ellenai 18.04.05, 16:57 rozkrecic sie nie moge,a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: uffffff poniedzialek 18.04.05, 17:15 ja tez,w pracy 8 godzin przelecialo,do tego mialem po pracy pojechac na dzialke,ale chyba bedzie padalo,moze jeszcze wyskocze na chwilke,nie moge sie jakos zmobilkizowac,moze to brak motywacji ???? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: uffffff poniedzialek 18.04.05, 17:33 Rzadko bywa, zebym w poniedzialek byl taki wypompowany. Mialem sie wybrac na silownie, ale chyba dam sobie dzisiaj spokoj. Moze jutro? I w ogole ten dzien jakis przygnebiajacy jest. Nic tylko kawke strzelic, do tego jakies ciacho, pilot w dlon i nic nierobic! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff poniedzialek 18.04.05, 17:38 tak samo sie czuje jak ty majak,co prawda pije kawe caly czas ale cosik nie pomaga!chyba musze drzemke sobie zafundowac! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 17:11 ta sama spiewka,druga kawa a ja drzemie zamiast sie obudzic! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 18:54 Mi sie udalo obudzic niedawno. Tylko ze juz troche poznawo jest na pobudke. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 20:28 no tak u ciebie 7 wieczorem,ja chyba musze jeszcze raz zasnac zeby sie sprobowac jeszcze raz obudzic hehe Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 21:35 Mam nadzieje, ze pojdzie Ci lepiej niz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 22:46 wlasnie wstalam po drzemce,czuje sie kwieciscie,dochodzi 3 pm! nie jest zle wczesniej obudzilam sie od ciebie cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffffff poniedzialek 25.04.05, 23:09 drzemka w dzien to strata czasu,no chyba ze wspolna drzemka hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: uffffff poniedzialek 26.04.05, 00:24 Wlasnie ,Aleks tak samo mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffffff wtorek.. 26.04.05, 09:57 dzisiaj u nas dzien targowy ,wybralem sie zeby kupic jakies kwiatki na dzialke i balkon,niestety nic nie kupilem poczekam jak beda troszke tansze.Zreszta i tak mnie juz raz Bozia pokarala,bo juz mialem ladne kwiatuszki,bratki i smierdziuszki,ale przymrozek zalatwil mi je,zostaly tylko bratki.Poczekam cierpliwie,mam zamowione i beda sobie rosly za kilkanascie dni,na balkonie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff wtorek.. 26.04.05, 16:43 a jakie ceny kwiatkow teraz macie,ja pamietam jak kupowalam stokrotki po zlotowce w saczu ale to dawno bylo a dziadek z kosami ciagle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffffff wtorek.. 26.04.05, 23:07 dziadka z kosami to nie widzialem ,bo bylem na rynku maslanym,na ten drugi przy stadionie nie szedlem.Kwiatki roznie bratki od 1 do 1,5zl,stokrotki po 1zl,smierdziuszki tez po 1 zl,inne roznie od 2 do kilkunastu zl.Skalne po 2,5 zl.Duzo tego ale jeszcze trzeba chyba poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff wtorek.. 27.04.05, 00:28 czyli ceny bez zmian,tak samo jak i ja kupowalam 5 lat temu,ale czas leci,a dziadka to szkoda ze nie widziales on bywal na tym duzym rynku Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: uffffff wtorek.. 27.04.05, 03:19 No tak,w Nowym Saczu ostatni raz to ja bylem 15 lat temu,buuuu,musialy nastapic zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff wtorek.. 27.04.05, 03:23 o matko,to kupe lat! od tylu lat nie byles w polsce?czy tylko w saczu? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffffff sroda.... 27.04.05, 08:09 pogoda taka jak byla,zimno wilgotno nic sie nie chce,a do pracy trzeba,oj zeby juz sloneczko wyszlo,zrobcie cos !!! milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: uffffff sroda.... 27.04.05, 09:34 Oj Dunajcu, zmiany to w tym czasie zaszly spore. Moze sam sprawdzisz, a moze juz sprawdzales? Mapy lotnicze Troszke malo aktualne wiec Ty Ellen chyba pamietasz Sacz aktualniejszym. Moj dach jeszcze niepomalowany hehehe Naszczescie topograficzne sa aktualne wiec mozna wiecej zmian dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: uffffff sroda.... 27.04.05, 09:38 Niestety na mapie mozna zobaczyc jedynie malutka czastke. Jedyne wyjscie to przyjechac i samemu zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff sroda.... 27.04.05, 16:26 nie wiem ktory twoj dach majaku drogi,ale faktycznie sacz pamietam sprzed 5 lat,to chyba az tak wiele sie nie zmienil!przyjade to sprawdze! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: uffffff sroda.... 28.04.05, 03:32 Tak,rzeczywiscie,w Saczu to 15,w Polsce to mniej,ale tez duzo,a juz bylo tak blisko ze w tym roku,chociaz kto wie?Moze jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffffff sroda.... 28.04.05, 09:02 imprezka chyba zaklepana,wiec ,tylko czekac cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: uffffff sroda.... 28.04.05, 11:08 Oj bedzie sie dzialo. Czekamy cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffffff sroda.... 28.04.05, 15:00 no to widze ze wszyscy sie szykuja na sadeckie spotkanie impreze Odpowiedz Link Zgłoś