lemek1 28.07.05, 15:29 podesle abyscie mogli chodzic w stroju adasia i ewy hahaha najgorzej gdy nie ma sie z czego rozebrac ! mam nadzieje ze klimatyzacji nie sprzedaja w kraju trzymajcie sie cieplo moji mili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adas49 Re: troche ciepla dla was 28.07.05, 19:25 To bardzo mile z Twojej strony Lemek, iz jestes tak troskliwy dla wszystkich swoich przyjaciol z forum Jaslo. My tez o Tobie pamietamy. Naprawde podziwiam Cie, iz tak meznie i z godnoscia znosisz upaly i jeszcze jestes w stanie myslec, pracowac i sie bawic. Ja na Twoim miejscu juz dawno bym sie ugotowal. Imponujesz mi chlopie jednym slowem. Musze przyznac, iz odkac odwiedzasz forum Jaslo miejsce to wiele zyskalo. Juz dawno nie miewlismy tu tak wyluzowanego i fajnego goscia jak Ty. Widac, ze Ameryka Ci sluzy. A to, ze czasmai sobie poprzeklinasz - musze przyznac, ze i inwektywy masz niebanalne, widac chlopie, ze myslisz. I to duzo. Chcialbym kiedys byc taki jak Ty, ale nie sadze aby moje marzenia mogly sie kiedykolwiek spelnic. Brak mi Twojej pasji, zaradnosci, sprytu i odwagi. Moze dlatego mam kopleksy w stosunku do Ciebie i czasami Ci niesprawiesliwie dokuczam. Przepraszam i Pozdrawiam Twoj przyjaciel Adas Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: troche ciepla dla was 28.07.05, 22:58 Przyjaciel z malej literki "p"???? To ja juz wole moja babe...wiem przynajmniej co jest grane... ps.nie do konca. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: troche ciepla dla was 29.07.05, 05:37 adac ty nie wpadaj w kompleksy jestes mlodszy mozesz lepiej podziwiasz mnie? daj bosze zeby wam przygrzalo dokuczsz mi? nie martw sie -rob co ci sprawia przyjemnosc piszesz ze przeklinam-naprawde? mysle ze gdy Ty sie wyluzujesz to moze sie polubimy. Trzymaj sie cieplo a u nas mowia stay cool? Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: troche ciepla dla was 31.07.05, 03:34 trzymacie sie cieplo ? szkoda ze u was to mija tak szybko powinno potrwac z 3-4 miesiace to mozg by sie zagotowal i wanna pelna cieplej wody by nie pomogla Okowita to chyba w gorskich strumieniach sie chlodzi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 18:59 nie rozumiem tego zdania z mózgiem i ciepłą wodą, bo chyba na upały to zimna woda potrzebna a niech lato jest latem, dziekuje za troskę, ale jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 19:24 lemek1 napisała: > Okowita to chyba w gorskich strumieniach sie chlodzi ;-))) Okowita w tzw miedzyczasie była w Bieszczadach.... eeech piekne te zielone wzgórza nad Soliną ale nie ma to jak we własnym domku,,,, hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 19:36 ojej, w Bieszczadach byłaś i nic się nie chwalisz? tam jest pięknie, byłam dwa razy i chwale się, ta zapora zrobiła na mnie niesamowite wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 19:47 Wiesz ja tam jestem co chwilę. Przyjedzie jakas rodzina to trzeba ich zawieź nad Soline.No to się wozi .... Ale ja niezbyt lubię Bieszaczady. Przytłacza mnie ta pustka.Parę tych miejsc gdzie coś się dzieje a reszta to ugory, ugory i w kółko Macieju ugory i bezludzie..a gorki łot niewielkie.... nie lubię Bieszczad. Wolę te górki gdzie cos sie dzieje....choby były malutkie. Tak jak wokół Jasełka. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 19:52 A co dopiero po słowackiej stronie ??? Kilomerty jedziesz i zywego człowieka nie uwidzisz . Ja tego nie lubię.... moze ktos to mieszka w dużym mieście , w blokowisku.......... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 20:08 no tak, wszystko zalezy po co sie jedzie, jak sie wyciszyc, połazic to moga byc, widoki ładne i górki jeżdziłam tez po wioseczkach, te stare koscioły, zabytkowe chałupki....mile wspominam, tamten pobyt Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 20:21 Wiesz Zuzanno ja stare wioseczki, prostych ludzi, ugory i puste przestrzenie mam na co dzień. Wcale mnie to nie wycisza.... wciąż jakaś podkurwiona jestem. Nie znam lekarstwa na swoje nerwice.... Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: troche ciepla dla was 02.08.05, 01:59 0kowita napisała: > Wiesz ja tam jestem co chwilę. Przyjedzie jakas rodzina to trzeba ich zawieź > nad Soline.No to się wozi .... Ale ja niezbyt lubię Bieszaczady. Przytłacza > mnie ta pustka.Parę tych miejsc gdzie coś się dzieje a reszta to ugory, ugory i > > w kółko Macieju ugory i bezludzie..a gorki łot niewielkie.... Okowito nie uwierzysz ale moim marzeniem jest zobaczyc te miejsce nigdy tam nie bylem i twoj opis tych okolic tym bardziej sprawia ze tam chce byc w tej pustce wsrod ugorow i prostych ludzi bo sam jestem prostakiem i ostatni raz bylem w teatrze za komuny......(teatr to dla zuzi} apropo teatru to mieszkam w ponad 1mln miescie i tutaj jest jeden malutki teatr do ktorego od czasu do czasu ktos przyjezdza... w USA do teatru jezdzi sie do NEW YORK. Kulture tutaj mierzy sie iloscia zmienionej bielizny,skarpetek i iloscia zuzytego mydla i pasty do zebow.Oraz iloscia zuzytych zeletek.Dzisiaj wlasnie prezydent obsadzil stanowisko ambasadora do ONZ facetem z wasami-mysle ze to Polak pomimo obco brzmiacego nazwiska,moze matka byla polka bo jest wybuchowy i przeklina no i te wasy jak jakis Pilsudzki lub walesa okowito lubisz chlopa z wasami??????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: troche ciepla dla was 02.08.05, 18:19 > okowito lubisz chlopa z wasami??????? Zarost jako zwenęrzny dowód na męskośc zawsze mi się podobał (że nie powiem..przyciągał) i nie wiem dlaczego ostatnio jakoś tak często się słyszy negatywne opinie o chłopach z wasami ..... że niby wąsy świadczą o charakterze czy co ???? Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: troche ciepla dla was 03.08.05, 04:32 0kowita napisała: ..... że niby wąsy świadczą o charakterze > czy co ???? wasy maskuja braki w uzebieniu dlatego sa tak popularne w innych biednych krajach...Tutejsi reporterzy lubuja sie w zdjeciach np demonstracji pro komunistycznej w Moskwie ktorej uczestnicy wznosili okrzyki rozdziawiajac szeroko swoje japy, a ze byli po 60-tce to wiadomo.... Nie to co my amerykanie ,w takim wieku mamy piekne bielutkie zeby ,co noc stoja w szklance przy lozku i mocza sie w proszkach wybielajacych... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: troche ciepla dla was 03.08.05, 04:47 Dziwne.... nie macie implantów ???? Tak mnie coś obudziło o 4.30 a to Ty tu tłuczesz i spac nie dajesz ((( Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: troche ciepla dla was 04.08.05, 02:26 lemek1 napisała: > Nie to co my amerykanie , he,he,he,he,he,he,he,..... amerykaninem jestes?A jak to zrobiles?Ja za cholere nie potrafie zrobic sobie w papierach kanadyjczyka...Zawsze wylazi,ze status kanadyjski,ale urodzenie w Kraju nad Wisla...U Ciebie w USA juz nie patrza na urodzenie?Ty to masz farta.Kroisz kase na "amerykanach-meksykanach nielegalnych' a uwazaja cie za amerykanca...I tak trzymaj.Bardzo mi przykro ogladac sprawozdania z procesow sadowych gdzie...na potwierdzenie innosci nawet dziadka/Polaka/potrafia wskrzesic.Aby nie bylo,ze tutejszy/zlodziej/ Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 20:23 lemek1 napisała: Trzymaj sie cieplo a u nas mowia stay cool? Troches chlopie latwowierny. A z drugiej strony wzruszenie mnie ogarnia - jak to niewiele trzeba by komus sprawic radosc - trzeba mu tylko polaskotac nieco ego a je jak z raczki... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: troche ciepla dla was 01.08.05, 20:49 hi hi hi Okowitko, nic nie umiem poradziac ci na twoje podkurwienie choc na mnie wyjazd na wies dobrze działa, moze kwiestia nastawienia ale w tłumie na morskim deptaku tez sie dobrze czuje chba wogóle najbadziej radosna jestem latem, lubię ciepełko i luz, i mozliwosć wyjazdu tu i tam Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: troche ciepla dla was 02.08.05, 01:45 adas49 napisał: trzeba mu tylko polaskotac nieco ego a je jak z raczki... o sobie mowisz? jezeli tak niewiele trzeba to dlaczego jestes taki ........... Odpowiedz Link Zgłoś