dunajec1 01.07.06, 22:59 Przegrali a Francja,cos mi sie widzi ze canarinos zapomnieli ze polka nozna to gra zespolowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Brazylia bye,bye? 02.07.06, 10:50 oj, wielu sie "przejechalo" na tych mistrzostwach ale taki jest sport Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Brazylia bye,bye? 07.07.06, 19:55 o brazyli nie ma juz! ni ejestem na biezaco,nie bylo mnie na necie przez tydzien,zaszylam sie w gorach w colo! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Brazylia bye,bye? 07.07.06, 23:02 nie nie bylam ! heheheheh ale sie dowiedzialam ze indianie navaho maja swoje wlasne male panstewsko!no to niby rezerwat ale maja wlasna policje ,rzady itp! no tak to sie czlowiek dowiaduje roznych rzeczy jak jezdzi w rozne miejsca a bylam w silverton colo,kolo durango i pozniej farmington new mexico! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Brazylia bye,bye? 08.07.06, 03:02 Takiej to dobrze,tez bym sobie pojezdzil,a to urlop czy w interesach? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Brazylia bye,bye? 08.07.06, 22:42 urlop na szczescie!tez sie musisz wybrac kiedys w te strony Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Brazylia ,tam za goraco 09.07.06, 09:49 wszystko dobrze i pieknie,ale prosze dokladnie pisac nazwy miast i stanow!!,tak jak na mapie.Dostalem piekny atlas od Dunajca i teraz sledze,gdzie ktos jezdzi,zostawiajac caly dobytek na pastwe losu.Koty byly z Toba ??? acha,milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Brazylia ,tam za goraco 09.07.06, 23:53 ciesze sie ze dogadaliscie sie co do adresow!,aleks moze kiedy nas jeszcze odwiedzisz!!!!!!!koty zostaly w domu heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Brazylia ,tam za goraco 10.07.06, 20:00 jestem domatorem,jedynie dzialeczka i wypad rowerkiem jak czas pozwoli. predzej sie doczekam Waszego przyjazdu. kotom kup klatke i zabieraj ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Brazylia ,tam za goraco 10.07.06, 23:30 hehe no tak dzialka tez fajna ,w domu posiedziec tez nie jest zle nie,koty niech pilnuja domu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Brazylia ,tam za goraco 12.07.06, 03:40 Aleks,popatrz na mape z mojego miasta do Toronto,jezdzilem wczoraj po kolege 350 km w jedna strone,wyjechalem 0 13:30,1,5 godz,postoju na lotnisku,o ktorej bylem w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Brazylia ,tam za goraco 12.07.06, 06:38 kus kus aleksa moze sie do nas wybierze! Odpowiedz Link Zgłoś