monhen 02.03.05, 08:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=21036287 oto o czym sie dyskutuje tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harnasi Re: czy plotkarstwo to cecha ludzi z malych miast 02.03.05, 08:58 Plotka to jak deszcz !! potrzebna ludzkości !! Odpowiedz Link Zgłoś
luq7 Re: czy plotkarstwo to cecha ludzi z malych miast 02.03.05, 09:30 W malych spolecznosciach tak sie wszyscy super znaja i tak doskonale wiedza wszystko o sobie ze plotka to przezytek :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czy plotkarstwo to cecha ludzi z malych miast 03.03.05, 18:46 Tiaaaa.... jeżeli małe miasto na skutek przyłączenia okolicznych wsi przekroczy liczbę 50 tys. mieszkańców i stanie się miastem średnim jego obywaetele natychmiast przestaną interesować się bliźnimi i pobiegną do bibliotek i czytelni studiować dzieła noblistów.... Na tych forach tematycznych to ludzie przemielili już wszystko po sto razy ...........trzeba im wybaczyć takie dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: czy plotkarstwo to cecha ludzi z malych miast 05.03.05, 12:09 Hi hi hi, Okowitko, jestes świetna !!!! Mysle, że sedno lezy w tym, ze w duzych miastach tez jest duzo plotkarzy, ale trudniej te plotki ogarnac na całosć, w swoich kregach ludzie plotkują i mozna byc bardziej anonimowym hi hi hi, logiczne, ze im mniejsze zadupie tym mniejszy krąg obywateli i tym łatwiej ogarnąć wszystko o wszystkich, ale jest to na pewno jaks cecha danych ludzi. Nawet moge to określic na małej grupce jaką tworza ludzie w mojej pracy. Ja mam trudności z pamietaniuem wielu drobiazgów, tak strasznie nmnie to nie obchodzi i mam inne zainteresowania, a sa takie naturalne rejestratorki, ze zawsze wszystko wiedzą, czasami to nie wiem czy je nie podziwiac za pamiec i zmysł obserwacji.....hi hi hi mysle, ze to ma sie we krwi, zawsze wszystko wiedzą i nawet maja czasami do mnie zal ze gdzies, cos mi tam powiedziały, a ja tego nie pamietam....hi hi hi Nie wiem, plotkarz to człowiek, ktory nie ma zainteresowań, ma za duzo czasu i lubi jak komus jest gorzej niz jemu....tak mi sie wydaje i wszędzie mozna takich spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś