ellenai 22.07.05, 19:09 od mojego slubu,ale zlecialo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: dzis mija rok.......... 22.07.05, 19:16 no nie i Ty zamiast jechac do meza i uczcic to w jakis sposob,tutaj czas marnujesz hehe???? GRATULACJE,ale ten czas przelecial,to Twojemu mezowi dwa latka przelecialo,bo mezczyzna podwojnie sie liczy staz malzenski,z powodu wiekszych stresow hehe sto lat,sto lat,niech zyja ,zyja naaaaam,sto lat, sto lat niech ........ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 22.07.05, 19:22 hehe dobre to z tymi mezowskimi stresami,ja to mezowi powtorze co powiedziales! swietne! zlecialo wlasnie,ale jest swietnie,meza mam cudownego!to mi sie w zyciu udalo- malzenstwo a swietowac bede jak do domu wroce! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dzis mija rok.......... 22.07.05, 19:31 bardzo sie ciesze i tak powinno byc,jednym slowem dobraliscie sie do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 22.07.05, 19:35 dzieki,a faktycznie udalo mi sie ,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: dzis mija rok.......... 22.07.05, 19:45 Ellenai, piszesz, dzis mija rok, od mojego Slubu, Ellenai, zycze Ci szczescia malzenskiego, zdrowia i zebys zawsze byla wierna swojemu mezowi,to tez ode mnie www.zyczeniaslubne.nauczanie.pl/zyczeniaslubne.php Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai grodek!!!!!!!! 22.07.05, 20:00 piekne sa te zyczenia,DZIEKUJE ci za nie bardzo!wielkiego plusa masz u mnie! cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: dzis mija rok.......... 22.07.05, 21:41 No to sto lat nieustannej milości życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 01:14 Jakie tam dlugo. W perspektywie wiecznosci toz to zaledwie migniecie. Zawsze Wszyscy mi to mowia hehehe, mowia tez ze najwyzsza pora sie ustatkowac :P Mowia tez kupe innych bredni ;). Jednak przyjmijcie i ode mnie najszczersze zyczenia. Tez kiedys chcialbym byc taki szcesliwy... poki co studiuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 01:53 Tez sie przylaszam do zyczen,oby sie Wam dobrze dzialo,w dzien wisialo,w nocy .....Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 02:58 bedziesz jeszcze tak szczesliwy,tylko pamietaj ,nie spiesz sie! po trzydziestce najlepiej,teraz to sie ciesz zyciem solo i studiuj!cmoki! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 06:09 ok,czas spac, wypilismy wino rocznicowe,zjedlismy po kawalku torta z zeszlego roku z wesela po ktorym pewno wyladujemy kolo 2 w nocy na pogotowiu!no bo gdzie to rok trzymac w zamrazarce czubek torta weselnego na 1 rocznice,no ale tradycja karze.........................cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 08:56 myslalem ze to nie tradycja tylko ,oszczednosc hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:01 Elleni, najdroższa, to już rok!!!! pamietasz jak my z matalijką z tobą przezywałysmy te przygotowania, te mierzenia sukni, ech, .....jak to zleciało wszystkiego najlepszego, niech wam sie wiedzie Zakochanie jest jak gorączka: masz w sobie wewnętrzny ogień, oczy ci błyszczą, a cera promienieje. Fajnie na to zachorować... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 22:37 ale bo sie wtedy niepotrzebnie denerwowalam! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 22:40 organizacja tego wszystkiego,ze rodzina moja nie mogla byc itp,ale akurat wypadlo wspaniale,nawet pogoda byla cudowna,nie bylo 40 stopni i deszcz swiezy popadal! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:03 Żyj chwilą! Pamiętaj, że życie jest tylko jedno, i nawet jeżeli zrobiłeś coś źle, to zawsze niesie to dla Ciebie nowe doświadczenie! Jednak zawsze postaraj się naprawić swój błąd: będziesz miał dzięki temu czyste sumienie. A jeżeli chcesz komuś powiedzieć, że go kochasz...powiedz to Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:05 Pamiętaj, bądź zawsze otwarta na zmiany, ale nigdy nie porzucaj swoich wartości!! :) I nigdy nie pozwól, by mała niezgoda zniszczyła wielką miłość. Nie bój się ryzykować, nigdy nie żałuj tego, co zrobiłaś, za to zawsze żałuj tego, z czego zrobienia zrezygnowałaś :) Prawdziwa miłość ni e ogranicza, nie ograniczaj siebie, nie ograniczaj męża Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:08 Odkryj swoją muzykę... ...która tez potrafi być przyjacielem w trudnych chwilach, a która jest obecna w sumie w całym naszym życiu :) TAŃCZ w rytm muzyki swojej duszy, nigdy inaczej! :-) Pamiętaj, że pieniądze... ...nie są najważniejsze!!! Bez nich też można kochać! I nigdy nie odkładaj tego co chcesz zrobić na potem. Wykreśl ze swojego słownika słowa "kiedyś" czy "później". Staraj się żyć z ludźmi w zgodzie by nikt nigdy nie musiał być... ...na Ciebie zły! Uśmiechaj się zawsze, nawet w koszmarnym tłoku w autobusie :) Innym od razu zrobi się milej:) Bądź życzliwa, wierna. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:09 Jeśli się nie zakochasz, ryzykujesz, że przegapisz miłość, a w życiu trudno o coś fajniejszego...:) Ellenai potwierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:11 wypatrywanie swojej drugiej połówki strasznie nas nakręca! zakochanym więcej się chce, bardziej się starają, mają dużo wiary w przyszłość. więcej dają i więcej dostają. Ellenai, potwierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:11 bycie razem jest piękne! chodzenia do kina, wypady na imprezy, trzymianie się za ręce, patrzenie sobie w oczy i dyskusje, które nigdy się nie nudzą... z nim/ nią , no bo chyba nie chcesz do końca życia brać ze sobą wszędzie swoich kumpli/ kumpeli? yhy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:13 łagodniejesz- lepiej się odnosisz do ludzi i zwierząt, a wszytko wokół dziękuje opatrzności za to totalnie ocieplenie i za to , że zesłała ci miłość, bo już ledwo z tobą wytrzymywali :) ech.... dlatego niektórych takich zaciekłych forumowiczów czasami mam chęc zapytać - ej, chyba cię nikt nie kocha Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:14 człowiek, który nikogo czy niczego nie kocha ,nie wie , co traci, nie bądź pustakiem. zainwestuj w drugiego człowieka- to twoja szansa na szczęście! cmok Ellenai Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 11:50 oczywiscie w Słupsku czekamy na flaszkę :) polewaj i impra jest kazda okazja dobra, wpadajcie wszyscy hi hi hi Okowitko, okowitka gotowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 16:18 moja ty kochana zuzanno jak mi sie pieknie wpisalas w watku! tak jestem szczesliwa i faktycznie trzeba sie z tego cieszyc!impreza jest konieczna,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 16:22 Ja mysle ze gotowa,na falach wod Dunajca do Gdanska,a potem,potem to pomyslimy,i ja tam bede miod i wino pil bede,niech zyje bal! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 16:57 tak dunajec :) niech zyje bal, bo to zycie to bal jest nad bale....kocham wszystkie piosenki Osieckiej Ellenai - to wszystko dla ciebie i twego męza - bądźcie szczęsliwi i zarazajcie tym szczęsciem innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 23.07.05, 22:37 dzis takie goraco ze zyc sie nie chce, ale jakos sie trzymamy! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: dzis mija rok.......... 24.07.05, 12:27 Okolicznościowe uściski :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzis mija rok.......... 24.07.05, 18:41 kochana,dziekuje bardzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś