Dodaj do ulubionych

Proponuje ignorawac!!!!!!

IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 10.11.02, 18:54
Jak czytam niektore teksty to jest wrecz nie do uwierzenia jakie spustoszenie
moze zrobic rok nauki w Ochotniczych H.Pracy. To nawet nie jest juz smieszne
a proba jakiejkolwiek riposty nie ma sensu{ ze zrozumialych powodow}.Ucieczka
na prywatne fora jest moze i rozwiazaniem ale czy nie pozbawimy sie w ten
sposob doplywu "swiezej mysli"?. Proponuje ignorowac osoby i ich posty ,ktore
Wam nie odpowiadaja stylem czy poziomem. Jestem pewny ,ze wkrotce znikna w
niebycie internetowym.....Jest sporo ciekawych osob ,ktorych szkoda byloby
stracic ,bez Was bedzie to jeszcze jeden smietnik.Pozdrawiam jerry.
Obserwuj wątek
    • milenik11 Re: Proponuje ignorawac!!!!!! 10.11.02, 19:04
      ...troche wyluzuj jerry...
    • Gość: jerry Re: Proponuje ignorawac!!!!!! IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 10.11.02, 19:23
      ...jestem na luzie ,spoko..
      • Gość: Piotrek Re: Proponuje ignorawac!!!!!! IP: 216.106.137.* 11.11.02, 03:18
        Lechu Walesa twierdzi: "czlowiek cale zycie sie uczy i glupi umiera". To niezle
        motto dla niektorych sposrod (s)fory z fora...
        • milenik11 Re: Proponuje ignorawac!!!!!! 11.11.02, 16:11
          ...ale zrobilo sie przynajmniej wesolo(na razie)...
          • Gość: organista Re: Proponuje ignorawac!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 20:46
            milenik11 napisał:

> ...ale zrobilo sie przynajmniej wesolo(na razie)

Jeżeli dla Ciebie to "bydło", które dzieje się na tym forum jest wesołe
            to "gratuluję" poczucia humoru. Myślę, że lepiej będzie jeżeli zamienisz to
            forum na jakieś inne.

• milenik11 Re: Proponuje ignorawac!!!!!! 11.11.02, 20:53
              ...jakies konkretne propozycje...osobiscie lubie to forum...
    • Gość: organista Re: Proponuje ignorawac!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 20:47
      Gość portalu: jerry napisał(a):

> Jak czytam niektore teksty to jest wrecz nie do uwierzenia jakie spustoszenie
      > moze zrobic rok nauki w Ochotniczych H.Pracy. To nawet nie jest juz smieszne
      > a proba jakiejkolwiek riposty nie ma sensu{ ze zrozumialych powodow}.Ucieczka
      > na prywatne fora jest moze i rozwiazaniem ale czy nie pozbawimy sie w ten
      > sposob doplywu "swiezej mysli"?. Proponuje ignorowac osoby i ich posty ,ktore
      > Wam nie odpowiadaja stylem czy poziomem. Jestem pewny ,ze wkrotce znikna w
      > niebycie internetowym.....Jest sporo ciekawych osob ,ktorych szkoda byloby
      > stracic ,bez Was bedzie to jeszcze jeden smietnik.Pozdrawiam jerry.

Brawo JERRY !!
      Duże uklony i pozdrowienia dla CIEBIE.
    • Gość: jerry Re: Proponuje ignorawac!!!!!! IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 12.11.02, 04:26
      Dziekuje.
      BTW:Organista,nie wyciagaj za szybko wnioskow. Prawie wszyscy ludzie na tym
      forum sa w sumie w porzadku, ja tez kiedys po przeczytaniu kilku postow
      napisalem pare zdan , ktorych dzisiaj bym juz nie napisal.Zostalem natychmiast
      skarcony(poniekat slusznie} i po sprawie. Baw sie dobrze,wybieraj watki i
      ludzi ,ktorzy Ci odpowiadaja a na baranow nie zwracaj uwagi.Pozdrawiam jerry.
    • jepat Re: Proponuje ignorawac!!!!!! 13.11.02, 19:26

