gadacz 28.10.02, 08:10 W dwóch okręgach gdzie miałem znajomych w komisjach wygrał Czernecki drugi Balik. Że powtórze za jednymz mądrzejszych - "demokracja to wspaniały ustrój - ale dlaczego u nas ?" Jak coś wiecie to puszczajcie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: WYBORY - WYNIKI !!! 28.10.02, 17:57 Słyszałem podobne info. Narazie nieoficjalnie, czekam na wiadomości miejskie w TV Jasło. Jeśli to prawda to NIECH TO SZLAG TRAFI !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: WYBORY - WYNIKI !!! IP: 207.30.78.* 28.10.02, 18:04 Jaka to opcja wygrała? katokomuchy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Dobrodzieje też mają głos! IP: 207.30.78.* 28.10.02, 18:29 > W jednym z jasielskich kościołów ksiądz odprawiający nabożeństwo wychwalał >aktualnego jeszcze burmistrza za przekazanie pieniędzy na remont świątyni. www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?Site=NW&Date=20021028&Category=BURMISTRZ&ArtNo=210270033&Ref=AR&SectionCat=REGIO N00 Ciekawe komu zabrano aby dać na "zbożny cel" ??? Nauczycielom? policji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisek Re: WYBORY - WYNIKI !!! IP: *.gimsat.pl 28.10.02, 18:48 OFICJALNE WYNIKI WYBORÓW BURMISTRZA MIASTA JASŁA Andrzej Czernecki 4117 Zbigniew Balik 3898 Bogdan Rzońca 2799 Andrzrzej Kachlik 1641 Witold Lechowski 974 Jerzy Augustyn 334 Internetowa strona urzędu miasta podaje te oficjalne wyniki.Szykuje się druga tura.Ciekawe czy Rzońca z Czerneckim się szybko przeproszą? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: WYBORY - WYNIKI !!! 30.10.02, 08:10 Katokomuchy ? Dobre.. Wydaje mi się że wygrał Społeczny Komitet Wyborców Widzących Inaczej im. Stewe Wondera, poparty przez mający daleko (jak co wybory ) w dupie ciszę wyborczą kler . Ciekawe czy ktoś w tym kraju kiedyś wyegzekwuje jakąś grzywne od łamiących tak oficjalnie prawo Men in Black. A wyniki ? Przypomniał mi się taki żarcik: Facet ma jędzowatą i bardzo brzydką żone. Często się kłócą i nie mogą nawzajem siebie znieść. Żonie po jednej z kłótni zaczyna brakować argumentów. Idzie do łazienki - patrzy w lustro i myśli: jest taka jędzowata, wyjątkowo brzydka i kótliwa - a dobrze mu tak ! Odpowiedz Link Zgłoś