aleks44 30.05.05, 15:54 przychodze do domu i patrze cos jest w skrytce,wiec otwieram a tam list zza wielkiej wody,otwieram kopete i ...... reszta w nastepnym odcinku hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Doszły ...... 30.05.05, 16:17 moje kaktusie nasiona jednak doszly!cos z dziesiatkowane i poobijane ale doszly! hura Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Doszły ...... 30.05.05, 16:34 wlasnie zaraz biore sie do studiowania tego co mi napisalas i zabieram sie do siania .teraz strasznie w Golicach grzmi wiec zaraz bedzie lalo,pozabieralem moj ogrod z balkonu,bo podobno ma byc grad,a szkoda by bylo zeby mi kwiatki zmlocil za nim zdjecia porobie zeby sie Ellen pochwalic hehe Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Doszły ...... 30.05.05, 18:20 No to se kurde kaktusi ogrodek zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Doszły ...... 30.05.05, 19:24 mam taki zamiar hehe,przy takich "kwiatkach" to polezec mozna Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Doszły ...... 30.05.05, 19:49 cos mętnie tłumaczysz. to Elle kaktusy ci przysłała? ale z ciebie super ogrodnik, kurde, taki zadbany nasz balkonik? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Doszły ...... 31.05.05, 02:31 wyslalam aleksowi nasiona kaktusow,poczta,ale jakies niedobitki chyba doszly bo 10 nasion raptem! moze faktycznie tyle mialo byc! aleks skalniak masz piekny,dzialka tez!jak bede w polsce to mnie tam musisz zaprosic na grila! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Doszły ...... 31.05.05, 13:55 no to super ale nie nagrilla, pamietaj, na wędzonkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Doszły ...... 31.05.05, 15:19 dokladnie na wedzonke,choc to zalezy,bo jak sie dolozy do ognia to i pieczone wyjdzie hehe sam jestem bardzo ciekawy czy uda mi sie je wyhodowac,czytalem kiedys o kaktusach wlasnie takich na skalniaki Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Doszły ...... 31.05.05, 15:57 no to udanego chowu! a wedzonka na grilu,hmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś