re: a ja uwielbiam 22.02.05, 23:20 Czesto zastanawialam sie jak czlowiek moze zabic czlowieka i nie wiem jak moze....... zawsze bede sadzic, ze ci co morduja maja cos z glowa bo przeciez normalna zdrowa istota ma ludzkie odczucia. Jego tworczosc byla mroczna i zycie tez, owdowial, syn popelnil samobojstwo a teraz on taka smiercia. SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a ja uwielbiam 23.02.05, 01:49 tez sie zastanawiam jak mozna zabic w sobie te ludzkie odczucia o ktorych piszesz heniu Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: :( 22.02.05, 23:05 Tylko jaki mógł mieć ktoś motyw? Jakiś psychol. Przypuszczam, że nie. Oby przynajmniej udało się skur..... dorwać! Szkoda, że prace Begsińskiego poznałem dopiero po jego śmierci. Jakoś wcześniej niestety nie interesowały mnie Jego obrazy. Teraz oglądam je trochę z innej perspektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: :( 23.02.05, 01:47 ja kiedys robilam powazne podejscia do jego tworczosci ale niestety doszlam do wniosku ze to nie to co lubie,jego malarstwo kojarzy mi sie z dorobkiem literackim kosinskiego-a dla mnie to jest zbyt gleboke odkrywanie tego czego ja poznawac specjalnie nie potrzebuje! Odpowiedz Link Zgłoś