assasin76 24.03.05, 20:57 rzeczka płynie obok jest na stałe grill zrobiony szałas obok i wszystko w lesie;)polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: przepiękne miejsce 24.03.05, 21:55 um zazdroscze,bo ja teraz walcze z meblami,farbami..............eh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przepiękne miejsce 25.03.05, 09:34 ja tez znam takie piekne miejsca,jest ich bardzo wiele. Ciesze sie ,ze sa jeszcze Tacy ktorzy widza piekno w okolo siebie. To chyba nie dzieki wiosnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 o rany! 25.03.05, 12:24 przymykam na chwilę oczy i wszystko to widzę przed oczami. Ej, ciągnie mnie w takie miejsca. Może niedługo sam będę miał okazję być w takim miejscu, kto wie: może nawet własnym??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: o rany! 25.03.05, 16:53 ja to za rok,.......................moze! nowe alternatywne forum GORLICE!! Nowy Sacz prawo jest jak plot-zmija zawsze sie przesliznie a bydlo stoi i czeka- powtorzone za delfin Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: przepiękne miejsce 30.03.05, 14:42 To Dolina Chochołowska wiosną w krokusach: www.tatry.aine.pl/krokusy/foto05.html Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przepiękne miejsce 30.03.05, 16:56 krokusy,wiosna.............kocham!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: przepiękne miejsce 30.03.05, 20:20 Ech, neci, kusi... moze tydzien, moze dwa i rower bedzie kompletny a wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przepiękne miejsce 30.03.05, 21:13 .........wtedy to ci bede zazdroscic strasznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przepiękne miejsce 31.03.05, 09:25 macie racje ,wszedzie sa piekne miejsca,tyle ze moze my nie zawsze mozemy je zobaczyc.Czlowiek ,zagoniony,zyjacy w ciaglym stresie,a zeby zobaczyc to co nas otacza potrzebujemy sie wyciszyc,a o to bardzo ciezko. Pozdrawiam w sloneczne przedpoludnie Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: przepiękne miejsce 31.03.05, 10:50 Siedzęcy tyz mozno być w piyknym świecie, choćby w galerii kazika: www.kazik.com.pl/kw9/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przepiękne miejsce 31.03.05, 16:58 trzeba wlasnie sobie radzic bez wyjazdu w piekne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: przepiękne miejsce 31.03.05, 22:58 ..tam , gdzie kwitnie kwiat: fotografia.interklasa.pl/index.php?akcja=zdjecie&ak=pokaz&id=41105 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przepiękne miejsce 01.04.05, 19:03 piekne te krokusiki,u mnie na dzialce przepadly ???? kilka dni temu byly,zostaly tylko przebisniegi i pokazuja sie fiolki wszystko budzi sie do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 pora kólka napompować 07.04.05, 20:17 na extremke się szykować:)no może ten 1 raz to spokojnie bez pośpiechu;)polecam rowerek+górki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 07.04.05, 20:34 dopiero w niedziele rozpoczne sezon rowerowy,oczywiscie jak pogoda dopisze,musze jeszcze tylko zalozyc bagaznik na rowery Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: pora kólka napompować 07.04.05, 21:34 Jeszcze tylko... przerzutki, manetki, klamki, suport, korba, sztyca... ech... kiedy wreszcie go zloze? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 07.04.05, 23:18 przyznam ,ze ograniczam sie tylko do smarowania linek ,przerzutek i wymieniania szczek hamulcowych,moj rower ma juz 9 lat,w tamtym roku strzelila mi jedna opona,a tak to chodzi jak burza Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: pora kólka napompować 07.04.05, 23:55 Dobry rower przetrwa wiele lat. Ja jestem zmuszony do zlozenia nowego, ale mam nadzieje pojezdzic na nim troche wiecej niz dwa sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: pora kólka napompować 08.04.05, 02:04 Rowerow u mnie w garazu to 5 czy 6 wszystkie do uzytku,tylko uzywac nie ma komu,takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: pora kólka napompować 08.04.05, 18:38 mój rower jest ze mną od 3 lat nie jest to jakiś super ścigacz;)ale przetrzymał wszytskie moje upadki i wypadki a było ich sporo ;)tylko teraz coś hamulce szwankują;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 08.04.05, 20:01 zrobilem pierwszy krok,zalozylem bagaznik na rowery do autka. Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: pora kólka napompować 08.04.05, 20:26 no to już coraz bliżej wyjazdu na rowerek?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 08.04.05, 21:00 planuje w niedziele maly wypadzik w Beskid Niski,nie wiem tylko czy tam jeszcze w lesie nie ma sniegu Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: pora kólka napompować 09.04.05, 09:00 my planujemy na łabowską i jaowrzynkę ale wpierw piechotką bo śnieg na pewno jeszcze trzyma:)pozdrowka milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 09.04.05, 15:43 dzis drugi maly kroczek,umylem rower z zeszlorocznego blota i nasmarowalem wszystkie linki,ale jutro chyba proby nie bedzie ,bo pogoda jakas nie pewna.Zatem zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 09.04.05, 20:36 o godz 16.40 trzeci kroczek tj.zaladowanie roweru na bagaznik i o 17.00 juz jechalem sobie moja trasa rowerkiem,na poczatku bylo wspaniale,ale w lesie zgroza,przez chwile sie zastanawialem ,czy nie lepiej zawrocic i przyjechac jutro na narty,sniegu kupa.Wszystko co mialem na sobie ubrane wlasnie sie konczy prac,rower musialem myc strumyku,ale najwazniejsze ze rozpoczalem sezon rowerowy,jutro chyba bedzie padac,dlatego dzisiaj pojechalem. jestem zmeczony ale bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: pora kólka napompować 10.04.05, 10:41 no to gratuluje:)ja zacznę od zwiedzenia na nogach terenów górskich;)potem rower bo czasami biorę go na plecy i wspinam się pod góre bo na skróty więc narazie w ramach testu zobacze jak to wygląda;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 10.04.05, 11:44 wlasciwie chodzic tez lubie,ale wole na rowerze,zreszta tam gdzie ja jezdze czesc trasy prowadze ,bo sa dosc strome podjazdy,a z kondycja na poczatku sezonu nie najlepiej.Ja tez wczoraj nioslem rower,bo snieg byl taki gleboki, ze nawet prowadzic roweru nie mozna bylo.Widzialem slady dwoch rowerow,przed soba wiec nie tylko ja postanowilem rozpoczac sezon. Polecam kurtke przeciwdeszczowa,bo u nas wlasnie leje milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: pora kólka napompować 10.04.05, 13:29 u nas też leje;)w zasadzie my wybieramy takie trady gdzie nie ma ludzi a co za tym idzie nie do przejscia czasami nie mówiąc o przejechaniu ale w tym roku zaczniemy spokojnie;)za 2 tyg;) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: pora kólka napompować 10.04.05, 14:17 Trenujcie trenujcie,a "Wyscig pokoju" jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 10.04.05, 16:51 trenowac trzeba ,zeby kondycha byla.Kiedys dogonilem jakies dwie dziewczyny jadace na rowerach i powiem Ci zrobilem blad,one nie zchodzily na stromych podjazdach z rowerow,a mnie pikawa z wysilku chciala wypasc na droge,dobrze ze sie nie skonczylem,pare latek juz sie ma,hehe.Wyscigu pokoju chyba jeszcze nie ma ,ale kiedys obilo mi sie o uszy,ze w tamtym roku odbyl sie chyba 57 i to wlasnie w kwietniu,w maju,wiec zobaczymy. tak spokojnie mozna zaczynac za dwa tygodnie,pozwoli to na zejscie resztek sniegow,bo w lasach jest go bardzo duzo.Mam tez w moich planach trase troche trudna,ale musi poczekac,wlasnie jak bedzie bardziej sucho.Planuje tez wypad do Krynicy,ale to tez musi poczekac,a moim marzeniem sa Bieszczady,ale to raczej dla zawodowcow,nie takich amatorow jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: pora kólka napompować 10.04.05, 20:44 też jestem amatorem ale planuje Bieszczady i Ukrainę może w tym roku...:)grunt to wiara we własne siły;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 10.04.05, 21:15 z silami to mozna sie przeliczyc hehe jezeli chodzi o Ukraine to polecam,ale najlepiej miec jakis konkretne namiary,ja pojechalem bez zadnego rozeznania i potem mialem problemy. W prawdzie moja podroz byla wlasnie w celu rozpoznania przed nastepna wizyta,do drugiej nie doszlo,bo wolalem bardziej spokojne miejsca np. Slowacja gdzie odprawa na granicy ogranicza sie tylko do pokazania dowodu lub paszoportu,a na Ukrainskiej granicy w kolejce godzine i jeszcze pol godziny spowiedzi i wypelniana "karuszek" gdzie ,po co,do kogo ,na jak dlugo,itd..... Ale to co zobaczylem zawsze mi pozostanie w pamieci,Lwów,cm.Łyczakowski,Orląt,najwazniejsze dobre mapy i do boju hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 11.04.05, 11:54 rada radą,ale Sama najlepiej sie przekonasz jak pojedziesz.Ja pojechalem na wariackich papierach tzn.dzisiaj decyzja jutro wyjazd.Pieniadze dopiero na granicy wymienialem ,bo nigdzie kantoru z hrywnami nie znalazlem,ale warto pojechac,jezeli samochodem to tankuj tylko tyle zeby Ci do granicy wystarczylo,kilka km.od przejscia jest stacja paliw i paliwo o polowe tansze,tak bylo w tamtym roku,ale chyba duzo nie podrozalo. Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: pora kólka napompować 11.04.05, 17:03 rowerem jedziemy:)ile się da:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pora kólka napompować 11.04.05, 23:20 no to sie troszke najedziecie hehe od granicy to moze i lepiej rowerem bo drogi u nich troszke wyboiste,ale jak kto woli,wycieczka bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś