basiss 25.10.05, 17:16 Witam WAS czy ktoras z was miala moze tego typu badania i pirosze mi powiedziec po co je sie robi ja je zrodbilam i czekam na wyniki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaikrzys Re: Androstendion !!!!! 25.10.05, 17:45 www.home.no/pco/pco/Patofizjologia_pco.htm Odpowiedz Link
basiss Re: Androstendion !!!!! 25.10.05, 18:17 dziekuje ci bardzo juz sie poryczalam powiedz mi tylko mialas podobne badania i mialas moze podwyzszony ten androstendion czy sie i jak dlugo sie leczyla co bralas i czy tez mialas problem z zajsciem w ciaze ja juz od czerwcza i nic a pierwsza ciaza obumarla : Odpowiedz Link
basiaikrzys Re: Androstendion !!!!! 25.10.05, 18:56 Strasznie mi przykro z Twojego powodu. Musisz wierzyc, że wszysto będzie w porządku. Ja staram się o dziecko III cykl i trochę się interesuje różnego typu zaburzeniami. Jeszcze nie robiłam badań ale jak w tym cyklu się nie uda to zacznę coś działac w tym kierunku. Życzę Ci, żeby wszystko było ok i powodzenia w srarankach. Nie przejmuj się na zapas, nie warto, sama coś wiem na ten temat, zawsze wyprzedzam fakty i niepotrzebnie się denerwuję a to nie wpływa pozytywnie na organizm. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
basiss Re: Androstendion !!!!! 26.10.05, 18:25 slowa wsparcia sie przydaja i otuchy ze nie jestem sama z podobnym problem. Wiara jest wazna i brak stresu ale sama rozumiesz najgorsze i dobijajace jak inni kolo nas znajomi pokolei zachodza w ciaze tj najgorsze.Pozdrawiam basia z rudy ślaskiej Odpowiedz Link