lesteer 10.11.05, 16:21 Siodłać konia i wio gdzieś wyruszać trza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: 11.11. znów weekend nieróbstwa w Polszcze 10.11.05, 16:27 ale wy macie duzo wolnego!!!!!!!!! gdzie sie lesteer wybierasz na spedzanie tego weekendu? Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: 11.11. znów weekend nieróbstwa w Polszcze 10.11.05, 16:29 Tam gdzie słońce zachodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Dla ułatwienia 10.11.05, 16:48 podpowiem że to jest to duże miasto na U.. Nie leży nad Wisłą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dla ułatwienia 10.11.05, 16:54 no to jakies fajne miejsce sobie wybrales,a ja takiego wolnego weekendu nie mam,standardowo sobota i niedziela,za to nastepny bedzie super,bo mamy thanksgiving od czwartku wolne,hura! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Dla ułatwienia 10.11.05, 18:44 Ja jeszcze nie wiem co by tu zrobic. Moze na koncert sie jaki wybiore albo... projekt trza jeszcze zrobic, tfu, dwa projekty :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dla ułatwienia 10.11.05, 18:51 jak sa jakie fajne koncerty to moze warto sie wybrac, projekt zrobisz! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Dla ułatwienia 10.11.05, 18:55 4 Pory Punk Rocka w Screamie (zagra Farben Lehre) KARPATSKI PASTIERI w RockSteady (jakaś Slowacka kapelka) Projekt nie zajac... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dla ułatwienia 10.11.05, 19:03 wlasnie projekt nie zajac a farben lehre fajne~! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 RODACY! 10.11.05, 20:24 To nasze najwazniejsze święto narodowe ! Życzę wam spełnienia marzeń w IV Rzeczpospolitej ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: RODACY! 10.11.05, 20:34 tu sie z toba absolutnie zgodze zuzanno! to jest najwazniejsze swieto narodowe!!!!!!!!!!!!!!podziwiam to pokolenie ktoremu udalo sie wyzwolic wtedy polske! podziwiam ich za patriotyzm,ktorego juz chyba w naszym narodzie nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: RODACY! 10.11.05, 22:51 ellenai napisała: > tu sie z toba absolutnie zgodze zuzanno! to jest najwazniejsze swieto > narodowe!!!!!!!!!!!!!!podziwiam to pokolenie ktoremu udalo sie wyzwolic wtedy > polske! podziwiam ich za patriotyzm,ktorego juz chyba w naszym narodzie nie ma: A my to co pies pikuś,sroce....to tkwi w narodzie pospolite ruszenie i szabelką.Gorzej jest z ruszaniem główką.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: RODACY! 10.11.05, 22:53 no ja wiem wiem,wiekszosci to pikus i pozniej sa takie rezultaty jakie widzimy,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: RODACY! 10.11.05, 22:48 zuzanna6 napisała: > To nasze najwazniejsze święto narodowe ! > > Życzę wam spełnienia marzeń w IV Rzeczpospolitej ! SZkoda że nie latem, moglibyśmy wznosić toasty za IV i V itd siedząc nad morzem przy grilu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: RODACY! 10.11.05, 22:50 trudno wybierac,akurat tak sie zlozylo ze cala sprawa odbyla sie w listopadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: RODACY! 11.11.05, 00:06 Ano wlasnie ,bo jak ciemno to nie widac kto i co robi,ale zimno jest do tego to wtedy mozna robic ze tak powiem wyzwolenia,nie ujmujac nic nikomu. A pamietacie 22 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: RODACY! 11.11.05, 01:31 jasne ja bardzo dobrze pamietam 22 lipca,co roku wtedy swietuje,to rocznica mojego slubu i urodziny mojej mamy! hehe z polska ludowa nie ma nic wspolnego to swietowanie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: RODACY! 11.11.05, 11:31 na reszcie koniec z tymi komunistycznymi swiętami cieszmy się wolna Polską z nadzieją na lepsze jutro Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: RODACY! 11.11.05, 15:27 na szczescie definitywnie mam nadzieje koniec tej epoki jest Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: Dla ułatwienia 13.11.05, 11:58 Ja właśnie przypadkowo zupełnie załapałem się na fajny koncert w Łodzi (bo tam mnie wymiotło).:) - Rockowisko 2005 - m.in. KSU, Armia, TSA! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dla ułatwienia 13.11.05, 20:18 o kurcze i jak tsa sie prezentuje teraz?z piekarczykiem ciagle? Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer TSA... 14.11.05, 19:17 TSA wypadło najlepiej. Ci goście mają koncertowanie we krwi. Piekarczyk jest niesamowity - potrafi pogadać z tłumem i nakręcić. Kilkanaście lat temu byli dla mnie zbyt słabi (chodzi o brzmienie) - wtedy słuchałem tylko bardzo mocnych kapel, ale dziś oddaje im honor - są wielcy!! Zostali zresztą ukoronowani przez fanów na królów rocka w Polsce. Muszę przyznać że Perfekt też nieźle wypadł, choć nie jestemn ich szczególnym fanem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: TSA... 14.11.05, 20:14 zazdroszcze koncertu tsa jest jedna z nielicznych polskich grup ktore slucham! perfekt tez lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: 11.11. znów weekend nieróbstwa w Polszcze 11.11.05, 13:11 lesteer napisał: > Siodłać konia i wio gdzieś wyruszać trza! To Ty nie Polak??? Wybacz, ale dla nas to Święto! Z szacunkiem proszę... "Święta miłości" Święta miłości kochanej Ojczyzny, oto w twą służbę wchodzi hufiec nasz! Od lat najmłodszych do późnej siwizny pragnie przy boku czujną trzymać straż! Równajmy krok, wytężmy wzrok, czy się gdzie podstęp nie kryje. Uderzmy w ton silny jak dzwon, Polska niech żyje, niech żyje! Pragniemy spajać nadziei ogniwa, że nam zwycięstwo da nabyty hart! Że i ty z nami żyć będziesz śzczęśliwa, i każdy syn Twój będzie ciebie wart! Równajmy krok... Słowa: W.Bełza; muzyka: W.Sawicki Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: pewnie, że wolna! 11.11.05, 20:46 wierszyk fajny,dobrze ze jacys patrioci jednak sa! a glupota?glupota jest wszedzie szajba ,niezaleznie od ustroju i panstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tylko,że jestem zaszkoczony że jej aż tyle. 13.11.05, 20:17 a mnie juz nic nie dziwi na tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: 11.11. znów weekend nieróbstwa w Polszcze 13.11.05, 11:52 Przeca nie mówią że to nie jest dla mnie święto, uwielbiam wszystki święta narodowe - najbardziej 3 Maja..:) Jest zawsze okazja aby odwiedziś znajomych mieszkających dalej.. Ale nie lubię zbytniego patosu narodowego Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: 11.11. znów weekend nieróbstwa w Polszcze 13.11.05, 18:16 wszystko jest potrzebne, wypoczynek i patos dla mas to tylko patos, ale zeby do niego dorzucić wypoczynek, to trzeba pamiętac o tych co polegli kiedys dla nas teraz Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 11.11. znów weekend nieróbstwa w Polszcze 16.11.05, 05:51 fakt trzeba o nich wszystkich pamietac! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: 11.11. znów weekend nieróbstwa w Polszcze 16.11.05, 18:23 kiedy będzie znowu taki weekend nieróbstwa ja je uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 11.11. znów weekend nieróbstwa w Polszcze 16.11.05, 18:36 u nas za tydzien tak bedzie,mamy thanksgiving! Odpowiedz Link Zgłoś