Pastuszkowie mili.. :-))) wspaniali jesteście
    • Gość: jerry Re: Proponuje ignorowac!!!!!! IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 01.12.02, 17:30
      ....dwa tygodnie pozniej a moj temat wydaje sie jeszcze bardziej aktualny.Taka
      jest juz formula tej calej zabawy ,,,,,,"robmy swoje" pozdrawiam jerry.
      • niezlomny.prawicowiec Re: Proponuje ignorowac!!!!!! 06.12.02, 15:48

> ....dwa tygodnie pozniej a moj temat wydaje sie jeszcze bardziej
        aktualny.Taka
        > jest juz formula tej calej zabawy ,,,,,,"robmy swoje" pozdrawiam jerry.
        Dobrze Kolego napierdalasz ! Raz sierpem raz mlotem zajebać czerwoną
        chołotę !!!
      • kwirynna Re: Proponuje ignorowac!!!!!! 08.12.02, 10:21
        Ewidentnych idiotów powinno się ignorować.
        Ale czasem jest zabawne obserwowanie jak ktoś wysila swoje nieliczne szare
        komórki aby szokować.

Niezłomny Harry (czy jak tam się nazwiesz) jedź dalej !!!
    • Gość: jerry Re: Proponuje ignorowac!!!!!! IP: *.215.119.19.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.02.03, 23:41
      ....chcialem tylko przypomniec....
      pozdrawiam jerry
      • kwirynna Re: Proponuje ignorowac!!!!!! 17.03.03, 14:42

> ....chcialem tylko przypomniec....
        > pozdrawiam jerry

ignorować ale nie znikać !!!!! Dać forum Kostusze w prezencie ??
        • bolek71 Re: Proponuje ignorowac!!!!!! 18.03.03, 11:00

• handziaa ignor kwirynski 18.03.03, 17:40
          kwirynna napisała:

> ignorować ale nie znikać !!!!! Dać forum Kostusze w prezencie ??

..w prezencie to mozna komus cos dac, ale najpierw trzeba to cos miec na
          wlasnosc.
          Ty zapewne mozesz Kostusze dac tylko sztuczna szczeke.
          • kwirynna Re: Bujaj się Handziaaaaa 18.03.03, 19:54
            Rozumiem. Trudno Ci zrozumieć coś co nie jest opisane dziesiątkami zdań.Zapytaj
            pielegniarzy to Ci wytłumaczą.

PS Ty nie jesteś kobietką (problemy z seksualnością ? ) a ja nie jestem
            emerytką.Przykre co ? Miło dokuczać komuś z powodu wieku gdy innych argumentów
            brak ??
            PS To już nie jesteś obrażony na kobiety jasielskie, wszystkich jaślan i całe
            miasto ?
            • milennik11 Re: Bujaj się Handziaaaaa 18.03.03, 20:33
              ...czyli czekamy na jakies odrodzenie jasielskiego forum?...
            • handziaa wlasnie sie bujam na hamaku, Kwirynko 18.03.03, 20:55
              kwirynna napisała:

> Rozumiem. Trudno Ci zrozumieć coś co nie jest opisane dziesiątkami
              zdań.Zapytaj
              >
              > pielegniarzy to Ci wytłumaczą.
              >
              > PS Ty nie jesteś kobietką (problemy z seksualnością ? ) a ja nie jestem
              > emerytką.Przykre co ? Miło dokuczać komuś z powodu wieku gdy innych
              argumentów
              > brak ??
              > PS To już nie jesteś obrażony na kobiety jasielskie, wszystkich jaślan i całe
              > miasto ?

...no coz...tak sie sklada, ze jestem mloda,zgrabna, ladna i mam dzisiatki
              adoratorow.Przykre, co?
              Milo komus dokuczac z powodu problemow z seksualnoscia gdy innych argumentow
              brak?
              ...a teraz jeden moj pielegniarz wymasuje mnie oliwka z dodatkiem jasminowego
              olejku aromaterpaeutycznego, a drugi powachluje lekko wokol twarzy (cos goraco
              dzisiaj...).....a trzeci wytlumaczy mi dlaczego Kwirynna sie tak wscieka,
              przeciez sztuczne szczeki maja tez mlodzi...bokserzy na przyklad....
              • milennik11 Re: wlasnie sie bujam na hamaku, Kwirynko 18.03.03, 21:09
                ...ale poza tym wszystkim ...bujamy sie z toba...buj...buj..buj...
              • kwirynna Re: wlasnie sie bujam na hamaku, Kwirynko 18.03.03, 22:02
                pomyśleć, że czytając posty Handziora wzruszyłam się. Pomyślałam - wirtualna
                miłość.Pomyślałam - będę miła.Ale przemineło z wiatrem.
                Nastąpił nawrót choroby i pajacowanie trwa dalej.
                • handziaa ale to romantyczne...Kwirynna sie wzrusza!!!!!!! 19.03.03, 22:42
                  kwirynna napisała:

> pomyśleć, że czytając posty Handziora wzruszyłam się. Pomyślałam - wirtualna
                  > miłość.Pomyślałam - będę miła.Ale przemineło z wiatrem.
                  > Nastąpił nawrót choroby i pajacowanie trwa dalej.

...nie wiedzialam, ze umiem pisac romanse i wzruszac do lez jasielskie
                  bialoglowy.
                  Ale gdziez mi tam do autorki "Przeminelo z wiatrem...".... Moja tworczosc to
                  raczej "Tredowata" lub "Znachor"....
                  W nastepnym romansie wirtualnym, jaki napisze, Kwirynna powodowana zazdroscia
                  otruje biedna Handzie, a jej zloki spali uprzednio je zbescisciwszy, urne
                  zamrozi wzrokiem....A potem rozpocznie watek "otrulam,spalilam i zamrozilam
                  chorego pajaca Handzie"....
                  • handziaa wirtualna milosc cd.z udzialem Shadoka 20.03.03, 17:57
                    ..a zakonczenie wirtualnego romansu bedzie takie: na bialym koniu przyjedzie
                    rycerz SHADOK i uratuje forum Jaslo od zaglady....i wszyscy beda zyli dlugo i
                    szczesliwie, az ich Kostucha nie rozlaczy....
                  • kwirynna Re: ale to romantyczne...Kwirynna sie wzrusza!!!! 20.03.03, 19:14
                    nie są moją specjalnością wątki z serii -zabiłam, oskubałam-. Jeżeli założę
                    wątek o Handzi będzie miał tytuł "Fobie i natręctwa wśród tranwestytów a
                    geriatria".
                    PS "Sprawa Shadoka" to tylko zawieszenie broni między nami a nie pokój.
    • Gość: DRTD6 Re: Proponuje ignorawac!!!!!! IP: *.pl / 192.168.1.* 18.03.03, 22:18
      CO Z WAS ZA POLACY- JACY TACY I NIE KUMACY
      • Gość: Muminek Re: Proponuje ignorawac!!!!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 00:44
        Tu nie pomoże nawet taki mocarz jak komandos Rambo,
        Nic dodać nic ująć - to forum to coraz większe szambo :(((
        • handziaa szambo 19.03.03, 22:53
          Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Tu nie pomoże nawet taki mocarz jak komandos Rambo,
          > Nic dodać nic ująć - to forum to coraz większe szambo :(((

...wiec po jaka cholere w tym szambie sie nurzasz
          sam nic nie napiszesz, na innych sie wkurzasz....??????

PS.To byl pospolity rym jasielski, taki troche rynsztokowy...
        • Gość: SZAK Re: Proponuje ignorawac!!!!!! IP: *.pl / 192.168.1.* 20.03.03, 20:41
          JEST ZASADA NIE ROBIĆ DO GNIAZDA, PRZELOTNA KUKUKUŁKO :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka