teletoobis 26.05.10, 20:46 z przyjemnoscia melduje ze zaklad przegralem Warto bylo. Dzien bez spamu oszolomka na forum jest dnem wygranym :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Guciu 26.05.10, 21:15 Z całym szacunkiem, pozwolisz, że się wtrącę ma jeszcze prawie 3 godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Guciu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.10, 21:20 > ma jeszcze prawie 3 godziny... Nie bardzo wiem, o co chodzi, ale jeśli o to, że nie będzie dziś spamował, to teraz ja założę się, że już nie będzie. Prywatnie tego nie robi, a jest już po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Guciu 26.05.10, 21:43 Wiec doskonale wiesz o co chodzi. Przegralem koniaka.... :) Nie szkodzi- Gucio postawi drugiego, a ja nie bede chcial byc gorszy, po czym pewnie on uniesie sie honorem, a ja sie odwdziecze.... kurde..... juz mam kaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Guciu 26.05.10, 21:52 Gucio telefonicznie obiecal sie pojawic po 3. Ustalimy warunki mego upokorznia :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Guciu 26.05.10, 22:04 Już nawet nie powiem nic w stylu: chciałabym to widzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Guciu 27.05.10, 19:54 yoma napisała: > Już nawet nie powiem nic w stylu: chciałabym to widzieć :) Ale ich sponiewierałaś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Guciu 30.05.10, 15:43 teletoobis napisał: > Gucio telefonicznie obiecal sie pojawic po 3. Ustalimy warunki mego upokorznia > :) przepraszam miałem kilka cięzkich dni ale już jestem wstanie omówić warunki twego upokorzenia a w związku z tym że odrobinę humanitaryzmu jeszcze posiadam upokorzę się w raz z Tobą, tak że nam k...a oczy pękną Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Guciu 30.05.10, 15:48 Yoma chce sie spodlic razem z nami, wiec wystosuj stosowna regulke :) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Guciu 30.05.10, 15:56 teletoobis napisał: > Yoma chce sie spodlic razem z nami, wiec wystosuj stosowna regulke :) absolutnie zapraszam, byłbym zachwycony, ja się nawet uczeszę i buty wypastuję Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Guciu 30.05.10, 15:59 Noi to kurwa mam problem. Jak wypastowac trampki? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Guciu 01.06.10, 11:32 Dziękuję, panowie, ale nie - po co wam baba na męskim upadlaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Guciu 27.05.10, 21:40 Zaoszczędzilśmy pieniądze podatnika, po 17-stej przecie wolno mu pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Guciu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 22:01 > i coście narobili? :) To jakiś ogólniejszy "trynd". Coś cicho od dwóch dni. Konsternacja, brak instrukcji? A może odmiana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio712 Re: Guciu IP: *.opera-mini.net 27.05.10, 23:09 Cholera, tak by się wystraszyli? Czyżby oni wszyscy pracowali w nfz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Guciu 28.05.10, 14:25 teletoobis napisał: > z przyjemnoscia melduje ze zaklad przegralem > Warto bylo. Dzien bez spamu oszolomka na forum jest dnem wygranym :) Ten drobny złodziejaszek wrócił na chwilkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Guciu 28.05.10, 14:49 Widziale, trzeba by to punkt bukmacherski otworzyc :) Za to ze nie pojawi sie jutro obstwaiam 1:1,5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Guciu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 18:44 > Dobra, obstawiamy poniedzialek, 1:1,32 Wchodzę. W poniedziałek jest od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Guciu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 21:00 Przyjdą instrukcje. Poniedziałek zapowiada się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Guciu 28.05.10, 21:17 yoma napisała: > Cholera. Może mnie nie być. Nie dygaj nic ! daj nr handy to ci esy posyłać będziemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Guciu 28.05.10, 21:25 Spoko, najwyżej wieczorem zobaczę, co się działo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Guciu 28.05.10, 21:31 yoma napisała: > Spoko, najwyżej wieczorem zobaczę, co się działo :) Pewno po ataku oszołoma więcej zobaczysz napisów "Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu." :)) A tak na bieżąco moglibyśmy ci sprzedawać najnowsze ploty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Guciu 28.05.10, 21:33 A co mi z tego, jak się wdać nie będę mogła. Najwyżej poproszę grzecznie o sprawozdanie, jak przyjdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Guciu 28.05.10, 21:36 yoma napisała: > A co mi z tego, jak się wdać nie będę mogła. Najwyżej poproszę grzecznie o > sprawozdanie, jak przyjdę :) E tam każdy co innego ci powie i namieszają ci w głowie jak małolatce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Guciu 28.05.10, 21:41 I o to chodzi, a nie żeby ciągle jedno w kółko jak oszołek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Guciu 29.05.10, 20:40 yoma napisała: > I o to chodzi, a nie żeby ciągle jedno w kółko jak oszołek :) Aha lubisz mieć bałagan pomiędzy uszami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Oszałek się poddał 31.05.10, 20:04 zapindala pewnie teraz nadgodziny i jak przyjdzie do domu to pada na pysk sił nie mając ku klikaniu, zastanawia się pewnikiem co to za spisek, jakich sił nieczystych tak mocno mu skrzydła pdciął Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Oszałek się poddał 31.05.10, 21:37 Nadgodziny? Nie sądzę. Po prostu się przestraszył i tylko czytał, a nie pisał. Ale długo nie wytrzyma, jest uzależniony. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Oszałek się poddał 31.05.10, 21:48 A czas wyborow sie zbliza. Ojdyr da mu dyspenze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Oszałek się poddał 01.06.10, 18:29 angelfree napisała: > Nadgodziny? Nie sądzę. > Po prostu się przestraszył i tylko czytał, a nie pisał. > Ale długo nie wytrzyma, jest uzależniony. Jako e skin już jest spalony , wróci pod innym nickiem , naiwnie sadząc ze nikt go nie pozna :) Odpowiedz Link Zgłoś