apolityczny 10.03.05, 23:35 A gdyby tak eksperyment zrobić i zamknąć razem cuskiego z harnasim. Ciekawe jak długo by wytrzymali swoje "dowcipy" ;-) apolityczny Wielki Brat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apolityczny Re: apolityczny 10.03.05, 23:56 W takim razie są mistrzami bo z takiego oryginalnego połączenia wyszedł im idealny produkt pozdrawiam apolityczny z matki próbówki i ojca wentylatora (albo odwrotnie bo harnasi tak szybko chciał coś napisać, że nie dopracował tego szczegółu) Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: apolityczny 11.03.05, 00:00 co za różnica jesteś dzieckiem chemicznym ty jak drakula lub Frankensztajn uuuu ale ohyda z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: apolityczny 11.03.05, 00:02 Muszę Cię zmartwić ale widziałęm się ostatnio z oboma panami i stwierdzam że nie jestem do żadnego z nich podobny pozdrawiam nie podobny apolityczny Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Apolityczny 11.03.05, 00:31 Miała baba APOLITYCZNEGO i trzymała go za jaja, raz za jedno, raz za drugie, a najczęściej za to długie. Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: Apolityczny 11.03.05, 00:47 Czyli apolityczny miał dobrze. ;-) pozdrawiam apolityczny (w uniesieniu) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Apolityczny 11.03.05, 06:02 cuski napisał: > Miała baba APOLITYCZNEGO i trzymała go za jaja, raz za jedno, raz za drugie, a najczęściej za to długie. parafraza wcale nie smieszna.Chyba ze nie znasz calego tekstu.A jezeli nie znasz,to po ciula "sztukujesz"? tam jest pozniej:wstaje rano... Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Ouimet 11.03.05, 21:54 Przepraszam Ouimet, mam do ciebie prośbę, daj mi swoje zdjęcie bo moja mama nie wierzy w UFO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: cuski 12.03.05, 01:34 nie przepraszaj.Dam zdjecie,ale zapomnij abym Cie adoptowal kiedy Twoja Mama zakocha sie we mnie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: Ouimet 12.03.05, 13:28 nie obrażaj klozetów ony choćiaż milcza a ten pyszczy i to jęczącym głosem geja Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Ouimet -cuski & harnasi zoo 12.03.05, 16:08 to jeszcze jestescie na etapie "pociagania"???Wychodek za weglem chaty? Dajcie namiary.Podesle troche "prasy".Ulatwia zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Ouimet 12.03.05, 17:08 Ouimet jest jak drzwi od WYCHODKA, jeśli ich nie kopniesz to się nie zamkną. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: cuski 12.03.05, 20:52 nie badz takim akrobata,bo spadniesz z zerdki do dolka i zutylizuja Cie...Szkoda by bylo,bo widze ze wylecze sie z kompleksow.Fajnie ze jestes ,bo myslalem ze to ja zamykam liste...Dzieki Ci Panie za to ,ze nie jestem taki jak ON! :)))pyska,Przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: dla cuski- 12.03.05, 21:07 facet /ktorychwile wczesniej spadl z zerdki w latrynie/teraz u lekarza: Panie doktorze.Worek mi urwalo... Lekarz:mosznowy? facet/cuski?/: ni mom! usmiechnij sie! Wszystko jest gownem!Oprocz moczu oczywiscie.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Ouimet 13.03.05, 02:43 Sztuka jest jak gówno, trzeba ją poczuć. Ty ja czujesz ilekroc sie wyprozniasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi ty.......... szkoda słów 13.03.05, 11:53 ouimet ty sie lecz na ja..... u ginekologa bo na głowe to masz juz zapóźno bo może weterynarz ci pomoże iwstrzyknie ci pawulon !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Badzmy wyrozumiali dla Ouimet. 13.03.05, 02:34 Ouimet stara sie byc fajny, choć jest niespecjalnie wykształcony. Trzeba przyznac jednak, ze ma chlopak naprawdę duże ambicje. Apeluje o wyrozumialosc dla tego osobnika !!! Odpowiedz Link Zgłoś