aleks44 14.06.05, 20:58 dzisiejsze popoludnie spadzilem na dzialce walczac z trawa hehe oj podrosla gadzina ,jeszcze mi troche zostalo i bedzie spokoj na dwa tygodnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Działka.... 14.06.05, 21:28 u mnie tez przed domem trzeba wykosic to sie dopiero zrobi na weekend kurcze,a trawa nie pyta tylko rosnie! bedzie ok jednak!pogoda dzis piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 14.06.05, 22:05 u nas tez bylo piekne ,ciepelko i sloneczko pieknie swiecilo,zeby tak juz chcialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 14.06.05, 22:25 ja nie patrzylem na prognoze pogody,na jutro mam zaplanowane ,dokonczenie na dzialce i potem jeszcze robota przy garazu Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 14.06.05, 22:59 przedluzam,bo mam malo miejsca i nie mozna nic zrobic przy aucie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Działka.... 14.06.05, 23:54 o to wielki projekt ci sie szykuje,kurcze mol! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Działka.... 15.06.05, 00:05 Z ogrodnika bedziesz musial przeistoczyc sie w budowlanca hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Działka.... 15.06.05, 19:41 No ciekaw jestem jak tam praca nad garazem dla katamarana aleksa. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Działka.... 15.06.05, 20:00 ja tez, aleks chyba ciezko pracuje nad projektem bo go nawet na forum nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Działka.... 15.06.05, 20:18 No tak, trzeba policzyc te wszystkie sily, odksztalcenia, naprezenia, przemieszczenia, momenty zginajace i dopiero pozniej sprawdzic warunek bezpieczenstwa. To nie jest taka prosta sprawa :P Kurde, tydzien roboty jak nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 15.06.05, 20:34 hehe,to nie takie proste,pojechalem zanosilo sie na deszcz,pomyslalem sobie napije sie kawki,ale pataszki pieknie spiewaly wiec mi sie spac zachcialo wiec ,drzemnalem sobie kapeczke na werandzie ,potem poszedlem popatrzec na garaz i zaplanowac co zrobie jutro.Jezeli nie skonczy sie tak jak dzisiaj to moze pchne robote do przedu Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Działka.... 15.06.05, 22:29 Ja sie nie dziwie,mnie tez czasem to sie zdarza,albo mowie ze to mocy urzedowej musi nabrac,a na to trzeba czasu,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Działka.... 15.06.05, 23:08 hehehe wlasnie! Ale pamietaj ze masz tu kibicow na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 16.06.05, 19:20 powtorka z rozrywki hehe ,pojechalem zaraz po obiedzie ,sasiadki pranie zbieraly,bo mialo padac,ale co mi tam,pojechalem siadlem na werandzie a tu zagrzmialo i za chwilke zaczeloo padac,polozylem sie na narozniku i przespalem cala burze ,potem wstalem mokro to nic nie bede robil i do domku teraz kawka forum Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Działka.... 16.06.05, 21:26 heheheh no prosze,ale jestes usprawiedliwony ,w koncu burza byla! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 16.06.05, 22:03 tak,ale nadal mam nie zrobione to co mialem zaplanowane Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Działka.... 17.06.05, 00:29 No wlasnie,robota nie Golota,no i mocy urzedowej nabierze,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 17.06.05, 15:35 hehe tego z Golata nie slyszalem,ale jesli chodzi o prace to dalej nie jest tak jak powinno,chyba bedzie lac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 17.06.05, 22:22 wlasciwie nie padalo ,moze tylko przez chwilke,po poludniu bylem na dzialce i nie padalo,to dobrze bo mialem kupe pracy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Działka.... 17.06.05, 23:30 a u mnie zrobil sie gorac tylko ze wiatr wieje ale fajnie bo nie smazy tak mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Działka.... 08.07.05, 10:45 czy nie chce ktos slimakow ????(zlemu sasiadowi)hehe, mam na dzialce mase tego paskudztwa,wlasnie zaraz jade i sobie przypomnialem,nawet biedne ptaki tego nie jedza Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Działka.... 08.07.05, 17:28 Coś Ty, mięsko za darmo! I to jakie zdrowe! Zbieraj o 3 cm średnicy, w gar, przykryj przykrywą, niech posiedzą ze trzy doby bez żarcia i się odfekalą , a potem wrzucasz na wrzącą wodę z octem, same wyłażą, skorupki bieleją w occie, na durszlak, odciąć piętki mięsne, resztę wyrzucić i piętki dusić z cebulką, Podawać z muszelkami obok i z kartofelkami, z surówkami. podobno pychota. Tak mnie usiłował nauczyć jeden Gdańszczanim, którego tata był marynarzem i sami delektowali się bardzo ślimakami. hEj! S M A C Z N E G O !!! Co to nie spróbować?! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ciupazka!!!!! 08.07.05, 17:43 to rewelacyjny przepis! niestety u mnie winniczkow nie ma zeby sprobowac ale ja sobie zanotuje twoj post o tym i kiedys sprobuje! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ciupazka!!!!! 08.07.05, 22:17 ale to nie winniczki,tylko takie dlugie brazowo-czarne,paskudztwa,do tego kanibale,jednego rozdeptalem i jak za chwile szedlem ,to widzialem jak go kumple zajadaja ???? ciekawe no nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciupazka!!!!! 09.07.05, 05:13 a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kanibale! Odpowiedz Link Zgłoś