Dodaj do ulubionych

uffffff poniedzialek

18.04.05, 16:57
rozkrecic sie nie moge,a wy ?
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: uffffff poniedzialek 18.04.05, 17:15
      ja tez,w pracy 8 godzin przelecialo,do tego mialem po pracy pojechac na
      dzialke,ale chyba bedzie padalo,moze jeszcze wyskocze na chwilke,nie moge sie
      jakos zmobilkizowac,moze to brak motywacji ???? nie wiem
      • majak_m Re: uffffff poniedzialek 18.04.05, 17:33
        Rzadko bywa, zebym w poniedzialek byl taki wypompowany.
        Mialem sie wybrac na silownie, ale chyba dam sobie dzisiaj spokoj. Moze jutro?
        I w ogole ten dzien jakis przygnebiajacy jest. Nic tylko kawke strzelic, do tego
        jakies ciacho, pilot w dlon i nic nierobic!
        • ellenai Re: uffffff poniedzialek 18.04.05, 17:38
          tak samo sie czuje jak ty majak,co prawda pije kawe caly czas ale cosik nie
          pomaga!chyba musze drzemke sobie zafundowac!
    • ellenai Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 17:11
      ta sama spiewka,druga kawa a ja drzemie zamiast sie obudzic!
      • majak_m Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 18:54
        Mi sie udalo obudzic niedawno. Tylko ze juz troche poznawo jest na pobudke.
        • ellenai Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 20:28
          no tak u ciebie 7 wieczorem,ja chyba musze jeszcze raz zasnac zeby sie
          sprobowac jeszcze raz obudzic hehe
          • majak_m Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 21:35
            Mam nadzieje, ze pojdzie Ci lepiej niz mi.
            • ellenai Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 22:46
              wlasnie wstalam po drzemce,czuje sie kwieciscie,dochodzi 3 pm! nie jest zle
              wczesniej obudzilam sie od ciebie cmok
              • aleks44 Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 23:09
                drzemka w dzien to strata czasu,no chyba ze wspolna drzemka hehe
                • dunajec1 Re: uffffff poniedzialek 26.04.05, 00:24
                  Wlasnie ,Aleks tak samo mowie.
                  • ellenai Re: uffffff poniedzialek 26.04.05, 00:28
                    e tam ,nic sie nie znacie!
                    • aleks44 Re: uffffff wtorek.. 26.04.05, 09:57
                      dzisiaj u nas dzien targowy ,wybralem sie zeby kupic jakies kwiatki na dzialke
                      i balkon,niestety nic nie kupilem poczekam jak beda troszke tansze.Zreszta i
                      tak mnie juz raz Bozia pokarala,bo juz mialem ladne kwiatuszki,bratki i
                      smierdziuszki,ale przymrozek zalatwil mi je,zostaly tylko bratki.Poczekam
                      cierpliwie,mam zamowione i beda sobie rosly za kilkanascie dni,na balkonie
                      • ellenai Re: uffffff wtorek.. 26.04.05, 16:43
                        a jakie ceny kwiatkow teraz macie,ja pamietam jak kupowalam stokrotki po
                        zlotowce w saczu ale to dawno bylo
                        a dziadek z kosami ciagle jest?
                        • aleks44 Re: uffffff wtorek.. 26.04.05, 23:07
                          dziadka z kosami to nie widzialem ,bo bylem na rynku maslanym,na ten drugi przy
                          stadionie nie szedlem.Kwiatki roznie bratki od 1 do 1,5zl,stokrotki po
                          1zl,smierdziuszki tez po 1 zl,inne roznie od 2 do kilkunastu zl.Skalne po 2,5
                          zl.Duzo tego ale jeszcze trzeba chyba poczekac.
                          • ellenai Re: uffffff wtorek.. 27.04.05, 00:28
                            czyli ceny bez zmian,tak samo jak i ja kupowalam 5 lat temu,ale czas leci,a
                            dziadka to szkoda ze nie widziales on bywal na tym duzym rynku
                            • dunajec1 Re: uffffff wtorek.. 27.04.05, 03:19
                              No tak,w Nowym Saczu ostatni raz to ja bylem 15 lat temu,buuuu,musialy nastapic
                              zmiany.
                              • ellenai Re: uffffff wtorek.. 27.04.05, 03:23
                                o matko,to kupe lat! od tylu lat nie byles w polsce?czy tylko w saczu?
                                • aleks44 Re: uffffff sroda.... 27.04.05, 08:09
                                  pogoda taka jak byla,zimno wilgotno nic sie nie chce,a do pracy trzeba,oj zeby
                                  juz sloneczko wyszlo,zrobcie cos !!!
                                  milego dzionka
                                  • majak_m Re: uffffff sroda.... 27.04.05, 09:34
                                    Oj Dunajcu, zmiany to w tym czasie zaszly spore.
                                    Moze sam sprawdzisz, a moze juz sprawdzales?
                                    Mapy lotnicze

Troszke malo aktualne wiec Ty Ellen chyba pamietasz Sacz aktualniejszym.
                                    Moj dach jeszcze niepomalowany hehehe
                                    Naszczescie topograficzne sa aktualne wiec mozna wiecej zmian dostrzec.
                                    • majak_m Re: uffffff sroda.... 27.04.05, 09:38
                                      Niestety na mapie mozna zobaczyc jedynie malutka czastke.
                                      Jedyne wyjscie to przyjechac i samemu zobaczyc!
                                      • ellenai Re: uffffff sroda.... 27.04.05, 16:26
                                        nie wiem ktory twoj dach majaku drogi,ale faktycznie sacz pamietam sprzed 5
                                        lat,to chyba az tak wiele sie nie zmienil!przyjade to sprawdze! hehehe
                                        • dunajec1 Re: uffffff sroda.... 28.04.05, 03:32
                                          Tak,rzeczywiscie,w Saczu to 15,w Polsce to mniej,ale tez duzo,a juz bylo tak
                                          blisko ze w tym roku,chociaz kto wie?Moze jeszcze?
                                          • aleks44 Re: uffffff sroda.... 28.04.05, 09:02
                                            imprezka chyba zaklepana,wiec ,tylko czekac cierpliwie
                                            • majak_m Re: uffffff sroda.... 28.04.05, 11:08
                                              Oj bedzie sie dzialo. Czekamy cierpliwie.
                                              • ellenai Re: uffffff sroda.... 28.04.05, 15:00
                                                no to widze ze wszyscy sie szykuja na sadeckie spotkanie impreze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka