Dodaj do ulubionych

Do Handzi i nie tylko.

06.01.03, 09:59
Handziu, to co napisałaś w poście "A TERAZ PISZE POWOLI...." jest naprawdę
OK, błyskotliwe i ironiczne. Dlatego też nie rozumiem reakcji Kwirynny, czy
jakiegoś tam jeżozwierza. Nie sądziłem że można mieć tak bardzo poważne
podejście do tego forum.
Na Norbiego też zareagowałaś prawidłowo, to zabawny gość któremu ego urosło
od hamburgerów. Więc czemu się wynosisz ? Bardzo masz fajne kompleksy i
leczysz je w profesjonalny sposób - powrót Marysi i Twoje przyjście bardzo
ożywiły to forum (ech ! te kobiety) a Twoje odejście spowoduje, że będzie
jeszcze jeden powód mniej do zaglądania tutaj.
Jak powiedział Bobby Mc Ferrin - Don't worry, be happy, i pogwizdując pisz
dalej czego sobie i wszystkim tutaj życzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Norbert Re: Do Handzi i nie tylko. IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.03, 14:09
      Georghe ma racje ,to sztywne forum potrzebuje ustawicznej podniety z zewnatrz
      by przejsc z masturbacji na nieco wyzszy poziom nie tylko zadowolenia.Georghe
      i cala wyzmienita reszta nie zadala sobie trudu znalezc odpowiedzi na pytanie
      a moze Norbert to Handzia ....wszak obydwoje zra snione przez jaslan
      hamurgery,nie daja sie poniewierac i mowia o tym o czym wiekszosc uczestnikow
      tego forum nie ma pojecia,bycza sie w kraju mlekiem i miodem plynacym na
      przekor marazmowi jaki probuje reklamowac georghe.Tak wiec czy nie myslisz
      swiatly opiniotworco ze znikniecie Handzii moze oderwac Norberta od klawiatury
      a was na powrot pograzyc w senne i bezplciowe dywagacje nad przyszlorocznym
      sylwestrem na rynku lub jaslaninem kwartalu...Good luck...
      • gadacz Re: Do Handzi i nie tylko. 06.01.03, 15:04
        Po pierwsze: wolałbym żebyś nie był Handzią. Przeczytałem na prywatnej
        poczcie taką opinię ale ją odrzuciłem, bo jestem tak skonstruowany, że jeśli
        ktoś ma problemy schizoidalne to sugeruję wizytę u psychiatry a nie
        zastanawiam jaki robal go w dzieciństwie upieprzył.
        Wiem że podszywasz się pod różne nicki ale jeśli to Ty, to faktycznie
        radziłbym rozpocząć kuracje u fachowca.
        Po drugie : forum - też wróciłem bo był szansa na reanimowanie fajnej
        atmosferki, która gdzieś tam się powoli ulatnia i niestety ulatnia się wraz z
        Handzią. Twoje zniknięcie i tak bedzie krótkotrwałe, co już nieraz
        udowodniłeś, jakoś nie możesz bez nas wytrzymać a my bez Ciebie więc strachy
        na lachy i tak wrócisz.
        Pozdrawiam
        • zwierzoczlekopior Re: Do Handzi i nie tylko. 06.01.03, 15:32
          KIM JEST HANDZIA?????

To ja zabilem Laure Palmer...

Z archiwum forum jasielskiego...
          Z ARCHIWUM "X"............
          • gadacz Re: Do Handzi i nie tylko. 07.01.03, 08:55
            zwierzoczlekopior napisała:

> KIM JEST HANDZIA?????
            >
            > To ja zabilem Laure Palmer...

a sowy nie są tym czym się wydają ...
            • handziaa Re: Do Handzi i nie tylko. 07.01.03, 14:00
              ...toz to forum to istna wylegarnia roznych dziwolagow i mutantow, monstrum
              wszelakich....a to kosmate zwierze to nasza "Wiedzma z Blair". Nikt jej nie
              widzial, a wszyscy sie boja...
              A kysz! A kysz! Uciekaj Zwierzu do lasu, bo jak poszczuje psami...
              Ale co tam - zwierzeta lesne i inne okupujace drzewa.....Zebysmy tylko wszyscy
              zdrowi byli!!!!
        • Gość: Norbert Re: gadacz IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.03, 22:17
          Jestem w stanie przewidziec nawet znaki interpunkcyjne jakie postawicie
          odpowiadajac na moje prowokacje.Czy zadne z was nie wygrzebie sie z tego
          kokona prymitywizmu i miast bredzic o schizomaniakach powie cos czego jeszcze
          nie bylo? Zaczynam miec juz nudnosci a to oznaka ze zaczne rzygac czytajac
          kolejna dawke bredni...Zadna miara nie mozecie mi dac rady wiec po jajach, i
          kopa i w nery ,i raz jeszcze i jeszcze....rzecz jednak w tym ze nie wiecie
          nawet kogo bijecie......moze jestem slaby,chory i przykuty do lozka a to forum
          to jedyny kontakt ze swiatem,moze jestem silny,sprawny i mlody i nuda niejako
          zmusza mnie do zabawiania sie "kwiatem" jasielskiej mlodziezy,a moze jest
          jedna i tylko jedna osoba dla ktorej stercze na tym forum,a moze czekam na
          taka jak Handzia, a moze to wiersze muminka (i) mnie tam ciagna,a moze
          urodzilem sie w Jasle albo ktorejs z zagubionej w gorach
          wsi...moze,moze,moze......
          • milenik11 Re: gadacz 06.01.03, 22:37
            ...mimo wszystko mam nadzieje ze nie masz dostepu do broni palnej(ale co ja
            pisze,tam wszyscy maja)...troszke wyluzuj...jak chcesz pochwal to wystartuj w
            konkursie...powalcz o nagrode...a z drugiej strony takiej dawki samoumartwiania
            juz dawno tutaj nie bylo...zabawa trwa...
            • Gość: Muminek Do Norberta IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 22:59
              Współczucie mnie ogarneło twe czytając słowa,
              Łzy po mych polikach płyneły jak rzeka,
              Czyżby ten biedaczek o którym twa mowa,
              Na tych co wcześniej kopał aż tak bardzo narzekał.
          • gadacz Re: gadacz 07.01.03, 08:34
            Gość portalu: Norbert napisał(a):

> Jestem w stanie przewidziec nawet znaki interpunkcyjne jakie postawicie
            > odpowiadajac na moje prowokacje.Czy zadne z was nie wygrzebie sie z tego
            > kokona prymitywizmu i miast bredzic o schizomaniakach powie cos czego
            jeszcze
            > nie bylo?

Nie ! schizomaniaku.
            Co do prymitywizmu to może i uczymy rozpalać się właśnie ogień, ale Ty ze
            swoim podejściem do ludzi obserwujesz nas z drzewa na które wylazłeś bo Cię w
            morzu już znieść nie mogli. Obserwuj, ucz się, nabieraj doświadczenia i
            życzliwości dla bliźnich a może ktoś kiedyś zaprosi Cię do ogniska
            (przypuszczam, że będą to nienażarci mieszkańcy wysp Fidż, ale może się mylę i
            dostaniesz od kogoś kiełbaske ?)
          • m.a.r.y.s.i.a Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 17:18
            Gość portalu: Norbert napisał(a):

.Czy zadne z was nie wygrzebie sie z tego
            > kokona prymitywizmu i miast bredzic o schizomaniakach powie cos czego jeszcze
            > nie bylo? Zaczynam miec juz nudnosci a to oznaka ze zaczne rzygac czytajac
            > kolejna dawke bredni...

Ja napiszę coś innego.Proszę się chwilowo powstrzymać od rzygania.
            Analiza psychologiczna Norberta umieszczona przez Gadacza w wątku o karpiach
            jest znakomita ale jest to analiza Norberta a nie autora tej postaci.Tenże
            autor kreując Handzię pokazał nam osobę z dużym poczuciem humoru, miłą i
            życzliwą (przynajmniej początkowo). Na innych forach znaleźć można inne
            postacie przez tego autora wymyślone.Np. na forum Mielec gdzie spotkało się
            paru antysemitów i zajadłych prawicowców był krwistoczerwonym antypolakiem.Jaki
            jest ktoś kto wymyśla te postacie? Tego jak sądzę nie dowiemy się
            nigdy.Dlaczego te postacie są przeważnie szokujące i agresywne ? Czy ten który
            je wymyśla też jest taki, czy też hihocze rozbawiony czytając odpowiedzi na
            swoje prowokacje ? Niewiadomo. Jedno co mogę o nim powiedzieć ....jest to
            niewątpliwy talent literacki.
            PS Do Norberta......daj już spokój z tą królową
            PS Do Gadacza.....wypraszam sobie ja jestem przywiązana do swojej płci i mogę
            być ZytąR. ale nie Georghem
            PS. do biernych...... do klwiatur !
            • handziaa Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 17:24
              m.a.r.y.s.i.a napisała:

Tenże
              > autor kreując Handzię pokazał nam osobę z dużym poczuciem humoru, miłą i
              > życzliwą (przynajmniej początkowo).

Do stu tysiecy pieczonych wielorybow????
              Co autor "Marysia" mial na mysli cedzac te slowa????
              Chyba robie sie agresywna.....ide zarznac kilka karpi...to na poczatek, pozniej
              moze zamorduje jakas Krolowa!
              I co mi zrobisz jak mnie zlapiesz????
              • m.a.r.y.s.i.a Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 17:27
                handziaa napisała:

>
                !
                > I co mi zrobisz jak mnie zlapiesz????

Zarżnę Cię.Nieźle mi to idzie.
                • handziaa Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 17:30
                  m.a.r.y.s.i.a napisała:

> Zarżnę Cię.Nieźle mi to idzie.

A wiec przygotuj sie na "babski boks"..
                  ....tego Jaslo jeszcze nie widzialo!!!!!!!!!!
                  PS.Fizycznie jestem bardzo slaba...ale jezeli lubisz nierowna walke, prosze
                  bardzo....
                  • m.a.r.y.s.i.a Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 17:33
                    Boks odpada. Tylko noże i tasaki.
                    • handziaa Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 17:37
                      m.a.r.y.s.i.a napisała:

> Boks odpada. Tylko noże i tasaki.

Powiedz tylko,gdzie i kiedy, a moja swita zacznie juz drukowac bilety na
                      ten "gwozdz sezonu".....
                      PS.Ide trenowac!
                      • m.a.r.y.s.i.a Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 21:39
                        Gdzie ??? Kiedy ??/W Jaśle oczywiście, na rynku oczywiście, w samo południe
                        oczywiście.
                        PS. Ja trenować nie muszę.
                        • handziaa ostatnie slowo 08.01.03, 03:48
                          Stirlitz wszedł do gabinetu Mullera i rzekl:
                          - Herr Muller, czy chcialby pan pracować jako agent radzieckiego wywiadu?
                          Dobrze placa.
                          Muller zszokowany, podrywa sie ze zloscia, potem przypatruje sie podejrzliwie
                          Stirlitzowi. Stirlitz zaczyna wychodzic, ale zatrzymuje sie i pyta:
                          - Gruppenfuhrer, czy ma pan aspirynę?
                          Stirlitz wiedzial, że ludzie zawsze pamietaja tylko koniec konwersacji

Kochani!!! Milej zimy!!!!! Z calego serca.....
            • handziaa Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 17:58
              m.a.r.y.s.i.a napisała:

Tenże
              > autor kreując Handzię pokazał nam osobę z dużym poczuciem humoru, miłą i
              > życzliwą (przynajmniej początkowo). Na innych forach znaleźć można inne
              > postacie przez tego autora wymyślone.Np. na forum Mielec gdzie spotkało się
              > paru antysemitów i zajadłych prawicowców był krwistoczerwonym
              antypolakiem.Jaki
              >
              > jest ktoś kto wymyśla te postacie? Tego jak sądzę nie dowiemy się
              > nigdy.Dlaczego te postacie są przeważnie szokujące i agresywne ? Czy ten
              który
              > je wymyśla też jest taki, czy też hihocze rozbawiony czytając odpowiedzi na
              > swoje prowokacje ? Niewiadomo. Jedno co mogę o nim powiedzieć ....jest to
              > niewątpliwy talent literacki.

Marysiu! Nie podnos przez chwile tasaka...pliz.
              Jednak nie mylilam sie - "spiskowa teoria dziejow" funkcjonuje i ma sie
              wysmienicie. W koncu ten kraj opanowany jest przez "zydokomune i masonow" wiec
              dlaczego jakis "przypal" w "niewiadomym celu" nie malby zaatakowac niewiniatek
              w Jasle???????
              Wiecie co, te wsze dywagace sa "zenujace"....zasadniczo jestem mila, ale gdy
              czytam takie wywody, to noz mi sie w kieszeni sam otwiera.....(spokojnie, to
              tylko przenosnia, nie zwyklam chodzic z bronia...)
              Takie ataki "zaplutych karlow reakcji " juz przerabialismy....
              Amerykanie spuscili na nasze ziemniaki stonke, wiec dlaczegoz by Norbert nie
              mial "wykreowac" Handzi....
              Nie, rece mi opadaja.....Nie komentuje. Chyba Marysiu jednak twoje
              czule "przywitanie" Handzi bylo nie do konca szczere....Chyba wolicie sie
              jednak "bawic" we wlasnym towarzystwie...
              PS.A jezeli wzmianka o "talentach literackich" skierowana byla tez do mnie, to
              dziekuje pokornie.
              • m.a.r.y.s.i.a Re: Kim jest Norbert ? 07.01.03, 21:06
                Moje powitanie było całkowicie szczere. Zawsze miałam słabość do osób które nie
                piszą "polskich literek", budują długie złożone zdania i wrzucają w tekst wiele
                kropek.
                PS. Jak już tak się domagasz to oooczywiście talent literacki u Ciebie takiż
                jak i u Norberta.
            • zwierzoczlekopior krolowo 07.01.03, 18:59
              twoja spostrzegawczosc jest rozczulajaca
              zwierz
              • zwierzoczlekopior ps do marysi to bylo 07.01.03, 19:01
      • handziaa Do Norbercika!!!!! - maskotki forum 07.01.03, 05:45
        Norberciku! Dziecinko mila!!! (poziom twoich "mar wszelakich" upowaznia mnie do
        uzycia takiego sformulowania...)
        Nie unos sie zbyt wysoko...bo powiekszysz grono Aniolkow!
        Twe wynurzenia o wspolnocie osobowosci, razem jadanych hamburgerach na zielonej
        trawce...toz to myslenie magiczno-zyczeniowe!!!!!!!
        To jest forum Miasta Jasla!!! A NIE PRZEDSZKOLE IM.ZWIRKA I MUCHOMORKA!
        • Gość: Norbert Re: Do Norbercika!!!!! - maskotki forum IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.01.03, 14:15
          ..odpisze pozniej bo teraz odprowadzaja mnie do przedszkola...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka