21.05.05, 20:51

> inny.obserwator napisał:
>
> > Ten ktoś nie miałby powodu kłamać =] Ale może jak to przeczyta, to sam si
> ę
> > odezwie :>
>
>
> NIECH SIĘ ODEZWIE !!!!!!!!!!!!!!!
> Czekam z utęsknieniem i z wielką ciekawością.... co też powie.

Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: Czekam 21.05.05, 22:06
      • zuzanna6 Re: Czekam 21.05.05, 22:16
        tez poczekam, choc nie mam pojęcia o co chodzi :)
        • kropunia Re: Czekam 21.05.05, 22:24
          Ja tez nie mam pojecia o co chodzi, ale tytul postu ciekawi i mnie :)
    • 0kowita Re: Czekam 22.05.05, 03:53
      Obserwatorze ! Zadałam ci pytanie na pocztę i odpowiedziałes mi.
      Teraz ja Ci odpowiem publicznie. Odpowiem publicznie bo chcę aby z mojej strony
      bylo wszystko jasne.Aby OSOBA o ktorej mowa wiedziała, że ja jej tyłka za
      plecami nie obrabiam.

Napisałes że nie wiesz komu masz ufac. No cóz..... mnie taka odpowiedź
      wystarczy.Potwierdza moje domysły.... może Ty to nie bardzo rozumiesz ale
      osoba, którą mam na myśli zrozumie. Nie będę zabiegac o Twoje zaufanie bo dla
      mnie zabawa na forum z dniem dzisiejszym się zakonczyła.
      Drugi raz dowiaduję się o jakiś intrygach w których niby biorę udział.
      Ktoś robi sobie ze mnie jaja.
      Mam tego dośc..........finito!!!!

W związku z tym odwołuję to co napisałam do Jajecznicy.......zwisa mi i powiewa
      to co on robi. Niech dalej rzuca tymi chujami po forum....nie moja to sprawa.

Mnie już nie ma.
      • ellenai Re: Czekam 22.05.05, 05:38

> Mnie już nie ma.
        NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! cmok ,olej
        wszystkie intrygi,prawdziwe i falszywe,jak je zignorujesz to zdechna! klep w
        klawiature i tym sie ciesz !cmok,ajlawiuje ci rzecz jasna mocno!
        • zuzanna6 Re: Czekam 22.05.05, 10:08
          Okowitko kochana, ja ci ufam i jestes moją kumpela na forum

ja w takich sytuacjach ustalam sobie kto jest dla mnie wazny

i powtarzam sobie ze byle kto nie jest w stanie mnie obrazic

i wiesz co weż okowitke i wpadaj do nas, dzis matalijka ogłosiła dzień kobiet
          hi hi hi, wpadnij i rozwesel nas troszkę
          • matalijka Re: Czekam 22.05.05, 10:17
            Okowitko, a ja czekam z Zuzą na innym forum,bo dzisiaj tam swiętujemy.Więc
            serdecznie zapraszam :)
            • zuzanna6 Re: Czekam 22.05.05, 10:24
              no widzisz, a nie mówiłam hi hi hi :)
              • 0kowita Re: Czekam 22.05.05, 10:40
                Kochane Moje Dziewczyny..... nie mam humoru. Naprawdę.
                Powiem Wam w skrócie o co chodzi.....
                Dwa lata temu ktos na tym forum głosił wszem i wobec, że wysyłam listy z
                pogrózkami. Była to oczywiście nieprawda ale byli tacy, którzy w to
                uwierzyli.Może potem ich przekonałam. Zapomniec się nie dało (wciąż boli)ale
                przetrwałam na tym forum bo je lubiłam.Lubiłam też osobę, która tę wiadomośc
                głosiła.... usprawiedliwiłam ją.
                Teraz historia się powtórzyła. Znowu ktoś twierdzi, że wysłałam jakieś listy z
                bluzgami.... i tak jak wtedy jest to osoba, którą jakoś szczególnie polubiłam.
                Jeśli historia powtorzy się dokładnie to nawet boję się myślec co teraz będzie.

Drugi raz tego nie przetrzymam.

Nie mówię, że umarłam. Jeśli będą ataki na mnie bedę się bronic ale jesli
                chodzi o żarty, o wygłupy, o rozmówki o niczym, pisanie opowiadań......
                ........to mnie nie ma.
                • zuzanna6 Re: Czekam 22.05.05, 10:54
                  moja kochana okowitko, szkoda....nnaprawdę szkoda....nie daj sie
                  zaszczuć.....to tak jak w polityce, nie ma mądrych ludzi tylko karirowicze, bo
                  tych mądrych zniechęca nieuczciwość, szczucie i brudy

bądź ponad taka głupotą, piszesz wspaniale, jesteś madra osobą, to jakiś tchórz
                  nie wie jak cie ugryżć...ale kto pod kim dołki kopie....

pozdrawiam cie cieplutko i bede sie do ciebie odzywac
                • adas49 Re: Czekam 22.05.05, 17:43
                  > Nie mówię, że umarłam. Jeśli będą ataki na mnie bedę się bronic ale jesli
                  > chodzi o żarty, o wygłupy, o rozmówki o niczym, pisanie opowiadań......
                  > ........to mnie nie ma.

Znow przesadzasz.
                  Ktos tam cos powiedzial, jakis inny plotkarz powtorzyl i od razu wielka "afera"?
                  Gdybym ja mial sie przejmowac plotami, to wychodzilbym na zakupy w burce i ze
                  stoperami w uszach...
                  A jesli przestaniesz brac udzial w zartach i wyglupach to i ja znikam, bo z kim
                  bede rozmawiac?
                  • inny.obserwator Re: Czekam 22.05.05, 17:47
                    Nie przejmuj się - Ona tylko tak mówi, któryś raz już =]

Za bardzo nas lubi i my ją, żeby odejść =]
                    • adas49 Re: Czekam 22.05.05, 18:10
                      inny.obserwator napisał:

> Za bardzo nas lubi i my ją, żeby odejść =]

A po co ja denerwujesz jakimis "rewelacjami"? Ona jest bardzo delikatna w tej
                      kwestii. Ja zreszta tez!
                      • inny.obserwator Re: Czekam 22.05.05, 18:37
                        Nie jest =]
                        • adas49 Re: Czekam 22.05.05, 18:40
                          Nieprawda.
                          Wszystkie kobiety sa delikatne i nalezy sie z nimi obchodzic jak z jajkiem (a
                          nie jak z jajecznica!!!)
                          • inny.obserwator Re: Czekam 22.05.05, 18:40
                            I wszystkie przejmują się pierdołami?
                            • adas49 Re: Czekam 22.05.05, 18:46
                              inny.obserwator napisał:
                              > I wszystkie przejmują się pierdołami?

Wszystkie.
                              Nie zanm kobiety, ktora nie przejomwalay sie "pierdolami". Kobiety z reguly
                              reaguja o wiele bardziej emocjonalnie, ale co ja bede tutaj banaly serwowal..
                              • inny.obserwator Re: Czekam 22.05.05, 18:55
                                Ale Okowita dużo gorsze rzeczy wytrzymywała. Większe rzeczy się tu działy i
                                Okowita je przetrwała. Więc nie przesadzajmy =]
                                • 0kowita Re: Czekam 22.05.05, 21:32
                                  inny.obserwator napisał:

> Ale Okowita dużo gorsze rzeczy wytrzymywała. Większe rzeczy się tu działy i
                                  > Okowita je przetrwała. Więc nie przesadzajmy =]

To są pierdoły ? Tu były gorsze rzeczy ? Jakie gorsze rzeczy ?
                                  Mówisz o bluzgach Cuskiego ?

Nie rozumiesz..... powiem Ci jak ja to czuję.
                                  Bluzgi forumowych trolli to tak jak ugryzienie komara.... denerwuje ale niezbyt
                                  boli. Natomiast wiadomość, że się zostało oczernionym przez kogoś kogo uważało
                                  się za przyjaciela, za osobę zaufaną to..... tragedia.
                                  Może dla Ciebie to pierdoł ale dla mnie to tragedia.
                  • 0kowita Re: Czekam 22.05.05, 21:29
                    adas49 napisał:

>
                    > Znow przesadzasz.
                    > Ktos tam cos powiedzial, jakis inny plotkarz powtorzyl i od razu
                    wielka "afera"

Jaaaaaaaaasne. Przesadzam.
                    Wg Ciebie można o mnie na prawo i lewo rozpowiadać co tam fantazja na
                    klawiaturę wrzuci a ja powinnam na to szczerzyć zęby i cieszyć się, że ktoś
                    odzywa się do mnie na forum.
                    Dobrze pamiętasz jak to było dwa lata temu. Jak długo i jak często wracałam do
                    tego tematu (właściwie wciąż wracam)bo bolało. Dobrze wiesz dlaczego wybaczyłam.
                    Drugi taki przypadek jest dla mnie ciosem (żadna przesada... tak czuję) !
                    Pamiętasz jak tu kiedyś Jarmułka pięknie pisał o tym, że po drugiej stronie
                    jest człowiek, który myśli i cierpi , że nie wolno go ranić ?
                    Ja też jestem człowiek.
                    Zastanawiam się......Co jeszcze mnie czeka ? Jakie jeszcze będą niespodzianki ?

• adas49 Re: Czekam...Okowita 23.05.05, 07:07
                      To, co pisal Jarmulka bylo w rzeczy samej sliczne i madre. O tym tez nalezy
                      pamietac,nie tylko na forum - ale istnieje tez druga strona medalu o ktorej
                      chcialbym wspomniec.
                      Skoro to, co tutaj wyrabiamy jest zabawa i po prostu milym spedzaniem wolnego
                      czasu nie widze potrzeby by robic jakies akcje w stylu "zobaczyc Okowite" czy
                      inne lapanki. Jak rowniez pisanie na "priv" i tego typu pierdoly.
                      Ja jestem Adas, Ty Okowita - to, co piszemy jest z zalozenia wziete w jakis
                      umowny nawias i koniec. Po co jakies kombinowanie?
                      Ale cos mi sie zdaje, ze wiecej osob czyta te nasze pierdoly niz pisze i przy
                      okazji zastanawia sie "a kto to jest?" i "a dlaczego pisze?". Dlabym im
                      wszystkim po chetnie ryju, gdybym mial taki styl rozwiazywania sporow...

Nie wiem o co chodzi w tym sporze z Obserwatorem i wiedziec nie chce. Jesli
                      chodzi o sprawe sprzed dwoch lat, to nic nie pamietam.
                      A jesli mam Ci cokolwiek poradzic: albo nie przejmujesz sie plotami i piszesz
                      dalej, albo po prostu znikasz.
                      Szczerze powiedziawszy takie akcje jak ta Obserwatora (typu "widzialem
                      Okowite") mnie samego zniechecilyby do forum totalnie i pewnie bym sie schowal
                      w mysia nore.
                      Kto wie czy i bez tego nie trzeba bedzie wziac nog za pas. Szczerze
                      pwoiedziawszy niektorzy ludzie mnie po prostu draznia.
                      • 0kowita Re: Czekam...Okowita 23.05.05, 07:21
                        Ja niestety.... wszystko bardzo dobrze pamietam i wszystko bardzo mocno
                        przeżywam. Dlatego zupełnie przeszła mi ochota na jakiekolwiek żarty.
                        Żal mi moich ukochanych rozmowek z Adasiem ale teraz nie potrafię ich prowadzic.
                        Żal mi tych rozmówek bo zawsze Twoje teksty wprawiały mnie w zachwyt
                        i to Ty (i tylko Ty)byłeś tą osobą na którą tu zawsze czekałam.... dla ktorej
                        tu byłam.

To nie jest mój spór z Obserwatorem.... on tak samo został zrobiony w balona
                        jak i ja.

• 0kowita Re: Czekam...Okowita korekta 23.05.05, 10:56
                          Muszę poprawic bo to co tu napisałam tak wyglada jak by tylko Adaś cieszył mnie
                          na tym forum a to nieprawda. Cieszyła mnie zawsze kazda duszyczka, która
                          napisała coś sensownego....każda duszyczka jeśli nie była agresywna.
                          Adasia zawsze lubiłam najbardziej to fakt i parę razy tu napisałam "Jego nie
                          będzie to i mnie nie będzie", zawsze tu na Niego przez te lata czekałam
                          ale.....opowiadałam każdemu.
                          Na te 31 tys. wpisów blisko 6 tys. to moje farmazony.

