ellenai 08.12.05, 15:52 z pewnoscia bylo ponad - 20 C bo mi auto nie zapalilo! pozniej jedno i drugie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dopiero wielki pick up truck zapalil!no mam w dupie takie zimnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam nadzieje,ze sie auta odmroza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.05, 20:22 o rany, współczuje ale na pocieszenie ci napisze ze dziś na syberii - 40, to u ciebie i tak laba a u nas typowa jesień, deszczyk pada Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.05, 20:34 hehe nie lubie zimna dlatego mnie nie ma na syberii! ale w liscie do mikolaja poprosilam o film marsz pingwinow! one to dopiero maja biedne!!!!!!!!!!!!!! ale bez aut sa to sie nie martwia ze im nie odpali hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.05, 23:00 i do tego biedne boso po sniegu chodza hehe,a samce nie wysiaduja przypadkiem jaj,chyba mi sie cos o ucho obilo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.05, 23:31 no wlasnie samce wysiaduja jajo w najwiekszym mrozie!!!! i czasem sa takie te pinwinie chlopy wymeczone bo nie jedza ze nie docieraja do wody gdzie jest zarcie !pingwiny to fascynujace stworzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.05, 23:45 a samice co robia w tym czasie ???,pewnie sie szlajaja ach to zycie ,wszedzie chlopy maja przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.05, 23:48 napewno sie nie szlajaja! kurcze ty ! bo oberwiesz heheheh! jak ogladne film to ci powiem dokladnie co robia! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.05, 23:54 to ogladnij sobie,ja za ten czas sie przespie i rano Ci odpisze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.05, 01:24 Ellen,a to o tym "ciepelku"u mnie w gazetach pisali?Dotarlo od Denver do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.05, 02:00 jutro ma byc cieplej!!!!! nie moge sie doczekac ciepla! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.05, 22:12 Tak, tak, a w lecie bedziesz narzekac ze goraco,heh. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.05, 22:37 a co biedni Eskimosi maja powiedziec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.05, 23:01 zdecydownie wole goraco niz zimno! zimno zle toleruje!a eskimosow to mi szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.05, 23:15 a biedny narod murzynski ???,tez maja przerypane latem,zima pewnie moga bez butow chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.05, 20:14 elle, a o tym samolocie to tez u ciebie było słychac? taka sniezyca, ze z lotniska wyjechał na autostradę i samochody staranował jejciu jaka zima u was faktycznie najgorzej, ze w samochodzie zginął w tym wypadku 6 letni chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.05, 20:29 tego nigdy nie Jestes wsatnie przewidziec,zle warunki na drodze,oblodzenie i snieg ,potrafia zrobic wiele zlego.Najgorzej jak gina ludzie Odpowiedz Link Zgłoś