zuzanna6 Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 14:25 upały dptarły do nas teraz mamy tak jak ty całkiem niedawno, teraz wiemy jak to jest ale na hameryke nie bedzie, to nie od was, to afrykanskie upały Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 15:08 dzis 30 prawie przez caly czas,teraz cos sie zachmurzylo,zobaczymy moze troszke popada,dajcie choc odrobinke deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 16:18 hehe poczekajcie az temperatura wzrosnie do 40 stopni,wtedy bedzie fajnie hehehhe! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 17:09 eee nam 40 nad morzem nie grozi, juz sie zachmurzyło, czarno jak w horrorze i leje, normalnie leje, jeszcze nie grzmi, jeszcze nie pada, taki ciepły deszcz...oby sie nie rozhulał w grzmoty...zaraz przyniesie ulgę i jak to u nas po deszczu zaraz bedzie chłodniej, oby nie jesien znowu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 17:30 no prosze ,dlugo goraco to u was nie bylo! u mnie maja wrocic upaly za to,cholera by to wziela! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 21:34 U mnie na dzis b.dobrze,w nocy 17C,a w dzien 26C,i sucho,na dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 21:39 u mnie tez da sie zyc na szczescie ale coraz cieplej sie robi i to mi sie nie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 22:43 popadało bez oberwania chmury i zrobił sie cudowny wieczór, ale nadal 20 stopni, byłam na spacerku, bosko, nareszcie prawdziwy letni wieczór nawałnice sparalizowały dzis Łódź i Warszawę, h mmmm jutro u nas mają byc te burze, a za nimi podarza juz niższa temperatura Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 22:53 czytalam o tych nawalnicach,jakies okropne byly!br a u mnie gorac! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: I co Ellenai ..... 29.07.05, 23:22 jutro tez mam zaproszenie nad morze, tym razem do rowów, zapowiadaja takie burze, ze kurde nie wiem co zrobię, w domu tak strasznie sie nie boje, ale w lasku, nad morzem, w domku, przeciez umrę ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: I co Ellenai ..... 30.07.05, 08:07 ojej,to moze lepiej zostan w domu Odpowiedz Link Zgłoś