A Obserwator to może sobie szukac mnie do końca świata. Nie wszystko co
                          napisałam o sobie jest prawdą. Pisałam o sobie to co w danym momencie przyszło
                          mi do głowy.Gdyby czytał uwaznie..... wiele razy pisałam, że dla mnie forum to
                          nie jest miejsce do opowiadania własnego życiorysu.
                          Dwie rzeczy są prawdziwe ; jestem starą babą i mieszkam w Jaśle ......
                          reszta to ple,ple.
                          • ouimet Re: Czekam...Okowita korekta 24.05.05, 00:19
                            0kowita napisała:
                            > Dwie rzeczy są prawdziwe ;
                            # mieszkam w Jaśle ......
                            #reszta to ple,ple.

Potwierdzam powyzsze-ouimet.
                            Doswiadczylem tez tego...ple,ple.:)))))
                            • 0kowita Re: Czekam...Okowita korekta 25.05.05, 07:14
                              ouimet napisał:

> Doswiadczylem tez tego...ple,ple.:)))))

Ja ple,ple + B baju, baju + C pierdu, pierdu + D bleeeee = :(((((((((((((((((((
    • zuzanna6 Adasiu 23.05.05, 18:03
      dziekuję ci Adasiu za piekne słowa o kobietach

dziekuję ci za madrosc i rozsądek

i bardzo się ciszę, ze jestes forumowym przyjacielem Okowitki
      • adas49 Re: Adasiu.. 23.05.05, 19:49
        To nie "madrosc i rozsadek" kaza mi tak prawic a jedynie lata praktyki w
        pisaniu i obcowaniu z forumowymi postaciami.Kiedys tez bylem glupi ale
        przyszedl taki sadny dzien i taka blogoslawiona godzina, ze zmadrzalem.

Naiwnie myslalem (jak widac grubo na wyrost) ze okres grzebania po nikach,
        sledzenia nikow i ich domniemanych mutacji, pisywania na prywatne adresy,
        obrazania sie oraz inne przejawy szpiegostwa forum Jaslo ma juz za soba. Ci,
        ktorzy sa tutaj nieco dluzej niz kilka miesiecy doskonale pamietaja,ze dzieki
        takim praktykom miejsce to bylo o krok od rozwalenia. Szczerze powiem, ze i ja
        mialem swego czasu odruch wymiotny na dzwiek slowa "Jaslo". Ale w koncu
        doszedlem do wniosku, ze przeciez nic takiego strasznego sie nie stalo a samo
        forum jest w gruncie rzeczy miejscem w miare sympatycznym i fajnym glownie
        dzieki ludziom, jacy tu pisza (i bron Boze nie mam na mysli Cuskiego choc
        Harnasiego lubie, bo przypomina do zludzenia nieodzalowana Kostuche).
        Od tego czasu traktuje to miejsce na luzie, pisze kiedy mam czas i ochote, przy
        czym zawsze najfajniej gadalo mi sie z Okowita (przeciez to widac wiec chyba
        nie musze tego jakos szczegolnie podkreslac).

Denerwuje mnie Inny Obserwator i jego demaskatorkie zapedy. Zreszta od zawsze
        czuje kilometrowy dystans w stosunku do chlopcow w okresie dojrzewania : mam
        wrazenie, ze sperma zalewa im oczy i bombarduje mozgi...
        • zuzanna6 Re: Adasiu.. 23.05.05, 20:17
          hihi hi no super....

wiesz, ja podobnie traktuje forum, szukam ludzi nadajacych na podobnych falach
          jak ja i czerpie z tego radość

duzo mozna sie nauczyc

mozna sie posmiac

i polubiłam wielu wspaniałych ludzi
          Okowitkę polubiłam za błuskotliwosc i poczucie humoru, dlatego jak mam czas
          zasiadam i zagaduje, tych ktorych lubie

niektorych omijam, bo szkoda mi tu czasu na kłótnie

niech kazdy ma swoją opowieść, ale jak komunikacja słowna mi zgrzyta to szkoda
          mi czasu na jakies awantury czy wysłuchiwanie niegrzeczniści w miom
          kierunku......a ze nie mam zbyt duzo czasu to skupiam sie na tym co miłe

uwielbiam twoje wpisy

uwielbiam Okowitke

pozdrawiam
          • inny.obserwator Re: Adasiu.. 23.05.05, 21:13
            A ja wcale nie ma demaskatorskich zapędów drogi Adasiu.

Stworzyliście sobie problem, to sobie go teraz rozwiązujcie, jeśli Wam tak
            bardzo przeszkadza =]
            • ellenai proponuje! 23.05.05, 21:23
              zakonczyc ten temat ktory nie ma najmniejszego sensu i niech ktos zacznie jakis
              watek a najlepiej zeby byl glupi zeby sie "odmozdzyc"na moment!cmok
              amen!
              adasiu,okowito podpory forumowe zakladajcie watki i prowadzcie swoje dysputy,ja
              je kocham!cmok
              • adas49 Re: proponuje! 23.05.05, 21:46
                ellenai napisała:
                > adasiu,okowito podpory forumowe zakladajcie watki i prowadzcie swoje dysputy

Nie mam nic naprzeciw tej propozycji. Tyle tylko, ze nikt fajny nie chce juz ze
                mna dysputowac!
                • ellenai nie wierze! 23.05.05, 21:54
                  ze nikt nie chce(ten nikt to okowita!)cmok
                  0kowita wylaz z dziurki!cmok
            • adas49 Re: inny obserwator 23.05.05, 21:44
              inny.obserwator napisał:
              > A ja wcale nie ma demaskatorskich zapędów drogi Adasiu.

...tak, tak - a w Jasle po drzewach skacza pawiany, a zeby ich sa dlugie jak
              lopaty, a siersc gesta jak siano...

> Stworzyliście sobie problem, to sobie go teraz rozwiązujcie, jeśli Wam tak
              > bardzo przeszkadza =]

Moze lepiej by bylo gdybys kontynuowal fotografowanie rannych ptaszkow w
              ostatnich chwilach ich ziemskiego zywota?

• ellenai Re: inny obserwator 23.05.05, 21:55
                ale dlaczego w ostatnich chwilach zywota te ptaszki sa?jakas plaga nawiedzila
                jaslo o czym ja nie wiem?
                • inny.obserwator Re: inny obserwator 23.05.05, 22:02
                  Na pewno fotografowanie ptaszków jest ciekawsze niż jakieś idiotyczne dyskusje
                  i użalanie się bez powodu. Stworzyliście sobie problem, ogłosiliście wszystkim
                  w okół jak beznadziejnie, bo Okowita się znów obraziła i nie ma już z kim
                  rozmawiać, wszystko straciło sens etc. Wspaniały show robicie.

A konik, taki duży i silny (na zdjęciu) Ci się podobał?
                  • harnasi Re: inny obserwator 24.05.05, 01:42
                    odwal sie od Oko_ Vita ty masz kucyka ale wiesz gdzie :)
                    • 0kowita HARNASI !!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 07:13
                      harnasi napisał:

> odwal sie od Oko_ Vita ty masz kucyka ale wiesz gdzie :)

Harnasi, Ty w mojej obronie ???????????
                      Rany Boskie, to już chyba koniec świata bliski !!!!!!!!!!!
                      Harasi.........CMOK i miłego weekendu :)))))))))))))
                  • adas49 Re: inny obserwator 24.05.05, 16:08
                    inny.obserwator napisał:
                    >Wspaniały show robicie.

Oczywiscie. Mapet-jaslo-szol. Okowita przy rurce tanczy na golasa,Adas robi
                    zrecznie z nozek wygibasa, taki to mamy szol ol ol ol ol.A teraz po pienc zeta
                    do koszyczka jaslanie bedzie zbiorka na wino i okowity rozweselanie!

> A konik, taki duży i silny (na zdjęciu) Ci się podobał?

Ma niewyczyszczony zadek.
                    • harnasi Re: inny obserwator 24.05.05, 22:37
                      heheh ADAS ok :) inny a może to kobyła jest ? :)
                      • inny.obserwator Re: inny obserwator 24.05.05, 22:48
                        Nie wiem co to jest. Jak już mówiłem przy okazji żaby - ja się na tych rzeczach
                        nie znam :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka