goldiz 29.07.05, 10:06 Moja śliczna pani szuka reproduktora z Nowego Sącza i okolic.Proszę o fotki na pocztę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Golden Retriever 29.07.05, 15:07 Ellen czy przypadkiem,nie Mialas takiego ???? a,a dla kogo ten reproduktorek pozdrawiam ,milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Golden Retriever 29.07.05, 16:29 mialam,ale go samochod zabil,bo goldeny choc sliczne sa i kochane madroscia one nie grzesza! mam nadzieje,ze reproduktor sie gdzies znajdzie! zamiesc ten post na gorlicach,bo moderatorka tamtego forum ma goldeny,moze ona cos wiecej bedzie wiedziec na ten temat! uwielbiam goldeny! Odpowiedz Link Zgłoś
ratlerek.hitlerek Szkoda ze jestem ratlerkiem 30.07.05, 13:35 bzyknąłbym taką retriwerkę złociutką i za darmo nawet hyhyhy tylko krzyzowka retriwerki z ratlerkiem? kurdemol, ale jaja by były, nowa rasa ratliwer albo retriler razem byłoby cudo piękne jak ona i wredne jak ja, Brutus fotki nie wysyłam ale i tak jezdem piekny hauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauha uhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauh auhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauhau Odpowiedz Link Zgłoś
ratlerek.hitlerek Re: Szkoda ze jestem ratlerkiem 30.07.05, 13:38 a ja wygladam mniej wiecej tak: www.minidogi.mastineum.pl/ foto/de7mos.jpg tylko mam wasiki jak adolf hitler i jezdem dumny ztego Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Szkoda ze jestem ratlerkiem 30.07.05, 18:04 no tez ci przychodzi do glowy ratlerek! hehe Odpowiedz Link Zgłoś