Dodaj do ulubionych

Działka....

14.06.05, 20:58
dzisiejsze popoludnie spadzilem na dzialce walczac z trawa hehe
oj podrosla gadzina ,jeszcze mi troche zostalo i bedzie spokoj na dwa
tygodnie hehe
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Działka.... 14.06.05, 21:28
      u mnie tez przed domem trzeba wykosic to sie dopiero zrobi na weekend kurcze,a
      trawa nie pyta tylko rosnie! bedzie ok jednak!pogoda dzis piekna!
      • aleks44 Re: Działka.... 14.06.05, 22:05
        u nas tez bylo piekne ,ciepelko i sloneczko pieknie swiecilo,zeby tak juz
        chcialo byc
        • ellenai Re: Działka.... 14.06.05, 22:06
          u nas pewno tak juz bedzie!
          • aleks44 Re: Działka.... 14.06.05, 22:25
            ja nie patrzylem na prognoze pogody,na jutro mam zaplanowane ,dokonczenie na
            dzialce i potem jeszcze robota przy garazu
            • ellenai Re: Działka.... 14.06.05, 22:32
              a co przy garazu robisz?
              • aleks44 Re: Działka.... 14.06.05, 22:59
                przedluzam,bo mam malo miejsca i nie mozna nic zrobic przy aucie
                • ellenai Re: Działka.... 14.06.05, 23:54
                  o to wielki projekt ci sie szykuje,kurcze mol!
                  • majak_m Re: Działka.... 15.06.05, 00:05
                    Z ogrodnika bedziesz musial przeistoczyc sie w budowlanca hehehe.
                    • ellenai Re: Działka.... 15.06.05, 00:59
                      trzeba byc "wielozdolnym"
                      • majak_m Re: Działka.... 15.06.05, 19:41
                        No ciekaw jestem jak tam praca nad garazem dla katamarana aleksa.
                        • ellenai Re: Działka.... 15.06.05, 20:00
                          ja tez, aleks chyba ciezko pracuje nad projektem bo go nawet na forum nie ma!
                          • majak_m Re: Działka.... 15.06.05, 20:18
                            No tak, trzeba policzyc te wszystkie sily, odksztalcenia, naprezenia,
                            przemieszczenia, momenty zginajace i dopiero pozniej sprawdzic warunek
                            bezpieczenstwa. To nie jest taka prosta sprawa :P
                            Kurde, tydzien roboty jak nic ;)
                            • ellenai Re: Działka.... 15.06.05, 20:19
                              e gdzie tam tydzien,wiecej!!!!!
                              • aleks44 Re: Działka.... 15.06.05, 20:34
                                hehe,to nie takie proste,pojechalem zanosilo sie na deszcz,pomyslalem sobie
                                napije sie kawki,ale pataszki pieknie spiewaly wiec mi sie spac zachcialo
                                wiec ,drzemnalem sobie kapeczke na werandzie ,potem poszedlem popatrzec na
                                garaz i zaplanowac co zrobie jutro.Jezeli nie skonczy sie tak jak dzisiaj to
                                moze pchne robote do przedu
                                • dunajec1 Re: Działka.... 15.06.05, 22:29
                                  Ja sie nie dziwie,mnie tez czasem to sie zdarza,albo mowie ze to mocy urzedowej
                                  musi nabrac,a na to trzeba czasu,hehe.
                                  • ellenai Re: Działka.... 15.06.05, 23:08
                                    hehehe wlasnie! Ale pamietaj ze masz tu kibicow na forum!
                                    • aleks44 Re: Działka.... 16.06.05, 19:20
                                      powtorka z rozrywki hehe ,pojechalem zaraz po obiedzie ,sasiadki pranie
                                      zbieraly,bo mialo padac,ale co mi tam,pojechalem siadlem na werandzie a tu
                                      zagrzmialo i za chwilke zaczeloo padac,polozylem sie na narozniku i przespalem
                                      cala burze ,potem wstalem mokro to nic nie bede robil i do domku teraz kawka
                                      forum
                                      • ellenai Re: Działka.... 16.06.05, 21:26
                                        heheheh no prosze,ale jestes usprawiedliwony ,w koncu burza byla!
                                        • aleks44 Re: Działka.... 16.06.05, 22:03
                                          tak,ale nadal mam nie zrobione to co mialem zaplanowane
                                          • ellenai Re: Działka.... 16.06.05, 22:20
                                            nie zajac nie ucieknie!
                                            • dunajec1 Re: Działka.... 17.06.05, 00:29
                                              No wlasnie,robota nie Golota,no i mocy urzedowej nabierze,hehe.
                                              • aleks44 Re: Działka.... 17.06.05, 15:35
                                                hehe tego z Golata nie slyszalem,ale jesli chodzi o prace to dalej nie jest tak
                                                jak powinno,chyba bedzie lac
                                                • ellenai Re: Działka.... 17.06.05, 15:41
                                                  no to was znowu podleje!
                                                  • majak_m Re: Działka.... 17.06.05, 15:43
                                                    To w Gorlicach jeszcze nie lalo?
                                                  • aleks44 Re: Działka.... 17.06.05, 22:22
                                                    wlasciwie nie padalo ,moze tylko przez chwilke,po poludniu bylem na dzialce i
                                                    nie padalo,to dobrze bo mialem kupe pracy
                                                  • ellenai Re: Działka.... 17.06.05, 23:30
                                                    a u mnie zrobil sie gorac tylko ze wiatr wieje ale fajnie bo nie smazy tak
                                                    mocno!
                                                  • aleks44 Re: Działka.... 08.07.05, 10:45
                                                    czy nie chce ktos slimakow ????(zlemu sasiadowi)hehe, mam na dzialce mase tego
                                                    paskudztwa,wlasnie zaraz jade i sobie przypomnialem,nawet biedne ptaki tego nie
                                                    jedza
                                                  • ciupazka Re: Działka.... 08.07.05, 17:28
                                                    Coś Ty, mięsko za darmo! I to jakie zdrowe! Zbieraj o 3 cm średnicy, w
                                                    gar, przykryj przykrywą, niech posiedzą ze trzy doby bez żarcia i się
                                                    odfekalą , a potem wrzucasz na wrzącą wodę z octem, same wyłażą,
                                                    skorupki bieleją w occie, na durszlak, odciąć piętki mięsne, resztę wyrzucić
                                                    i piętki dusić z cebulką, Podawać z muszelkami obok i z kartofelkami, z
                                                    surówkami. podobno pychota. Tak mnie usiłował nauczyć jeden Gdańszczanim,
                                                    którego tata był marynarzem i sami delektowali się bardzo ślimakami.
                                                    hEj! S M A C Z N E G O !!!
                                                    Co to nie spróbować?!
                                                  • ellenai ciupazka!!!!! 08.07.05, 17:43
                                                    to rewelacyjny przepis! niestety u mnie winniczkow nie ma zeby sprobowac ale ja
                                                    sobie zanotuje twoj post o tym i kiedys sprobuje!
                                                  • aleks44 Re: ciupazka!!!!! 08.07.05, 22:17
                                                    ale to nie winniczki,tylko takie dlugie brazowo-czarne,paskudztwa,do tego
                                                    kanibale,jednego rozdeptalem i jak za chwile szedlem ,to widzialem jak go
                                                    kumple zajadaja ???? ciekawe no nie ???
                                                  • ellenai Re: ciupazka!!!!! 09.07.05, 05:13
                                                    a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kanibale!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka